tanini23 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Καλησπερα..ψαχνω μιαταινια που ειδα περιπου το 2005 χωρις να θυμαμαι ηθοποιους....το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ενα παιδακι ηταν αρρωστο κ ο πατερας προσπαθωντας να το κανει καλα,υπεγραψε συμβολαιο ζωης με μια εταιρια,βαζοντας ενα βραχιολι στο χερι για να μην το 'σκασει'.προσπαθουσε να βρει τροπο να διαφυγει κ να κανει καλα το παιδι του.δεν ειδα ποτε το τελος...αν καποιος την ξερει...ας βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 "Hotel inspector" (alpha) Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Λοιπον ταινια πριν 12-15 χρονια την εβλεπα σε κασετα. θριλερ/επιστημονικης φαντασιας. και θυμαμαι μονο μια σκηνη. πρωταγωνιστης ηταν ενας ξανθουλης με καρε μαλλι. ηταν κηπουρος και κουρευε το γκαζον και μετα πηγε σε μια εταιρεια και τον εβαλαν σε ενα μηχανημα οπως τον μηχανισμο του νταβιντσι. και γυριζε γρηγορα γρηγορα και εβλεπε κατι οραματα. μετα πηγε αυτος με μια κοπελα να ανατιναξουν αυτη την εταιρεια και αυτος αλλοιωθηκε και ολο του το σωμα εγινε σαν διασπαρτο σαν 'μόρια'. θυμαστε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καλη χρονια σε ολους. λοιπον εχω αλλη μια ταινια που μου ζητησε ενας φιλος να βρω. ειναι λεει 3 γυναικες οι οποιες συλλαμβανονται στην Τουρκια και τις βαζουν φυλακη. Ειναι στυλ "εξπρες του μεσονυχτιου". αν ξερει καποιος... είναι σίγουρα 3 γυναίκες; έτσι όπως το θέτεις κοντινή φαίνεται αυτή η ταινία, ακόμα στον τίτλο http://en.wikipedia.org/wiki/Midnight_Express_%28film%29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 είναι σίγουρα 3 γυναίκες; έτσι όπως το θέτεις κοντινή φαίνεται αυτή η ταινία, ακόμα στον τίτλο http://en.wikipedia.org/wiki/Midnight_Express_%28film%29οχι δεν εννοει αυτη.αυτη εννοει http://www.imdb.com/title/tt0107877/?ref_=fn_al_tt_1 .την ειχα δει παλια στον αντεννα και φυσικα ηταν εκτρωμα:happy: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskor Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 οχι δεν εννοει αυτη.αυτη εννοει http://www.imdb.com/title/tt0107877/?ref_=fn_al_tt_1 .την ειχα δει παλια στον αντεννα και φυσικα ηταν εκτρωμα:happy: Ακριβως αυτη ηταν. Παει αρκετος καιρος που την εχω βρει. Ναι δν ελεγε κ πολλα, την εψαχνα γτ μου τη ζητησανε και μονο :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Απαγορεύονται τα greeklish:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) θα βαλω λιγο δυσκολα τωρα.προκειται για 2 αγγλικες σειρες που τις επαιξαν η ετ1 και ερτ 2 στα 80ς φυσικα και μου καθησαν στο μυαλο μιας και ειχαν ενα πολυ δραματικο ending:) η πρωτη που μου μεινε στο μυαλο με το ελληνικο τιτλο Το μπουκετο,,ηταν ενας επειχηρηματιας που ειχε ερωμενη,και καλα στο τελος η κορη του η οποια ηταν παντρεμενη εμεινε εγγυος,,και αυτος χαλασε τη σχεση του και το ομολογησε στη γυναικα του,και αυτη δε μπορουσε να τον συγχωρεσει ευκολα,και μετα η κορη του πεθανε στη γεννα,και αυτος αρχισε να καταρεει,και η γυναικα του και αυτη συνετριμενη τα φτιαξε με τον γιατρο της κορης της,και νομιζω στο τελος πεθανε ο επειχηρηματιας αυτα μου μειναν στο μυαλο και η δευτερη παλι αγγλικη την εβαλε η ετ 1 νομιζω,και ηταν ενας παντρεμενος με παιδια,που στη δειαρκεια ενος επ δειπνου γνωρισε μια σεξι γυναικα,και φυσικα το εκανε μαζι της,,οπως στο ολεθρια σχεση,:p,και ενω ειχαν σχεση,σε μια στιγμη που η γυναικα και τα παιδια του ηταν στο εξοχικο τους, πεσαν θυματα δολοφονιας, και ενω η αστυνομια τον ειχε για υποπτο τον αντρα,στο τελος η ερωμενη του τον αποκαλυψε πως αυτη τους ξεκανε για να ναι μαζι...και αυτος εμεινε παγωτο.:lol: σορυ για τα σποιλερ αλλα οπως ειπα παιχτηκαν στα 80ς και μετα δεν τα ξαναβαλε η αξεχαστη καλη μας ερτ οπιος ξερει κατι Edited February 12, 2014 by manolissinger Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Κοντεύω να σκάσω. Είχα δει κάποια ταινία που έπαιζε πολύ λίγο ο Adrian Paul (Highlander). Από την υπόθεση δε θυμάμαι και πολλά. Κάποιο θριλεράκι ήταν, ίσως μεταφορά παιχνιδιού στην οθόνη. Κάποια κοπελιά κάτι έψαχνε να λύσει μόνη της. Η χαρακτηριστική σκηνή είναι ότι περνάει κάποια στιγμή από ένα μπαρ, στο οποίο είναι μπάρμαν ή ιδιοκτήτης ο Paul, τη συμβουλεύει να μην πάει γιατί θα μπλέξει, αυτή τον αγνοεί. Μου είχε κάνει εντύπωση όταν τον είδα γιατί δεν περίμενα να έχει παίξει αλλού εκτός από τη γνωστή σειρά, τα μαλλιά του ήταν πιο κοντά από ό,τι στη σειρά. Το άλλο που θυμάμαι από την ταινία είναι ότι αυτή η κοπέλα κάποια στιγμή βρέθηκε σε ένα τεράστιο κτήριο (σαν εγκαταλελειμμένη αποθήκη), με μισογκρεμισμένους τοίχους, γκραφίτι κλπ. Έχω ξεψαχνίσει το IMDB αλλά καμία από τις ταινίες που έχει παίξει δε μου θυμίζουν την υπόθεση. Ή δεν αναφέρεται επειδή είναι πολύ πολύ μικρός ο ρόλος του ή τον έχω μπερδέψει με κανέναν άλλο ηθοποιό που του μοιάζει τρομερά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainiakias Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Παιδιά καλησπέρα... Εδώ και καιρό ψάχνω μια ταινία που την είχα δει αλλά δεν θυμάμαι τίτλο και το βιντεο κλαμπ που την είχα νοικιάσει έχει κλείσει... Οικονομική κρίση βλέπετε... Τελοσπαντων... Ήταν με ένα μικρό αγοράκι που μεγαλώνει με την γιαγιά του αλλά μια μέρα αποφασίζει να πάει να βρει την μαμά του που μένει σε άλλη πολη-χωρα και δουλεύει... Πρέπει δεν είμαι σίγουρος να είναι ισπανική σίγουρα είναι πάντως παραγωγή του 2006 και μετα.... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και αν καποιος μπορέσει να με βοηθήσει θα με κάνει χαρούμενο... Επίσης άμα την βρείτε να την δείτε και εσείς γιατί αξίζει τον κόπο.... Και πάλι ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) Γεια σας παιδιά! Είναι η πρώτη φορά που απευθύνομαι σε αυτό το θέμα για βοήθεια. Γενικά όποια ταινία θέλω να βρω ή να θυμηθώ την βρίσκω. Ακόμα και αν έχει κολλήσει το μυαλό, υπάρχει πάντα το google. Ε, λοιπόν με αυτή την ταινία (ή και tv movie δεν ξέρω) δεν μπορώ να θυμηθώ πως λέγεται. Μιλάμε είναι χρόνια που την ψάχνω. Χρόνια. Πάντα τα παρατάω. Λοιπόν, θα σας δώσω στοιχεία: * Είναι θριλερ/τρόμου τέλη 80s ή πολύ αρχές 90s δεν είμαι βέβαιος. * Την έδειχνε συχνά-πυκνά το New Channel αρχές-μέσα των 90s. * Eμπνευσμένο από το βιβλίο "10 μικροί Νέγροι" (Ten little Indians) της αγκάθα κρίστι. Ήταν όμως ,όπως προανέφερα, σε πιο horror φάση. Β-Μοvie style. * Θυμαμαι μια παρέα ανθρώπων κλειδωμένοι σε μια τεράστια έπαυλη. Ένας ένας πέθαιναν με φρικιαστικό τρόπο. Ένας θυμάμαι βρισκόταν κρεμασμένος στην τραπεζαρία. Πάμε για το κλου της υπόθεσης που ίσως ξυπνήσει την μνήμη κάποιου 30άρη εδώ μέσα! * Όποτε πέθαινε κάποιος, ακουγόταν από ένα ράδιο (?) μία πολύ ανατριχιαστική μελωδία και νομίζω κάπου εκεί κοντά υπήρχε και μια τρομακτική κούκλα. * Στην τελευταία σκηνή, θυμάμαι την τελική μάχη με έναν παραμορφωμένο νάνο-κλόουν (?) που είχε ένα ανατριχιαστικό γέλιο και κράταγε νομίζω ένα τεράστιο ψαλίδι (ή μαχαίρι) ενώ απ'έξω έσκαγαν συνεχώς κεραυνοί. Παιδιά... ικετεύω να με βοηθήσετε. Έχω να δω αυτήν την ταινία από τότε... Και με το ,τότε, παιδικό μου μυαλό την θυμάμαι πολύ ατμοσφαιρική και τρομακτική. Έχω ψάξει ΜΙΑ-ΜΙΑ όλες τις ταινίες τρόμου στο imdb από το 1980-1995 Μπορεί και να την είχε και να μου ξέφυγε. Ήταν χιλιάδες. Μακάρι να με βοηθήσει κάποιος. Edited February 24, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Αυτή Ίσως; http://m.imdb.com/title/tt0190053/plotsummary?ref_=m_tt_ov_pl Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Σ' ευχαριστώ ρε συ Πέτρο που ασχολήθηκες! Δυστυχώς όμως όχι.. δεν είναι αυτό. Πρώτον γιατί αυτό που λέω διαδραματίζεται σε μια τεράστια έπαυλη αν θυμάμαι καλά και δεύτερον γιατί είναι σίγουρα πριν το 1995. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Σίγουρα δεν είναι μια από τις πολλές version του ten little Indians? Πιο πρόσφατη του 89, έχει και μια τέλη 70 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Έχουν βγει άπειρες βερζιόν και είναι κάποια από αυτές... Η συγκεκριμένη είναι φουλ τρόμου και καλά. Τεσπα, δεν θέλω να κάνω flood. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Εννοώ επίσημη, με ίδιο όνομα... θα το ψάξω.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Κάνε κάτι γιατί δεν πάει άλλο... : p Ήταν μια από τις πολλές καλτίλες που έβαζε το New Channel μεταμεσονύκτια. Την εποχή που μετά τις 23:00 πάντα θα έπαιζε κάποιο Horror film σε κάποιο κανάλι. Την εποχή που prime time έβλεπες Freddy Krueger : ) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Μου έχεις κινήσει κι εμένα το ενδιαφέρον :O Έψαξα την ταινία με διάφορες λέξεις-κλειδιά, αλλά δυστυχώς είναι πολύ συνηθισμένο θέμα το "10 άνθρωποι κλεισμένοι κάπου πεθαίνουν ένας-ένας". Τίτλο δεν βρήκα αλλά έπεσα σε αυτή τη σελίδα που δείχνει να βοηθάει αρκετούς να βρουν την ταινία που ψάχνουν. Δε δοκιμάζεις εκεί την τύχη σου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Ζω ενα δραμα.. Ειναι το μόνο πραγμα που δεν μπορω να ανασυρω απο τη μνημη μου. και ναι, το σεναριο ειναι πασίγνωστο χάρη στο βιβλίο και εχουν βγει πολλα παρομοια φιλμ. Σε ευχαριστω για την βοήθεια! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleta92 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Γεια σας παιδια. ηθελα να ρωτησω για μια σειρα που επαιζε στον αντ1 πριν μερικα χρονια. ξενη ηταν , με μια κοπελα που εβλεπε τι φονοι θα συνεβαιναν στο μελλον και γενικα πως θα πεθαινε καποιος και προσπαθουσε να τον σωσει. οποιος μπορει ας βοηθησει να την βρω. ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Γεια σας παιδια. ηθελα να ρωτησω για μια σειρα που επαιζε στον αντ1 πριν μερικα χρονια. ξενη ηταν , με μια κοπελα που εβλεπε τι φονοι θα συνεβαιναν στο μελλον και γενικα πως θα πεθαινε καποιος και προσπαθουσε να τον σωσει. οποιος μπορει ας βοηθησει να την βρω. ευχαριστω!! Είμαι ανάμεσα σε δύο: Ή το Ghost Whisperer εννοείς, που έβλεπε φαντάσματα (συνήθως αδικοχαμένων) ή το Medium που έβλεπε γενικά τα μελλούμενα, συνεργαζόταν με την αστυνομία και βοηθούσε να εξιχνιαστούν ή να αποτραπούν οι φόνοι. Δε θυμάμαι αν παίζονταν στον ΑΝΤ1 ή σε άλλο κανάλι, και τώρα τελευταία βλέπεις τη μία σεζόν στο ένα και την επόμενη σε άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeh7 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Είμαι ανάμεσα σε δύο: Ή το Ghost Whisperer εννοείς, που έβλεπε φαντάσματα (συνήθως αδικοχαμένων) ή το Medium που έβλεπε γενικά τα μελλούμενα, συνεργαζόταν με την αστυνομία και βοηθούσε να εξιχνιαστούν ή να αποτραπούν οι φόνοι. Δε θυμάμαι αν παίζονταν στον ΑΝΤ1 ή σε άλλο κανάλι, και τώρα τελευταία βλέπεις τη μία σεζόν στο ένα και την επόμενη σε άλλο. Αυτά ακριβώς θα έλεγα και εγώ. Απλά το Horse Whisperer είχε τρελό μωρό :O:O:O:O:O Παράθεση Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviEater Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Καλησπέρα.. Ψάχνω μια ταινία που είχε δείξει πριν περίπου 1,5-2 χρόνια το σταρ...Πρόκειται για έναν ζωγράφο που τον σκότωσε ένα ζευγάρι για να του κλέψουν τα έργα και να τα πουλήσουν. Έκρυψαν το πτώμα του σε έναν καταψύκτη με την δικαιολογία ότι είχε φύγει στο εξωτερικό. Τελικά τον έθαψε η κοπέλα στην αυλής της και εκεί άνθισε μια τριανταφυλλιά με τεράστια τριαντάφυλλα. Και το μυστικό αποκαλύφθηκε νομίζω με ένα δαχτυλίδι του ζωγράφου που φορούσε η κοπέλα.. Γνωρίζει κανείς ποια είναι..? Ο τίτλος της ταινίας πρέπει να ήταν το όνομα του ζωγράφου (νομίζω) Δυστυχώς δεν θυμάμαι κάτι άλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PentakillAceGG Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Καλησπερα κι απο μενα, λοιπον το δικο μου προβλημα εχει ως εξης: πριν 5-6 χρονια αν θυμαμαι καλα υπηρχε μια σειρα στον αλφα η οποια μου εκανε εντυπωση γιατι ειχε πολυ λιγα επεισοδια...τελος παντων δεν ξερω τιτλο οι ηθοποιους μονο το θεμα...ενας αστυνομικος παιρνει ενα κλειδι εντελως τυχαια απο εναν μαυρο ο οποιος μετα πεθαινει...το κλειδι μπαινει σε οποιαδηποτε κλειδαρια και μολις ανοιξεις την πορτα ανοιγει ενα συγκεκριμενο δωματιο σε ενα μοτελ...οτι βαλεις μεσα στο δωματιο και κλεισεις την πορτα χωρις να εχεις το κλειδι μαζι εξαφανιζεται..ετσι εγινε με το παιδι του αστυνομικου και αρχιζει να ψαχνει...μαθαινει στην πορεια πως υπαρχουν παρα παρα πολλα αντικειμενα καθημερινης χρησηε τα οποια ομως εχουν μια ξεχωριστη ικανοτητα το καθενα...αυτα θυμαμαι..μπορει κανεις να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul7 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Καλησπερα κι απο μενα, λοιπον το δικο μου προβλημα εχει ως εξης: πριν 5-6 χρονια αν θυμαμαι καλα υπηρχε μια σειρα στον αλφα η οποια μου εκανε εντυπωση γιατι ειχε πολυ λιγα επεισοδια...τελος παντων δεν ξερω τιτλο οι ηθοποιους μονο το θεμα...ενας αστυνομικος παιρνει ενα κλειδι εντελως τυχαια απο εναν μαυρο ο οποιος μετα πεθαινει...το κλειδι μπαινει σε οποιαδηποτε κλειδαρια και μολις ανοιξεις την πορτα ανοιγει ενα συγκεκριμενο δωματιο σε ενα μοτελ...οτι βαλεις μεσα στο δωματιο και κλεισεις την πορτα χωρις να εχεις το κλειδι μαζι εξαφανιζεται..ετσι εγινε με το παιδι του αστυνομικου και αρχιζει να ψαχνει...μαθαινει στην πορεια πως υπαρχουν παρα παρα πολλα αντικειμενα καθημερινης χρησηε τα οποια ομως εχουν μια ξεχωριστη ικανοτητα το καθενα...αυτα θυμαμαι..μπορει κανεις να με βοηθησει? Μήπως εννοείς το "The Lost Room""? Παράθεση Cry of the Nazgul! Galaxy 4- / - / - iPad Mini Retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts