frastgr Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Θα την δοκίμαζα αλλά δεν έχω τα 2,99 € που ζητάει :P Δοκίμασε να κάνεις reboot και να την ανοίξεις εκ νέου, μήπως και γίνει τίποτα. Δοκίμασα τα πάντα (reboot, δικαιώματα κλπ) αλλά τίποτα, κρίμα είναι καλή η ρομ αλλά έχει κάποια μικρά θεματάκια θα περιμένω update μπορεί να διορθωθεί. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος και δεν μπορώ να ρουτατω και να περάσω recovery στο κινητό Έχω windows 10 και έχω βάλει όλους τους drivers στο λαπτοπ μου Δοκίμασα αυτή την διαδικασία αλλά ούτε με το kingroot ούτε με το iroot που προτείνει εναλλακτικά έκανα τίποτα Μετά δοκίμασα αυτό και ενώ δείχνει στο flash tool ότι το TWRP Recovery εγκαταστάθηκε με επιτυχία όταν πάω να μπω στο Recovery για να φλασαρω το SuperSU μου βγαίνει το Recovery της LENOVO Αλλά και με αυτό τίποτα όταν ανοίγω το cmd και δίνω την εντολή << adb devices>> μου βγάζει unauthorized αντί για devices σαν να μην έχουν μπει οι drivers Που κάνω το λάθος ρε παιδιά????? Υ.Γ Το τηλ. Το πηρά από το vickmall και του έκανα ήδη 2 αναβαθμίσεις και τώρα φοραει την Κ50a40_s121_150813_ROW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Δοκόμασε κανείς την androium 6; http://www.needrom.com/download/androium-6-k3n/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiwrgosSketos Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Καλησπέρα, πριν λίγες μέρες πηρα αυτο το κινητό για την κοπέλα μου. Του πέρασα την ROM του Ιταλου (http://www.needrom.com/download/lenovo_k3_lollipop_5-1_r1540d_row_v15-40_cuoco92/). Έχω δυο ερωτήσεις¨ 1) η κάμερα είναι ασυνχρόνιστη με το φλας και βγαίνουν σχετικά σκοτεινές οι φωτογραφίες, λύνεται αυτό? Το εχει κι άλλλος αυτό το πρόβλημα με αυτλη την ROM? 2) Ήρθε ΟΤΑ αναβάθμιση, να την κάνω? Ή δεν λειτουργει σωστα λόγω root κλπ? Παράθεση Αναγνώστης εποχής Unwired... με wap :P 2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos012 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Καλησπέρα, πριν λίγες μέρες πηρα αυτο το κινητό για την κοπέλα μου. Του πέρασα την ROM του Ιταλου (http://www.needrom.com/download/lenovo_k3_lollipop_5-1_r1540d_row_v15-40_cuoco92/). Έχω δυο ερωτήσεις¨ 1) η κάμερα είναι ασυνχρόνιστη με το φλας και βγαίνουν σχετικά σκοτεινές οι φωτογραφίες, λύνεται αυτό? Το εχει κι άλλλος αυτό το πρόβλημα με αυτλη την ROM? 2) Ήρθε ΟΤΑ αναβάθμιση, να την κάνω? Ή δεν λειτουργει σωστα λόγω root κλπ? Το φλας όντως έχει ένα θέμα , πολλές φορές απενεργοποιημένο βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Την αναβάθμιση κάντην κανονικά , δε θα έχεις κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 http://forum.xda-developers.com/k3-note/general/tool-lenovo-k3-note-manager-t3261285 Δείχνει υποσχόμενο ! This is my first project for Lenovo K3 Note, this software helps you to root, install apk and manage your device http://s19.postimg.org/mobwdp2er/k3note.png Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Πηγα να περασω τη miui αλλα κολλαει στο logo. Κανενας αλλος με αυτο το θεμα? θα περασω τη προηγουμενη εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
italos9 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος και δεν μπορώ να ρουτατω και να περάσω recovery στο κινητό Έχω windows 10 και έχω βάλει όλους τους drivers στο λαπτοπ μου Δοκίμασα αυτή την διαδικασία αλλά ούτε με το kingroot ούτε με το iroot που προτείνει εναλλακτικά έκανα τίποτα Μετά δοκίμασα αυτό και ενώ δείχνει στο flash tool ότι το TWRP Recovery εγκαταστάθηκε με επιτυχία όταν πάω να μπω στο Recovery για να φλασαρω το SuperSU μου βγαίνει το Recovery της LENOVO Αλλά και με αυτό τίποτα όταν ανοίγω το cmd και δίνω την εντολή << adb devices>> μου βγάζει unauthorized αντί για devices σαν να μην έχουν μπει οι drivers Που κάνω το λάθος ρε παιδιά????? Υ.Γ Το τηλ. Το πηρά από το vickmall και του έκανα ήδη 2 αναβαθμίσεις και τώρα φοραει την Κ50a40_s121_150813_ROW φιλε γιατι θες να αλλαξεις?ακριβως τ ιδιο εχω απο vickmall kai πεταει το κινητακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Πηγα να περασω τη miui αλλα κολλαει στο logo. Κανενας αλλος με αυτο το θεμα? θα περασω τη προηγουμενη εκδοση. Ποία έκδοση; Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 φιλε γιατι θες να αλλαξεις?ακριβως τ ιδιο εχω απο vickmall kai πεταει το κινητακι Κάπου διάβασα (δεν θυμάμαι που) ότι μετά από 1 μήνα χρήση το κινητό άρχισε να κολλάει με αυτή τη ROM Επειδή το τηλ. αγοράστηκε για την γυναίκα μου είπα να προετοιμαστώ αν έρθει εκείνη η ώρα για να μην έχω γκρίνια Εσύ πόσο καιρό το έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ποία έκδοση; http://www.needrom.com/download/miui-7-5-11-21-ml/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 http://www.needrom.com/download/miui-7-5-11-21-ml/ http://www.needrom.com/download/lenovo-k3-note-miui7-v5-11-19-with-otas/ Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 http://www.needrom.com/download/lenovo-k3-note-miui7-v5-11-19-with-otas/ Την περασα να τη δω,πολυ καλη αλλα παρα μα παρα πολυ χαμηλη ενταση ακουστικου,δεν ακουω τον αλλον καθολου αν εχει λιγο θορθβο,εχουμε καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Octabitus Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Την περασα να τη δω,πολυ καλη αλλα παρα μα παρα πολυ χαμηλη ενταση ακουστικου,δεν ακουω τον αλλον καθολου αν εχει λιγο θορθβο,εχουμε καποια λυση? Φίλε wolf φοράω την ίδια ρομ εδώ και 2-3 μέρες και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Μήπως πείραξες καμμιά ρύθμιση; Εγώ ούτε στο Maxx Audio δεν έχω μπει ακόμα για tweaks και όλα δουλεύουν ρολόι, ήχοι καμπάνα και συνομιλίες και ηχείο. Στη θέση σου, θα την ξαναπέρναγα αφού έκανα πρώτα τα wipes. Δοκίμασέ το, δεν χάνεις τίποτα. Αναφορικά με τις φωτογραφίες και το flash που ανέφερε κάποιος φίλος, στην miui το flash είναι άψογα συγχρονισμένο. Στο απόλυτο σκότος, βγάζει φωτογραφία λες και έχεις προβολέα! Αρχίζω και γίνομαι mi fanboy μου φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Φίλε wolf φοράω την ίδια ρομ εδώ και 2-3 μέρες και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Μήπως πείραξες καμμιά ρύθμιση; Εγώ ούτε στο Maxx Audio δεν έχω μπει ακόμα για tweaks και όλα δουλεύουν ρολόι, ήχοι καμπάνα και συνομιλίες και ηχείο. Στη θέση σου, θα την ξαναπέρναγα αφού έκανα πρώτα τα wipes. Δοκίμασέ το, δεν χάνεις τίποτα. Αναφορικά με τις φωτογραφίες και το flash που ανέφερε κάποιος φίλος, στην miui το flash είναι άψογα συγχρονισμένο. Στο απόλυτο σκότος, βγάζει φωτογραφία λες και έχεις προβολέα! Αρχίζω και γίνομαι mi fanboy μου φαίνεται... το εχω κανει ηδη απο χτες,την ξαναπερασα,μου εχει δωσει και 2 ota updates και τα εκανα,αλλα τιποτα,εν,τω μεταξυ δεν ειναι θεμα τηλεφωνου,γιατι φλασαρισα και phoenix rom για δοκιμη και το ακουστικο πανω απο τη μεση μου σπαει το τυμπανο,να σημειωσω μιλαω μονο για ακουστικο ολοι οι αλλοι ηχοι ειναι οκ.Δεν ξερω τι να πω και ειναι σφαιρατη η ρομ κατα τ'αλλα καμια σχεση με aosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Octabitus Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 το εχω κανει ηδη απο χτες,την ξαναπερασα,μου εχει δωσει και 2 ota updates και τα εκανα,αλλα τιποτα,εν,τω μεταξυ δεν ειναι θεμα τηλεφωνου,γιατι φλασαρισα και phoenix rom για δοκιμη και το ακουστικο πανω απο τη μεση μου σπαει το τυμπανο,να σημειωσω μιλαω μονο για ακουστικο ολοι οι αλλοι ηχοι ειναι οκ.Δεν ξερω τι να πω και ειναι σφαιρατη η ρομ κατα τ'αλλα καμια σχεση με aosp Δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις->Ήχος και Δόνηση->Ρυθμίσεις Ήχου. Κούμπωσε τα ακουστικά σου και δοκίμασε να αλλάξεις την Επιλογή τύπου ακουστικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις->Ήχος και Δόνηση->Ρυθμίσεις Ήχου. Κούμπωσε τα ακουστικά σου και δοκίμασε να αλλάξεις την Επιλογή τύπου ακουστικών. Oχι δεν καταλαβες,εννοω το ακουστικο του τηλεφωνου το δικο του,οχι τα hands free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Oχι δεν καταλαβες,εννοω το ακουστικο του τηλεφωνου το δικο του,οχι τα hands free Και το δικό μου δουλεύει μια χαρα Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 http://www.needrom.com/download/lenovo-k3-note-miui7-v5-11-19-with-otas/ Την περασα και αυτην,παλι τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Την περασα και αυτην,παλι τα ιδια. Στους προγραμματιστές, ξετσεκαρε το nuplayer Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος και δεν μπορώ να ρουτατω και να περάσω recovery στο κινητό Έχω windows 10 και έχω βάλει όλους τους drivers στο λαπτοπ μου Δοκίμασα αυτή την διαδικασία αλλά ούτε με το kingroot ούτε με το iroot που προτείνει εναλλακτικά έκανα τίποτα Μετά δοκίμασα αυτό και ενώ δείχνει στο flash tool ότι το TWRP Recovery εγκαταστάθηκε με επιτυχία όταν πάω να μπω στο Recovery για να φλασαρω το SuperSU μου βγαίνει το Recovery της LENOVO Αλλά και με αυτό τίποτα όταν ανοίγω το cmd και δίνω την εντολή << adb devices>> μου βγάζει unauthorized αντί για devices σαν να μην έχουν μπει οι drivers Που κάνω το λάθος ρε παιδιά????? Υ.Γ Το τηλ. Το πηρά από το vickmall και του έκανα ήδη 2 αναβαθμίσεις και τώρα φοραει την Κ50a40_s121_150813_ROW Δεν ξέρω αν το εκανες ήδη αλλά δοκίμασε να απενεργοποιήσει το driver signature enforcement... Είχα πρόβλημα με την εγκατάσταση των drivers και αυτό μου το έλυσε σε windows 10... Ένας οδηγός για το πως γίνεται υπάρχει σε αυτό το βιντεο http://m.youtube.com/results?q=disable%20driver%20signature%20enforcement%20windows%2010&sm=1 . Ωστόσο μπορείς αν θες να ψαξεις και άλλο... Αν θες δοκίμασε το αλλά δεν αναλάμβανω ευθύνη αν κάτι πάει στραβά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Στους προγραμματιστές, ξετσεκαρε το nuplayer Μα δε μπαινει καν στη ρομ. Κολλαει στο logo miui στο πρωτο boot.πρεπει να το ειχα καμια ωρα εκει. Αναγκαστικα εβγαλα μπαταρια και πηγα σε twrp και συνδεση σε υπολογιστη με καλωδιο για να περασω το zip της LTT,την οποια και φλασαρα παλι κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Μα δε μπαινει καν στη ρομ. Κολλαει στο logo miui στο πρωτο boot.πρεπει να το ειχα καμια ωρα εκει. Αναγκαστικα εβγαλα μπαταρια και πηγα σε twrp και συνδεση σε υπολογιστη με καλωδιο για να περασω το zip της LTT,την οποια και φλασαρα παλι κανονικα. ωχ σορρυ στον wolf ηθελα να απαντησω για τον ηχο συγνωμη Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Octabitus Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Oχι δεν καταλαβες,εννοω το ακουστικο του τηλεφωνου το δικο του,οχι τα hands free OK, κάπου φαίνεται πως τα μπέρδεψα εγώ. :P Ζητώ συγνώμη. Με τί recovery κάνεις wipes και install και τί έκδοση είναι; Ρωτάω γιατί ο δημιουργός προτείνει TWRP 2.8.7.0. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiwrgosSketos Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Το φλας όντως έχει ένα θέμα , πολλές φορές απενεργοποιημένο βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Την αναβάθμιση κάντην κανονικά , δε θα έχεις κανένα πρόβλημα Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αν βρει κανείς λύση για αυτό το θέμα στην ROM του Ιταλού ας μας πει. (μου αρέσει σαν Rom και δεν είναι εύκολο να την αλλάζω μιας και δεν το χρησιμοποιώ εγώ το κινητό) Θα κάνω την ενημέρωση και ελπίζω να βελτιωθεί σιγα σιγα με κάποια νεότερη έκδοση Παράθεση Αναγνώστης εποχής Unwired... με wap :P 2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts