Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το αρχείο recovey.img περνάς ,σωστά ;

Ναι το αρχείο recovery.img

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ετσι οπως τα περιγραφεις θα ελεγα οτι κατι δεν μπορει να κανει το συγκεκριμενο uncle tools που εχεις .. εγω ειχα ενα που ηταν 64bit και δουλευε καλα αλλα για δοκιμασε με αλλο προγραμμα πχ Flashify (for root users) και πες μας !!

Είχες απόλυτο δίκιο. Δοκίμασα και με άλλη έκδοση του Uncle tools αλλά πάλι τίποτα.

Έβαλα το flashify και έπεξε κατευθείαν.

Πάω να φλασάρω τώρα την Carbon 2.5. Ευχαριστώ!!!!

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά τι πρέπει να κάνω για να φύγει το πρόβλημα με τα ελληνικά και τα κενά που έχει η γραμματοσειρά χωρίς να αλλάξω Rom? Edited by P_papadis

Ερώτηση: μιας και το κινητό δεν έχει gorilla glass, μήπως το tempered glass είναι μονόδρομος ή νομίζετε ότι δε χρειάζεται;

Μία φορά το είχα βάλει σε iPhone (όπου θεωρώ ότι πραγματικά το έσωσε σε μια πτώση) αλλά η αλήθεια είναι ότι δε με βόλεψε!

Βοηθήστε με ρε παιδιά γιατί δεν καταλαβαίνω.

Είμαι root με εργοστασιακή rom και έβαλα uncle tools και κατέβασα CWM Recovery.

Το εγκαθιστώ από uncle Και μου λέει reboot σε recovery.

Το κάνω και φορτώνει ένα Lenovo Recovery Αντί για το CWM.

Έκανα το ίδιο και με TWRP recovery και πάλι φορτώνει το Lenovo Recovery.

Τι δεν κάνω σωστά? Πάντα έτσι έκανα και φόρτωνε κανονικά το CWM.....

Βγάλε την μπαταρία πριν. Με την μπαταρία εκτός κράτα πατημένο το power για 1 λεπτό περίπου. Βάλε ξανά την μπαταρία και κάνε την διαδικασία για να μπεις στο recovery (με τον συνδιασμό των πλήκτρων). Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και προσπαθούσα ώρες να καταλαβω γιατί μπαίνει εκεί. To lenovo recovery menu δεν σου κάνει.

βρήκα ένα ποστ στο ιντερνετ που το κάνεις από το κινητό χωρίς υπολογιστή. Το έκανα αλλά μετά μου έβγαλε το kingroot και κάτι κινέζικα apps και βρήκα πώς να το αντικαταστήσω με το supersu μέχρι να το κάνω rebbot όλα καλά αλλά μόλις το έκανα το άφησα πάνω από 15 λεπτά και δεν έκανε τίποτα. Αν φλασάρω στην ρομ του ξανά που έχω δεί ότι γίνεται λέτε να φτιάξει?

Από που το πήρες και ποια ρομ έχεις?

Το πήρα απο foxosmall θεσσαλονικη δηλαδη απο Ελλάδα όλο..Τώρα ποια ρομ έχει θα σε γελάσω είμαι λιγο αρχάριος που μπορω να το κοιταξω? :rolleyes:

Βγάλε την μπαταρία πριν. Με την μπαταρία εκτός κράτα πατημένο το power για 1 λεπτό περίπου. Βάλε ξανά την μπαταρία και κάνε την διαδικασία για να μπεις στο recovery (με τον συνδιασμό των πλήκτρων). Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και προσπαθούσα ώρες να καταλαβω γιατί μπαίνει εκεί. To lenovo recovery menu δεν σου κάνει.

Δεν χρειάστηκε να το κάνω αυτό. Δούλεψε με το flashify που μου είπε άλλος χρήστης και έκανα κανονικά εγκατάσταση της Carbon 2.5

Παράθεση από geuthym >

Παιδιά καλησπέρα. Πήρα το lenovo k3 note k50 και πήγα να το κάνω root το έκανα και μετά πήγα να το κάνω reboot και έχει κολήσει στην οθόνη που ανοίγει και γράφει lenovo δλδ στην αρχική. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω ευχαριστώ πολύ. Το είχα όνειρο το κινητό και μόλις το πήρα το χάλασα και έχω τρελάθεί και ανχωθεί.

Ευχαριστώ πολύ

Με ποιον τρόπο προσπάθησες να το κάνεις root ;βρήκα ένα ποστ στο ιντερνετ που το κάνεις από το κινητό χωρίς υπολογιστή. Το έκανα αλλά μετά μου έβγαλε το kingroot και κάτι κινέζικα apps και βρήκα πώς να το αντικαταστήσω με το supersu μέχρι να το κάνω rebbot όλα καλά αλλά μόλις το έκανα το άφησα πάνω από 15 λεπτά και δεν έκανε τίποτα. Αν φλασάρω στην ρομ του ξανά που έχω δεί ότι γίνεται λέτε να φτιάξει?

Το πήρα απο foxosmall θεσσαλονικη δηλαδη απο Ελλάδα όλο..Τώρα ποια ρομ έχει θα σε γελάσω είμαι λιγο αρχάριος που μπορω να το κοιταξω? :rolleyes:
Άρα από Κίνα. ;)

Για τη ρομ πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού στο μενού τέρμα κάτω εκεί που να λέει "πληροφορίες για το κινητό" ή κάτι τέτοιο (δεν ξέρω στα ελληνικά πως το λέει, στα αγγλικά είναι το "about phone"). Πάτα και θα σου βγάλει διάφορες πληροφορίες πχ λογισμικό, μοντέλο κινητού κλπ. Βρες κάτι που να μοιάζει με αυτό: VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50 και γράψτο μας εδώ. Είναι η ρομ.

Άρα από Κίνα. ;)

Για τη ρομ πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού στο μενού τέρμα κάτω εκεί που να λέει "πληροφορίες για το κινητό" ή κάτι τέτοιο (δεν ξέρω στα ελληνικά πως το λέει, στα αγγλικά είναι το "about phone"). Πάτα και θα σου βγάλει διάφορες πληροφορίες πχ λογισμικό, μοντέλο κινητού κλπ. Βρες κάτι που να μοιάζει με αυτό: VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50 και γράψτο μας εδώ. Είναι η ρομ.

VIBEUI_V2.5_11520_5.827.1_ST_K50-T5 ναι αυτο που έγραψες ακριβώς είναι...Άρα τι να κάνω για updates κλπ κλπ? Μην μου πείτε οτι θέλει αναγαστικό root :/ Επίσης δεν μου έχει character settings όπως είπα πιο πάνω για gestures Κλπ όπως είδα σε αλλο video και review τι φαση?

ΟΚ, άρα η ρομ είναι η 1520. Για να το εμφανίσει πρέπει να αλλάξεις ρομ να βάλεις κάποια νεότερη. Ούτε το δικό μου είχε character settings αλλά δεν με ένοιαζε. Ο λόγος που άλλαξα ρομ ήταν για να απαλλαγώ 100% από οτιδήποτε κινέζικο, διαφημιστικό κλπ. Ίσως το κινητό σου είναι ήδη ρουταρισμένο και τότε η αλλαγή ρομ είναι υπόθεση 5 λεπτών (σου μιλάει ένας παντελώς άσχετος μέχρι πριν 2 βδομάδες). Δες στις εφαρμογές σου αν έχεις το SuperSU. Αν το έχεις άνοιξέ το, πήγαινε στην καρτέλα settings και δες αν είναι τικαρισμένο το Superuser enabled.

Updates στο firmware δεν κάνεις γιατί θα μπει η επίσημη κινέζικη ρομ. Αν θες οπωσδήποτε τα gestures θα πρέπει να βάλεις χειροκίνητα μια updated ρομ.

Edited by letom

ΟΚ, άρα η ρομ είναι η 1520. Για να το εμφανίσει πρέπει να αλλάξεις ρομ να βάλεις κάποια νεότερη. Ούτε το δικό μου είχε character settings αλλά δεν με ένοιαζε. Ο λόγος που άλλαξα ρομ ήταν για να απαλλαγώ 100% από οτιδήποτε κινέζικο, διαφημιστικό κλπ. Ίσως το κινητό σου είναι ήδη ρουταρισμένο και τότε η αλλαγή ρομ είναι υπόθεση 5 λεπτών (σου μιλάει ένας παντελώς άσχετος μέχρι πριν 2 βδομάδες). Δες στις εφαρμογές σου αν έχεις το SuperSU. Αν το έχεις άνοιξέ το, πήγαινε στην καρτέλα settings και δες αν είναι τικαρισμένο το Superuser enabled.

Ναι το είχε απο την αρχη και είναι τικαρισμένο το superuser :) Νταξ ούτε εγώ τρελαίνομαι αλλά και εγω θα ήθελα να απαλλαγώ απο κινέζικα widgets που είναι bugged (πχ ο καιρος να μην βρισκει με τιποτα location) και αλλα τετοια..

Ναι το αρχείο recovery.img

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είχες απόλυτο δίκιο. Δοκίμασα και με άλλη έκδοση του Uncle tools αλλά πάλι τίποτα.

Έβαλα το flashify και έπεξε κατευθείαν.

Πάω να φλασάρω τώρα την Carbon 2.5. Ευχαριστώ!!!!

Αυτή εδώ είναι η σωστή έκδοση που δουλεύει για το κινητό μας.

https://www.dropbox.com/s/sg9uijwaxmp7bdh/movileuncle%2064bits.apk?dl=0

Την έχω ποσταρει και στον οδηγό της πρώτης σελίδας

Ναι το είχε απο την αρχη και είναι τικαρισμένο το superuser :) Νταξ ούτε εγώ τρελαίνομαι αλλά και εγω θα ήθελα να απαλλαγώ απο κινέζικα widgets που είναι bugged (πχ ο καιρος να μην βρισκει με τιποτα location) και αλλα τετοια..
Εντάξει, είσαι ήδη ρουτ. Μπορείς να κάνεις ό,τι θες.

Θα σου έλεγα να βάλεις την Carbon rom αλλά αν θες τα gestures θα πρέπει να βάλεις μία με vibeui. Απ' ό,τι λένε οι περισσότεροι η καλύτερη είναι η 1532 LTT Lemonade.

Καταρχήν πρέπει να βάλεις custom recovery και μετά βάζεις όποια ρομ θες. Θα σου πω τι έκανα εγώ:

1. Settings > Developer Options > USB Debugging

(If Developer Options is not located under settings then enable it by going to Settings > About Phone > Device Info and tap on Build Number for about 7-8 times)

2. Τσεκ μπαταρία τουλάχιστον 50%

3. Settings > Security > Unknown Sources -> Enable

4. Connect your Lenovo K3 Note smartphone to your PC

5. Setup ADB and Fastboot drivers on your PC:

i. Download from here: https://drive.google.com/file/d/0B1S0LCuXCnnmOWhnUk1ZWVdQakE/view

ii. Install minimal_adb_fastboot_v1.2_setup.exe but do not launch it from the installation window

6. Κατέβασε, ξεζίπαρε και κάνε εγκατάσταση τους drivers από εδώ:

https://userscloud.com/n7zmi1utn6wz

7. Κατέβασε αυτό:

https://mega.nz/#!a5gwjCTL!F7clGZJiELx6_4CR2QckPvpj2mafqmgWi4mmhBtRDUA

ξεζίπαρέ το και πάρε το αρχείο recovery.img και

-αν windows 64bit: Copy the recovery.img file to C:Program Files (x86)Minimal ADB and Fastboot

-αν έχεις 32bit: Copy the recovery.img file to C:Program FilesMinimal ADB and Fastboot directory.

8. Για 64bit: Go to C:Program Files (x86)Minimal ADB and Fastboot and right click on py_cmd.exe and run it as administrator (for Windows 64 bit systems)

-Για 32bit: Go to C:Program FilesMinimal ADB and Fastboot and right click on py_cmd.exe and run it as administrator (for Windows 32 bit systems)

9. Type: adb devices

θα σου βγάλει κάτι σαν αυτό:

http://i2.wp.com/techolaty.net/wp-content/uploads/2015/02/adb-lenovo-a6000.png?resize=600%2C305

10. Type: adb reboot bootloader

11. Type: fastboot flash recovery recovery.img

12. Αν όλα ΟΚ, τότε για εκκίνηση του κινητού type: fastboot reboot

Κάνε αυτά και αν όλα πάνε καλά μετά βάζεις όποια ρομ θες με 2 κλικ.

Edited by letom

Εντάξει, είσαι ήδη ρουτ. Μπορείς να κάνεις ό,τι θες.

Θα σου έλεγα να βάλεις την Carbon rom αλλά αν θες τα gestures θα πρέπει να βάλεις μία με vibeui. Απ' ό,τι λένε οι περισσότεροι η καλύτερη είναι η 1532 LTT Lemonade.

Καταρχήν πρέπει να βάλεις custom recovery και μετά βάζεις όποια ρομ θες. Θα σου πω τι έκανα εγώ:

1. Settings > Developer Options > USB Debugging

(If Developer Options is not located under settings then enable it by going to Settings > About Phone > Device Info and tap on Build Number for about 7-8 times)

2. Τσεκ μπαταρία τουλάχιστον 50%

3. Settings > Security > Unknown Sources -> Enable

4. Connect your Lenovo K3 Note smartphone to your PC

5. Setup ADB and Fastboot drivers on your PC:

i. Download from here: http://www55.***************/v/PLgbNVj1/file.html

ii. Install minimal_adb_fastboot_v1.2_setup.exe but do not launch it from the installation window

6. Κατέβασε, ξεζίπαρε και κάνε εγκατάσταση τους drivers από εδώ:

https://userscloud.com/n7zmi1utn6wz

7. Κατέβασε, ξεζίπαρε και πάρε το αρχείο recovery.img και

-αν windows 64bit: Copy the recovery.img file to C:Program Files (x86)Minimal ADB and Fastboot

-αν έχεις 32bit: Copy the recovery.img file to C:Program FilesMinimal ADB and Fastboot directory.

8. Για 64bit: Go to C:Program Files (x86)Minimal ADB and Fastboot and right click on py_cmd.exe and run it as administrator (for Windows 64 bit systems)

-Για 32bit: Go to C:Program FilesMinimal ADB and Fastboot and right click on py_cmd.exe and run it as administrator (for Windows 32 bit systems)

9. Type: adb devices

θα σου βγάλει κάτι σαν αυτό:

http://i2.wp.com/techolaty.net/wp-content/uploads/2015/02/adb-lenovo-a6000.png?resize=600%2C305

10. Type: adb reboot bootloader

11. Type: fastboot flash recovery recovery.img

12. Αν όλα ΟΚ, τότε για εκκίνηση του κινητού type: fastboot reboot

Κάνε αυτά και αν όλα πάνε καλά μετά βάζεις όποια ρομ θες με 2 κλικ.

Πωπω ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες! Το φοβαμαι λιγο μην κανω καμια βλακεια, οχι οτι ειμαι ασχετος απο αυτα με τα πισι αλλα για το κινητο πιο πολυ..Ωραια κανοντας ολα αυτα μετα τι μπορω να αλλαξω ας πουμε?Να πειραξω το launher της λενοβο πχ να βαζω updates κλπ κλπ?

Edited by Reith

Καλησπερα, πριν απο λιγο ανοιξα και εγω το δικο μου απο vickmall, εφτασε ελλαδα μετα απο 7 μερες, ειναι ρουταρισμενο, δεν εχω προλαβει και πολλα , μονο το εχω φορτωσει εφαρμογες που ειχα στο παλιο, εχει την VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50 , το μονο προβλημα μεχρι τωρα αν μπορεις να το πεις προβλημα ειναι εχω την εφαρμογη weather live και το widget δεν το παιρνει βγαζει σφαλμα.

καμια καλη εφαρμογη για καιρο? με καλο widget?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξεχασα να πω περασα την εφαρμογη που ενεργοποιει το 5Ghz στο ασυρματο και δουλευει.....!!!!

Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB

Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB

Πωπω ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες! Το φοβαμαι λιγο μην κανω καμια βλακεια, οχι οτι ειμαι ασχετος απο αυτα με τα πισι αλλα για το κινητο πιο πολυ..Ωραια κανοντας ολα αυτα μετα τι μπορω να αλλαξω ας πουμε?Να πειραξω το launher της λενοβο πχ να βαζω updates κλπ κλπ?

Ίδια φάση είμαι κι εγώ για αυτό τα έχω σημειώσει για να τα έχω πρόχειρα αν χρειαστεί. Τον launcher μπορείς να τον αλλάξεις κια τώρα, άσχετα με τα παραπάνω. Κατεβάζεις όποιον θες ανά πάσα στιγμή. Με τα παραπάνω αυτό που θα μπορείς να αλλάξεις είναι την ρομ στην οποία περιλαμβάνονται τα μενού και γενικά οι δυνατότητες του κινητού. Πχ η 1532 έχει κανονικά τα character settings που θες.

ΥΓ: Στο ποστ με τις οδηγίες συμπλήρωσα το λινκ για κατέβασμα της cwm (στο βήμα 7).

Μην τα βλέπεις πολλά και τα φοβηθείς, απλώς τα έχω γράψει πάρα πολύ αναλυτικά. Στην ουσία όλος ο κόπος είναι να κατεβάσεις τα αρχεία με τους drivers κλπ και να τα εγκαταστήσεις στο πισί. Η πραγματική "δουλειά" είναι ένα λεπτό να γράψεις τρεις εντολές (τελευταία 3 -4 βήματα). Δεν υπάρχει κίνδυνος. Το πολύ πολύ να μην καταφέρεις να περάσεις την cwm. Το κινητό δεν μπορεί να πάθει κάτι.

Edited by letom

Δεν χαίρομαι που το λέω επειδή εγώ το αγόρασα πιο ακριβά, αλλά ο τύπος στο amazon μόλις έριξε τη τιμή κατά 18 λίρες για όποιον ενδιαφέρεται (περίπου $160 και φαινεται οτι στέλνει απο Αγγλία)

Δοκίμασα 3 φορτιστές...

Εχει νόημα να έβαζα άλλη ρομ;;; παιζει δηλαδή να είναι κάτι άλλο απο θεμα software?!?

Απο aliexpress το πήρα, ελπίζω να είναι οκ για εγγυηση

Άσχετο. με ποιο τρόπο πλήρωσες στο aliexpress? Προσπαθώ 3 μήνες αλλά δεν το έχω καταφέρει. Ευχαριστώ!

Καλησπερα, πριν απο λιγο ανοιξα και εγω το δικο μου απο vickmall, εφτασε ελλαδα μετα απο 7 μερες, ειναι ρουταρισμενο, δεν εχω προλαβει και πολλα , μονο το εχω φορτωσει εφαρμογες που ειχα στο παλιο, εχει την VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50 , το μονο προβλημα μεχρι τωρα αν μπορεις να το πεις προβλημα ειναι εχω την εφαρμογη weather live και το widget δεν το παιρνει βγαζει σφαλμα.

καμια καλη εφαρμογη για καιρο? με καλο widget?

Αυτό.

Άσχετο. με ποιο τρόπο πλήρωσες στο aliexpress? Προσπαθώ 3 μήνες αλλά δεν το έχω καταφέρει. Ευχαριστώ!

Είναι όντως άσχετο και έχουμε γεμίσει το νήμα με τέτοια άσχετα, γι αυτό αυτά είτε στο κατάλληλο νήμα είτε με p.m.

Edited by stelios_85_07

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Αυτό.

δυστυχως η εφαρμογη ρυθμισεις εχει σταματησει, και με αυτο......

Αυτό.

δυστυχως η εφαρμογη ρυθμισεις εχει σταματησει, και με αυτο......

Μήπως εγκαταστάθηκαν στην εξωτερική sd?

Αν όχι ρίξε μια ματιά και στα δικαιώματα των εφαρμογών από την εφαρμογή ασφαλειας της lenovo.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Μήπως εγκαταστάθηκαν στην εξωτερική sd?

Αν όχι ρίξε μια ματιά και στα δικαιώματα των εφαρμογών από την εφαρμογή ασφαλειας της lenovo.

ηταν στην εξωτερικη το εβγαλα το ξαναβαλα στη εσωτερικη και στην ασφαλεια ολα οκ , και γινετε ακριβως το ιδιο ......

Δεν χαίρομαι που το λέω επειδή εγώ το αγόρασα πιο ακριβά, αλλά ο τύπος στο amazon μόλις έριξε τη τιμή κατά 18 λίρες για όποιον ενδιαφέρεται (περίπου $160 και φαινεται οτι στέλνει απο Αγγλία)

μάλλον ήταν λάθος για λίγο, η τιμή ξαναπήγε στο παλιό επίπεδο... :confused: