Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενταξει ολα, το twrp ποτε δεν εκανε reboot, το εκλεισα μονος μου και ανοιξε κανονικα το τηλ σε limonchelo. Ολα good λοιπον και σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια. Μου φαινεται περιεργο παντως γιατι δεν γινοταν στο δικο μου δουλεια στο flash tools χωρις την μπαταρια.

Η limonchelo μου φαινεται λιγο λιτη οποτε τωρα που πηρα το κολαι, θα δοκιμασω κ τις αλλες!

Περίεργο που δεν έκανε reboot. Όλα καλά πάντως.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γινεται απο recovery ; δεν εχω pc

Πρέπει να έχεις twrp ή cwm για να γίνει .

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω σαλταρει με την lockscreen

Παλι χαθηκε !!!

Βάλε την official. Κανεις 3 wipes και install zip μέσω twrp. Έχω το λινκ της τελευταίας official stable λίγο πιο πίσω. Μήπως έχεις κάνει απεγκατασταση ή έχεις παγώσει εφαρμογές της Lenovo και του συστήματος;

Edited by Darth_Revan

Βάλε την official. Κανεις 3 wipes και install zip μέσω twrp. Έχω το λινκ της τελευταίας official stable λίγο πιο πίσω. Μήπως έχεις κάνει απεγκατασταση ή έχεις παγώσει εφαρμογές της Lenovo και του συστήματος;

Μπορω να βαλω oficcial με twrp; δεv εχω pc

Δεν εχω παγωσει εφαρμες συστηματος

Αν κανω ρεσταρτ δουλευει και μετα παλι τα ιδια

Μπορεις να μου πεις τα 3 wipes ;

Καποια θέματα με την limonchelo...

1. Στις ρυθμίσεις προβόλη μόλις πατήσω ταπετσαρία μου λέει η εφαρμογή δυστηχως ρυθμίσεις τερματιστηκε.

2. Στις ρυθμίσεις-ρυθμίσεις δυνατοτητας επιλέγω κλειδωμα-ξεκλειδωμα με διπλό πάτημα αλλά μονο ανάβει την οθόνη, δεν την σβήνει.

3. Στις ρυθμίσεις του nova θέλω να αλλάξω τα fonts, βρήκα αυτό που φαντάζομαι απο εδώ γίνεται αλλά μου βγάζει αυτό το μύνημα κ δεν μπορω να κάνω κάτι...έχω κόλλημα με τα fonts, απο που τα αλλαζω?

Κανεις με limonchelo να βοηθήσει;

Ωπα, προσπαθω να ανεβασω συννημενο κ μου γραφει στο φορουμ this Png image has the incorrect file extension. Jpeg ειναι, τι παιζει; Κολπο της limonchelo και αυτο;

Edited by foler

Μπορω να βαλω oficcial με twrp; δεv εχω pc

Δεν εχω παγωσει εφαρμες συστηματος

Αν κανω ρεσταρτ δουλευει και μετα παλι τα ιδια

Μπορεις να μου πεις τα 3 wipes ;

Ναι είπαμε γίνεται. Θα μπεις σε twrp και θα πατήσεις wipe και θα σου βγάλει και τα 3 μαζί. Πατάς μόνο την μπάρα από κάτω slide to wipe και κάνει και τα 3 wipes. Κατέβασε και τα gapps και το supro στην πρώτη σελίδα. Θα σου χρειαστούν και αυτά να τα βάλεις με twrp. Θα κάνεις install zip πρώτα την rom. Θα μπεις κανονικά στο λειτουργικό αφού το κάνεις εγκατάσταση. Μετά θα μπεις πάλι σε twrp install zip και θα βάλεις τo supersupro και τα gapps

Edited by Darth_Revan

Εγω τοσο καιρο παω στο advance και κανω απο εκει ολα τα wipe !!!

Λαθος ειναι ;

Τωρα θα δοκιμασω του ιταλου την 1.4

Εγω τοσο καιρο παω στο advance και κανω απο εκει ολα τα wipe !!!

Λαθος ειναι ;

Τωρα θα δοκιμασω του ιταλου την 1.4

Από το twrp? Αφού είναι πιο απλό έτσι όπως σου λέω κάνει και τα 3 μαζί. Και δεν σβήνει και φωτογραφίες από την εσωτερική.

Καποιο πρόβλημα που παρατήρησα σήμερα δεν φορτίζει με καμία Power bank μένει στο ιδιο σημειο εχω δοκιμάσει με 3 αλλα τίποτα εχω την sensatio.

ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε

εμάς το προνόμιο της επιλογής.

Από το twrp? Αφού είναι πιο απλό έτσι όπως σου λέω κάνει και τα 3 μαζί. Και δεν σβήνει και φωτογραφίες από την εσωτερική.

Εβαλα και την 1.4 του ιταλου

Παλι τωρα η lockscreen δεν βγαινει.

Κανενας αλλος δεν το εχει αυτο ; μονο εγω ;

Εβαλα και την 1.4 του ιταλου

Παλι τωρα η lockscreen δεν βγαινει.

Κανενας αλλος δεν το εχει αυτο ; μονο εγω ;

Και εμένα μου το είχε κάνει αυτό με του Ιταλού μια φορά,δεν δουλευε η lockscreen. Βάλε την official οπως σου είπα.

Έχω παρατηρήσει πολλές φορές αυτό το μήνυμα και με του Ιταλού και με Limonchelo. Λιγότερο όμως με Limonchelo.

Κάτι είναι ημιτελές κατά την γνώμη. Δεν έχω εντοπίσει τι, πάντως αρκετές εφαρμογές και launchers έχουν προβλήματα.

Εγώ έχω κάτι θέματα με την οθόνη που σβήνει αυτοβούλως όταν προσπαθώ να ανοίξω το κινητό από standby. Δηλαδή πατάω το power button και κάποιες φορές εμφανίζεται στιγμιαία η οθόνη με την lock screen και κάποιες φορές καθόλου. Από εκεί και μετά ξεκινάει ένα φάβλος κύκλος που το κινητό δεν αντιδρά ενώ καμιά φορά ξανά εμφανίζεται στιγμίαια η lock screen. Με σκέτο restart δεν λύνεται το θέμα. Καμιά φορά βλέπω την προειδοποιητική οθόνη σχετικά με το pocket activation.

Γενικά συμβαίνει συνήθως όταν είμαι στο 50% και λιγότερο.

Γενικά αν το βάλω στο ρεύμα σταθεροποιείται.

Το είχα πολύ έντονα με ιταλό 1.4 και όταν πήγα σε limonchello δούλεψα απροβλημάτιστα και με 40%. Θυμάμαι γιατί είχα αναφέρει ότι το πρόβλημα λύθηκε. Και να σου το χθες το θέμα ξαναεμφανίστηκε.

Έχω ελαττωματική συσκευή;

Εγώ επιμένω πάντως ότι η συσκευή στο θέμα του software μπάζει και καλό είναι να την αποφύγει ο κόσμος. Εκτός και αν ο θείος γκαντέμης χτύπησε πάλι την πόρτα μου. Πέρασα για καφέ όπως συχνά κάνει.

Με την 1524 official stable δεν παρουσιάζει τέτοια προβλήματα. Οπότε δεν έχει νόημα αυτο που λες τα προβλήματα τα έχει με του ιταλου και με την limonchelo .

Πάντως και γω με του Ιταλού δεν είμαι ικανοποιημένος σε κάποια θέματα. Δεν είναι σοβαρά αλλα είναι σπαστικά. Πχ κάποιες φορές (αρκετά συχνά) δεν γίνεται ανανέωση να το πω, των facebook, messenger κλπ όταν είναι κλειστή η οθόνη και όταν την ανοίγω εγώ να δω αν έχω καμιά ειδοποίηση κάποιες φορές μπορεί σαν να έχει κολήσει και να μην κάνει ανανέωση ούτε χειροκίνητα και να πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω δεδομένα. Καποιες φορές γίνονται όλα κανονικά. Δε ξέρω ίσως πάω και εγώ σε official με root απλά...

Για την sensation έτσι αλλάζουν οι σιμ για το 4g

ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε

εμάς το προνόμιο της επιλογής.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Ότι φταίνε οι custom rom;

Δεν θα έπρεπε να υπάρχει τουλάχιστον άλλος ένας "γκρινιάρης". 50% εύκολα τα πιάνεις και όλοι θα είχαν γκρινιάξει.

Πάντως σήμερα, πήγα κάτω από 50% και δεν έχει θέμα.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Δεν είναι σταθερό το πρόβλημα και δεν μπορώ να εντοπίσω τι το προκαλεί.

Ή αυτό ή δεν έχει περαστεί σωστά η rom.

Καλημέρα,

Ερώτηση, την ROM Sensation πρέπει να την περάσω μια κάποια συγκεκριμένη recovery ή όχι?

Ρωτάω γιατί κάπου διάβασα (βέβαια αν κατάλαβα καλά) ότι συνεργάζεται με συγκεκριμένη για να έχει OTA update.

Έχει upddate OTA η sensation και αν ναι με ποιά recovery?

Τέλος η Limonchelo έχει update και με ποια revovery?

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Μπορει καποιος να μου στηλει την εφαρμογη για το κλειδωμα της οθονης Με double tap που κατεβαζει το κντ αν ενεργοποιησεις την επιλογη; δεν μπορω να την βρω πουθενα...

Αν μπορει καποιος να του στηλω με πμ το mail μου...

Μπορει καποιος να μου στηλει την εφαρμογη για το κλειδωμα της οθονης Με double tap που κατεβαζει το κντ αν ενεργοποιησεις την επιλογη; δεν μπορω να την βρω πουθενα...

Αν μπορει καποιος να του στηλω με πμ το mail μου...

Screen off απο Google play .... Αν κατάλαβα καλά..

ειμαι με την sensation.πως μπορώ να αλλάξω μόνο την ταπετσαρία κλειδώματος χωρίς να αλλάξει ολο το θέμα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Screen off απο Google play .... Αν κατάλαβα καλά..

Onekeylock ειναι, την βρηκα αλλα δεν δουλευει κ παλι στην limonchelo..Δεν μπορω να καταλαβω αφου υπαρχει η ρυθμιση αυτη γιατι δεν δουλευει στο σβησιμο αλλα μονο στην ενεργοποιηση της οθονης.

Καλησπερα φοραω την 1522 του Ιταλου και το τηλεφωνο παρουσιαζει προβληματα με την οθονη αφης!!!!! Ειχε κανεις αλλος προβλημα(δε νομιζω να φταει η ρομ)

Παιζει να φταιει η ρομ.

και σε μενα καμια φορα αρκετα σπανια δε νιωθει με τη πρωτη.

καπου ειχε αναφερθει οτι με επομενη εφτιαξε.οποτε κανε ενα κοπο και βαλε νεοτερη ρομ.