Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα την δοκίμαζα αλλά δεν έχω τα 2,99 € που ζητάει :P Δοκίμασε να κάνεις reboot και να την ανοίξεις εκ νέου, μήπως και γίνει τίποτα.

Δοκίμασα τα πάντα (reboot, δικαιώματα κλπ) αλλά τίποτα, κρίμα είναι καλή η ρομ αλλά έχει κάποια μικρά θεματάκια θα περιμένω update μπορεί να διορθωθεί.

frastgr

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος και δεν μπορώ να ρουτατω και να περάσω recovery στο κινητό

Έχω windows 10 και έχω βάλει όλους τους drivers στο λαπτοπ μου

Δοκίμασα αυτή την διαδικασία

αλλά ούτε με το kingroot ούτε με το iroot που προτείνει εναλλακτικά έκανα τίποτα

Μετά δοκίμασα αυτό

και ενώ δείχνει στο flash tool ότι το TWRP Recovery εγκαταστάθηκε με επιτυχία όταν πάω να μπω στο Recovery για να φλασαρω το SuperSU μου βγαίνει το Recovery της LENOVO

Αλλά και με αυτό τίποτα

όταν ανοίγω το cmd και δίνω την εντολή << adb devices>> μου βγάζει unauthorized αντί για devices σαν να μην έχουν μπει οι drivers

Που κάνω το λάθος ρε παιδιά?????

Υ.Γ Το τηλ. Το πηρά από το vickmall και του έκανα ήδη 2 αναβαθμίσεις και τώρα φοραει την Κ50a40_s121_150813_ROW

Καλησπέρα, πριν λίγες μέρες πηρα αυτο το κινητό για την κοπέλα μου. Του πέρασα την ROM του Ιταλου (http://www.needrom.com/download/lenovo_k3_lollipop_5-1_r1540d_row_v15-40_cuoco92/).

Έχω δυο ερωτήσεις¨

1) η κάμερα είναι ασυνχρόνιστη με το φλας και βγαίνουν σχετικά σκοτεινές οι φωτογραφίες, λύνεται αυτό? Το εχει κι άλλλος αυτό το πρόβλημα με αυτλη την ROM?

2) Ήρθε ΟΤΑ αναβάθμιση, να την κάνω? Ή δεν λειτουργει σωστα λόγω root κλπ?

Αναγνώστης εποχής Unwired... με wap :P

2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS

Καλησπέρα, πριν λίγες μέρες πηρα αυτο το κινητό για την κοπέλα μου. Του πέρασα την ROM του Ιταλου (http://www.needrom.com/download/lenovo_k3_lollipop_5-1_r1540d_row_v15-40_cuoco92/).

Έχω δυο ερωτήσεις¨

1) η κάμερα είναι ασυνχρόνιστη με το φλας και βγαίνουν σχετικά σκοτεινές οι φωτογραφίες, λύνεται αυτό? Το εχει κι άλλλος αυτό το πρόβλημα με αυτλη την ROM?

2) Ήρθε ΟΤΑ αναβάθμιση, να την κάνω? Ή δεν λειτουργει σωστα λόγω root κλπ?

Το φλας όντως έχει ένα θέμα , πολλές φορές απενεργοποιημένο βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Την αναβάθμιση κάντην κανονικά , δε θα έχεις κανένα πρόβλημα

http://forum.xda-developers.com/k3-note/general/tool-lenovo-k3-note-manager-t3261285

Δείχνει υποσχόμενο !

This is my first project for Lenovo K3 Note, this software helps you to root, install apk and manage your device

http://s19.postimg.org/mobwdp2er/k3note.png

Mobile : One+8T

Πηγα να περασω τη miui αλλα κολλαει στο logo.

Κανενας αλλος με αυτο το θεμα?

θα περασω τη προηγουμενη εκδοση.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος και δεν μπορώ να ρουτατω και να περάσω recovery στο κινητό

αλλά ούτε με το kingroot ούτε με το iroot που προτείνει εναλλακτικά έκανα τίποτα

Μετά δοκίμασα αυτό

και ενώ δείχνει στο flash tool ότι το TWRP Recovery εγκαταστάθηκε με επιτυχία όταν πάω να μπω στο Recovery για να φλασαρω το SuperSU μου βγαίνει το Recovery της LENOVO

Αλλά και με αυτό τίποτα

όταν ανοίγω το cmd και δίνω την εντολή << adb devices>> μου βγάζει unauthorized αντί για devices σαν να μην έχουν μπει οι drivers

Υ.Γ Το τηλ. Το πηρά από το vickmall και του έκανα ήδη 2 αναβαθμίσεις και τώρα φοραει την Κ50a40_s121_150813_ROW

φιλε γιατι θες να αλλαξεις?ακριβως τ ιδιο εχω απο vickmall kai πεταει το κινητακι

Πηγα να περασω τη miui αλλα κολλαει στο logo.

Κανενας αλλος με αυτο το θεμα?

θα περασω τη προηγουμενη εκδοση.

Ποία έκδοση;

Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB

Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB

φιλε γιατι θες να αλλαξεις?ακριβως τ ιδιο εχω απο vickmall kai πεταει το κινητακι

Κάπου διάβασα (δεν θυμάμαι που) ότι μετά από 1 μήνα χρήση το κινητό άρχισε να κολλάει με αυτή τη ROM

Επειδή το τηλ. αγοράστηκε για την γυναίκα μου είπα να προετοιμαστώ αν έρθει εκείνη η ώρα για να μην έχω γκρίνια

Εσύ πόσο καιρό το έχεις?

Την περασα να τη δω,πολυ καλη αλλα παρα μα παρα πολυ χαμηλη ενταση ακουστικου,δεν ακουω τον αλλον καθολου αν εχει λιγο θορθβο,εχουμε καποια λυση?

Την περασα να τη δω,πολυ καλη αλλα παρα μα παρα πολυ χαμηλη ενταση ακουστικου,δεν ακουω τον αλλον καθολου αν εχει λιγο θορθβο,εχουμε καποια λυση?

Φίλε wolf φοράω την ίδια ρομ εδώ και 2-3 μέρες και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Μήπως πείραξες καμμιά ρύθμιση; Εγώ ούτε στο Maxx Audio δεν έχω μπει ακόμα για tweaks και όλα δουλεύουν ρολόι, ήχοι καμπάνα και συνομιλίες και ηχείο.

Στη θέση σου, θα την ξαναπέρναγα αφού έκανα πρώτα τα wipes. Δοκίμασέ το, δεν χάνεις τίποτα.

Αναφορικά με τις φωτογραφίες και το flash που ανέφερε κάποιος φίλος, στην miui το flash είναι άψογα συγχρονισμένο. Στο απόλυτο σκότος, βγάζει φωτογραφία λες και έχεις προβολέα! Αρχίζω και γίνομαι mi fanboy μου φαίνεται...

Φίλε wolf φοράω την ίδια ρομ εδώ και 2-3 μέρες και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Μήπως πείραξες καμμιά ρύθμιση; Εγώ ούτε στο Maxx Audio δεν έχω μπει ακόμα για tweaks και όλα δουλεύουν ρολόι, ήχοι καμπάνα και συνομιλίες και ηχείο.

Στη θέση σου, θα την ξαναπέρναγα αφού έκανα πρώτα τα wipes. Δοκίμασέ το, δεν χάνεις τίποτα.

Αναφορικά με τις φωτογραφίες και το flash που ανέφερε κάποιος φίλος, στην miui το flash είναι άψογα συγχρονισμένο. Στο απόλυτο σκότος, βγάζει φωτογραφία λες και έχεις προβολέα! Αρχίζω και γίνομαι mi fanboy μου φαίνεται...

το εχω κανει ηδη απο χτες,την ξαναπερασα,μου εχει δωσει και 2 ota updates και τα εκανα,αλλα τιποτα,εν,τω μεταξυ δεν ειναι θεμα τηλεφωνου,γιατι φλασαρισα και phoenix rom για δοκιμη και το ακουστικο πανω απο τη μεση μου σπαει το τυμπανο,να σημειωσω μιλαω μονο για ακουστικο ολοι οι αλλοι ηχοι ειναι οκ.Δεν ξερω τι να πω και ειναι σφαιρατη η ρομ κατα τ'αλλα καμια σχεση με aosp

το εχω κανει ηδη απο χτες,την ξαναπερασα,μου εχει δωσει και 2 ota updates και τα εκανα,αλλα τιποτα,εν,τω μεταξυ δεν ειναι θεμα τηλεφωνου,γιατι φλασαρισα και phoenix rom για δοκιμη και το ακουστικο πανω απο τη μεση μου σπαει το τυμπανο,να σημειωσω μιλαω μονο για ακουστικο ολοι οι αλλοι ηχοι ειναι οκ.Δεν ξερω τι να πω και ειναι σφαιρατη η ρομ κατα τ'αλλα καμια σχεση με aosp

Δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις->Ήχος και Δόνηση->Ρυθμίσεις Ήχου. Κούμπωσε τα ακουστικά σου και δοκίμασε να αλλάξεις την Επιλογή τύπου ακουστικών.

Δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις->Ήχος και Δόνηση->Ρυθμίσεις Ήχου. Κούμπωσε τα ακουστικά σου και δοκίμασε να αλλάξεις την Επιλογή τύπου ακουστικών.

Oχι δεν καταλαβες,εννοω το ακουστικο του τηλεφωνου το δικο του,οχι τα hands free

Oχι δεν καταλαβες,εννοω το ακουστικο του τηλεφωνου το δικο του,οχι τα hands free

Και το δικό μου δουλεύει μια χαρα

Την περασα και αυτην,παλι τα ιδια.

Την περασα και αυτην,παλι τα ιδια.

Στους προγραμματιστές, ξετσεκαρε το nuplayer

Μετά δοκίμασα αυτό

Αλλά και με αυτό τίποτα

Δεν ξέρω αν το εκανες ήδη αλλά δοκίμασε να απενεργοποιήσει το driver signature enforcement... Είχα πρόβλημα με την εγκατάσταση των drivers και αυτό μου το έλυσε σε windows 10... Ένας οδηγός για το πως γίνεται υπάρχει σε αυτό το βιντεο

http://m.youtube.com/results?q=disable%20driver%20signature%20enforcement%20windows%2010&sm=1 . Ωστόσο μπορείς αν θες να ψαξεις και άλλο...

Αν θες δοκίμασε το αλλά δεν αναλάμβανω ευθύνη αν κάτι πάει στραβά...

Στους προγραμματιστές, ξετσεκαρε το nuplayer

Μα δε μπαινει καν στη ρομ.

Κολλαει στο logo miui στο πρωτο boot.πρεπει να το ειχα καμια ωρα εκει.

Αναγκαστικα εβγαλα μπαταρια και πηγα σε twrp και συνδεση σε υπολογιστη με καλωδιο για να περασω το zip της LTT,την οποια και φλασαρα παλι κανονικα.

Μα δε μπαινει καν στη ρομ.

Κολλαει στο logo miui στο πρωτο boot.πρεπει να το ειχα καμια ωρα εκει.

Αναγκαστικα εβγαλα μπαταρια και πηγα σε twrp και συνδεση σε υπολογιστη με καλωδιο για να περασω το zip της LTT,την οποια και φλασαρα παλι κανονικα.

ωχ σορρυ στον wolf ηθελα να απαντησω για τον ηχο συγνωμη

OK, κάπου φαίνεται πως τα μπέρδεψα εγώ. :P Ζητώ συγνώμη.

Με τί recovery κάνεις wipes και install και τί έκδοση είναι; Ρωτάω γιατί ο δημιουργός προτείνει TWRP 2.8.7.0. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Το φλας όντως έχει ένα θέμα , πολλές φορές απενεργοποιημένο βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Την αναβάθμιση κάντην κανονικά , δε θα έχεις κανένα πρόβλημα

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αν βρει κανείς λύση για αυτό το θέμα στην ROM του Ιταλού ας μας πει. (μου αρέσει σαν Rom και δεν είναι εύκολο να την αλλάζω μιας και δεν το χρησιμοποιώ εγώ το κινητό) Θα κάνω την ενημέρωση και ελπίζω να βελτιωθεί σιγα σιγα με κάποια νεότερη έκδοση

Αναγνώστης εποχής Unwired... με wap :P

2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS