rallistas Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Το εφτιαξα αυτο με τις photos. ;) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Νέα "θαύματα" από το 8020... Στην επαφή ενός φίλου έχω περάσει κινητό και σπιτιού. Χτες ενώ με πήρε από το σταθερό, το τηλ μου έγραφε ότι με πήρε από το κινητό. Κοίταξα μετά και στις κλήσεις για να σιγουρευτώ από που με πήρε και έγραφε μέχρι και το νούμερο του κινητού του...!!!!!!! :w00t: Σήμερα ενώ με έπαιρνε τηλ ο αδερφός μου, όπου έχω έναν συγκεκριμένο ήχο κλήσης, χτυπάει με το γενικό ήχο κλήσης για 1 δευτερόλεπτο περίπου, και μετά το γυρνάει στον προβλεπόμενο...!!!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 ΚαλησπεραΤο τηλεφωνο(8100) εχει μπει μονο του απο το πρωι στο προφιλ για το hands free και δεν βγαινει με τιποτα.Συνδεσα και αποσυνδεσα το hands free και τιποτα.Ουτε οταν του εκανα restart.Σας εχει κανει τιποτα τετοιο εσας το 8020,αφου ειναι ουσιαστικα τα ιδια τηλ?Μου το εκανε αλλη μια φορα τις προαλλες αλλα μετα απο δυο λεπτα επανηλθε μονο του. Καμια ιδεα? :cry: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coletsos Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 ΚαλησπεραΤο τηλεφωνο(8100) εχει μπει μονο του απο το πρωι στο προφιλ για το hands free και δεν βγαινει με τιποτα.Συνδεσα και αποσυνδεσα το hands free και τιποτα.Ουτε οταν του εκανα restart.Σας εχει κανει τιποτα τετοιο εσας το 8020,αφου ειναι ουσιαστικα τα ιδια τηλ?Μου το εκανε αλλη μια φορα τις προαλλες αλλα μετα απο δυο λεπτα επανηλθε μονο του. Καμια ιδεα? :cry: φίλε rallistas το έπαθα και εγώ τον ιούνιο-ιούλιο δεν θυμάμαι ακριβως πότε. Είχα βάλει το hands free για να μιλήσω και όταν το έβγαλα έμεινε το προφιλ του hands free και δεν άλλαζε με τίποτα.(Ουσιαστικά είχε κολλήσει μηχανικά,δηλαδή νόμιζε το κινητό ότι ήταν συνέχεια συνδεδεμένα τα ακουστικά, με αποτέλεσμα να μήν δουλέυει το μικρόφωνο της συσκευης.Έτσι όταν απαντούσα μία κλήση χωρίς τα ακουστικά συνδεδεμένα άκουγα τον άλλον αλλά δεν με άκουγε αύτος.)Αναγκαστικά λοιπόν κουβαλούσα τα ακουστικά πάντα μαζί μου για να μπορεσω να μιλήσω.Κάποια ωραία πρωία μετά από περίπου 1-2 βδομάδες έβγαλα τα ακουστικά από το τηλεφωνο μετά από μια κλήση και ως δια μαγείας αλλαξε το προφίλ σε "κανονικό" ΘΑΥΜΑ!!!. Σου προτείνω λοιπόν ή να βαζεις+βγάζεις τα ακούστικα μέχρι να καταλάβει το κινητο ότι τα έβγαλες ή να κάνεις υπομονή ή να πας για επισκευη .Πάντως εμένα τώρα πλέον δουλεύει απροβλημάτιστα ειτε με ακουστικα είτε χωρίς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση!Εβαλα τα ακουστικα 2-3 φορες και τα στριφογυρισα μεσα με λιγη πιεση και οταν τα εβγαλα,αλλαξε. :) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 παιδια,υπαρχει κανενα συμβατο hands free , που να ειναι και ραδιοφωνο , για το 8020;;; κατι ειχα διαβασει για ενα της motorola αλλα δε μπορω να θυμηθω που.....thanx... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 παιδια,υπαρχει κανενα συμβατο hands free , που να ειναι και ραδιοφωνο , για το 8020;;; κατι ειχα διαβασει για ενα της motorola αλλα δε μπορω να θυμηθω που.....thanx... Για motorola υπάρχει το FM100 (για MPX200) και το FM600 (για MPX220). Τώρα σε 8010-8020 δεν ξέρω αν θα δουλέψει. Στο internet κυκλοφορούν διάφορα custom-made (δες εδώ για παράδειγμα) αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάποιο και δεν μπορώ να σου πω για ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 exthes eixa balei to 8020 se leitourgia aeroplanou to afisa kanena dioro kai meta xexasa na to alaxo se kanoniki leitourgia ..pao simera to proi na to alaxo kai den alazei..eno afou patame to on off kai mas bgazei an einai tsekarismeno i oxi ..eno einai xetsekarismeni i leitourgia sinexizei na leei pao pano stin othoni leitourgia aeroplanou kai na min leei na epanelthei..xerei kaneis tipota?to ekleisa kai to xananixa arketes fores alla tipota.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 exthes eixa balei to 8020 se leitourgia aeroplanou to afisa kanena dioro kai meta xexasa na to alaxo se kanoniki leitourgia ..pao simera to proi na to alaxo kai den alazei..eno afou patame to on off kai mas bgazei an einai tsekarismeno i oxi ..eno einai xetsekarismeni i leitourgia sinexizei na leei pao pano stin othoni leitourgia aeroplanou kai na min leei na epanelthei..xerei kaneis tipota?to ekleisa kai to xananixa arketes fores alla tipota.. :( μου το ειχε κανει και μενα στο sda αυτο μετα απο ενα restore. νομιζω οτι ειχα βαλει μια αλλη sim και επαιξα λιγο με το flight mode on/off και επανηλθε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 to eftiaxa!ola ok!meta apo kapies rihmiseis me ta diktia kai anoigma klisimo flight mode epanilthe :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Μετά από πολλές πτώσεις και χυμένους καφέδες, το πληκτρολόγιο πέθανε! Το άνοιξα και διαπίστωσα ότι έχει χαλάσει το κύκλωμα των πλήκτρων και το joystik. Έχω τρείς εναλλακτικές λύσεις: 1. Πηγαίνω και αγοράζω σαν ανταλλακτικό το εμπρός μέρος του τηλεφώνου (που ενσωματώνει joystick και πληκτρολόγιο) και το ξανασυναρμολογώ. Ξέρει κανείς αν πουλάνε το ανταλλακτικό αυτό; 2. Αγοράζω από Expansys ένα 8020 με 300 €, multilingual version, και το φλασάρω με το firmware που είχα κατεβάσει από την QTEK.gr. Αυτό παίζει άραγε; 3. Περιμένω λίγο καιρό και αγοράζω το 8310. Ξέρει κανείς πότε προβλέπεται να έρθει Ελλάδα; Αν το αγοράσω απο Expansys (σε δέκα ημέρες θα είναι διαθέσιμο) θα μπορώ να του φλασάρω ελληνικό firmware; Και πως θα το βρώ; Η ACE το πουλάει ξεχωριστά; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 ego pou rotisa stin ace olo to kinito apotelite apo polla meri. dil iparxi xexoristo pliktrologio,xexoristi mprosta prosopsi,kapaki mpatarias,joistik ktl..to anoixes?? :confused: den eixe ena xartaki ekei stis bides pou leei an spasei xanete i eggisi? to pliktrologio exei kapou sta 25 euro nomizo alla pare sto 210 6068688 kai pes mas kiolas :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Αλήθεια γιατί το Expansys το έχει τόσο φθηνά σε σχέση με την ελληνική αγορά... Σκεφτόμουν κι εγώ να το πάρω από εκεί αλλά δεν ξέρω τι παίζει με το flasharisma που ρωτάει και ο φίλος gvala Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. October 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Παιδιά το flasharisma με τα ελληνικά γίνεται μόνο στις συσκευές με IMEI που δείχνει ότι έχουν εισαχθεί από την ACE Hellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Αυτό σίγουρα ισχύει για να κατεβάσεις το firmware, που το site ζητάει IMEI! Ισχύει και για να το περάσεις στο τηλέφωνο; Ελέγχει το πρόγραμμα εγκατάστασης το IMEI; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 προφανως ναι.γιατι διαφορετικα θα σου εδινε καποιος το ιμει του και θα εκανες την δουλεια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanatio Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Φίλε gvala πιστεύω οτι εάν δεν χρειάζεσαι το wi-fi που έχει το 8310 δεν έχεις λόγο να το αγοράσεις. Τα καινούρια windows 2005 δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό και προσωπικά εάν δεν βγεί η second edition δεν θα τα εμπιστευόμουν. Με μερικά euro θα επισκευάσεις τη συσκευή σου και θα έχεις και πάλι ένα κορυφαίο κινητό. Εγώ πάντως δεν είχα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο αλλά με την οθόνη, το εξωτερικό πλαστικό μέρος δηλαδή. Το υλικό δεν με ικανοποίησε καθόλου. Το προηγούμενο κινητό που είχα Nokia 7610 είχε άψογα υλικά και ειδικά η οθόνη του μετά από 1 χρόνο χρήση χωρίς θήκες και τα λοιπά δεν παρουσίασε την παραμικρή γρατζουνιά. Αντίθετα το 8020 μέσα σε 3 μήνες έχει γεμίσει γρατζουνιές, λεπτές μεν αλλά προκαλούν ορατό πρόβλημα και αναγκάστικα να αγοράσω θήκη-πορτοφολάκι για να το βάζω μέσα όταν θέλω να το βάλω στην τσάντα μου. Τώρα σκέφτομαι να το δώσω για αλλαγή του εξωτερικού πλαστικού της οθόνης. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα? Ξέρει κανείς που μπορώ να το δώσω (στη Θεσσαλονίκη) για service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Στο 8020 μου έχει σπάσει το καπάκι του joystick...Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω αυτό (να το βρω ίσως σαν ανταλλακτικό από πουθενά) γιατί το navigation έχει γίνει ενοχλητικό πλέον χωρίς αυτό?Ευαριστώ... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Μηπως κανεις μπορει να μου εξηγησει πως βαζω τα mms στο 8100(ειναι οπως του 8020,ε?) γιατι δεν καταλαβαινω γρι απο το site της Qtek? :rolleyes: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galawyer Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Xairetw! Mou symbainei to exhs periergo pou k pou... Xrhsimopoiw ws hxo klhshs arxeio wma (opws oi perissoteroi fantazomai) k gia mynhma kapoio apo aytous pou eixe hdh mesa to kinhto. Kapoies fores omws, otan me kaloun, anti na akoustei o hxos pou exw, akougetai enas sunexomenos hxos polu dynatos san parasita radiofwnou!!! Oxi tipota allo, tromazei k o kosmos trigyrw! Proxtes to ekane k se mhnyma. Elega mhpws to ephreazei to oti einai energopoihmeno to BT, alla ayto me to mynhma to ekane enw to BT htan apenergopoihmeno. Exei symbei ayto se kapoion? Kammia idea tou ti mporei na ftaiei? Eyxaristw ek twn proterwn! και εμενα το ιδιο μου παρουσιασε μεχρι που αλλαξα τον ηχο κλησης με εναν απο τους προεπιλεγμενους και ησυχασα, ελπιζω οχι προσωρινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Στο 8020 μου έχει σπάσει το καπάκι του joystick...Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω αυτό (να το βρω ίσως σαν ανταλλακτικό από πουθενά) γιατί το navigation έχει γίνει ενοχλητικό πλέον χωρίς αυτό?Ευαριστώ... http://ecommerce.cti.com.gr/index.php?cPath=24 authentika antalaktika gia kinita..des an exei gia qtek allios kane to kolpo me to joistik tou t68i pou exo kanei kai ego. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Προσπαθω να μπω στον explorer και το Messenger.Μου βγαζει το G και προσπαθει να συνδεθει.Μετα απο λιγο μου βγαζει οτι απετυχε η συνδεση λογω ελλειψης καλυψης δικτυου,ενω εχω full σημα.Καμια ιδεα? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Anybody? :worry: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Αδυνατη πλοηγηση για χρηστες καρτοκινητων-http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=56432 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Αδυνατη πλοηγηση για χρηστες καρτοκινητων-http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=56432 Na k ena kalo ts tim exw f2g kai exw kanoniko gprs!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts