Jump to content

Ταινίες/σειρές που ψάχνετε και δεν ξέρετε τον τίτλο

ckck20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετώ και μπαίνω στο ζουμί.Ψάχνω ένα θρύλερ παλιό αλλά δε ξέρω πόσο.ίσως δέκα για να μη πω παραπάνω χρόνων.

Όλα διαδραματίζοντε σε ένα ψυχιατρείο το οποίο είναι κλειστό εδώ και αρκετά χρόνια.Είναι ένα ριάλιτι λοιπόν και βάζει μια ομάδα ανθρώπων μέσα σε αυτό το ψυχιατρείο (για μια νύχτα μόνο) και όποιος τα καταφέρει μέχρι το τέλος(το επόμενο πρωί) θα κερδίσει κάποιο έπαθλο.(χρήματα νομίζω).

Αρχίζουν και πεθαίνουν άτομα σιγά σιγά γιατί υπάρχουν πνεύματα αυτών που ζούσαν μέσα στο ψυχιατρείο.Στο τέλος αν θυμάμαι καλά δύο άτομα πήγαν να βγουν απ'το παράθυρο και τον έναν τον τράβηξε πίσω.Αυτά και ευχαριστώ για τη βοήθεια!:)

Hip Hop.

Χαιρετώ και μπαίνω στο ζουμί.Ψάχνω ένα θρύλερ παλιό αλλά δε ξέρω πόσο.ίσως δέκα για να μη πω παραπάνω χρόνων.

Όλα διαδραματίζοντε σε ένα ψυχιατρείο το οποίο είναι κλειστό εδώ και αρκετά χρόνια.Είναι ένα ριάλιτι λοιπόν και βάζει μια ομάδα ανθρώπων μέσα σε αυτό το ψυχιατρείο (για μια νύχτα μόνο) και όποιος τα καταφέρει μέχρι το τέλος(το επόμενο πρωί) θα κερδίσει κάποιο έπαθλο.(χρήματα νομίζω).

Αρχίζουν και πεθαίνουν άτομα σιγά σιγά γιατί υπάρχουν πνεύματα αυτών που ζούσαν μέσα στο ψυχιατρείο.Στο τέλος αν θυμάμαι καλά δύο άτομα πήγαν να βγουν απ'το παράθυρο και τον έναν τον τράβηξε πίσω.Αυτά και ευχαριστώ για τη βοήθεια!:)

House on haunted hill(1999) ???

χαιρετε και απο μενα παιδια! ψαχνω τον τιτλο μιας ταινιας που ειδα χθες 23-11-2011 στο αλτερ αλλα δεν μπορω να βρω τον τιλτο πουθενα

η ταινια ειναι γυρισμενη στην αυστραλια και εχει υποθεση εναν τυπο που μετακομισε σε ενα μικρο μερος εκει παραθαλλασιο οπου ολοι κινουνταν με βαρκες και η κυρια ασχολια τους ηταν η εκτροφη στρειδιων εχω φαει ολο το google να πσαχνω αλλα τιποτα!!!! please help!!!!!!!!!!!!

• 2 weeks later...

Καλησπέρα! Ψάχνω να βρω μια ταινία που επειδή είναι πολύ παλιά και ήμουν μικρή όταν την είδα, δεν θυμάμαι πως λέγεται. Θα σας πω μία σκηνή που θυμάμαι και ελπίζω κάποιος να καταλάβει! Η ταινία είναι έγχρωμη και μάλλον περιπέτεια φαντασίας. Ήταν ένας άνδρας που περπατούσε με μία κοπέλα και βρισκόντουσαν σε ένα μέρος όπου είχε σκαλιά μετέωρα αν θυμάμαι καλά, τα οποία σε κάποια φάση ήταν και ανάποδα και αυτός περπατούσε και ανάποδα. Μαζί του ήταν και μια κοπέλα, που δεν θυμάμαι αν είχε ξαφνιαστεί με αυτό που έβλεπε ή περπατούσε και αυτή μαζί του. (Μάλλον είχε ξαφνιαστεί). Αυτός μελαχρινός, αυτή δεν θυμάμαι, νομίζω μελαχρινή. Ελπίζω να βοήθησα και κάποιος να καταλάβει, γιατί μου άρεσε πολύ! Ευχαριστώ!

Υπ'όψιν την ταινία την είχα δει πριν το 1998!

Edited by Nikos_s3

• 4 weeks later...

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Καλή Χρονιά!!!

Παιδιά, πριν από πολλά - πολλά χρόνια, είδα σε βιντεοκασέτα μια ξένη ταινία, με ελληνικό τίτλο Σοκολατένια Πάθη. Η υπόθεση είχε να κάνει με ένα εργοστάσιο σοκολάτας, όπου κατά λάθος έπεσε ένας άνθρωπος μέσα στο μείγμα του υλικού και, το αποτέλεσμα, ήταν να γίνει ακαταμάχητο στους καταναλωτές. Μετά από αυτό, άρχισε να ακολουθείται η ... διαδικασία συστηματικά...

Ψάχνω στο διαδίκτυο και δεν βρίσκω τίποτε με τον τίτλο αυτό. Επίσης, ενώ είχα μια υπόνοια πως πρόκειται για Μόντυ Πάιθονς, ούτε στις λίστες ταινιών τους μπορώ να βρω κάτι...

Έχει κανείς καμιά καλή ιδέα;;;;;;

Ευχαριστώ και ... καλώς σας βρήκα - ως νέο μέλος...

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Καλή Χρονιά!!!

Παιδιά, πριν από πολλά - πολλά χρόνια, είδα σε βιντεοκασέτα μια ξένη ταινία, με ελληνικό τίτλο Σοκολατένια Πάθη. Η υπόθεση είχε να κάνει με ένα εργοστάσιο σοκολάτας, όπου κατά λάθος έπεσε ένας άνθρωπος μέσα στο μείγμα του υλικού και, το αποτέλεσμα, ήταν να γίνει ακαταμάχητο στους καταναλωτές. Μετά από αυτό, άρχισε να ακολουθείται η ... διαδικασία συστηματικά...

Ψάχνω στο διαδίκτυο και δεν βρίσκω τίποτε με τον τίτλο αυτό. Επίσης, ενώ είχα μια υπόνοια πως πρόκειται για Μόντυ Πάιθονς, ούτε στις λίστες ταινιών τους μπορώ να βρω κάτι...

Έχει κανείς καμιά καλή ιδέα;;;;;;

Ευχαριστώ και ... καλώς σας βρήκα - ως νέο μέλος...

αυτη ειναι? http://www.imdb.com/title/tt0094907/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Heyyyyyyy......!!!!!

Φίλε μου......είσαι απίστευτα γρήγορος και αποτελεσματικός..!!!! Το βρήκες...!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια..... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

ταινία θρίλερ, πολύ παλιά.

την είχα δει πριν 20 χρόνια περίπου. άρα είναι παλαιότερη.

το μόνο που θυμάμαι είναι οτι ο δολοφόνος ήταν καλλυμένος με μαύρη μονωτική ταινία και σκότωνε με ένα εργαλείο(μου διαφεύγει η ονομασία του) σαν αυτό που κρατάει ο χάρος:what:

Edited by mol

Καλησπέρα σας, πριν 20' τελείωσε ένα ντοκιμαντέρ που παρακολουθούσα στο ΣΚΑΙ. Δυσκολευτηκα πολυ να το παρακολουθήσω γιατί εμπεριείχε πολλές ορολογίες κι έννοιες, τις οποίες έπρεπε κατευθείαν να σκέφτομαι διότι γινόταν ένας καταιγισμος πληροφοριών, και σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ που θα μπορούσα να την ξαναδώ - είτε μεσω streaming είτε κατεβάζοντάς την απο κάποιο τορενταδικο.

Πληροφορίες

Τίτλος: Planet Science

Ημερ/νία προβολής: 2/1/2011 , 00:00

Υποτιτλισμός: cubic (νομίζω)

Παραγωγή: Granada

Link ΣΚΑΙ : http://www.skai.gr/tv/show/?showid=64421

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Καλή χρονιά κι από μένα !

Χτες το βράδυ (πρωτοχρονια) έβλεπαν οι γονείς μου μία αγγλόφωνη ταινία σ' ένα κανάλι Πατρινό που λέγεται Super B - λογικά έχει εμβέλεια και στην υπόλοιπη δυτική Ελλάδα - κατά τις 11 το βράδυ (online προγράμματα που έψαξα λίγο δε βρήκα για το συγκεκριμένο) και τώρα αναρωτιούνται ποια ήταν.

Αυτά που μου παν είναι τα εξής (δεν ειναι καλοί στις περιγραφές - πιο πολύ ελπίζω να τη βρω αν τυχον την έβλεπε και κανείς άλλος εχτες):

Ταινία εποχής, με κεντρικό ήρωα ένα παιδί (μάλλον το έλεγαν Άλαν) το οποίο είχε κάποια αναπηρία και κούτσαινε. Αυτό είχε κι ένα φίλο μεγαλύτερο, ο οποίος τα χε φτιάξει με μία παντρεμένη και το παιδί του έκανε πλάτες. Ο φίλος ανακατευόταν με άλογα (μάλλον τα φρόντιζε - και μάλλον άνηκαν στον άντρα της ερωμένης του) και προς το τέλος της ταινίας ο φίλος βρίσκεται να κινδυνεύει και το παιδί του σώζει τη ζωή.

σόρρυ για την ελλειπή περιγραφή - ο,τι μου είπαν επαναλαμβάνω ;)

Καλή χρονιά κι από μένα !

Χτες το βράδυ (πρωτοχρονια) έβλεπαν οι γονείς μου μία αγγλόφωνη ταινία σ' ένα κανάλι Πατρινό που λέγεται Super B - λογικά έχει εμβέλεια και στην υπόλοιπη δυτική Ελλάδα - κατά τις 11 το βράδυ (online προγράμματα που έψαξα λίγο δε βρήκα για το συγκεκριμένο) και τώρα αναρωτιούνται ποια ήταν.

Αυτά που μου παν είναι τα εξής (δεν ειναι καλοί στις περιγραφές - πιο πολύ ελπίζω να τη βρω αν τυχον την έβλεπε και κανείς άλλος εχτες):

Ταινία εποχής, με κεντρικό ήρωα ένα παιδί (μάλλον το έλεγαν Άλαν) το οποίο είχε κάποια αναπηρία και κούτσαινε. Αυτό είχε κι ένα φίλο μεγαλύτερο, ο οποίος τα χε φτιάξει με μία παντρεμένη και το παιδί του έκανε πλάτες. Ο φίλος ανακατευόταν με άλογα (μάλλον τα φρόντιζε - και μάλλον άνηκαν στον άντρα της ερωμένης του) και προς το τέλος της ταινίας ο φίλος βρίσκεται να κινδυνεύει και το παιδί του σώζει τη ζωή.

σόρρυ για την ελλειπή περιγραφή - ο,τι μου είπαν επαναλαμβάνω ;)

Μήπως το The Mighty (1998) ;

Μήπως το The Mighty (1998) ;

Ευχαριστώ για την προταση :) - δε νομίζω όμως να ταν αυτό γιατί το πρόβλημα που είχε το παιδί σ' αυτή που ψάχνω ήταν κινητικό κυρίως - κούτσαινε (ενω στο The Mighty αν το θυμάμαι καλά το παιδάκι είχε πρόβλημα με όλο το σκελετό/σπονδυλική στύλη), επίσης επρόκειτο για ταινία εποχής και το παιδάκι το έλεγαν Άλαν -ή κατι ομόηχο ;)

Γεία σας θέλω να ρωτήσω για μια ξένη σειρά που παιζόταν μάλλον στον αλφα με έναν μάγο και ένα φάντασμα που έχει στο σπίτι του η οποία εξελίσσεται στην εποχή μας ,αν μπορεί να βοηθήσει σε ένα επεισόδιο εγκλωβίζονται σε ένα σπίτι οπού μια γυναίκα τους έχει εγκλωβίσει με μαγιά η οποία μεταμορφώνετε σε δράκο. Αν το θυμάται κανένας το έπαιζε στην Ελλάδα το 2008-9 νομίζω. ευχαριστώ καλή συνεχεία .

Γεία σας θέλω να ρωτήσω για μια ξένη σειρά που παιζόταν μάλλον στον αλφα με έναν μάγο και ένα φάντασμα που έχει στο σπίτι του η οποία εξελίσσεται στην εποχή μας ,αν μπορεί να βοηθήσει σε ένα επεισόδιο εγκλωβίζονται σε ένα σπίτι οπού μια γυναίκα τους έχει εγκλωβίσει με μαγιά η οποία μεταμορφώνετε σε δράκο. Αν το θυμάται κανένας το έπαιζε στην Ελλάδα το 2008-9 νομίζω. ευχαριστώ καλή συνεχεία .

The Dresden Files μήπως;

[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον θα βαλω 2 δυσκολα που μου εχουν κολησει στο μυαλο εδω και καπια χρονια τα στορυ τους αλλα ποτε δεν καταφερα να βρω πιες ταινιες ειναι εστω και αν εχω δει 1500 θριλερ.

το πρωτο ειχε το τιτλο το πορτραιτο και ηταν γυρισμενο 1962 καπου εκει ,και η υποθεση ηταν με ενα παλιο σπιτι που ειχε το πορτραιτο μιας γυναικας που ζωντανευε η ερχοταν σα φαντασμα κατι τετιο..Το εργο το χε προγραματισει να το βαλει ο αντεννα θυμαμαι ,αλλα και τις 4 φορες που ελεγε το προγ πως θα παιξει απο τον αντεννα για καπιο λογο επαιζε μια αλλη ταινια εκεινη την ωρα.απο τοτε ωπου και να εψαξα δεν το βρηκα ειτε βιντεοκλαμπ ειτε ιντερνετ .Κανεις που να ξερει για αυτο το εργο;μηπως ο τιτλος ο ξενος ειναι διαφορετικος;

και δευτερη ταινια.Αυτο το εργο το χα δει θυμαμαι σε ενα καναλι τοπικο οταν ειμουν πρωτη γυμνασιου αλλα μου χε μεινει στο μυαλο γιατι ηταν πολυ σπουκι..Η αρχη εδειχνε μια γυναικα με ενα μωρο,που εμενε σε ενα σπιτι σε δασος και προσπαθουσε να ξεφυγει απο εναν ψυχοπαθη.Κατεφυγε στο δασος και ο ψυχοπαθης τη βρηκε και αυτη του παρακαλεσε να τη σκοτωνε αλλα να μη σκοτωνε το μωρο,και αυτο την ξεκανε αλλα πηρε το μωρο.Και καπια χρονια μετα μια παρεα πηγε να μεινει σε εκεινο το σπιτι για διακοπες και ο ψυχοπαθης εφανιστηκε ξανα και αρχισε να τους ξεκανει εναν και εναν.Και προς το τελος πηγαν ολοι να ξεφυγουν και μπηκαν στο αμαξι,αλλα ενας απ αυτους ειχε ξεχασει το λαπτοπ στο σπιτι και πηγε να το παρει ενω αυτοι του ελεγαν αστο λαπτοπ και ελα,αλλα αυτος πηγε παρολλα αυτα,και τοτε εγινε το ΜΟΙΡΑΙΟ κοπηκε το ρευμα.ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥ και μετα απο 30 λεπτα που επανηλθε η ταινια παπαλα.

Καπιος που να γνωριζει κατι;;

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

σειρα που επαιζε ο λουις φαρινα και εκανε τον αστυνομικο και κυνηγουσε την μαφια.

καπου στα 1990 επαιζε.

θυμαμαι μια τινια που εβλεπα μικρη στον ant1 νομιζω γυρω στο 95 ισως!ηταν 4-5 κοριτσακια φιλεσ που ειχαν μια παρεα κ βγαιναν τισ νυχτες κ ειχαν ψευτικα τηλεφωνα απο ποτηρακια κ ξυπναγε η μια την αλλη τισ νυχτες!κ νομιζο μια ειχε παει να σκοτωθει και την εσωσε ενα παππους που φοβοντουσαν! δεν θυμαμαι πολλα γτ ημουν πολυ μικρη θα ηθελα ομως πολυ να την ξαναδω!

θυμαμαι μια τινια που εβλεπα μικρη στον ant1 νομιζω γυρω στο 95 ισως!ηταν 4-5 κοριτσακια φιλεσ που ειχαν μια παρεα κ βγαιναν τισ νυχτες κ ειχαν ψευτικα τηλεφωνα απο ποτηρακια κ ξυπναγε η μια την αλλη τισ νυχτες!κ νομιζο μια ειχε παει να σκοτωθει και την εσωσε ενα παππους που φοβοντουσαν! δεν θυμαμαι πολλα γτ ημουν πολυ μικρη θα ηθελα ομως πολυ να την ξαναδω!

Κατά 99% ψάχνεις το Now and Then

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια ταινία που βγήκε γύρω στο 2006-2007 με εναν τρομοκράτη που εχει βάλει 2 πολύ επικύνδινες βόμβες σε δυο πόλεις της Αμερικής τον οποίον εχει πιάσει το fbi και ένας έγχρωμος ηθοποιός,γνωστός σχετικά,που προσπαθεί να τον κάνει να ομολογήσει που είναι οι βόμβες με διάφορα βασανιστήρια.Μια συνάδερφός του όμως γυναίκα δε συμφωνεί με τη μεθοδό του.Το όλο θέμα της ταινίας είναι το κατα πόσο ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.Ελπίζω να είμαι αρκετά κατατοπιστικός.

Μια ταινία που βγήκε γύρω στο 2006-2007 με εναν τρομοκράτη που εχει βάλει 2 πολύ επικύνδινες βόμβες σε δυο πόλεις της Αμερικής τον οποίον εχει πιάσει το fbi και ένας έγχρωμος ηθοποιός,γνωστός σχετικά,που προσπαθεί να τον κάνει να ομολογήσει που είναι οι βόμβες με διάφορα βασανιστήρια.Μια συνάδερφός του όμως γυναίκα δε συμφωνεί με τη μεθοδό του.Το όλο θέμα της ταινίας είναι το κατα πόσο ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.Ελπίζω να είμαι αρκετά κατατοπιστικός.

Όντως ήσουν κατατοπιστικός!

Η ταινία λέγεται "Unthinkable (2010)" (Aδιανόητες πράξεις στα Ελληνικά), και πρωταγωνιστούσε ο Samuel Jackson.

Όντως ήσουν κατατοπιστικός!

Η ταινία λέγεται "Unthinkable (2010)" (Aδιανόητες πράξεις στα Ελληνικά), και πρωταγωνιστούσε ο Samuel Jackson.

Aυτή είναι σε ευχαριστώ πολύ!!

αμα μου την βρειτε αυτη τη ταινια ρε παιδιαα,δλδ θα σας βγαλω το καπελο..... 1 φορα την ειχα δει μικρος και μου χει μεινει

ταινια τελη 80s αρχες 90s ,αμερικανικη..

ξεκινα ως εξης: γιαγια και εγγονη γυρνουν απο καπου με το αμαξι, μπαινει πρωτα η γιαγια στο σπιτι και το σπιτι ανατιναζεται..πεθαινει η γιαγια κηδευεται τα παντα ολα... αλλα υστερα απο λιγο καιρο η εγγονη αρχιζει και την βλεπει μπροστα της στην δουλεια της ,στο δρομο ,κτλ, με σαπισμενο προσωπο η γρια,με τα ιδια ρουχα με αυτα που την θαψανε και γενικως εχει χ..στει πανω της η εγγονη... θυμαμαι οτι υπαρχει και ενας πρωην αστυνομικος η ντεντεκτιβ που βοηθαει την εγγονη να λυσει το μυστηριο αυτο

.. υπαρχει μια σκηνη που η εγγονη βρισκεται μεσα στην εκκλησια και ερχεται η γρια και την πιανει απτο λαιμο και της λεει να της δωσει ολα της τα λεφτα...

τελικα η γρια αποδεικνεεται οτι ηταν απατεωνας ντυμενη ως γιαγια της...

ευχαριστω πολυ αν και δε νομιζω να την βρειτε ,πρεπει ναναι πολυ σπανια ταινια ,δεν την εχει ξαναδειξει η τιβι..

http://www.pgcosmos.gr/movie.php?id=2226

Η ταινία που ψάχνεις είναι το ΣΧΕΔΟΝ ΝΕΚΡΟΙ με την Σάνεν Ντόχερτι απο το ΜΠΕΒΕΡΛΙ ΧΙΛΣ και τον Κώστα Μάντιλορ απο τις ταινίες SAW.

Στη περίληψη που έγραψες έχεις κάνει κάποια λαθάκια.... η μάνα της είναι και οχι η γιαγία της....

Η ταινία δεν είναι άγνωστο θριλεράκι...έχει προβληθεί αμέτρητες φορές στην ελληνική τηλεόραση απο τους τηλεοπτικούς σταθμούς STAR,ALPHA,ALTER,KANAΛΙ 5, και το έχουν προβάλει και τηλεοπτικοί περιφεριακοί σταθμοί ΤV ΕΠΙΛΟΓΕΣ (Σέρρες) κ.α. έχει κυκλοφορίσει σε βιντεοκασέτα απο την ΣΠΕΝΤΣΟΣ ΦΙΛΜΣ.

Ο τιτλός που χρησιμοποιούν τα κανάλια είναι ΣΧΕΔΟΝ ΝΕΚΡΟΙ, την τελευταία φορα που το έδειχε ο ALPHA άλλαξε τον τίτλο της ταινίας και την ονόμα σαν ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ EXTRA INFO... έχω ένα ΤV ZAΠΙΝΓΚ του 1999 και γράφει μετρήσεις τηλεθεάσεων και το ΣΧΕΔΟΝ ΝΕΚΡΟΙ έκανε υψηλή τηλεθεάση την εβδομάδα που προβήθηκε.