rallistas Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Πηρα ενα ΒΤ απο το Πλαισιο κι ενω σε ολα τα κινητα που δοκιμασαμε δουλευει το file transfer στο δικο μου δε δουλευει(8100)Το βλεπει κανονικα το τηλεφωνο ομως.Μεχρι και με Εten M600 δουλεψε!Καμια ιδεα? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Πηρα ενα ΒΤ απο το Πλαισιο κι ενω σε ολα τα κινητα που δοκιμασαμε δουλευει το file transfer στο δικο μου δε δουλευει(8100)Το βλεπει κανονικα το τηλεφωνο ομως.Μεχρι και με Εten M600 δουλεψε!Καμια ιδεα? φιλε ραλυστα αν εβγαλες καποια ακρη γραψε και σε μας γιατι και γω ψαχνω να βρω ενα bt και ενω πηγα και αγορασα το turbo x στεραιοφωνικο του πλαισιο δεν μπορουσε να αναπαραγει τα τραγουδια απο το 8100 ενω με ενα σονυ ερικσον 910 δουλευε κανονικα. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Πηρα ενα ΒΤ απο το Πλαισιο κι ενω σε ολα τα κινητα που δοκιμασαμε δουλευει το file transfer στο δικο μου δε δουλευει(8100)Το βλεπει κανονικα το τηλεφωνο ομως.Μεχρι και με Εten M600 δουλεψε!Καμια ιδεα? Εχεις ενεργοποιησει την "ασυρματη ληψη δεδομενων" (Εναρξη-Ρυθμισεις-Ασυρματη Ληψη); Εκτος απο το Bluetooth πρεπει να ειναι και αυτη η επιλογη ενεργοποιημενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Εχεις ενεργοποιησει την "ασυρματη ληψη δεδομενων" (Εναρξη-Ρυθμισεις-Ασυρματη Ληψη); Εκτος απο το Bluetooth πρεπει να ειναι και αυτη η επιλογη ενεργοποιημενη. ναι ειναι ενεργοποιημενη αυτη η επιλογη. και τα B.T δουλευουν κανονικα. δυστηχως ομως και παλι δεν μπορω να ακουσω mp3. υγ. να πω οτι τις κλησεις τις απανταει κανονικα, mp3 δεν μπορω να ακουσω ξεκιναει να παιζει και σε 1 δευτερολεπτο σταματαει βγαζοντας μου το μηνυμα να πατησω το κουμπι για να κανω φωνητικη κληση. στο πλαισιο οπου τελικα τα επεστρεψα μου ειπαν πως δεν υποστηριζουν ολες οι συσκευες το πρωτοκλολο b.t. για να ακουγονται τα mp3 και μαλιστα στεραιοφωνικα. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 στο πλαισιο οπου τελικα τα επεστρεψα μου ειπαν πως δεν υποστηριζουν ολες οι συσκευες το πρωτοκλολο b.t. για να ακουγονται τα mp3 και μαλιστα στεραιοφωνικα. ακριβώς. το ad2p που ειναι ύπευθυνο για τη μετάδοση στερεοφωνικού ήχου απο bluetooth, άρχισε να υποστηρίζεται απο την microsoft απο την AKU 2 των wm5 και μετά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Εχεις ενεργοποιησει την "ασυρματη ληψη δεδομενων" (Εναρξη-Ρυθμισεις-Ασυρματη Ληψη); Εκτος απο το Bluetooth πρεπει να ειναι και αυτη η επιλογη ενεργοποιημενη. Mα αν δεν ειχα αυτη την επιλογη ενεργη δεν θα μπορουσα να ανταλλαξω δεδομενα και με αλλα κινητα,πραγμα που κανω κανονικα...Δοκιμασα Samsung D830-E900,Nokia 6270,SE W800i και ολα δουλευουν κανονικα...:( Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 delete Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 2 XRONIA SYNEXOYS XRHSHS QTEK 8020 MERA NYXTA ANOIKTO.. KAI SYNEXIZEI MEXRI SHMERA XWRIS KANENA PROVLHMA..!!!!!! QTEK-HTC POWER!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalfa Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ Μ600 ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ. Παράθεση :lol: παντα προθυμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts