dedalos80 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Αφου ειναι οριτζιναλ , χρειαζετε το λαιτφλοου; Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Όντως τι να το κανείς το lightflow? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Όντως τι να το κανείς το lightflow? Ελα ντε. Τόσο καιρό αλλάζοντας μεταξύ εκδόσεων AOSP μου έμεινε κουσούρι... Τώρα αρχίζει το ψαξιμο. Στα Running βλέπω XiaoZhi widget και Vibeui Service Edited October 28, 2015 by kontax Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Δεν ξέρω τι κάνανε στη vibeui 3 αλλά το GPS σπέρνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Δεν ξέρω τι κάνανε στη vibeui 3 αλλά το GPS σπέρνει... Δηλαδης? Πιανει και στο μετρο? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Δεν ξέρω τι κάνανε στη vibeui 3 αλλά το GPS σπέρνει... Το διάβασα xda αυτό. Μη μου κάνετε τέτοια τώρα... Ρε παιδιά με το web banking authenticator app θα έχω θέμα αν αλλάξω ρομ ή βλέπει το IMEI? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Πηγα να περασω το ισπανικο ρικαβερυ, με φλασιφαυ αλλα κατι πηγε στραβα και ανοιξε παλι στο παλιο, καμια βοηθεια Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Πηγα να περασω το ισπανικο ρικαβερυ, με φλασιφαυ αλλα κατι πηγε στραβα και ανοιξε παλι στο παλιο, καμια βοηθεια Αποσυμπιέζεις το .zip αρχείο και απο το flashify κάνεις install Recovey το αρχείο .img Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Λέτε να δούμε καμία custom με 1544? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ως προς την camera, επειδή όπως ξέρεις έχω κι εγώ LTT, όμως ακόμα την 1532, ήθελα να σε ρωτήσω αν παρατηρείς κακό συγχρονισμό κλείστρου με flash. Νομίζω πως συμβαίνει. Διορθώνεται κάπως? Αυτό που λες το θυμάμαι να γινόταν με τις πρώτες εκδόσεις που ήρθε η συσκευή. Και το καταλάβαινα επειδή πάταγες να βγάλεις μια φώτο και ενώ φωτιζοταν έντονα μετά έβγαινε η φωτογράφια καθυστέρημενα και σκοτεινή. Αυτό ούτε στην ltt το έχω παρατηρήσει ούτε στου Ιταλού που έχω τώρα το φλας φαίνεται να είναι συγχρονισμένο γιατί ανάβει και δυο φορές όταν πατάς το κλικ οπότε από το πόσο φωτεινή είναι η φώτογραφια καταλαβαίνω ότι δε χάνει Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Αυτό που λες το θυμάμαι να γινόταν με τις πρώτες εκδόσεις που ήρθε η συσκευή. Και το καταλάβαινα επειδή πάταγες να βγάλεις μια φώτο και ενώ φωτιζοταν έντονα μετά έβγαινε η φωτογράφια καθυστέρημενα και σκοτεινή. Αυτό ούτε στην ltt το έχω παρατηρήσει ούτε στου Ιταλού που έχω τώρα το φλας φαίνεται να είναι συγχρονισμένο γιατί ανάβει και δυο φορές όταν πατάς το κλικ οπότε από το πόσο φωτεινή είναι η φώτογραφια καταλαβαίνω ότι δε χάνει Εγώ με του ιταλού το έχω το θεμα. Φαίνεται πιο έντονα στις κοντινές φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ετοιμος και εγω με την VIBEUI 3 1544, πάει σφαίρα, έχει λίγες κινεζιες αλλά δεν σε ενοχλούν ιδιαίτερα, να την ρουταρω η να περιμένω κάποια έτοιμη έκδοση; Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoniM Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλημέρα, μόλις έβαλα το tempered glass που μου έστειλαν απο το tinydeal. Η συσκευασία για 2η φορά μέτρια. Αυτό που θέλω να πώ είναι πως αν και δεν είναι μάρκα το tempered (nillkin) εδώ και κάποιες ώρες δεν έχω θέμα με το touch. Επίσης (μιας που ξεκίνησα) εγώ έχω την v2.8 1540 lemonade. Το GPS (που με ενδιαφέρει και αρκετα) είναι πολύ καλό αλλά η συσκευή θερμένεται με μέτρια χρήση. Ποια θα μου προτείνατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Μόλις μου ήρθε ενημέρωση για update στην Κ3.Vibe.15.40 . Ξέρει κανείς κάτι ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Μόλις μου ήρθε ενημέρωση για update στην Κ3.Vibe.15.40 . Ξέρει κανείς κάτι ? Με ποιά rom είσαι τώρα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Με ποιά rom είσαι τώρα ; Με την VibeUI v2.8 CUOCO92 ROW 1540D Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikopoup Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλημέρα. Πέρασα την vibe 1542 και όπως έσβηνα τις προεγκατεστημενες εφαρμογές πρέπει κάπως να έσβησα τα μηνύματα, τις επαφές, και το τηλέφωνο. Κατέβασα από το play store κάποιες άλλες αλλά δεν μπορώ να αποθηκευσω επαφές. Ξέρεις κανένας που μπορώ να βρω της lenovo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Με την VibeUI v2.8 CUOCO92 ROW 1540D Εμένα μου βγάζει md5 error... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλημέρα. Είμαι με Androium 5.0.6. Μπορεί κάποιος να σώσει link του xposed και του apk που είναι για αυτή την έκδοση? Δεν τα βρίσκω στην αναζήτηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Έτοιμη και η 1544 LLT από τους Ισπανούς με VIBEUI_V3.0 VIBEUI_V3.0_1544_LTT_LEMONADE Features Super His by Chainfire gapps 5.1 & arm64 by Google Busybox Lspeed 3.0 by Paget96 by BigTinCan AdFree MobileUncleTools android terminal for Dolby Atmos Viper4Android Music App without Chinese without Chinese FM App Video App without Chinese Lenovo SD Fix the deed restriction to avoid New boot animation Bugs found: The app is not compatible Btnotification. printing services give fc http://www.mediafire.com/download/k3iv1c3bhi3xyig/VIBEUI_V3.0_1544_LEMONADE.zip Δεν έχω δοκιμάσει γιατί παίζω με του Ιταλού τώρα. Κανένας που δοκίμασε γενικά το vibe 3.0 έχει καμία αξιοσημείωτη αλλαγή; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Έτοιμη και η 1544 LLT από τους Ισπανούς με VIBEUI_V3.0 VIBEUI_V3.0_1544_LTT_LEMONADE Features Super His by Chainfire gapps 5.1 & arm64 by Google Busybox Lspeed 3.0 by Paget96 by BigTinCan AdFree MobileUncleTools android terminal for Dolby Atmos Viper4Android Music App without Chinese without Chinese FM App Video App without Chinese Lenovo SD Fix the deed restriction to avoid New boot animation Bugs found: The app is not compatible Btnotification. printing services give fc http://www.mediafire.com/download/k3iv1c3bhi3xyig/VIBEUI_V3.0_1544_LEMONADE.zip Δεν έχω δοκιμάσει γιατί παίζω με του Ιταλού τώρα. Κανένας που δοκίμασε γενικά το vibe 3.0 έχει καμία αξιοσημείωτη αλλαγή; Η οριτζιναλ παει σφαιρα, σε ολα τα επιπεδα Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Έτοιμη και η 1544 LLT από τους Ισπανούς με VIBEUI_V3.0 VIBEUI_V3.0_1544_LTT_LEMONADE Features Super His by Chainfire gapps 5.1 & arm64 by Google Busybox Lspeed 3.0 by Paget96 by BigTinCan AdFree MobileUncleTools android terminal for Dolby Atmos Viper4Android Music App without Chinese without Chinese FM App Video App without Chinese Lenovo SD Fix the deed restriction to avoid New boot animation Bugs found: The app is not compatible Btnotification. printing services give fc http://www.mediafire.com/download/k3iv1c3bhi3xyig/VIBEUI_V3.0_1544_LEMONADE.zip Δεν έχω δοκιμάσει γιατί παίζω με του Ιταλού τώρα. Κανένας που δοκίμασε γενικά το vibe 3.0 έχει καμία αξιοσημείωτη αλλαγή; Εχει ελληνικά ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Εχει ελληνικά ? Οχι κινεζικα και αγγλικα , αν δεν σε πειραζει η γλωσσα ειναι οτι καλυτερο μεχρι τωρα, να καταλαβεις την εχω αρουταριστη, μηπως ξερει κανεις γιατι παλι δεν το βρισκω πως βαζουμε τις επαφες κατα επιθετο?> Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Άμα κάνω dirty flash από 1540 του ιταλού λετε να έχω μεγάλο θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Η οριτζιναλ παει σφαιρα, σε ολα τα επιπεδα ΜΑ και η 1540 του Ιταλού σφαίρα πάει. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts