Jump to content

Ταινίες/σειρές που ψάχνετε και δεν ξέρετε τον τίτλο

ckck20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια, ειμαι καινουρια στο forum και ψαχνς και εγω να βρω μια ταινια που δυστηχως δεν θυμαμαι καθολου ουτε τον τιτλο αλλα ουτε και το καστ. θα προσπαθησω να περιγραψω την πλοκη οσο καλυτερα γινεται.

κατι εχει συμβει στη γη με αποτελεσμα ο χρονος να γυρναει πισω θυμαμαι χαρακτιριστικα τις σκηνες που ο χρονος αλλαζε με κατι σαν οστικα κυματα και οσες φορες γινονταν αυτο η γη αρχιζε να μοιαζει με ζουγκλα φυσικα ηταν μια ομαδα απο καποιους οι οποιοι προσπαθουσαν να δουνε πως μπορουνε να επαναφερουν τα πραγματα οπως ηταν. ελπιζω να βοηθησα λιγο. ευχαριστω εκ των προτερων.

5η σαιζόν από το Lost; :p

:dance:

5η σαιζόν από το Lost; :p

:dance:

ε ναι, πλακα πλάκα η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα.

nasiaaris αν το ειδες στην Ετ1 κι εμοιαζε κάπως έτσι http://www.youtube.com/watch?v=vWo7OcSvldM τοτε αυτο ειναι ;):D

Καλησπέρα. Ψάχνω μια ταινία που είχα δει (στο STAR έχω την εντύπωση) πριν κάμποσα χρόνια. Θυμαμαι ελάχιστα πράγματα, όπως το ότι αφορούσε ή δύο αδέρφια και τη γυναίκα του ενός, ή ήταν κι αυτή αδερφή τους και προσπαθούσαν να κουμαντάρουν μια εταιρία μετά το θάνατο του πατέρα τους. Η εταιρία νομίζω ειχε να κάνει με πετρέλαιο/διαμάντια/ορυχεία ή κάτι τέτοιο τέλως πάντων. Η τοποθεσία πρέπει να ΄ταν κάπου σε Αφρική/Αυστραλία ή κατί πιο "αποκεντρωμένο" γενικότερα. Επίσης θυμάμαι ότι ο ένας ηθοποιός έμοιαζε αρκετά με τον Stephen Baldwin (δε νομίζω πως είναι αυτός πάντως). Ξέρω, δεν είμαι ιδιαίτερα σαφής αλλά σε όποιον θυμίζει κάτι ας μου πει. Ευχαριστώ!

οχι παιδια δεν ηταν σειρα ηταν ταινια νομιζω την ειχα δει σε ιδιωτικο καναλι. ευχαριστω παντως για την προσπαθεια.

γεια σας παιδια, ειμαι καινουρια στο forum και ψαχνς και εγω να βρω μια ταινια που δυστηχως δεν θυμαμαι καθολου ουτε τον τιτλο αλλα ουτε και το καστ. θα προσπαθησω να περιγραψω την πλοκη οσο καλυτερα γινεται.

κατι εχει συμβει στη γη με αποτελεσμα ο χρονος να γυρναει πισω θυμαμαι χαρακτιριστικα τις σκηνες που ο χρονος αλλαζε με κατι σαν οστικα κυματα και οσες φορες γινονταν αυτο η γη αρχιζε να μοιαζει με ζουγκλα φυσικα ηταν μια ομαδα απο καποιους οι οποιοι προσπαθουσαν να δουνε πως μπορουνε να επαναφερουν τα πραγματα οπως ηταν. ελπιζω να βοηθησα λιγο. ευχαριστω εκ των προτερων.

Για τσέκαρε το A Sound of Thunder.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ψάχνω μια ταινία για την οποία θυμάμαι λίγα στοιχεία. λοιπόν, ήταν δύο φίλοι στην Ιταλία [?] και ο ένας τρελάθηκε και τον πήγαν να δει ένα γιατρό. στην κλινική όταν μπήκαν όλα ήταν φυσιολογικά [νοσοκόμες, γιατροί κ.ο.κ], αλλά στη συνέχεια του είπε ο γιατρός ότι είναι εγκλωβισμένος σε μια εικονική πραγματικότητα. όταν το έμαθε, ταράκτηκε και κατέβηκε στους διαδρόμους του νοσοκομείου και δεν ήταν κανένας. αυτά θυμάμαι αν και η ταινία είχε και άλλες λεπτομέρειες [π.χ τι ζωή τους στο πανεπιστήμιο, βόλτες σε μπαράκια κ.α]

ψάχνω μια ταινία για την οποία θυμάμαι λίγα στοιχεία. λοιπόν, ήταν δύο φίλοι στην Ιταλία [?] και ο ένας τρελάθηκε και τον πήγαν να δει ένα γιατρό. στην κλινική όταν μπήκαν όλα ήταν φυσιολογικά [νοσοκόμες, γιατροί κ.ο.κ], αλλά στη συνέχεια του είπε ο γιατρός ότι είναι εγκλωβισμένος σε μια εικονική πραγματικότητα. όταν το έμαθε, ταράκτηκε και κατέβηκε στους διαδρόμους του νοσοκομείου και δεν ήταν κανένας. αυτά θυμάμαι αν και η ταινία είχε και άλλες λεπτομέρειες [π.χ τι ζωή τους στο πανεπιστήμιο, βόλτες σε μπαράκια κ.α]

μηπως ειναι αυτο The Butterfly Effect

... στη συνέχεια του είπε ο γιατρός ότι είναι εγκλωβισμένος σε μια εικονική πραγματικότητα. όταν το έμαθε, ταράκτηκε...

Ε ναι...όσο να πεις ταράζεται ο άνθρωπος αμα μαθαίνει κάτι τέτοιο...

χαχαχα συγγνώμη δεν άντεξα.

Ναι, όντως το The Butterfly Effect είναι. Το οποίο χωρίς τον Kutcher θα μπορούσε να είναι και μια μέτρια ταινία. ΜΕ τον Kutcher όμως, είναι μια απαίσια ταινία.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Δεν νομίζω ότι εννοεί το butterfly effect το οποίο δεν είναι στην Ιταλία. (και το οποίο με τον Κούτσερ ή όχι μια χαρά ήταν :) ), θυμίζει και λίγο την ισπανική βερσιόν του Κλείσε μου τα μάτια (Abre los ojos) αλλά δεν πρέπει να είναι ούτε αυτό.

Δεν νομίζω ότι εννοεί το butterfly effect το οποίο δεν είναι στην Ιταλία. (και το οποίο με τον Κούτσερ ή όχι μια χαρά ήταν :) ), θυμίζει και λίγο την ισπανική βερσιόν του Κλείσε μου τα μάτια (Abre los ojos) αλλά δεν πρέπει να είναι ούτε αυτό.

Και εγω δεν νομιζω οτι ειναι το butterfly effect καθως δεν εξελισεται η ιστορια στην Ιταλια,δεν εχει γιατρους κλπ και ειναι γυρω απο την ζωη του ηρωα ,της κοπελας του και του αδερφου της (αν δεν κανω λαθος) και ειναι γυρω απο τις αποφασεις που παιρνει και τα αποτελεσματα που εχουν.

Έβαζε παλιά ο αντέννα και το μακεδονία ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ για λύκους. Ένας επιστήμονας αιχμαλώτισε 3 νεογέννητα και τα είχε κατοικίδια για 2 χρόνια ύστερα τα ελευθερώνει και δεν ξαναγύρισαν. Ήταν γυρισμένη στην αλάσκα αν δεν κάνω λάθος. Η εικόνα της ταινίας είχε αυτό το πολύ έντονο πορτοκαλί της δεκαετίας 70.

Sent from my GT540 using Tapatalk

ε ναι, μα λέω κι εγω...αφου το χω δει 2-3 φορές το b.e. και δε θυμομουν τετοια σκηνη (δεν τη θεωρω καλή ταινία, αλλα εχω σκαλωμα με τη συγκεκριμενη θεματολογια). Το άλλο που λες ("Ανοιξε" τα ματια - το "κλεισε" το κανε ο Παπακαλιατης :p), η αμερικανικη του βερσιον το Vanilla Sky δεν ειναι? Ε αυτό κάπως ταιριαζει με την περιγραφή...

Ψάχνω μια ταινία.Όχι παλιά.Την είδα πριν καιρό στο star.Είναι ένας τύπος λογιστής που έχει βαρεθεί τη ζωή του μέχρι που ένας φίλος του τον μπάζει σε ένα κόλπο, μία λέσχη που γνωρίζει και βρίσκεται με πολλές και διαφορετικές γυναίκες και η ζωή του αλλάζει.Κάποια στιγμή συναντάει μέσω αυτής της λέσχης μια πολύ όμορφη κοπέλα (απ'ότι θυμάμαι:p) και τρώει κόλλημα.Μετά τη νύχτα που βρίσκονται ψάχνει να τη βρει.Τρώει το κόσμο!Τη βρίσκει αλλά κάποιος την απαγάγει και ο απαγωγές ζητάει για να την αφήσει ελεύθερη να κάνει μια μεταφορά χρημάτων από την εταιρία που δουλεύει σε μία τράπεζα στην Ισπανία, μια απάτη.Αυτός το κάνει αλλά μετά ο απαγωγές πάει να τον ανατινάξει μέσα στο σπίτι του αλλά αυτός τη γλίτωσε.Ο απαγωγέας δεν το ξέρει και παίρνει τη ταυτότητα και επειδή του μοιάζει και λίγο παριστάνει πως είναι αυτός μέχρι που ο άλλος εμφανίζεται ξαφνικά.

Κατάλαβε κανείς ποια λέω?Πρέπει να είναι σχετικά καινούργια ταινία.Σίγουρα μετά το 2000.

Ψάχνω μια ταινία.Όχι παλιά.Την είδα πριν καιρό στο star.Είναι ένας τύπος λογιστής που έχει βαρεθεί τη ζωή του μέχρι που ένας φίλος του τον μπάζει σε ένα κόλπο, μία λέσχη που γνωρίζει και βρίσκεται με πολλές και διαφορετικές γυναίκες και η ζωή του αλλάζει.Κάποια στιγμή συναντάει μέσω αυτής της λέσχης μια πολύ όμορφη κοπέλα (απ'ότι θυμάμαι:p) και τρώει κόλλημα.Μετά τη νύχτα που βρίσκονται ψάχνει να τη βρει.Τρώει το κόσμο!Τη βρίσκει αλλά κάποιος την απαγάγει και ο απαγωγές ζητάει για να την αφήσει ελεύθερη να κάνει μια μεταφορά χρημάτων από την εταιρία που δουλεύει σε μία τράπεζα στην Ισπανία, μια απάτη.Αυτός το κάνει αλλά μετά ο απαγωγές πάει να τον ανατινάξει μέσα στο σπίτι του αλλά αυτός τη γλίτωσε.Ο απαγωγέας δεν το ξέρει και παίρνει τη ταυτότητα και επειδή του μοιάζει και λίγο παριστάνει πως είναι αυτός μέχρι που ο άλλος εμφανίζεται ξαφνικά.

Κατάλαβε κανείς ποια λέω?Πρέπει να είναι σχετικά καινούργια ταινία.Σίγουρα μετά το 2000.

η ταινια που θελεις ειναι το deception με τους hugh jacman ewan macgregor michelle williams.ηταν πολυ καλο θριλερακι

Εχω να βαλω κατι δυσκολο..τα χριστουγεννα ειχα δει σε ενα τοπικο καναλι θεσσαλονικη με το ονομα βουλη <ασχολιαστο>μια ταινια εποχης.

δεν την ειδα απο αρχη παρα μεση και μετα αλλαζα καναλι αλλα ξαναεπεστρεφα σε αυτη λωγο της πρωταγωνιστριας..ηταν πολυ σεξι η ατιμη..Η ταινια ηταν η γερμανικης η αυστριακης δεν ειμαι σιγουρος παραγωγης.στη μεση που το πετυχα ηταν αυτη που ταν η αριστοκρατισσα η πριγκηπισσα παντως ζουσε σε παλατι,και ηταν ενας τυπος και της εκανε κατι σαν ερωτικη εξομολογηση.και σε αλλη σκηνη.εδειχνε την τυπισσα να περπαταει στην παραλλια με εναν αλο τυπο ,ειδε τους συγγενεις της απο μακρυα με κυαλια και απομακρυνθηκαν και ενω περπατουσαν και μιλουσαν επιασε μια βροχη και μπηκαν σε μια εγατελειμενη κατι σαν καραβακι και το καναν,και μετα το αλλαξα λολ και μετα οταν το ξαναβαλα εδειχνε το τυπο που τη πηγε σπιτι και ειπε ποσο καλα περασε μαζι της.μετα το ξαναλαξα και οταν το ξαναεβαλα ηταν μια αλλη σκηνη που η γυναικα εφευγε σε μια αμαξα με τον αντρα της η μνηστηρα της και ο αλος που χε καψουρα μαζι της ετρεχε απο πισω της να τη σταματησει..μετα δεν ειδα αλο δυστηχως αλλα μου χει κολησει η ταινια τωρα λωγο της ηθοπιου.Οπως ειπα αρχικα ηταν εποχης ταινια και λωγο γλωσσας θα δυσκολευτω να τη βρω.γνωριζει κανεις τιποτα;;

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Γεια σας παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ και θελω να σας ρωτησω για μια ταινια που ειχα δει παλια μικρος στην τηλεοραση.Ειχε σχεση με ενα σχολειο που ειχαν μπει καποιοι μεσα και κρατουσαν τα παιδια ...Θυμαμαι πως η ταινια ξεκινουσε με ενα αγορι που πηγαινε την μικρη του αδερφη στο σχολειο και καθως εφευγε ειδε πωσ μπηκαν καποιοι μεσα και κρυφτηκε στο σχολειο για να σωσει τα παιδια και την αδερφη του..Σας ευχαριστω

Γεια σας παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ και θελω να σας ρωτησω για μια ταινια που ειχα δει παλια μικρος στην τηλεοραση.Ειχε σχεση με ενα σχολειο που ειχαν μπει καποιοι μεσα και κρατουσαν τα παιδια ...Θυμαμαι πως η ταινια ξεκινουσε με ενα αγορι που πηγαινε την μικρη του αδερφη στο σχολειο και καθως εφευγε ειδε πωσ μπηκαν καποιοι μεσα και κρυφτηκε στο σχολειο για να σωσει τα παιδια και την αδερφη του..Σας ευχαριστω

Mηπως αυτη εδω?

Masterminds

trailer

θυμίζει και λίγο την ισπανική βερσιόν του Κλείσε μου τα μάτια (Abre los ojos) αλλά δεν πρέπει να είναι ούτε αυτό.

κι όμως! αυτό είναι! :D

σ'ευχαριστώ πολύ! :)

όποιος το'χει σε dvd και δεν το θέλει ή αν ξέρει που μπορώ να βρω να το αγοράσω [μιας και το dvd club της γειτονιάς μου δεν το'χει] ας μου στείλει πμ

κι όμως! αυτό είναι! :D

σ'ευχαριστώ πολύ! :)

όποιος το'χει σε dvd και δεν το θέλει ή αν ξέρει που μπορώ να βρω να το αγοράσω [μιας και το dvd club της γειτονιάς μου δεν το'χει] ας μου στείλει πμ

Λεπτομερεια,ισως, που θα βοηθαγε πολυ στην αναζητηση:Ισπανικη γλωσσα :rolleyes:

• 2 weeks later...
Πριν 4 χρόνια είχα πετύχει στο star ένα θρίλερ.. Θα σας πω αρκετές λεπτομέριες, καθώς θυμάμαι το plot..

Λοιπόν..

Δύο επιζώντες ενός ναυαγίου, άντρας & γυναίκα, βρίσκονται στη μέση του πουθενά.. Σε ένα μυστηριώδες νησί, όπου οι κάτοικοί του είναι πολύ σκοτεινοί και αφιλόξενοι.. Με λίγα λόγια τους κοιτάζουν με μισό μάτι..

Πηγαίνουν λοιπόν σε ένα παλιό ξενοδοχείο για να βρουν καταφύγιο..

Με μεγάλη τους έκπληξη παρατηρούν ότι ανάμεσα στα δάχτυλα του ξενοδόχου υπάρχει μια 'μεμβράνη' που τα ενώνει, σαν αυτή δηλαδή που έχουν και τα αμφίβια..

Μετά οι επηζώντες πηγαίνουν στο δωμάτιο τους.. Κάτι γίνεται εκεί και ξαφνικά η γυναίκα γίνεται σαν τον ξενοδόχο.. Μάλιστα όλοι οι κάτοικοι είναι σαν κι αυτόν, και επιτίθενται στον άντρα..

Από κει και πέρα το είχα κλείσει γιατί φοβήθηκα! :p

Ξέρει κανείς για πια ταινία μιλάω?? Πρέπει να έπαιζαν γνωστοί ηθοποιοί..

Κάποιος..? Την έδειξε πρόσφατα σε alpha ή star νομίζω...

Κάποιος..? Την έδειξε πρόσφατα σε alpha ή star νομίζω...

Το Dagon πρέπει να είναι: http://www.imdb.com/title/tt0264508/

trailer:http://www.youtube.com/watch?v=z7QREJdUyf

Edited by noumeraki

Ψάχνω μια παλιά ταινία.Ρώτησα και παλιότερα αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε.Την είχα δει παλιά στο alpha αν θυμάμαι.Δεν θυμάμαι πολλά.Είναι μια ομάδα σε ένα εργαστήριο και κάνουν κάτι πειράματα.Η ταινία έχει να κάνει με κάτι περίεργα έντομα και απ'ότι θυμάμαι μπαίνουν μέσα σε ανθρώπους, κάτω απ'το δέρμα και καθώς περνάνε βλέπεις το δέρμα να παραμορφώνεται!Σόρυ για την αηδιαστική περιγραφή αλλά αυτό είναι που θυμάμαι περισσότερο.Η πρωταγωνίστρια πρέπει να είναι μια κοπέλα, βιολόγος ή κάτι παρόμοιο και κάνουν κάτι έρευνες.

Άμα κατάλαβε κανείς:ninja: