Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και πάλι στην παρέα... Έχω προσπαθήσει να κάνω root τις 3 συσκευές Κ3 note που έχω με 2 διαφορετικούς τρόπους(του κινέζου
και του αμερικάνου
) αλλά δεν τα κατάφερα. Προσπαθώ εδώ και κανα μισάωρο να καταλάβω τον οδηγό από τον Darth_Revan στο post #1289 αλλά δεν είναι ξεκάθαρο πως μπορώ να τις κάνω μόνο root. Όποιος μπορεί να βοηθήσει για να προσπαθήσω και με αυτόν τον τρόπο θα του ήμουν υπόχρεος. :lost:
rock n' roll...:kill:

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ε δεν μπορεί...κάποιο bug θα υπάρχει

τι είναι αυτό που την κάνει καλύτερη όλων δηλαδή?

Είναι 5.1.1, έχει τα επίσημο lenovo camera app, έχει υποστήριξη για OTA updates, έχει το τελευταίο kernel dev 1542, δεν είναι stock aosp( είναι πειραγμενη με διάφορες επιλογές που βρίσκεις μόνο με xposed.)

Bug σοβαρό δεν έχω βρει.

Ουσιαστικά είναι μια καλύτερη Phoenix μιας και οι δύο είναι βασισμένες στην ίδια rom (Βέβαια ή Androium είναι βασισμένη στην beta 10 ενώ η phoenix στην beta 9)

Όπως και να χει μόνο και μόνο το OTA είναι αρκετό για να με κάνει να την κρατήσω αρκετό καιρό, αφού ξέρω ότι υπάρχει πιθανότητα να πάρει updates. Ειδικά από την στιγμή που η rom στην οποία βασίζεται είναι ακόμα WIP.

από Jiayu S3 είναι?

τα led οκ?ελληνικά?

Ναι από αυτό. Έχει ελληνικά.

Το led μην περιμένετε να δουλέψει σε άλλη ρομ πέρα από vibeui. Μόνο με lightflow.

Ναι από αυτό. Έχει ελληνικά.

Το led μην περιμένετε να δουλέψει σε άλλη ρομ πέρα από vibeui. Μόνο με lightflow.

πέρασμα κανονικά από recovery?

το καλύτερη ρομ μήπως είναι υποκειμενικό για τον καθένα?

για μένα πχ είναι να πάει σφαίρα, να μην έχει πουθενά lag...δεν με ενδιαφέρουν εφέ κλπ

πέρασμα κανονικά από recovery?

το καλύτερη ρομ μήπως είναι υποκειμενικό για τον καθένα?

για μένα πχ είναι να πάει σφαίρα, να μην έχει πουθενά lag...δεν με ενδιαφέρουν εφέ κλπ

Προφανώς το βασικό είναι ή ταχύτητα. Πάντα είναι υποκειμενικό αλλά έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις ρομ οπότε έχω πιο αντικειμενική αποψη πιστεύω.

Edit: Ναι με TWRP

Edited by psarogen

Μόλις την πέρασα και εγώ πάνω απο την Phoenix Rom.

Απο το Task manager τι σας δείχνει για Ram free ?

Εμένα συνήθως κάτω απο 400ΜΒ.

Mobile : One+8T

Μόλις την πέρασα και εγώ πάνω απο την Phoenix Rom.

Απο το Task manager τι σας δείχνει για Ram free ?

Εμένα συνήθως κάτω απο 400ΜΒ.

Το συγκεκριμένο task manager δείχνει και τα cached apps. Κάτι που γενικά δεν φαίνεται σε όλα τα αλλά task managers. Μην ανησυχεις είναι φυσιολογικό

Για να δεις σωστά πήγαινε στα settings στα apps και running.

Καλησπέρα και πάλι στην παρέα... Έχω προσπαθήσει να κάνω root τις 3 συσκευές Κ3 note που έχω με 2 διαφορετικούς τρόπους(του κινέζου
και του αμερικάνου
) αλλά δεν τα κατάφερα. Προσπαθώ εδώ και κανα μισάωρο να καταλάβω τον οδηγό από τον Darth_Revan στο post #1289 αλλά δεν είναι ξεκάθαρο πως μπορώ να τις κάνω μόνο root. Όποιος μπορεί να βοηθήσει για να προσπαθήσω και με αυτόν τον τρόπο θα του ήμουν υπόχρεος. :lost:

Mε το kingoroot γίνεται αμέσως ,δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν μπορείς.Με τον τρόπο που γράφω στον οδηγο απλα το μόνο που χρειάζεται να κάνεις απο όλα αυτά ειναι περάσεις το cwm ή το twrp για να μπορεσεις να περάσεις μέσω αυτού το su pro.Απλά.

Mε το kingoroot γίνεται αμέσως ,δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν μπορείς.Με τον τρόπο που γράφω στον οδηγο απλα το μόνο που χρειάζεται να κάνεις απο όλα αυτά ειναι περάσεις το cwm ή το twrp για να μπορεσεις να περάσεις μέσω αυτού το su pro.Απλά.

Δεν δουλεύει το kingroot σε όλες τις ρομ. Ακόμα και σε διαφορετικά version vibeui μπορεί να μην λειτουργεί

Προφανώς το βασικό είναι ή ταχύτητα. Πάντα είναι υποκειμενικό αλλά έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις ρομ οπότε έχω πιο αντικειμενική αποψη πιστεύω.

Edit: Ναι με TWRP

Για τα ΟΤΑ updates θέλει την συγκεκριμένη ισπανική twrp ε? Ή παίρνει ΟΤΑ με ποιαδήποτε twrp?

Έβαλα την ανδρονιουμ 5 αλλά δεν βλέπω πουθενά το ΟΤΑ update,ξέρει κανείς γιατί;

Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB

Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB

Και εγω ειπα να δοκιμασω την androium. Δεν μου λειτουργούν τα gestures στο smart wake. Εσας ??

Επίσης τι dpi εχετε βαλει στο μενού προβολής ? Το έχετε αλλαξει ή το αφησατε στο 440 ??

Edited by geornirv
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Καλημέρα,

Είμαι εδώ και 3 βδομάδες με Carbon 2.5 αλλά σκέφτομαι να πάω σε Androium που την παινεύουν όλοι.

Το θέμα είναι ότι την Carbon την πέρασα με CWM. Η Androium θέλει TWRP.

Πως αλλάζω από CWM σε TWRP χωρίς να μπρικάρω την συσκευή?

Γιατί το είχα κάνει σε ένα tablet lg και το brickαρα!

Πρέπει να σβήσω κάπως το CWM και μετά περναώ TWRP?

Αν μπορεί κάποιο παλικάρι να με διαφωτίσει σε αυτό το κομμάτι για να μπορέσω να προχωρήσω.

H androium περνάει και με cwm αλλά δεν θα παίρνεις ΟΤΑ updates τα οποία γίνονται μόνο με twrp. Μπορείς φυσικά να περάσεις πρώτα με cwm την ρομ και μετά να αλλάξεις σε twrp για να πάρεις τα ΟΤΑ (και μετά να ξαναγυρίσεις σε cwm αν την προτιμάς γενικά). Η αλλαγή από cwm σε twrp (και ανάποδα) γίνεται με την εφαρμογή flashify σε 2 δευτερόλεπτα. Πέρνα την recovery στην sd, άνοιξε το flashify, επίλεξε flash recovery, βρες το αρχείο που θες και τσουπ άλλαξε η recovery!

Καλημέρα,

Είμαι εδώ και 3 βδομάδες με Carbon 2.5 αλλά σκέφτομαι να πάω σε Androium που την παινεύουν όλοι.

Το θέμα είναι ότι την Carbon την πέρασα με CWM. Η Androium θέλει TWRP.

Πως αλλάζω από CWM σε TWRP χωρίς να μπρικάρω την συσκευή?

Γιατί το είχα κάνει σε ένα tablet lg και το brickαρα!

Πρέπει να σβήσω κάπως το CWM και μετά περναώ TWRP?

Αν μπορεί κάποιο παλικάρι να με διαφωτίσει σε αυτό το κομμάτι για να μπορέσω να προχωρήσω.

Είναι root το κινητό; Αν ναι θα σου πρότεινα να κατεβάσεισ την TWRP που θέλεις σε μορφή img

π.χ. δες εδώ

η κατέβασε κατευθείαν εδώ

Και μετά μπορείς να τη περάσεις χρησιμοποιόντας την εφαρμογή flashify

Είναι root το κινητό; Αν ναι θα σου πρότεινα να κατεβάσεισ την TWRP που θέλεις σε μορφή img

π.χ. δες εδώ

η κατέβασε κατευθείαν εδώ

Και μετά μπορείς να τη περάσεις χρησιμοποιόντας την εφαρμογή flashify

Ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι root το κινητό. Το ερώτημα μου είναι αν περάσω την TWRP με το flashify μήπως μπρικάρει το κινητό λόγω του ότι έχει ήδη την CWM. Αν αυτός είναι ο τρόπος να αλλάξω το τρόπο φλασαρίσματος να το κάνω...

Μετά την αποτυχία της Ινδικής ROW και την απαίτηση όλων στο φόρουμ να επανέλθει σε κινέζικη έκδοση ο γνωστός Ιταλός Cuoco αρκετούς μήνες μετά επέστρεψε με τη νέα του ρομ βασισμένη πλέον στην official 1540. Γράφει multilanguage οπότε εύχομαι να έχει κανονική μετάφραση όχι όπως η LTT. Τη κατεβάζω για δοκιμή μόλις ανέβηκε.

10/19/15

LENOVO_K3_LOLLIPOP_5.1_1540D_ROW v15.40 CUOCO92 NEW

Changelog:

- Firmware MULTILINGUA based on version 5.1 DEV 1540 official with Lollipop

- Added Gapps (update GooglePlayService integrated)

- Permits ROOT

- Advanced Options Cuoco92 (Settings - Other)

- Removed almost all chinoiserie

- Home rearranged the interface after the Setup Wizard

- Updating the logo while charging offline

...and much more

https://mega.nz/#!TVhxBTJB!Wz6ITQ9xwFj3eKlRf51cRJdthhRD2i1kN3s4S9vCvsI

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι root το κινητό. Το ερώτημα μου είναι αν περάσω την TWRP με το flashify μήπως μπρικάρει το κινητό λόγω του ότι έχει ήδη την CWM. Αν αυτός είναι ο τρόπος να αλλάξω το τρόπο φλασαρίσματος να το κάνω...
Περνώντας την twrp χάνεις τη cwm. Έχω κάνει πολλές αλλαγές με το flashify χωρίς κανένα πρόβλημα ποτέ. Η αλλαγή γίνεται σε 1-2 δευτερόλεπτα. Σίγουρα είναι ο πιο ασφαλής τρόπος.

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

LENOVO_K3_LOLLIPOP_5.1_1540D_ROW v15.40 CUOCO92 NEW[/b]

Του ξέφυγε το ROW στον τίτλο του Ιταλού! VIBEUI επρεπε να λέει! ;)

Μετά την αποτυχία της Ινδικής ROW και την απαίτηση όλων στο φόρουμ να επανέλθει σε κινέζικη έκδοση ο γνωστός Ιταλός Cuoco αρκετούς μήνες μετά επέστρεψε με τη νέα του ρομ βασισμένη πλέον στην official 1540. Γράφει multilanguage οπότε εύχομαι να έχει κανονική μετάφραση όχι όπως η LTT. Τη κατεβάζω για δοκιμή μόλις ανέβηκε.

10/19/15

LENOVO_K3_LOLLIPOP_5.1_1540D_ROW v15.40 CUOCO92 NEW

Changelog:

- Firmware MULTILINGUA based on version 5.1 DEV 1540 official with Lollipop

- Added Gapps (update GooglePlayService integrated)

- Permits ROOT

- Advanced Options Cuoco92 (Settings - Other)

- Removed almost all chinoiserie

- Home rearranged the interface after the Setup Wizard

- Updating the logo while charging offline

...and much more

https://mega.nz/#!TVhxBTJB!Wz6ITQ9xwFj3eKlRf51cRJdthhRD2i1kN3s4S9vCvsI

Αντε παλι καινουργια...........

Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB

Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB

[/color]Του ξέφυγε το ROW στον τίτλο του Ιταλού! VIBEUI επρεπε να λέει! ;)

Όχι όλες οι εκδόσεις του Ιταλού έχουν την ένδειξη ROW στο τίτλο. Προφανώς για να δηλώσει ότι είναι multilanguage για όλο το κόσμο και όχι μόνο για κινέζους :lol:

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Περνώντας την twrp χάνεις τη cwm. Έχω κάνει πολλές αλλαγές με το flashify χωρίς κανένα πρόβλημα ποτέ. Η αλλαγή γίνεται σε 1-2 δευτερόλεπτα. Σίγουρα είναι ο πιο ασφαλής τρόπος.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα κατεβάσω Androium λοιπόν το συντομότερο και

θα την εγκαταστήσω. Πως κάνω τα ΟΤΑ updates? Μου βγάζει κάποιο μήνυμα και μετά το

κατεβάζω και κάνω install από recovery? Γιατί από ότι κατάλαβα χρειάζεται τα update

γιατί διορθώνουν bugs.

H androium είναι αυτή σωστά? (παραθέτω αυτά που έγραψε o sifix)

Androium 5.0.6:

https://mega.nz/#!UpACBCIJ...Z23AVGAgxGJi2o

Το πήρα απο τη σελίδα:

http://forum.frandroid.com...androium-beta/