keymaker24 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Στην ινδική πως λύνεται το πρόβλημα με το what’s up app; Έχω στην sim1 what’s up και sim2 Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 εγω πιστευω οτι για ολα αυτα φταιει που ανεβαζει θερμοκρασια και τρελαινεται. σημερα το μεσημερι ειχα χασει τελειως τον ελεγχο και καποια στιγμη εβαλα την sim στο samsung για να ξερω οτι το κινητο μου ειναι σε λειτουργια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 http://forum.xda-developers.com/android/development/organized-thread-lenovo-k3-note-k50-t3158522 Ο HackerPower στο XDA έχει μία πολύ καλή συλλογή. Δώστε βάση στο GPS Glonass Fix Patch. Με άργησε λίγο περισσότερο να φέρει τους δορυφόρους αλλά έφερε πολούς .... GPS και Glosnass Το εβαλα κι εγω,γέμισε η οθονη δορυφόρους,έφτασε να δειχνει ακρίβεια 1 μετρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Το εβαλα κι εγω,γέμισε η οθονη δορυφόρους,έφτασε να δειχνει ακρίβεια 1 μετρο.οντως πολυ σημαντικη βελτιωση στο gps,αξιζει να το φλασαρουν ολοι οι κατοχοι του K3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Αυτο ειναι γενικο προβλημα? Ειναι μουφα η οθονη? Το θέμα είναι ότι ή οθόνη γενικά υπακούει τέλεια στην αφή, ώρες ώρες μόνο το πιάνει κ σου σπαει τα νεύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Το θέμα είναι ότι ή οθόνη γενικά υπακούει τέλεια στην αφή, ώρες ώρες μόνο το πιάνει κ σου σπαει τα νεύρα. Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με την αφή της οθόνης. Είναι πολύ καλό παιδια το κινητό για τα λεφτά του. Και εχουν περάσει οι περισσότερες ναυαρχίδες απο τα χέρια μου. 2 σημαντικά μειονεκτήματα της sensation... 1. Με τις επανεκκινήσεις του κντ χάνει τους προσωπικους ηχους κλησης που έβαλα για κάποιες επαφες. 2. Κολαει αρκετά το auto rotation της οθόνης...(μεγάλο ξενερωμα). Τα έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Κρίμα γιατί έλεγα να μείνω μόνιμα με αυτήν.. Ειχα προηγουμένως sensation και με το auto rotation δεν ειχα κανενα θεμα.Κανένα απολύτως κόλλημα. Μηπως δεν περάστηκε καλά ? Για το 1 δεν ξέρω δεν το δοκιμασα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καθε που περναει μετανιώνω που εχω αγορασει το κινητο.Μεχρι τωρα εχω περασει δυο rom (του ιταλου) και βρισκομαι στην 1.4. Απο που να ξεκινησω,την αργη ταχυτητα του στης εφαρμογες (το zopo zp820 -απο τα χειροτερα κινητα που εχουν βγει-) παει σφαιρα μπροστα του,την ανταπόκριση της οθονης (συνεχεια κολημα )νομιζοντας οτι φταει το PH του χεριου μου:wacko:, συνεχεια χανει την τοποθεσια με αποτελεσμα ειδησεις-καιρος για τα πανηγύρια,για της ειδοποιήσεις απο email - facebook - κλπ μετα απο καμια ωρα ερχονται,για το viper - skype που με βλεπει συνδεμενο αλλα δεν χτυπαει.... Την να την κανω την καλη καμερα (ασε που θελει καμια 4,5 δευτερα για να ανοιξει η εφαργογη για να τραβηξεις ) και καλη ποιοτητα κατασκευης. Να μην πουμε και για το χαμηλο σε εντασει ηχειο που εχει με αποτελεσμα να χανεις κλησεις.. Τεσπα Αν μπορουσε καποιος γνωστης (και πειραχτηρη )που εχει δοκιμασει αρκετες rom να μας πει τα θετικα και τα αρνητικα καθε rom ολα μαζι τακτοποιημενα μαζι με τα λιγκ που τα κατεβαζουμε.Εναν πληρες οδηγο γιατι τωρα μεσα σε 220 και σελιδες ειναι αδυνατον να ψαχνεις . Κανω λιγο υπομονη μηπως και βρεθει καποια rom που πραγματικα φερει το κινητο στα ισα υου.Αλλιως παμε παρακατω.....:( Σίγουρα καποιο λαθος κανεις. Το κινητό είναι πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του και στην φωτο και στο βίντεο. Μόνο το ηχείο του θα έλεγα ότι είναι το αρνητικό του σημείο. Βαλε αλλη ρομ Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 http://forum.xda-developers.com/android/development/organized-thread-lenovo-k3-note-k50-t3158522 Ο HackerPower στο XDA έχει μία πολύ καλή συλλογή. Δώστε βάση στο GPS Glonass Fix Patch. Με άργησε λίγο περισσότερο να φέρει τους δορυφόρους αλλά έφερε πολούς .... GPS και Glosnass Επειδή μπερδεύτηκα αυτό είναι αν δε πιάνει καθόλου Ρώσικους δορυφόρους ή για να πιάνει παραπάνω;; Γιατί εγώ πχ τώρα που το άνοιξα (ROW lemonade rom) μου δείχνει 3 ρώσσικους άρα είμαι κομπλέ ή με το patch θα συνδέετε με περισσότερους; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Επειδή μπερδεύτηκα αυτό είναι αν δε πιάνει καθόλου Ρώσικους δορυφόρους ή για να πιάνει παραπάνω;; Γιατί εγώ πχ τώρα που το άνοιξα (ROW lemonade rom) μου δείχνει 3 ρώσσικους άρα είμαι κομπλέ ή με το patch θα συνδέετε με περισσότερους; Με ποιο πρόγραμμα το είδες ?? Για να το δοκιμασω και εγω. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anto1000 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 οντως πολυ σημαντικη βελτιωση στο gps,αξιζει να το φλασαρουν ολοι οι κατοχοι του K3 GPS Glonass Fix Συμφωνώ και επαυξάνω... πρέπει να το περάσουν όλοι. Σε εμένα με sensation, σε περιοχή με σύρματα της ΔΕΗ πάνω από το κεφάλι μου, έδωσε 22 in view & 14 in use. Πολλή καλή επίδοση που μοιάζει πολύ στις επιδόσεις του Samsung S5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Σίγουρα καποιο λαθος κανεις. Το κινητό είναι πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του και στην φωτο και στο βίντεο. Μόνο το ηχείο του θα έλεγα ότι είναι το αρνητικό του σημείο. Βαλε αλλη ρομ Αυτο ειπα φιλε μου ,τι να την κανω την καλη (οντως)καμερα και μια πλουσια σε χρωματα οθονη. Κοιταω τωρα να δω ποια rom θα κατεβασω. Μαλλον θα παω σε ινδια:lol: μερια αλλα δεν θελω λογου εργοστασιακης rom να γεμισει το κινητο με αχρηστες εφαρμογες lenovo,οπως το κινητο του αδελφου a850.Πολλες χαζες εφαρμογες για ιους κλπ Επισης μια απαντηση αν η rom αυτην ειναι root,και αν οχι με ποιο τροπο (ευκολο) μπορουμε να την κανουμε. Ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- GPS Glonass Fix Συμφωνώ και επαυξάνω... πρέπει να το περάσουν όλοι. Σε εμένα με sensation, σε περιοχή με σύρματα της ΔΕΗ πάνω από το κεφάλι μου, έδωσε 22 in view & 14 in use. Πολλή καλή επίδοση που μοιάζει πολύ στις επιδόσεις του Samsung S5 Ωραια κατεβαζουμε το αρχεια zip μετα πως κανουμε εγκατασταση?Το βαζουμε μεσα στην καρτα sd και το τρεχουμε:wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anto1000 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Ωραια κατεβαζουμε το αρχεια zip μετα πως κανουμε εγκατασταση?Το βαζουμε μεσα στην καρτα sd και το τρεχουμε:wacko::wacko: Ναι, το βάζεις στην SD και το κανεις απλά install με TWRP (χωρις να κανεις wipes... απλα install) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Με ποιο πρόγραμμα το είδες ?? Για να το δοκιμασω και εγω. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androits.gps.test.free&hl=el Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Τι έκανα και εγώ το zip αλλά δεν είδα μεγάλη διάφορα, από τους 8 πήγε στους 12. Το ζιπ δεν δημιουργεί καινούργιο app και το ίδιο το αρχείο μετά την εγκατάσταση το σβήνουμε, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Αυτο ειπα φιλε μου ,τι να την κανω την καλη (οντως)καμερα και μια πλουσια σε χρωματα οθονη. Κοιταω τωρα να δω ποια rom θα κατεβασω. Μα αυτό σου λεω και γω. Ότι το μονο ανητικο του μεχρι στιγμης ειναι το ηχειο του (για τα λεφτά του πάντα ) Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Thn limonchelo 5.1 την εχει δοκιμασει κανεις ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikopoup Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Έχει δοκιμάσει κανένας 64gb Micro SD? Σε κάποια site είχα διαβάσει ότι παίρνει μέχρι 32.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 βλέπει 64gb κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sadako Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 βλέπω που λέτε για το ηχείο και λέω τόσο τυχερη είμαι??? εγώ το χαμηλώνω όσο γίνετε γιατί το θεωρώ πολύ δυνατό..ειδικά σε βίντεο ...στο MaxxAudio τοχω μόνιμα στην επιλογή για παιχνίδι γιατί είναι το ποιο νορμαλ...στο Music είναι πολλύ δυνατό σαν σειρήνα...μήπως φταίει κάτι άλλο? διαφορετικά όντως είμαι τυχερή και με το sensation .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Αυτή είναι η δική μου κατάσταση μετά το patch. Λήψη απο το μπαλκόνι μου μόλις τώρα. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 βλέπω που λέτε για το ηχείο και λέω τόσο τυχερη είμαι??? εγώ το χαμηλώνω όσο γίνετε γιατί το θεωρώ πολύ δυνατό..ειδικά σε βίντεο ...στο MaxxAudio τοχω μόνιμα στην επιλογή για παιχνίδι γιατί είναι το ποιο νορμαλ...στο Music είναι πολλύ δυνατό σαν σειρήνα...μήπως φταίει κάτι άλλο? διαφορετικά όντως είμαι τυχερή και με το sensation ..οταν λεμε χαμηλη ενταση του ηχειου εννοουμε στον ηχο κλησης. στα βιντεο,στο ραδιοφωνο κ.κ.π. σε ολους μας εχει δυνατο ηχο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Παράγγειλα το κινητό και το περιμένω από gearbest. Ακούγοντας διάφορα για bloatware και ιους πιο θα λέγατε ότι είναι το καλύτερο rom μέχρι στιγμής; Δεν θα έλεγα ότι με καίει ιδιαίτερα η Ελληνική γλώσσα.. Διάβασα καλά λόγια για το limoncello rom άλλα δεν βρήκα πουθενά παραπάνω πληροφορίες, που μπορώ να το κατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 (edited) Καλά νέα! Κυκλοφόρησε επιτέλους το back cover απο την έκδοση teana με το κεραμικό ηχείο μόλις 7,5 euro ..Το θέμα ειναι να ξεμπλοκάρουν επιτέλους οι τράπεζες να το παραγγείλουμε... :rolleyes: http://www.aliexpress.com/item/Original-5-5-inch-lenovo-k3-note-back-battery-cover-case-K50-T5-Teana-with-yellow/32393473544.html Τώρα είδα όμως πως λέει ότι δεν περιλαμβάνει τα vibration speakers...Μάλλον εννοεί το ceramic speaker,εστειλα μήνυμα και τον ρωτάω...αρα θα είναι πιο ακριβό.... Edited July 24, 2015 by Darth_Revan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonLeKout Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Καλά νέα! Κυκλοφόρησε επιτέλους το back cover απο την έκδοση teana με το κεραμικό ηχείο μόλις 7,5 euro ..Το θέμα ειναι να ξεμπλοκάρουν επιτέλους οι τράπεζες να το παραγγείλουμε... :rolleyes: http://www.aliexpress.com/item/Original-5-5-inch-lenovo-k3-note-back-battery-cover-case-K50-T5-Teana-with-yellow/32393473544.html Τώρα είδα όμως πως λέει ότι δεν περιλαμβάνει τα vibration speakers...Μάλλον εννοεί το ceramic speaker,εστειλα μήνυμα και τον ρωτάω...αρα θα είναι πιο ακριβό.... Σε παρακαλώ πες μας δημόσια την απάντηση του πωλητή για το ceramic speaker και αν τελικά όντως είναι συμβατο με το απλό Κ3 Νοτε. Αυτό το λέω επειδή κάποιος είχε ρωτήσει στο ΤΟ2C για το TEANA Backcover και του είχαν πει οτι δεν θα είναι συμβατο με την απλή έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Σε παρακαλώ πες μας δημόσια την απάντηση του πωλητή για το ceramic speaker και αν τελικά όντως είναι συμβατο με το απλό Κ3 Νοτε. Αυτό το λέω επειδή κάποιος είχε ρωτήσει στο ΤΟ2C για το TEANA Backcover και του είχαν πει οτι δεν θα είναι συμβατο με την απλή έκδοση... Ότι είναι συμβατό είμαι κατά 99.9% σίγουρος αφού έχει και επιλογή στις ρυθμίσεις για τα ceramic speakers και έχει και την υποδοχή από πίσω το κινητό μας. Το to2c έλεγε βλακείες για να προωθήσει το teana. Μόλις μου απαντήσει ο Κινέζος θα ποσταρω, αλλά είναι μάλλον αυτό που κατάλαβα. Μόνο το back cover χωρίς το κεραμικο ηχείο. Οπότε μαζί με αυτό θα πάει κάνα 15ρι με 20ρι στάνταρ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Μετά απο τις χιλιάδες αλλαγές ROM συνέβει το μοιραίο. Δεν έχω επικοινωνία μέσω USB , μόνο φόρτιση οταν το συνδέω στο PC. Ούτε βλέπει το OTG Usb Drive . Υποψιάζομαι οτι έχουν πειραχτεί τα partition tables. Ανεβάζω τις δικές μου ρυθμίσεις όπως φαίνονται με το RS-DRIVE EXPERT - ROEHRICHT Νομίζω οτι το τρίτο partition mmcblk0rpmb χρειάζεται γαργάλημα. Μπορεί κάποιος άλλος να ανεβάσει και τις δικές του ρυθμίσεις? Ευχαριστώ. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts