Erimitis Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Παιδια να γινει αναβαθμιση και να παμε σε android 6 Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voskaroudaki Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Καλημερα αλλαξα την οθονη επειδη δεν δουλευε το τατσ στην μιση πλευρα ολα καλα...το προβλημα ειναι οτι δεν δουλευει ο promixity sensor μηπως μπορει καποιο παιδι να βοηθησει μαλλον χρειαζεται σεταρισμα απο οτι διαβασα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voskaroudaki Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Φενεται οτι μπορει να ληθει με gravity box αλλα ο xposed για android 6 που δοκιμασε δεν παιζει.Εαν εχει καποιος καποια version που παιζει και με ποια ρομ θα με εβγαζε απο δυσκολη θεση ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evla Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 γι αυτό στο needrom παίζει το xposed85 όπως γράφει. Φενεται οτι μπορει να ληθει με gravity box αλλα ο xposed για android 6 που δοκιμασε δεν παιζει.Εαν εχει καποιος καποια version που παιζει και με ποια ρομ θα με εβγαζε απο δυσκολη θεση ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ρε παιδες να το κανω αναβαθμιση σε android 6 η να το αφησω οπως ηρθε? Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ρε παιδες να το κανω αναβαθμιση σε android 6 η να το αφησω οπως ηρθε? Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για το κινητό της υπογραφης σου λες ή για το lenovo k3 note? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Για το lenovo k3 note αδερφε Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Για το lenovo k3 note αδερφε Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άμα το χεις ανάγκη καντην. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrynaxiotis Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 καλησπέρα τόχω μια βδομάδα περίπου σαν τηλέφωνο δεν μου γράφει τα ονόματα αυτών που με παιρνουν οταν τα βλέπω συνολικα ενώ κατα τις κλησεις το γράφει:mad: ετσι ειναι κανονικα ή θελει καποια ρυθμιση και αν ναι που γιατι δεν μπορώ να βρω τις ρυθμισεις εμφανισης των επαφων:blink: Παράθεση ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 καλησπέρα τόχω μια βδομάδα περίπου σαν τηλέφωνο δεν μου γράφει τα ονόματα αυτών που με παιρνουν οταν τα βλέπω συνολικα ενώ κατα τις κλησεις το γράφει:mad: ετσι ειναι κανονικα ή θελει καποια ρυθμιση και αν ναι που γιατι δεν μπορώ να βρω τις ρυθμισεις εμφανισης των επαφων:blink: Ποία rom έχεις;. Αν είναι vibeui είναι στις ρυθμίσεις dialer settings ---> telephone number digits by 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voskaroudaki Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 γι αυτό στο needrom παίζει το xposed85 όπως γράφει.. Ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω αμεσως....αψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrynaxiotis Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Ποία rom έχεις;. Αν είναι vibeui είναι στις ρυθμίσεις dialer settings ---> telephone number digits by 7 οντως έχω vibeui αλλα δεν βλέπω στις ρυθμισεις dialer settings ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και ακομα μου βγαζει πρωτα ονομα μετα επωνυμο πως αλλάζει? ευχαριστω Παράθεση ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrynaxiotis Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 τελικά το βρήκα είναι system apps-phone-dialer settings αλλά δεν έχει επιλογή telephone number digits by 7:confused: Παράθεση ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 τελικά το βρήκα είναι system apps-phone-dialer settings αλλά δεν έχει επιλογή telephone number digits by 7:confused: Εδω θα πας. Στην εφαρμογή για τις κλήσεις, πατάς το κουμπί menu , επιλέγεις "More features and settings", μετά "More display features", πατάς "Location" και απενεργοποιήση το "Display number's location", πατάς back για να πάτε στην προηγούμενη οθόνη, πατάς στο "Number match bits" και επιλέγεις "By 7". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrynaxiotis Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Εδω θα πας. Στην εφαρμογή για τις κλήσεις, . που είναι αυτή ακριβως η εφαρμογή? ευχαριστώ και πάλι:up: Παράθεση ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 που είναι αυτή ακριβως η εφαρμογή? ευχαριστώ και πάλι:up: Αυτη που παίρνεις τηλεφωνο!Πρώτη μούρη κάτω κάτω!!! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλημέρα σας. Ενώ δούλευε το κινητό μια χαρά, ένα πρωϊ αποφάσισε να μην ανοίξει. έχει κολλήσει το logo της lenovo και δεν πάει πουθενά. Δοκίμασα να το βάλω σε recovery mode όπως διάβασα αλλά τίποτα. Έχεις κανείς καμιά γνώμη τι μπορώ να κάνω γιατί είμαι ψιλοάσχετος από κινέζικα κινητά? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλημέρα σας. Ενώ δούλευε το κινητό μια χαρά, ένα πρωϊ αποφάσισε να μην ανοίξει. έχει κολλήσει το logo της lenovo και δεν πάει πουθενά. Δοκίμασα να το βάλω σε recovery mode όπως διάβασα αλλά τίποτα. Έχεις κανείς καμιά γνώμη τι μπορώ να κάνω γιατί είμαι ψιλοάσχετος από κινέζικα κινητά? Μάλλον θέλει πέρασμα πάλι η rom. Υπάρχει οδηγός στην πρώτη σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrynaxiotis Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Αυτη που παίρνεις τηλεφωνο!Πρώτη μούρη κάτω κάτω!!! :ninja: ευχαριστώ φίλε μου για τις απαντήσεις σου και την βοήθειά σου αλλά δυστυχώς έχω μπλέξει με κινέζους φοράω την 5,1 VIBEUI-V3.0-1604-7-209-1-ST-K50-T3S και δεν μου δίνει απο το κουμπί επιλογή για more settings:mad: Παράθεση ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 ευχαριστώ φίλε μου για τις απαντήσεις σου και την βοήθειά σου αλλά δυστυχώς έχω μπλέξει με κινέζους φοράω την 5,1 VIBEUI-V3.0-1604-7-209-1-ST-K50-T3S και δεν μου δίνει απο το κουμπί επιλογή για more settings:mad: Δεν σου βγάζει αυτήν εδώ την οθόνη;απο πάνω πατάς found dialer settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Μάλλον θέλει πέρασμα πάλι η rom. Υπάρχει οδηγός στην πρώτη σελίδα. Σ'ευχαριστώ πολύ. Την περνάω σύμφωνα με τον οδηγό του KOGI φάινεται οτι περνάει καλά, λέει download ok αλλά δεν κάνει τίποτα το κινητό παραπέρα. Το πατάω να ανοίξει, βγάζει το λογότυπο, και συνέχεια reboot και λογότυπο και τα ίδια. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Το έχω 3 εβδομάδες, περίμενα περισσότερα δεν με ενθουσίασε. Το προηγούμενο μου ήταν ένα cubot S168 το οποίο σε σχέση με αυτό πολύ πιο γρήγορο σε όλα (πλοήγηση, ανταπόκριση touch γενικά σε όλα). Φταίει κάτι η έτσι είναι? Έχω την S205 ROW και μου βγάζει update για Android 6.0 αλλά φοβάμαι μη χειροτερέψει. Εσείς τι μου προτείνετε κάνω? Πάντως είμαι απογοητευμένη από το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Το έχω 3 εβδομάδες, περίμενα περισσότερα δεν με ενθουσίασε. Το προηγούμενο μου ήταν ένα cubot S168 το οποίο σε σχέση με αυτό πολύ πιο γρήγορο σε όλα (πλοήγηση, ανταπόκριση touch γενικά σε όλα). Φταίει κάτι η έτσι είναι? Έχω την S205 ROW και μου βγάζει update για Android 6.0 αλλά φοβάμαι μη χειροτερέψει. Εσείς τι μου προτείνετε κάνω? Πάντως είμαι απογοητευμένη από το τηλέφωνο. Κοιτσ, αν πραγματικα φοβασαι μην το πειραζεις. Αστο στην ακρη, βαλε κανα 500αρικο στην ακρη και παρε ενα σαμμυ, να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Εμενα παντως θα με ετρωγε η περιεργεια. Πληροφοριακα, εγω το πηρα για την κορη μου. Το λιωνει ολη μερα και ειναι πολυ χαρουμενη για την επιλογη που εκανα. Οταν το πηρα παντως εκανα ολες τις αναβαθμισεις χωρις δευτερη σκεψη. Τωρα γιατι φοβασαι, μονο εσυ ξερεις. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Καλημέρα εχω καιβεγω το τηλέφωνο κανα μηνα τωρα με την ρομ του cuoco την τελευταια αλλα τρωει κατι κολληματα ειδικα οταν πληκτρολογεις κατι (κολλαει)υπαρχει καποιο κολπο εχω κανει wipe dalνik καi cache .Και επισης ποια ειναι η ποιό απροβληματιστη ρομ? Sent from my X800+ using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 εγω ακομη με την 1540 του ιταλου κ παει σφαιρα δεν αλλαζω ουτε ρομ ουτε κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts