dimitris_1987 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 έχω περάσει την ινδική για δοκιμή αλλά δεν με αφήνει να αλλάξω την τοποθεσία μου βγάζει error δοκίμασα και τους 2 κωδικούς αλλά δεν... και τώρα τι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Έχει όλα τα δικαιώματα, αλλά πάλι τίποτα! :( Κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε; Το ίδιο και εγώ, δεν παίζει! Να πληροφορήσω ότι μετα από 7 μέρες σωστής λειτουργίας αρχίσαν κάτι ανεξήγητα κολλήματα και restarts οπότε έστειλα πίσω το τηλέφωνο στο Vickmall! Με τη σειρά τους το έστειλαν στην Lenovo στο εργοστάσιο και τελικά υπήρχε πρόβλημα στο motherboard… Αλλάχτηκε χωρίς χρέωση και τώρα είναι πάλι στα χέρια μου και μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά! Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisspa Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ναι ακόμη δεν είναι τόσο γρήγορη η ινδική.Λογικά με τα επόμενα updates θα πάει και σε 5.1 k θα είναι κομπλέ Θα περιμενω να δω... Για την λιγη χρηση που τις εχω κανει δεν εχω βρε προβληματα... Μονο αυτο με τα πληκτρα που θελω καπως να διορθοσω+οτι τρωει πολυ ram αλλα αφου δεν κολαει δεν με ανησυχει ιδιαιτερα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την δοκίμασα και εγώ αλλά ατύχησα. Πρώτον το region δεν άλλαζε και έτσι δεν είχα Glosnass δορυφόρους. Δεύτερον κάτι στράβωσε και δεν είχα OTG. Εκανα restore σε προηγούμενο backup αλλάζοντας και την NVram και έστρωσε. Τώρα δοκιμάζω την VIBEUI_S117_VISNU_LEMONADE . Φιλε εγω το εκανα ετσι Λοιπον φίλε εγω την πέρασα μέσω flash tools. Δίνω μερικά λινκ: ROM: https://cloud.mail.ru/public/7RTL/N474YBKte Οδηγός: http://androidxda.com/flas...one-flash-tool SP FLASH: http://androidxda.com/smart-phone-flash-tool (τελευταία έκδοση) USB DRIVERS: http://rootjunkysdl.com/ge...4_internal.exe Σημαντικο SOS : όταν μπείς στο SP FLASH TOOLS Μην ξεχάσεις να τικάρεις τα δυο παρακάτω: Options->Download, Checked "DA DL all with Checksum" for USB and EMMC checksum Αν θες ψάξε λιγο στο νετ να βρείς και αλλους USB drivers μήπως αυτοί δεν δουλεύουν σωστά. Αφού κάνεις εγκατάσταση την rom, πριν κανεις τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις, κάνε και τα ακόλουθα: Γράψε στον dialer ####682# θα σου βγάλει ένα πινακάκι εκεί διάλεξε GR δλδ Ελλάδα. Το κινητό θα κάνει μόνο του επανεκκίνηση και μόλις ανοίξει δεν θα υπάρχει πλέον bloatware και ή τοποθεσία του κινητού θα είναι Ελλάδα. Για να το επιβεβαιώσεις Γράψε ξανά στον dialer ####5993# και θα δεις ότι στο τέλος του λογισμικού γράφει gr. Καλή επιτυχία Κ μετα περασα στην S117 με ΟΤΑ ... Και ειμαι μια χαρα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχει Rootarei κανεις την S117? κ αν ναι με ποιον τροπο; Μολις απαντησα ενα μηνυμα παραπανω δες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Το ίδιο και εγώ, δεν παίζει! Να πληροφορήσω ότι μετα από 7 μέρες σωστής λειτουργίας αρχίσαν κάτι ανεξήγητα κολλήματα και restarts οπότε έστειλα πίσω το τηλέφωνο στο Vickmall! Με τη σειρά τους το έστειλαν στην Lenovo στο εργοστάσιο και τελικά υπήρχε πρόβλημα στο motherboard… Αλλάχτηκε χωρίς χρέωση και τώρα είναι πάλι στα χέρια μου και μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά! Πόσο καιρό σου πήρε όλο αυτό το πέρα δώθε φίλε μου; ήταν γρήγοροι από vickmall στην επισκευή? Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asker1 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Παιδια για να ερθει πιο γρηγορα η συσκευη πιο site να προτιμισω το To2c ή το Vickimail???!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Πόσο καιρό σου πήρε όλο αυτό το πέρα δώθε φίλε μου; ήταν γρήγοροι από vickmall στην επισκευή? Πηρε 45 με 50 μέρες αλλα τουλάχιστον τώρα ειναι οκ :lol: Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Συμβαναίνει να έχω κατεβάσει χάρτες και διάφορες άλλες εφαρμογές. Μου δείχνει διαθέσιμο εσωτερικός χώρος 1.4gb , os occupied size 4.69gb και miscellaneous files 6.4gb συν το χώρο των apps . Έψαξα με file expolrer να τα βρώ τα miscellaneous files αλλά δεν τα εντόπισα Αυτα τα miscellaneous files πώς τα στέλνω στην sd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisspa Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Συμβαναίνει να έχω κατεβάσει χάρτες και διάφορες άλλες εφαρμογές. Μου δείχνει διαθέσιμο εσωτερικός χώρος 1.4gb , os occupied size 4.69gb και miscellaneous files 6.4gb συν το χώρο των apps . Έψαξα με file expolrer να τα βρώ τα miscellaneous files αλλά δεν τα εντόπισα Αυτα τα miscellaneous files πώς τα στέλνω στην sd; Την απορια σου δεν ξερω να τη λυσω... Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μου πεις ποια εφαρμογη ειναι ποιο καλη σε θεμα χαρτων :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 τελικά υπαρχει εστω μια rom που να εχει αμεση ειδοποιηση του messager?ειμαι με την τελευταια του ιταλου αλλα απο ειδοποιησεις περα βρεχει!ασε που τωρα με την ζέστη μου εχει κολλησει αρκετες φορες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 τελικά υπαρχει εστω μια rom που να εχει αμεση ειδοποιηση του messager?ειμαι με την τελευταια του ιταλου αλλα απο ειδοποιησεις περα βρεχει!ασε που τωρα με την ζέστη μου εχει κολλησει αρκετες φορες! 1520 vickamall. Υπάρει λύση για αυτό. ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελικά υπαρχει εστω μια rom που να εχει αμεση ειδοποιηση του messager?ειμαι με την τελευταια του ιταλου αλλα απο ειδοποιησεις περα βρεχει!ασε που τωρα με την ζέστη μου εχει κολλησει αρκετες φορες! 1520 vickamall αλλά δε τη συνιστώ όπως προέγραψα. . Υπάρει λύση για το messager . Clean data και ξαναμπές στο messager. Σε εμένα δούλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Την απορια σου δεν ξερω να τη λυσω... Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μου πεις ποια εφαρμογη ειναι ποιο καλη σε θεμα χαρτων :rolleyes: Βάλε τους here της Νόκια από playstore. Πολύ καλοί και παίζουν και offline χωρίς data μόνο με το GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisspa Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Βάλε τους here της Νόκια από playstore. Πολύ καλοί και παίζουν και offline χωρίς data μόνο με το GPS Αυτους εχω τωρα... Εχω βρει και το navigon δωρεαν ομως... θα τα σκαλισω να δω ποιοι ειναι καλυτεροι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Αυτους εχω τωρα... Εχω βρει και το navigon δωρεαν ομως... θα τα σκαλισω να δω ποιοι ειναι καλυτεροι Εγώ πάντως που τους δούλεψα λίγο μια χαρά είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 το εκανα αλλα ο messager παραμενει μουγγός! τελικα εχω φαει ξενερωμα με το κινητο στο θεμα ειδοποιησεων και κολληματος λογω θερμοκρασιας! κανω τεστ με antutu το βραδυ που ειναι κρυο και μου βγαζει 46.000+,κανω το μεσημερι και μου βγαζει 20.000!ασε που μετα απο ενα τηλεφωνημα ζεσταινεται περισσοτερο και κολλαει!σημερα ειδικα εβγαλα τη μπαταρια,δεν ξεκολλουσε με τιποτα! ειχα σε εκτιμηση την lenovo απο ενα vibe x που ειναι τελειο,αλλα μετα απο αυτη την περιπετεια να εχω δυο μηνες αυτη τη συσκευη και ακομα να ψαχνω τις ειδοποιησεις και τα κολληματα,δεν ξαναπαιρνω lenovo... θα παω σε huawei η meizu. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonLeKout Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 το εκανα αλλα ο messager παραμενει μουγγός! τελικα εχω φαει ξενερωμα με το κινητο στο θεμα ειδοποιησεων και κολληματος λογω θερμοκρασιας! κανω τεστ με antutu το βραδυ που ειναι κρυο και μου βγαζει 46.000+,κανω το μεσημερι και μου βγαζει 20.000!ασε που μετα απο ενα τηλεφωνημα ζεσταινεται περισσοτερο και κολλαει!σημερα ειδικα εβγαλα τη μπαταρια,δεν ξεκολλουσε με τιποτα! ειχα σε εκτιμηση την lenovo απο ενα vibe x που ειναι τελειο,αλλα μετα απο αυτη την περιπετεια να εχω δυο μηνες αυτη τη συσκευη και ακομα να ψαχνω τις ειδοποιησεις και τα κολληματα,δεν ξαναπαιρνω lenovo... θα παω σε huawei η meizu. Δεν φταίει το κινητό, φταίει η ΡΟΜ που φοράς. Αν αλλάξεις ΡΟΜ θα δεις τεράστια διαφορά. Το κινητό είναι πραγματικά καταπληκτικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dhmhtrhsitalos Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 τελικά υπαρχει εστω μια rom που να εχει αμεση ειδοποιηση του messager?ειμαι με την τελευταια του ιταλου αλλα απο ειδοποιησεις περα βρεχει!ασε που τωρα με την ζέστη μου εχει κολλησει αρκετες φορες! Εγω παντος με την ROM του ιταλου εχω κανονικα ειδοποιησεις. Καταλαβα οτι το προβλημα ξεκιναει απ το safety center της Lenovo. To σκαλιζα για πανω απο μια μερα αλλα ακρη με τα permissions δεν εβγαλα και ετσι το εκανα Freeze εκανα και ενα restart και βρηκα την υγεια μου. Απο εκεινη την ωρα και μετα εχω παντα και παντου real time ειδοποιησεις. Το τσεκαρα πολλες φορες με φιλους μου που ηταν μπροστα μου και μου εστελναν στο messenger και κατευθειαν ειχα ηχο και led. Ειμαι ακομα με την 1.5 του ιταλου αλλα πιστευω οτι θα δουλευει παντου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Εγω παντος με την ROM του ιταλου εχω κανονικα ειδοποιησεις. Καταλαβα οτι το προβλημα ξεκιναει απ το safety center της Lenovo. To σκαλιζα για πανω απο μια μερα αλλα ακρη με τα permissions δεν εβγαλαΠας safe center->Permissions->Application, επιλέγεις την εφαρμογή που θες πχ. messenger και πατάς Notifications->Allow. Τσέκαρε ακριβώς από κάτω και το Auto-Start αν λέει "Allow" κι αυτό. Πρέπει να γίνει και αυτό Allow ώστε να μπορεί να εκκινεί η εφαρμογή μόνη της μετά από κλείσιμο/restart της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 το εκανα αλλα ο messager παραμενει μουγγός! τελικα εχω φαει ξενερωμα με το κινητο στο θεμα ειδοποιησεων και κολληματος λογω θερμοκρασιας! κανω τεστ με antutu το βραδυ που ειναι κρυο και μου βγαζει 46.000+,κανω το μεσημερι και μου βγαζει 20.000!ασε που μετα απο ενα τηλεφωνημα ζεσταινεται περισσοτερο και κολλαει!σημερα ειδικα εβγαλα τη μπαταρια,δεν ξεκολλουσε με τιποτα! ειχα σε εκτιμηση την lenovo απο ενα vibe x που ειναι τελειο,αλλα μετα απο αυτη την περιπετεια να εχω δυο μηνες αυτη τη συσκευη και ακομα να ψαχνω τις ειδοποιησεις και τα κολληματα,δεν ξαναπαιρνω lenovo... θα παω σε huawei η meizu. O μόνος τρόπος για να δουλεύει άψογα το κινητό από θέμα ειδοποιήσεων είναι με τη ROW που είναι όπως θα ερχόταν και εδώ στα καταστήματα για πώληση. Μια βδομάδα που την είχα δούλευαν όλα άψογα απλά τρώει κολλήματα και Lags δυστυχώς γιατί είναι σε πρώιμο στάδιο. Διαλέγεις και παίρνεις. Εγώ πέρασα του Ιταλού την 1.9 τώρα να δω. Πάγωσα και το safe center και θα κρίνω σε 2-3 μέρες τι γίνεται. Σαν ταχύτητα δε παίζετε μεν αλλά αν δω περίεργα πάλι με ειδοποιήσεις και αργοπορίες θα επιστρέψω στη ROW Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dhmhtrhsitalos Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Πας safe center->Permissions->Application, επιλέγεις την εφαρμογή που θες πχ. messenger και πατάς Notifications->Allow. Τσέκαρε ακριβώς από κάτω και το Auto-Start αν λέει "Allow" κι αυτό. Πρέπει να γίνει και αυτό Allow ώστε να μπορεί να εκκινεί η εφαρμογή μόνη της μετά από κλείσιμο/restart της συσκευής. Θεωριτηκα ετσι θα επρεπε να δουλευει. Αλλα σε μενα οσα Allow και να πατουσα ειδοποιησεις δεν ειχε. Μονο οταν εκανα freeze την εφαρμογη ησύχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 O μόνος τρόπος για να δουλεύει άψογα το κινητό από θέμα ειδοποιήσεων είναι με τη ROW που είναι όπως θα ερχόταν και εδώ στα καταστήματα για πώληση. Μια βδομάδα που την είχα δούλευαν όλα άψογα απλά τρώει κολλήματα και Lags δυστυχώς γιατί είναι σε πρώιμο στάδιο. Διαλέγεις και παίρνεις. Εγώ πέρασα του Ιταλού την 1.9 τώρα να δω. Πάγωσα και το safe center και θα κρίνω σε 2-3 μέρες τι γίνεται. Σαν ταχύτητα δε παίζετε μεν αλλά αν δω περίεργα πάλι με ειδοποιήσεις και αργοπορίες θα επιστρέψω στη ROW Το safe center που ειναι βρε παιδια και δεν μπορω να το βρω.Εκτος αν ειναι αυτο που παγωσα τωρα το αντι-ενοχλητικη .Και της δυο φορες που το παγωσα εφυγε απο της ρυθμισεις το μενου apk (καπως ετσι λεγεται)που βλεπεις της εφαρμογες που εχεις,ποιες τρεχουν και λοιπα.Δεν βλεπω καποιο αλλο προβλημμα μεχρι τωρα.Ααα για ειδοποιησεις δεν δοκιμασα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Το safe center που ειναι βρε παιδια και δεν μπορω να το βρω.Εκτος αν ειναι αυτο που παγωσα τωρα το αντι-ενοχλητικη .Και της δυο φορες που το παγωσα εφυγε απο της ρυθμισεις το μενου apk (καπως ετσι λεγεται)που βλεπεις της εφαρμογες που εχεις,ποιες τρεχουν και λοιπα.Δεν βλεπω καποιο αλλο προβλημμα μεχρι τωρα.Ααα για ειδοποιησεις δεν δοκιμασα..... Aυτό είναι στις τελευταίες roms το έχει μεταφρασμένο. Φανταζόμουν ότι θα είχε πρόβλημα αν το παγώσω και δε το είχα πειράξει. Τώρα το πάγωσα κι εγώ και θα δω... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Μια χαρα τωρα η ειδοποιησεις ερχονται αμεσα.Το θεμα ειναι οτι στο facebook και messenger δεν βλεπεις ποιος ειναι μεσα αλλα δεν σε βλεπουν και αυτοι οτι ειναι συνδεμενος.Κοιταξα της ρυθμισεις απο καθε εφαρμογη αλλα τιπ.Επισης στο viber σε εμενα δεν λειτουργουν οι ειδοποιησεις ,εκτος αν ανοξεις μια φορα την εφαρμογη και μετα τρεχει στο παρασκηνιο. Αυτα μεχρι τωρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dhmhtrhsitalos Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Μια χαρα τωρα η ειδοποιησεις ερχονται αμεσα.Το θεμα ειναι οτι στο facebook και messenger δεν βλεπεις ποιος ειναι μεσα αλλα δεν σε βλεπουν και αυτοι οτι ειναι συνδεμενος.Κοιταξα της ρυθμισεις απο καθε εφαρμογη αλλα τιπ.Επισης στο viber σε εμενα δεν λειτουργουν οι ειδοποιησεις ,εκτος αν ανοξεις μια φορα την εφαρμογη και μετα τρεχει στο παρασκηνιο. Αυτα μεχρι τωρα.... Μηπος εισαι offline? Εγω μια χαρα του βλεπω ολους. Το viber οντος το ανοιγεις μια φορα και εισαι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Μηπος εισαι offline? Εγω μια χαρα του βλεπω ολους. Το viber οντος το ανοιγεις μια φορα και εισαι κομπλε. Οχι φιλε μου ,συνδεμενος ειμαι.Δεν ξερω κατι θα φταει. Λιγο ψαξιμο θα θελει ακομα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Vickmall με κλειστα τα ματια φιλε ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ολα μια χαρα την περασα !! Θα αρχισω δοκιμες να δω διαφορες με τον ιταλο. Το μονο που παρατηρησα και με ενοχλη ειναι οτι με το αριστερο touck Πληκτρο δεν ανοιγει τις ρυθμισεις που ανοιγε με τον ιταλο αλλα τις προσφατες εφαρμογες που ανοιγαν με το μεσαιο touch οταν το παταγες συνεχομενα... μπορω να το αλαξω καπως αυτο ? Πας ρυθμισεις ,προβολη και ξετικαρεις εκει που λεει πληκτρο μενου ως πληκτρο μεταβασης και εισαι οκ Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts