christoforas Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτηκα να κάνω κίνηση να πάρω αυτόν. Είδα το του Σωτήρη και έχω ψιλοπεισθεί... Εχεί κανείς καμιά εμπειρία? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 τωρα ειδα το θεμα και σου λεω ελπιζω να μην αγορασες κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Αν έχουμε αμφιβολίες ζητάμε και προσφορά και από τις γνωστές εταιρίες συστημάτων και υπηρεσιών ασφαλείας.Ερχονται και βλέπουν και το χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Εγω παλι θα του πω να αγορασει αφοβα. Δουλευει μια χαρα χωρις ψευδεις συναγερμους ή αλλα ευτράπελα. Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Τσίμπησα κι εγώ έναν hosa με 8 έξτρα αισθητήρες νέου τυπου, μια ασύρματη σειρήνα και ακόμη ένα μπρελόκ μαζί με το βασικό σετακι στα 80 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Τσίμπησα κι εγώ έναν hosa με 8 έξτρα αισθητήρες νέου τυπου, μια ασύρματη σειρήνα και ακόμη ένα μπρελόκ μαζί με το βασικό σετακι στα 80 ευρω Καποιο λινκ ; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Από banggod με κουπόνι 0404digoo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Από banggod με κουπόνι 0404digoo Δεν βρηκα πουθενα την ποσοτητα των αξεσουαρ που αναφερεις στην τιμη των 80€. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Πήρα το βασικό πακέτο και μετά πρόσθεσα ότι με βολεύει για το δικό μου σπιτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Ο συναγερμός καρα-αξιζει Ένα ups μικρό στο μόντεμ και είσαι άρχοντας ακόμη κι αν το ρεύμα κοπεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJames Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Συμφωνω.Παντα ups Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Προσωπικά εχω ακούσει καλά λόγια για τους cadxx από πρόσφατη εγκατάσταση φιλου Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosPh Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Ο συναγερμός στο σπίτι αξίζει μόνο αν έχει τοποθετηθεί από επαγγελματίες και έχει συνδεθεί με ομάδα παρακολούθησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskouk Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Πρόσφατα έβαλα Ajax. Από Ουκρανία. Καλό σύστημα μου φαίνεται μέχρι στιγμής. Όλα ασύρματα, δεν ήθελα μερεμέτια, αλλά να δούμε πόσο θα διαρκέσουν οι μπαταρίες. Παράθεση Όσα έρθουν κι όσα πάνε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balou2013 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Nova έχω και είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής, με σύνδεση βέβαια σε κέντρο λήψης σημάτων, αλλιώς δεν έχει και πολύ νόημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matrix64 Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Λυκόσκυλο εκπαιδευμένο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 (edited) Καλημέρα έχει κανείς εμπειρία απο crow ή artec ; Μου είπαν για 300 ευρώ εργατικά είναι καλά; Edited January 23, 2020 by eft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soch Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Από την εμπειρία μου σε εγκατάσταση και χρήση συναγερμών σε 3 σπίτια, οι πραγματικά αξιόλογοι είναι οι Paradox & CADDX. Για το κόστος που ρωτάς, εξαρτάται από διάφορους παράγοντες: πόσες ζώνες χρειάζεσαι, πόσα ανοίγματα έχεις, πόσα μάτια θα βάλεις, αν έχεις προεγκατάσταση καλωδίωσης ή όχι κ.λπ. Τέλος να προσθέσω πως η σύνδεση του συναγερμού με κέντρο λήψεως σημάτων είναι ιδιαίτερα σημαντική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Ευχαριστώ για την βοήθεια. Δεν υπάρχει καλωδίωση και μιλάμε για 3 ραντάρ και 1 κουρτίνα στο μπαλκόνι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzop Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Paradox. Εγγύηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 9 μήνες από την τοποθέτηση των diggoo Σε 2 σπίτια και δουλεύει εντελώς απροβληματιστα με κανένα false alarm Μόνο μια φορά κόλλησε η ασύρματη σειρήνα, αλλά είναι οκ τώρα.Θα την ήθελα και πιο δυνατή είναι η αλήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9192 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 ο sigma ειναι πολυ καλος Παράθεση p30 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts