Jump to content

Μετά το ΗΤC ONE (M7) τι?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα

οπως βλεπετε και στο θεμα ειμαι κατοχος του ΗΤC ONE (M7).

Ειμαι καταευχαριστημενος αλλα ηρθε ο καιρος σιγα σιγα να προχωρησω σε αλλαγη για διαφορους λογους.

Οι απαιτησεις που εχω ειναι οι εξης:

1) το ιδιο απροβληματιστη λειτουργια,χωρις κολληματα και αψογη αισθηση

2) καλυτερη μπαταρια

3) μεγαλυτερη οθονη (κατα προτιμηση 5,2-5,5)

4) οσο το δυνατον πιο λεπτο και καλαισθητο(ξερω πως ειναι υποκειμενικο αυτο)

5) προτιμω αγορες απο Ελλαδα

6) μνημη 32 GB (δεν με ενδιαφερει να εχει υποδοχη για καρτα μνημης)

7) τουλαχιστον αναλογη καμερα με του Μ7

Budget συγκεκριμενο δεν υπαρχει ,ουτε εχω θεμα να περιμενω 1-2 μηνες αν ειναι για να παρω κατι αξιολογο που θα κυκλοφορησει συντομα.

Σας ευχαριστω πολυ και περιμενω τις προτασεις σας.

οι επιλογες ειναι πολλες ομως θα σου γραψω τις δικες μου προτιμησεις.

θα ξεκινησω με το g2.αν παρεις ειδικα το 32αρι μοντελο θα το κατευχαριστηθεις,τιμια συσκευη και υπερ το αψογο σερβις που ευχομαι να μην χρειαστεις.

Επισης μεγαλο ατου,η διαρκεια μπαταριας,πραγματικα τουμπανο,το tap to unlock,το μεγεθος του γι αυτο το μεγεθος οθονης που φοραει.και φυσικα ειναι ακομα ανταγωνισιμη συσκευη.και μην ξεχναμε την τιμη,με 270 σχεδον ευρω θα εχεις μια κορυφαια προταση.

Sony Z3.κατα την γνωμη μου,το κινητο της χρονιας,απλα και λιτα.πολυ καλη καμερα στις manual settings,κορυφαια οθονη σαν χρωματα,οπως και του g2,κορυφαια κατασκευη,πολυ λεπτο,μπαταρια πραγματικα τουμπανο,ανωτερη κι απο του g2,οχι τεραστια βεβαια διαφορα,αλλα δεν υπαρχει ναυαρχιδα αυτη την στιγμη που να ξεπερναει την αυτονομια του z3 και g2.

επισης stamina mode Που πραγματικα δουλευει κι ετσι εχεις ακομα καλυτερη διαχειριση ενεργειας.tap to unlock,πολυ καλα ηχεια,γενικα ειναι top η συσκευη.βεβαια το budget ανεβαινει,ομως θα εχεις ενα κορυφαιο πακετο στα χερια σου για καιρο.επισης 3gb ram.

lg g3 32gb,παρα πολυ καλη συσκευη συνολικα,η αυτονομια του βεβαια κινειται μεταξυ του υπολοιπου ανταγωνισμου,δεν εκπλησει δηλαδη.αλλα ειναι ενα κορυφαιο επισης πακετο με 5,5 ιντσες σε φυσιολογικο μεγεθος.

Υπαρχουν κι αλλες ενδιαφερουσες προτασεις,που προσωπικα ομως δεν με ελκυουν.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

τα εχω ξεχωρισει κι εγω τα δυο πρωτα,

το g2 με προβληματιζει μονο που δεν ειναι "φρεσκια" συσκευη και επειδη δεν πειραζω το κινητο δεν ξερω ποσο ακομα θα υποστηριζεται απο την μαμα

το z3 πραγματικα εξαιρετικο , η μονη σκεψη ειναι αν τυχον πεσει επειδη εχει σχετικα γωνιες αν θα παθει κατι περισσοτερο απο τα αλλα (δεν βαζω θηκες γιατι το θελω ομορφο)

το καλο ειναι πως δεν το βιαζομαι οποτε θα προσπαθησω να τα πιασω και στα χερια μου και να τα δω και καλυτερα

τα εχω ξεχωρισει κι εγω τα δυο πρωτα,

το g2 με προβληματιζει μονο που δεν ειναι "φρεσκια" συσκευη και επειδη δεν πειραζω το κινητο δεν ξερω ποσο ακομα θα υποστηριζεται απο την μαμα

το z3 πραγματικα εξαιρετικο , η μονη σκεψη ειναι αν τυχον πεσει επειδη εχει σχετικα γωνιες αν θα παθει κατι περισσοτερο απο τα αλλα (δεν βαζω θηκες γιατι το θελω ομορφο)

το καλο ειναι πως δεν το βιαζομαι οποτε θα προσπαθησω να τα πιασω και στα χερια μου και να τα δω και καλυτερα

To Z3 χωρίς θήκη το ξεχνάς. Δεν φαντάζεσαι ποσό πολύ γλιστράει. Είναι όμως τηλεφωναρα, θα το απολαύσεις.

Εγώ το G2 το είχα στείλει γιατί είχε το χειρότερο σήμα και ακουστικό που έχω συναντήσει ποτέ σε κινητο.

Δες και το G3, είναι πολύ καλό. Εγώ εδώ κατέληξα πάλι γιατί ήθελα μεγάλη οθόνη σε όσο το δυνατόν πιο μαζεμένο μέγεθος. Μπαταρία όμως μέτρια, απλά φορτίζει γρηγορότερα από του Μ7.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

καλημερα και σας ευχαριστω για τις προτασεις σας

η αληθεια ειναι πως δεν μου αρεσουν οι θηκες στα κινητα

επισης στο Ζ3 με ψιλοχαλαει τα 16GB μνημη

σε windows phone δεν θελω να παω

ειδομεν

καλημερα και σας ευχαριστω για τις προτασεις σας

η αληθεια ειναι πως δεν μου αρεσουν οι θηκες στα κινητα

επισης στο Ζ3 με ψιλοχαλαει τα 16GB μνημη

σε windows phone δεν θελω να παω

ειδομεν

Μια ερωτησουλα..γιατι σε ενοχλει οτι παιρνει 16 gb εφοσον υπαρχει η δυνατοτητα επεκτασης ? Ειναι πραγματικα εξαιρετικη συσκευη πανεμορφη και με φοβερη μπαταρια και + οτι ειναι και αδιαβροχη.

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9

Μια ερωτησουλα..γιατι σε ενοχλει οτι παιρνει 16 gb εφοσον υπαρχει η δυνατοτητα επεκτασης ? Ειναι πραγματικα εξαιρετικη συσκευη πανεμορφη και με φοβερη μπαταρια και + οτι ειναι και αδιαβροχη.

ο λογος ειναι πως δεν θελω να μεταφερω εφαρμογες στην καρτα για να τρεχουν πιο ομαλα και γρηγορα....

φωτο,βιντεο κλπ δεν εχω θεμα να ειναι στην καρτα ...

και δεν ξερω αν τα 16gb -(μειον) τα gb που τρωει το λειτουργικο αν θα φτανουν για τις εφαρμογες που θελω να εχω κατεβασει

ακομα κι ετσι οπως το σκεφτεσαι,προσωπικα εχω κατεβασει ενα σωρο εφαρμογες,117 αν θυμαμαι σωστα κι εχω 8,2gb ελευθερης μνημης.ομως ακομα και στην καρτα μνημης να μεταφερεις καποια στιγμη,ειδικα αν ειναι καμια καλη καρτα,δεν θα εχεις απολυτως κανενα προβλημα,πιστεψε με.

οσο δε για το g2,δε νομιζω οτι η lg θα το αφησει στην τυχη του,η εταιρεια εχει δειξει πολυ καλο προσωπο και δε νομιζω να το χαλασει.κι επισης γιατι να μην το υποστηριξει,το κινητο ειναι ανταγωνισιμο ακομα και τωρα,χωρις να υπολειπεται σε κατι τραγικο σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλημερα

οπως βλεπετε και στο θεμα ειμαι κατοχος του ΗΤC ONE (M7).

Ειμαι καταευχαριστημενος αλλα ηρθε ο καιρος σιγα σιγα να προχωρησω σε αλλαγη για διαφορους λογους.

Οι απαιτησεις που εχω ειναι οι εξης:

1) το ιδιο απροβληματιστη λειτουργια,χωρις κολληματα και αψογη αισθηση

2) καλυτερη μπαταρια

3) μεγαλυτερη οθονη (κατα προτιμηση 5,2-5,5)

4) οσο το δυνατον πιο λεπτο και καλαισθητο(ξερω πως ειναι υποκειμενικο αυτο)

5) προτιμω αγορες απο Ελλαδα

6) μνημη 32 GB (δεν με ενδιαφερει να εχει υποδοχη για καρτα μνημης)

7) τουλαχιστον αναλογη καμερα με του Μ7

Budget συγκεκριμενο δεν υπαρχει ,ουτε εχω θεμα να περιμενω 1-2 μηνες αν ειναι για να παρω κατι αξιολογο που θα κυκλοφορησει συντομα.

Σας ευχαριστω πολυ και περιμενω τις προτασεις σας.

Μπορείς να μας αναλύσεις τους λόγους που θες να αλλάξεις; Το κινητό σου νομίζω ότι είναι ακόμα αρκετά δυνατό. Φιλικά.

Μπορεις να δεις και το Xperia z2,που ειναι λιγο πιο φτηνο.

Επισης για το g3,επειδη το εχω πιασει στα χερια μου το θεωρω αρκετα καλο.Με την 5 πηγαινε σφαιρα(η τελευταια αναβαθμιση δεν ηταν καλη και ο φιλος μου το γυρισε σε 4.4),το UI της Lg αρκετα ομορφο.Αρκετα μαζεμενο και πολυ ωραια τα πισω πληκτρα.Καμερα ειναι πολυ καλη...με εδειξε ο φιλος μου που το εχει ενα 1080p Video που τραβηξε.Απλα αριστο.Επισης η μπροστινη καμερα ειναι πολυ καλη για Selfies.

Ο ηχος ειναι αρκετα ποιοτικος και δυνατος,αλλα καμια σχεση με το m7.Εδω εχουμε ενα μικρο ηχειο στην πισω πλευρα και οχι μπροστινα στερεοφωνικα Beats Audio.

Η οθονη ειναι σχετικα φωτεινη,αλλα καμια σχεση με τον ανταγωνισμο που εχει 1080p και οταν βαζεις τερμα φωτεινοτητα τυφλωνεσαι.Τα χρωματα δεν ειναι καθολου ψυχρα.

Η μπαταρια δεν ειναι τοσο καλη,αλλα η γρηγορη φορτιση ειναι ενα μεγαλο πλεονεκτημα.Επισης εχει θυρα υπερυθρων για χειρισμο διαφορων συσκευων.Ειναι καλο πλαστικο σε ποιοτητα και μια θηκη που να καλυπτει πισω ειναι ανθεκτικο κατα την γνωμη μου.Μιλαω για μοντελο 16GB εσωτερικη μνημη και 2GB Ram.Εγω θα προτεινα την 32 εσωτερικη/3 GB Ram για καλυτερη εμπειρια χρησης.Το 16αρι με ειπε ο φιλος οτι μετα τη τελευταια ενημερωση της 5 ενιωθε οτι ειχε ενα lag.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μπορείς να μας αναλύσεις τους λόγους που θες να αλλάξεις; Το κινητό σου νομίζω ότι είναι ακόμα αρκετά δυνατό. Φιλικά.

ο κυριος λογος ειναι οτι η μπαταρια εχει αρχισει να τα παιζει σιγα σιγα

και αφου θα μπω σε διαδικασια αλλαγης λεω να παω και σε μεγαλυτερη οθονη

Είχα το Μ7 για ένα χρόνο και από τον περασμένο Αύγουστο είμαι κάτοχος του oneplus one. Το μόνο που μου λείπει κάπως είναι το sense και τα βιντεάκια που έφτιαχνε με τις φωτό. Κατά τα λοιπά οι διάφορες είναι τεράστιες (μπαταρία, μεγάλη οθόνη, κάμερα, smooth λειτουργικό κλπ). Πλέον η ΟΡ υποστηρίζει πωλήσεις στην Ελλάδα και μάλιστα τις τρίτες χωρίς invite. Θα σου πρότεινα να το βάλεις στις επιλογές σου.

s5 πολυ καλη επιλογη ..αν σου ειναι ακριβο παςlg g2 χωρις δευτερη σκεψη
I Want To Believe

Αν δεν θέλεις μεγάλες αλλαγές δες και το HTC One (E8). Στα 340 ευρώ...

και ποιες οι διαφορες μεταξυ Μ8 και Ε8?

και ποιες οι διαφορες μεταξυ Μ8 και Ε8?

Βασικά υπήρχε μια αρκετά σημαντική διαφορά στην τιμή η οποία όπως βλέπω έχει μειωθεί. Η βασική διαφορά πάντως είναι στο υλικό κατασκευής όπου το E8 είναι η πλαστική έκδοση και το Μ8 αλουμίνιο. Επίσης στο Ε8 υπάρχει μπροστινή κάμερα στα 13Μρ έναντι τον 4Μρ στο Μ8 με αισθητήρα Ultrapixel. Στα υπόλοιπα είναι μάλλον τα ίδια.

το Ε8 θα παρει αναβαθμιση σε lollipop? Ξερει καποιος?

Νομίζω θα πάρει...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408842

και

http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/htc-desire-eye-one-e8-butterfly-s-reportedly-receiving-android-502-lollipop-update-680841

• 2 weeks later...

http://www.spemall.com/HTC-ONE-One-E9-4G-LTE-Smartphone-with-GPS-NFC-MTK-6795-2-0GHz-Octa-Core-5-5-Inch-2560-times-1440-Capacitive-Screen-3GB-32GB_g.html?utm_campaign=kimovil_free_traffic&utm_medium=referral&utm_source=kimovil.com&utm_content=htc-one-e9-plus

γι αυτο εδω τι λετε? πως το βρισκεται?

θα δουλευει το 4g Ελλαδα?

με τον επεξεργαστη που εχει θα εχω προβλημα με το gps ή οχι?

εδω και τα χαρακτηριστικα του πιο αναλυτικα

http://www.phonearena.com/phones/HTC-One-E9_id9153

http://www.spemall.com/HTC-ONE-One-E9-4G-LTE-Smartphone-with-GPS-NFC-MTK-6795-2-0GHz-Octa-Core-5-5-Inch-2560-times-1440-Capacitive-Screen-3GB-32GB_g.html?utm_campaign=kimovil_free_traffic&utm_medium=referral&utm_source=kimovil.com&utm_content=htc-one-e9-plus

γι αυτο εδω τι λετε? πως το βρισκεται?

θα δουλευει το 4g Ελλαδα?

με τον επεξεργαστη που εχει θα εχω προβλημα με το gps ή οχι?

εδω και τα χαρακτηριστικα του πιο αναλυτικα

http://www.phonearena.com/phones/HTC-One-E9_id9153

καμμια γνωμη? κατι?

ναι φιλε μου θα παιζει εδω,εχω και εγω ενα κορεατικο s5 ποιυ δουλευουν κανονικα οι μπαντες..απλα για 4G θα λεει lte,H,H+ θα λεει 3G!!εχει καλα ppi 538
I Want To Believe

• 4 weeks later...

εφτασε ο καιρος να γινει η αλλαγη...

σαν πρωτη προτεραιοτητα εχω αυτο δω...τι λετε?

http://www.merimobiles.com/htc-m9-dual-sim-5-2fhd-octa-core-android-5-0-a-4g-nfc-32gb_p/meri10963.htm

το κοιταζω και εγω αυτο,παρε το απλο m9 plus οχι το dual..παντως ειναι καλυτερο απο το απλο m9
I Want To Believe