Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ με την sensation πάντως πιστεύω ότι το κντ έχει τα πάντα! Δεν βρίσκω κάτι να μην δουλευει καλά...Το μόνο θεματακι ότι ή θερμοκρασία στο πάνω μέρος είναι υψηλή κ εδω..αλλά υπάρχει ρομ που όντως δεν ζεστενει καθόλου;

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια με την sensation θελει καποια ρύθμιση για να εμφανιζει τις επαφες 7bits δηλαδη η οχι γιατι σημερα μια επαφη απο την cosmote δεν την εμφάνισε σημερα που το πρόσεξα γνωριζει κάνεις κατι;

Ουτε εμένα έχει double tap για lockscreen..Επιστροφή στην stable 1524 vibe ui

Και εγω επιβεβαιώνω οτι δεν έχει double tap.

Δεν με ενοχλεί βέβαια οπότε την κρατάω.

Στις ρυθμίσεις στο κινητό πλέον (με ROW) υπάρχει ένα ακόμα μενού που αναφέρει τα Sar Values της συσκευής τα οποία είναι απο τα υψηλότερα:

Head: 1.590 w/kg

Body: 0.688 w/kg

Εν τω μεταξύ στο βιβλιαράκι του κινητού αναφέρει sar λίγο πιο πάνω απο 0,3...

Μέχρι στιγμής ολα καλά με την ROW, δουλεύουν πολύ καλύτερα τα gapps αλλα δεν πρόλαβα ακόμα να δοκιμάσω την κάμερα. Το GPS δουλεύει τέλεια ακόμα και μέσα στο σπίτι...

Ο ήχος είναι αισθητά καλύτερος και λύθηκε και το πρόβλημα υπερθέρμανσης.

Μόνο κακό που είδα είναι οτι έπεσε πολύ η φωτεινότητα της οθόνης (στο auto ειναι).

Πρίν είχα την 2511 απο TO2C, έτσι όπως μου ήρθε εξ'αρχής.

Παίζω από το μεσημέρι με τη συκεκριμένη που βασίζεται την ινδική ROW και όλα δείχνουν άψογα. Θα ενημερώσω για νεώτερα.

Να ρωτήσω όσοι έχετε βάλει την Ινδική στο μενού wifi/bluetooth το Απενεργοποίηση το γράφει Απενερεγοποιηση

Γιατί αν και έχει παντού πλέον μετάφραση στα Ελληνικά το μόνο σφάλμα είναι αυτό και βγαζει μάτι. Προφανώς το λάθος προέρχεται από τη ROW αλλά για επιβεβαίωση

Εχει δοκιμάσει κανείς το Region Change ?

Με ####5993# βγάζει ROW_NotSet

και με ####682# Could not read factory ota patch from CD ψard, Or the patch is not correct

Γιαυτό μάλλον δεν πιάνω Glosnass.

Εδω αναφέρει

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2F4pda.ru%2Fforum%2Findex.php%3Fshowtopic%3D659110%26st%3D4560 για να αλλάξεις Region πρέπει να έχεις stock recovery https://yadi.sk/d/GT_uQMCOhqc2w

Edited by kontax
Mobile : One+8T

Ουτε εμένα έχει double tap για lockscreen..Επιστροφή στην stable 1524 vibe ui

Φίλε μου εγώ βασικά έχω double tap μέσω nova και screen of αλλά απλά το παρατήρησα στον default launcher τον οποίο δεν χρησιμοποιώ για αυτό το έγραψα. Εξάλλου θεωρώ πιο σημαντικό το double tap στο ξεκλείδωμα το οποίο υπάρχει κανονικά. Πιστεύω ότι σύντομα θα βγει αναβάθμιση που θα το έχει, δεν την αλλάζω τη ρομ διότι έχει αυτά που θέλω και επίσημες αναβαθμίσεις ΟΤΑ χωρίς μπερδέματα με custom roms και ροοτ κλπ απλά σε αυτή τη φάση βαρέθηκα να τα κάνω όλα αυτά.

Edited by frastgr
frastgr

Για όποιον ενδιαφέρεται εβγαλε σήμερα ο ιταλός νεά rom βασισμένη στην vibeui 1528 5.1 .Οσοι πιστοί προσέλθετε...

https://mega.nz/#!Ktg3mCBQ!XmJSyE3pppuIsosMeO-k6Fp3tp7Q7aC6Nkd28ddUl00

Καλημέρα από Πάτρα. Παράγγειλα το κινητό και μου ήρθε από vickmall σε 10 (ναι δέκα!!!) ημέρες. Επειδή είμαι άσχετος δεν ξέρω ποια rom φοράει (το vickmall λέει ότι το στέλνει με την 1520). Έχω κάποια θεματάκια και θα ήθελα τη βοήθειά σας (έψαξα αν έχουν απαντηθεί νωρίτερα αλλά χάθηκα στις 200+ σελίδες του topic).

1. Μου λέει ότι η εφαρμογή SuperSU απαιτεί αναβάθμιση. Προχωρώ και βγάζει μήνυμα "Το SU binary χρειάζεται να αναβαθμιστεί". Πατάω συνέχεια και έχω επιλογή "Κανονική" ή "TWRP/CWM". Τι κάνω;

2. Δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω navigation through apps, ούτε μπορώ να δω ποιες εφαρμογές είναι ανοιχτές. Σε άλλα κινητά και tablets αυτό το βλέπεις πατώντας το κουμπί που βρίσκεται κάτω αριστερά στην οθόνη (το αριστερό από τα τρία). Υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε αυτό το κινητό;

3. Μου βγάζει συνεχώς μήνυμα "η εφαρμογή wide touch έχει σταματήσει". Πατάω "Try to solve", μου κάνει "clear data" και μετά τίποτα. Αυτή δεν είναι η εφαρμογή που κάνει το τηλέφωνο να ανοίγει με κάποιες κινήσεις των δαχτύλων σε συγκεκριμένες εφαρμογές (κάμερα, τηλέφωνο κ.λ.π.);

Επειδή είμαι άσχετος, οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή. Αν Έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα αυτά νωρίτερα, απλά υποδείξτε μου που.

Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μέγεθος του μηνύματος

1. Κανονική.

2. Αν κατάλαβα καλά το εννοείς γίνεται πατώντας παρατεταμένα στο μεσαίο κουμπί.

3. Κατέβασε την εφαρμογή titanium backup, άνοιξε τη, βρες στη λίστα την εφαρμογή wide touch και πάτα να την κάνει freeze.

Για όποιον ενδιαφέρεται εβγαλε σήμερα ο ιταλός νεά rom βασισμένη στην vibeui 1528 5.1 .Οσοι πιστοί προσέλθετε...

https://mega.nz/#!Ktg3mCBQ!XmJSyE3pppuIsosMeO-k6Fp3tp7Q7aC6Nkd28ddUl00

Την έχω βάλει από το πρωί και φαίνεται καλή.

Στις ρυθμίσεις όμως, στα αγγλικά ή στα ελληνικά, για την επιλογή επανεκκίνησης δεν εμφανίζεται το λεκτικό της παρά μόνο το εικονίδιο της. Στα Ιταλικά όμως εμφανίζεται. Επίσης στις ρυθμίσεις -> Περισσότερα οι επιλογές battery calibration και power notifier εμφανίζονται με κάποιο αριθμό.Εδώ έχω εικόνες.

Στις ρυθμίσεις όμως, στα αγγλικά ή στα ελληνικά, για την επιλογή επανεκκίνησης δεν εμφανίζεται το λεκτικό της παρά μόνο το εικονίδιο της. Στα Ιταλικά όμως εμφανίζεται. Επίσης στις ρυθμίσεις -> Περισσότερα οι επιλογές battery calibration και power notifier εμφανίζονται με κάποιο αριθμό.Εδώ έχω εικόνες.

Εντάξει κλασσικά η πρώτη έκδοση έχει προβλήματα. Θα τα φτιάξει πιστεύω. Στείλε στο φόρουμ του.

Εγώ με την sensation πάντως πιστεύω ότι το κντ έχει τα πάντα! Δεν βρίσκω κάτι να μην δουλευει καλά...Το μόνο θεματακι ότι ή θερμοκρασία στο πάνω μέρος είναι υψηλή κ εδω..αλλά υπάρχει ρομ που όντως δεν ζεστενει καθόλου;

Με την limonchello έχω την εντύπωση οτι δεν ζεσταινοταν τόσο πολύ. Επίσης το ξαναρωτησα αλλά δεν πήρα απάντηση. Οσοι βαλατε την sensation, πριν πατησετε το install είχε 2 κουτάκια που το ενα έλεγε md5 και δεν θυμάμαι το άλλο, τα τσεκαρατε ή όχι;;;

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Φιλε εγω το πηρα απο εδω http://www.vickmall.com/original-lenovo-k3-note-k50-t5-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps.html το ποιο καλο site πιστευω... Θεματακια δεν εχει το κινητο αν εξερεσει μονο τον ηχο που δεν ειναι τρελα δυνατος... Ομως πριν κανεις την αγορα πρεπει να ξερεις οτι θα χρειαστει να αλλαξει rom που ειναι μια σχετικα απλη διαδικασια

Ευχαριστω! Rom τι ακριβως ειναι?? Ειναι απαραιτητο να το κανω αυτο? Επισης ισχυει κανονικα η εγγυηση με αγορα απο το εξωτερικο?

1. Κανονική.

2. Αν κατάλαβα καλά το εννοείς γίνεται πατώντας παρατεταμένα στο μεσαίο κουμπί.

3. Κατέβασε την εφαρμογή titanium backup, άνοιξε τη, βρες στη λίστα την εφαρμογή wide touch και πάτα να την κάνει freeze.

Είδομεν το φως το αληθινόν. Ευχαριστώ πολύ. Όσον αφορά το 3, έτσι απενεργοποιώ την ειδοποίηση, δεν λύνω το πρόβλημα, έτσι δεν είναι:

Δοκιμάζοντας την original Ινδική σε custom από χθες μπορώ να πω ότι όλα παίζουν κανονικά. Δεν έχει φάει κόλλημα κανένα και όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από το ρολόι.

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει και στην original ROW το ξυπνητήρι αν βάλεις τη συσκευή στο τελείως αθόρυβο (ούτε δηλαδή δόνηση, να είναι επιλεγμένο το κανένα) χτυπάει; Εδώ δυστυχώς όσο και να το προσπάθησα να χτυπάει χωρίς κανένα ήχο δε γίνεται όπως σε όλες τις άλλες ρομ. Αναγκαστικά πρέπει η να έχεις χαμηλό τον ήχο ή να έχεις δόνηση και αυτό είναι πρόβλημα. Σήμερα δε ξύπνησα γιατί έχοντας το πάντα στο αθόρυβο χτύπαγε χωρίς ήχο.

YΓ: βλέποντας και ένα nexus φίλου παρατήρησα ότι κι εκει το ιδιο κάνει. Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να είναι τελείως αθόρυβο ουτε δόνηση και να χτυπάει το ξυπνητήρι; Ποιος το σκέφτηκε αυτό στη google?

Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Είδομεν το φως το αληθινόν. Ευχαριστώ πολύ. Όσον αφορά το 3, έτσι απενεργοποιώ την ειδοποίηση, δεν λύνω το πρόβλημα, έτσι δεν είναι:
Με αυτό τον τρόπο "παγώνεις" την εφαρμογή που προκαλεί την ειδοποίηση. Βοηθάει βέβαια το γεγονός ότι δεν είναι καμιά σημαντική εφαρμογή και ούτε δημιουργείται καμία παρενέργεια στο κινητό από το πάγωμά της.

Το μόνο παράξενο είναι ότι δεν έχω καταλάβει τι δημιουργεί το πρόβλημα καθώς πήρα 2 συσκευές Κ3 Νοτε και ενώ στη μία παρουσιάστηκε σε 2-3 μέρες χρήσης, στην άλλη εμφανίστηκε μετά από 2-3 βδομάδες. Εσένα πότε σου εμφανίστηκε αυτή η ειδοποίηση με το wide touch?

Και το δεύτερο μυστήριο είναι στα settings του κινητού ότι εξαφανίστηκε από το μενού η επιλογή character settings που ήταν αμέσως μετά το notification center. Τσέκαρε το δικό σου αν την έχει, έτσι απο περιέργεια.

Δοκιμάζοντας την original Ινδική σε custom από χθες μπορώ να πω ότι όλα παίζουν κανονικά. Δεν έχει φάει κόλλημα κανένα και όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από το ρολόι.

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει και στην original ROW το ξυπνητήρι αν βάλεις τη συσκευή στο τελείως αθόρυβο (ούτε δηλαδή δόνηση, να είναι επιλεγμένο το κανένα) χτυπάει; Εδώ δυστυχώς όσο και να το προσπάθησα να χτυπάει χωρίς κανένα ήχο δε γίνεται όπως σε όλες τις άλλες ρομ. Αναγκαστικά πρέπει η να έχεις χαμηλό τον ήχο ή να έχεις δόνηση και αυτό είναι πρόβλημα. Σήμερα δε ξύπνησα γιατί έχοντας το πάντα στο αθόρυβο χτύπαγε χωρίς ήχο.

YΓ: βλέποντας και ένα nexus φίλου παρατήρησα ότι κι εκει το ιδιο κάνει. Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να είναι τελείως αθόρυβο ουτε δόνηση και να χτυπάει το ξυπνητήρι; Ποιος το σκέφτηκε αυτό στη google?

Κατέβασε το all in one toolbox και απο την εργαλειοθήκη>πρόσθετα>volume settings. Σου δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσεις τους ήχους και την δόνηση κατά βούληση.

Κατέβασε το all in one toolbox και απο την εργαλειοθήκη>πρόσθετα>volume settings. Σου δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσεις τους ήχους και την δόνηση κατά βούληση.

To έλυσα τελικά με αυτή τη εφαρμογή που το ενσωματώνει και χρειάζεται ροοτ και Xposed Framework https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thetonyp.truesilentmode αλλά απλά το χαμηλώνεις και μετά τη δόνηση με ένα ακόμα κλικ πάει τελειώς αθόρυβο αλλά με ενεργό το ξυπνητήρι

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αν περασω την 1.6 του ιταλου πανω απ την 1.5 χωρις wipes ολα τα setting, apps, widgets, κτλπ θα μεινουν ως εχουν?

Θελω να κανω το update αλλα βαρεθηκα να στήνω το κινητό απ την αρχη καθε φορα.

Αυτοσ ο Ιταλος τζαμπα εβαλε το application για τα OTA μονο ενα update εχει κανει μεχρι τωρα!

Βλέπω του έγραψες. Είδες θα το φτιάξει αμέσως δεν είναι κάτι σημαντικό. Θα ξαναβγάλει και άλλη έκδοση διορθωμενη.

Βλέπω του έγραψες. Είδες θα το φτιάξει αμέσως δεν είναι κάτι σημαντικό. Θα ξαναβγάλει και άλλη έκδοση διορθωμενη.

Ναι κι ήδη βγήκε κι η 1529_DEV

Με την limonchello έχω την εντύπωση οτι δεν ζεσταινοταν τόσο πολύ. Επίσης το ξαναρωτησα αλλά δεν πήρα απάντηση. Οσοι βαλατε την sensation, πριν πατησετε το install είχε 2 κουτάκια που το ενα έλεγε md5 και δεν θυμάμαι το άλλο, τα τσεκαρατε ή όχι;;;

Νομιζω οτι σου εχουν απαντησει αλλα μαλον δεν το ειδες. Οχι δεν τα τσεκαραμε...