Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βαζω και μερικα Print Screen για αποδειξεις :D

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

[/color]

Μετά από 40+ μέρες , έφτασε και το δικό μου από vickmall με 1511 αλλά αμέσως την άλλαξα σε Official 1516 και OTA update σε 1520 stable … καπάκι έγινε root και έπεσε το ανάλογο 64bit gapps και CWM! Ξήλωσα και ότι μπορούσα να βγάλω και μπορώ να πω όλα κομπλέ!! Να πω μερικά πολύ θετικά σχόλια πάντα για την 1520 stable version :D

1. Εναλλαγή μέσα από το software του κινητού 3G/4G σε οποια κάρτα θέλουμε.

2. Στην φωτογραφική μηχανή όταν βγάζεις βίντεο μπορείς να βγάλεις και φωτογραφία κατά την διάρκεια του βίντεο. Βγάζει και Selfie κλείνοντας τα μάτια και αρχίζει να μετράει για 3 δευτερόλεπτα.

3. Κανένα πρόβλημα με την αναγνώριση κλήσεων με τον τρόπο που έχει αναφερθεί ( 7 ψηφία, έχω Wind & Vodafone ).

4. Εντυπωσιακό πραγματικά GPS , έπιασε μέσα στο σπίτι 10 δορυφόρους σε 15 δευτερόλεπτα και μόλις πήγα έξω έγινε χαμός , ήρθαν και 4 κινεζικοί. Το GPS Test έβγαλε ακρίβεια 1 μέτρου

5. Antutu 64bit επιασε 45201 σκορ , μια χαρά!

6. Ειναι και αρκετά ελαφρύ :lol:

7. Το notification light δουλευει σιγουρα για αναπάντητες κλησεις και ειναι χρωμα πράσινο!!

επισης εχεις το Link απο την Rom

Απο το Needrom την κατεβασα και εγώ! :)

Απευθειας Link

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

βαζω και μερικα Print Screen για αποδειξεις :D

Αυτά είναι ''πένα'' το εργαλείο. Σήμερα ήρθε και το δικό μου άλλα δεν το άνοιξα ακόμα είμαι στο γραφείο, από το βραδάκι μάλλον αρχίζουν οι μοντιφιές.:D:D:D

frastgr

οι Τούρκοι έχουν ανεβάσει την 1520ST οπότε γλιτώνουμε κάποια δουλειά

https://userscloud.com/jilrn8jik026

Φίλε μου το ST τι σημαίνει; και τι πρόκειται να γλιτώσουμε;

frastgr

ST = stable

Την βρηκα και εγω αλλα επειδη δεν την τεσταρα προσωπικα δεν την προτεινα!

Pocophone F1 6/128 Gb

145 Ευρώ για τέτοια χαρακτηριστικά και ποιότητα Lenovo είναι πολύ καλά. Αλλά μήπως υπάρχει κανένα κουπονάκι για εδώ? : http://www.gearbest.com/ce...pp_180346.html

Φίλε μου το ST τι σημαίνει; και τι πρόκειται να γλιτώσουμε;

από το να περνάς την 1516 και να περιμένεις να κατέβει από ΟΤΑ η 1520

οι εκδόσεις για τις official rom είναι 2

DEV - developer

ST- Stable

Παιδια υπαρχει καποιος συνολικος οδηγος για το πως μπορω να κανω αναβαθμιση και root,και να περασω gapps κτλ και οποια αλλη βελτιωση υπαρχει?Η αληθεια ειναι πως δεν το θελω για μενα ενας φιλος μου το χει παρει που ειναι λιγο ασχετος με αυτα:p.Εγω εχω το A8 A806 και στο αντιστοιχο φορουμ εχει γινει ενας παρομοιος συνολικος οδηγος που εχει καρφιτσωθει στην αρχικη σελιδα του φορουμ και λεω μηπως μπορει να γινει και εδω κατι αναλογο.Ευχαριστω.

Μπορείς σε παρακαλώ να ανεβάσεις έναν αναλυτικό οδηγό που να μας λέει βήμα προς βήμα πως το γύρισες σε Official Room 1516, πως πέρασες το google playstore και όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις; Θα μας βοηθούσες πάρα πολύ εμάς που δεν ξέρουμε και πολλά από root. Ευχαριστώ πολύ.

Παιδια υπαρχει καποιος συνολικος οδηγος για το πως μπορω να κανω αναβαθμιση και root,και να περασω gapps κτλ και οποια αλλη βελτιωση υπαρχει?Η αληθεια ειναι πως δεν το θελω για μενα ενας φιλος μου το χει παρει που ειναι λιγο ασχετος με αυτα:p.Εγω εχω το A8 A806 και στο αντιστοιχο φορουμ εχει γινει ενας παρομοιος συνολικος οδηγος που εχει καρφιτσωθει στην αρχικη σελιδα του φορουμ και λεω μηπως μπορει να γινει και εδω κατι αναλογο.Ευχαριστω.

Έχει ανέβει οδηγός αναλυτικός εδώ αν δείτε και τις προηγούμενες σελίδες http://www.kogi.gr

Μπορείς σε παρακαλώ να ανεβάσεις έναν αναλυτικό οδηγό που να μας λέει βήμα προς βήμα πως το γύρισες σε Official Room 1516, πως πέρασες το google playstore και όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις; Θα μας βοηθούσες πάρα πολύ εμάς που δεν ξέρουμε και πολλά από root. Ευχαριστώ πολύ.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Μετά από 40+ μέρες , έφτασε και το δικό μου από vickmall με 1511 αλλά αμέσως την άλλαξα σε Official 1516 και OTA update σε 1520 stable … καπάκι έγινε root και έπεσε το ανάλογο 64bit gapps και CWM! Ξήλωσα και ότι μπορούσα να βγάλω και μπορώ να πω όλα κομπλέ!! Να πω μερικά πολύ θετικά σχόλια πάντα για την 1520 stable version :D

2. Στην φωτογραφική μηχανή όταν βγάζεις βίντεο μπορείς να βγάλεις και φωτογραφία κατά την διάρκεια του βίντεο. Βγάζει και Selfie κλείνοντας τα μάτια και αρχίζει να μετράει για 3 δευτερόλεπτα.

3. Κανένα πρόβλημα με την αναγνώριση κλήσεων με τον τρόπο που έχει αναφερθεί ( 7 ψηφία, έχω Wind & Vodafone ).

4. Εντυπωσιακό πραγματικά GPS , έπιασε μέσα στο σπίτι 10 δορυφόρους σε 15 δευτερόλεπτα και μόλις πήγα έξω έγινε χαμός , ήρθαν και 4 κινεζικοί. Το GPS Test έβγαλε ακρίβεια 1 μέτρου.Sygic 14.7.4 δουλευει κανονικά!

7. Το notification light δουλευει σιγουρα για αναπάντητες κλησεις και ειναι χρωμα πράσινο!!

Ρε παιδιά έλεος στο ακριβώς προηγούμενο ποστ έχει βάλει τον οδηγό το παιδί. Μην ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια. Αν δεν ξέρετε καλύτερα αφήστε το γιατι υπάρχει κίνδυνος να γίνει καμιά στραβή και να μπλέξετε μετά. Στην τελική ας σας το κάνει κάποιος που έχει μια ιδέα. Εντελώς φιλικά :-)

Tέλεια φίλε μου!!! Το μόνο πρόβλημα που είχε στη δίκαρτη λειτουργία λύθηκε τότε, περίεργο που έχουν γράψει στις υποδοχές πάνω μόνο gprs στη sim 2 πολλοί θα το απορρίψουν μόνο και μόνο γι αυτό.

Και στην 1511 έτσι λειτουργεί.

Όταν βάζεις 2 κάρτες η μια παίζει 4g . Η άλλη είναι 2g . Δεν παίζουν και οι δυο 4ghttp://i.imgur.com/HPMyHl0.jpg

Περίεργο γιατί είχα δει αυτό στις φώτο οπότε θεωρούσα αυτονόητο ότι μόνο η πρώτη σιμ παίρνει 3g/4g και το είχα διαβάσει και σε κάποιο ξενο review

Παράλογο να το γράφει γιατί χάνει άτομα που θέλουν να μπορούν να εναλλάσουν ιντερνετ σε δυο κάρτες χωρίς να τις αλλάζουν μεταξύ τους

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

. Η μπαταρία δεν κρατάει πολύ ακόμη αλλά θα του κάνω ένα καλιμπραρισμα σήμερα με την εφαρμογή power manager της Lenovo.

Ως άσχετος πως κάνουμε καλιμπραρισμα στη μπαταρία?

Τι λετε ρε παιδια ,αξιζει να σπροξω το αγρατζουνιστο(απο την πρωτη μερα θηκη στυλ armour και tempered glass)και αγαπημενο coolpad f1(μιας και ακομη πιανει καλα φραγκα ως μεταχειρο!) και να παω για το Lenovo K3 Note ,η ειναι τοσα πολλα τα προβληματα με τις ρομ του που το καθιστουν δυσλειτουργικο?

Τι λετε ρε παιδια ,αξιζει να σπροξω το αγρατζουνιστο(απο την πρωτη μερα θηκη στυλ armour και tempered glass)και αγαπημενο coolpad f1(μιας και ακομη πιανει καλα φραγκα ως μεταχειρο!) και να παω για το Lenovo K3 Note ,η ειναι τοσα πολλα τα προβληματα με τις ρομ του που το καθιστουν δυσλειτουργικο?

Οσο δυσλειτουργική και αν ειναι η multi language custom ROM των Vickmall κλπ μπορεις να βαλεις την 1520 EN/CN μεχρι να βγει καποια καλυτερη. Εγω αν και δεν ειμαι αρκετα εμπειρος ,με τον οδηγο του kogi το εκανα σε 30 λεπτα και προς το παρον δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα/κοληματα/δυσλειτουργιες της ROM.

καλησπερα σε ολους. ακολουθωντας τον οδηγο του kogi, εδω και μιση ωρα περιμενω να φλασαρει τη ρομ αλλα δεν βλεπω αποτελεσμα... ειναι συνηθισμενο φαινομενο ή εχω κανει κατι λαθος; πρωτη φορα (δυστυχως...) φλασαρω ρομ σε αντροϊντ και φοβαμαι μηπως εκανα που δεν επρεπε. ευχαριστω.:)

καλησπερα σε ολους. ακολουθωντας τον οδηγο του kogi, εδω και μιση ωρα περιμενω να φλασαρει τη ρομ αλλα δεν βλεπω αποτελεσμα... ειναι συνηθισμενο φαινομενο ή εχω κανει κατι λαθος; πρωτη φορα (δυστυχως...) φλασαρω ρομ σε αντροϊντ και φοβαμαι μηπως εκανα που δεν επρεπε. ευχαριστω.:)

Σε ποίο ακριβώς βήμα έχεις κολλήσει;

4. Εντυπωσιακό πραγματικά GPS , έπιασε μέσα στο σπίτι 10 δορυφόρους σε 15 δευτερόλεπτα και μόλις πήγα έξω έγινε χαμός , ήρθαν και 4 κινεζικοί. Το GPS Test έβγαλε ακρίβεια 1 μέτρου.Sygic 14.7.4 δουλευει κανονικά!

Καλησπέρα,ήθελα αν μπορούσες να μου πεις αν η δοκιμή του gps έγινε με ενεργό wifi η' χρηση δεδομένων.Αν ναι,θα μπορούσες να δοκιμασεις gps χωρίς χρηση δεδομένων και να πεις αν είναι εξίσου γρήγορο;με ενδιαφερει το κινητο και θα ηθελα νασ ειμαι σιγουρος για το gps του,λογω MTK.ευχαριστώ!