Jump to content

Qtek 8020

harryal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηρα ενα ΒΤ απο το Πλαισιο κι ενω σε ολα τα κινητα που δοκιμασαμε δουλευει το file transfer στο δικο μου δε δουλευει(8100)Το βλεπει κανονικα το τηλεφωνο ομως.Μεχρι και με Εten M600 δουλεψε!Καμια ιδεα?
ΜΑΧ.

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 933
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πηρα ενα ΒΤ απο το Πλαισιο κι ενω σε ολα τα κινητα που δοκιμασαμε δουλευει το file transfer στο δικο μου δε δουλευει(8100)Το βλεπει κανονικα το τηλεφωνο ομως.Μεχρι και με Εten M600 δουλεψε!Καμια ιδεα?

φιλε ραλυστα αν εβγαλες καποια ακρη γραψε και σε μας γιατι και γω ψαχνω να βρω ενα bt και ενω πηγα και αγορασα το turbo x στεραιοφωνικο του πλαισιο δεν μπορουσε να αναπαραγει τα τραγουδια απο το 8100 ενω με ενα σονυ ερικσον 910 δουλευε κανονικα.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Εχεις ενεργοποιησει την "ασυρματη ληψη δεδομενων" (Εναρξη-Ρυθμισεις-Ασυρματη Ληψη);

Εκτος απο το Bluetooth πρεπει να ειναι και αυτη η επιλογη ενεργοποιημενη.

Εχεις ενεργοποιησει την "ασυρματη ληψη δεδομενων" (Εναρξη-Ρυθμισεις-Ασυρματη Ληψη);

ναι ειναι ενεργοποιημενη αυτη η επιλογη. και τα B.T δουλευουν κανονικα.

δυστηχως ομως και παλι δεν μπορω να ακουσω mp3.

υγ. να πω οτι τις κλησεις τις απανταει κανονικα, mp3 δεν μπορω να ακουσω ξεκιναει να παιζει και σε 1 δευτερολεπτο σταματαει βγαζοντας μου το μηνυμα να πατησω το κουμπι για να κανω φωνητικη κληση.

στο πλαισιο οπου τελικα τα επεστρεψα μου ειπαν πως δεν υποστηριζουν ολες οι συσκευες το πρωτοκλολο b.t. για να ακουγονται τα mp3 και μαλιστα στεραιοφωνικα.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

στο πλαισιο οπου τελικα τα επεστρεψα μου ειπαν πως δεν υποστηριζουν ολες οι συσκευες το πρωτοκλολο b.t. για να ακουγονται τα mp3 και μαλιστα στεραιοφωνικα.

ακριβώς. το ad2p που ειναι ύπευθυνο για τη μετάδοση στερεοφωνικού ήχου απο bluetooth, άρχισε να υποστηρίζεται απο την microsoft απο την AKU 2 των wm5 και μετά....

Mα αν δεν ειχα αυτη την επιλογη ενεργη δεν θα μπορουσα να ανταλλαξω δεδομενα και με αλλα κινητα,πραγμα που κανω κανονικα...Δοκιμασα Samsung D830-E900,Nokia 6270,SE W800i και ολα δουλευουν κανονικα...:(

ΜΑΧ.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ Μ600 ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ.
:lol: παντα προθυμος