MaterialDefender Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Στο τέλος αυτό θα κάνω, επαναφορά τηλεφώνου, απλά βαριέμαι την εγκατάσταση των εφαρμογών από την αρχή HTC One M9 Titanium backup / Helium? Τουλάχιστον σε εμένα με το HTC Backup-Restore επαναφέρει τις εφαρμογές. Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Για το titanium δεν χρειάζεται root; θα δω τι θα κάνω, ίσως να μη πάρω backup HTC One M9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Για το titanium δεν χρειάζεται root; θα δω τι θα κάνω, ίσως να μη πάρω backup HTC One M9 Το Titanium ναι θέλει root, το Helium όχι... Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Το Titanium ναι θέλει root, το Helium όχι... Ok ευχαριστώ, αν κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων καθαρίζει το Cache; HTC One M9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Παιδιά είμαι custom σε 5.1.1 και θέλω να πάω σε 6 custom μπορεί κανείς να μου πει πως αναβαθμιζω firmware για να περάσω την 6 . Αν γίνεται χωρίς να χάσω ρουτ δλδ αν γίνεται να αποφύγω το ruu φλασαρισμα ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) Καλημέρα, για να μου βγάλει την επιλογή recovery mode πατάω ταυτόχρονα και τα τρία κουμπιά, επιλέγω να μπει και μου βγάζει ένα θαυμαστικό κόκκινο, σαν λάθος δηλαδή, έψαξα και στο Google αλλά άκρη δεν βρήκα HTC One M9 Την ώρα που θα επιλέξεις το recovery θα πιέσεις ή power +volup ταυτόχρονα ή αλλιώς σκέτο το power..αν δεν το προλάβεις ή είναι λάθος ο συνδυασμός που πατάς, σου βγάζει αυτό το κόκκινο τρίγωνο. Δοκίμασε κ αν δεν τα καταφέρεις θα ψάξω στο νήμα του m8 που το βρω. Το αλλάξανε με την 6 και έχω να το κάνω από τότε. Edit το βρήκα. Ποστ 5534 Μολις επιλέξεις recovery πατάς στα καπάκια το power και κρατώντας το, πατάς το vol up μια φορά και θα σε πετάξει στο μενού του recovery. Δοκίμασε το και αν δεν σου στρώσει το πρόβλημά σου προχώρα σε επαναφορά. Edited June 6, 2016 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Παιδιά είμαι custom σε 5.1.1 και θέλω να πάω σε 6 custom μπορεί κανείς να μου πει πως αναβαθμιζω firmware για να περάσω την 6 . Αν γίνεται χωρίς να χάσω ρουτ δλδ αν γίνεται να αποφύγω το ruu φλασαρισμα ! Αν δεν κανω λαθος κλειδωνεις bootloader περνας το firmware ξεκλειδωνεις τον boot και φλασαρης την ρομ σου Το root δεν το χανεις ολες οι custom rom ειναι root. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Αν δεν κανω λαθος κλειδωνεις bootloader περνας το firmware ξεκλειδωνεις τον boot και φλασαρης την ρομ σου Το root δεν το χανεις ολες οι custom rom ειναι root. Αυτή την διαδικασία κλειδωνε ξεκλειδωνε ήθελα να αποφύγω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Την ώρα που θα επιλέξεις το recovery θα πιέσεις ή power +volup ταυτόχρονα ή αλλιώς σκέτο το power..αν δεν το προλάβεις ή είναι λάθος ο συνδυασμός που πατάς, σου βγάζει αυτό το κόκκινο τρίγωνο. Δοκίμασε κ αν δεν τα καταφέρεις θα ψάξω στο νήμα του m8 που το βρω. Το αλλάξανε με την 6 και έχω να το κάνω από τότε. Edit το βρήκα. Ποστ 5534 Μολις επιλέξεις recovery πατάς στα καπάκια το power και κρατώντας το, πατάς το vol up μια φορά και θα σε πετάξει στο μενού του recovery. Δοκίμασε το και αν δεν σου στρώσει το πρόβλημά σου προχώρα σε επαναφορά. Φίλε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν μπαίνει με τίποτα, δοκίμασα 20 φορές αλλά αποτέλεσμα μηδέν , τι να πω δεν ξέρω HTC One M9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Φίλε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν μπαίνει με τίποτα, δοκίμασα 20 φορές αλλά αποτέλεσμα μηδέν , τι να πω δεν ξέρω HTC One M9 Μήπως στο 9 είναι άλλος συνδυασμός τι να πω? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Δεν ξέρω φίλε, αν έχει κάποιος το m9 ας κάνει μια δοκιμή HTC One M9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) Δεν ξέρω φίλε, αν έχει κάποιος το m9 ας κάνει μια δοκιμή HTC One M9 Εδώ είσαι..η ίδια διαδικασία είναι με το 8. Κάτι δεν κάνεις σωστά. http://droider.eu/2016/01/23/how-to-wipe-cache-partition-on-one-m8-running-marshmallow Edited June 6, 2016 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Εδώ είσαι..η ίδια διαδικασία είναι με το 8. Κάτι δεν κάνεις σωστά. http://droider.eu/2016/01/23/how-to-wipe-cache-partition-on-one-m8-running-marshmallow Τωρα μαλιστα, με την πρωτη εγινε, για να δουμε πως θα τα παει τωρα ,σ ευχαριστω πολυ φιλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Τωρα μαλιστα, με την πρωτη εγινε, για να δουμε πως θα τα παει τωρα ,σ ευχαριστω πολυ φιλε :) Τιποτα φιλε μου. Ελπιζω να μην ξαναπαρουσιαστει το πρόβλημα σου. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 παντως παιδια οποιος εχει unlocked bootloader και μπορει να αλλαζει custom roms αυτη εγω που ειναι port απο το 10 ειναι η καλυτερη ολων http://forum.xda-developers.com/one-m9/development/rom-s-team-s4-1-m9-android-6-0-1-t3388123 πραγματικα το Μ9 γινεται ακομα καλυτερο ...φωτογραφιες μπαταρια smooth νομιζω η καλυτερη custom και εχω δοκιμασει τα παντα :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 παντως παιδια οποιος εχει unlocked bootloader και μπορει να αλλαζει custom roms αυτη εγω που ειναι port απο το 10 ειναι η καλυτερη ολων http://forum.xda-developers.com/one-m9/development/rom-s-team-s4-1-m9-android-6-0-1-t3388123 πραγματικα το Μ9 γινεται ακομα καλυτερο ...φωτογραφιες μπαταρια smooth νομιζω η καλυτερη custom και εχω δοκιμασει τα παντα :ninja: Αυτήν θέλω να περάσω και γι άλλα είμαι σε 5.1.1 και πρέπει να αναβαθμίσω baseband ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Αυτήν θέλω να περάσω και γι άλλα είμαι σε 5.1.1 και πρέπει να αναβαθμίσω baseband ! εαν εισαι s-off δεν ειναι τιποτα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 τελικα βρηκα τι φταιει στο θεμα που ειχα με το wifi ,αυτο συμβαινει μονο οταν συνδεομαι σε wifi extender ,πουθενα αλλου ,αρα καλα ειμαστε, δεν υπαρχει θεμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Τι ειναι το wifi extender? ειμαι λιγο ασχετος .:) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Τι ειναι το wifi extender? ειμαι λιγο ασχετος .:) κατι σαν αυτο εδω http://www.public.gr/product/perifereiaka/networking/access-points-routers-wi-fi-extenders/tp-link-tl-wa854re-universal-wi-fi-range-extender-asyrmato-router-300mbps/prod7220069pp/ μεταφερεις το wifi απο το router πιο μακρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Mαλιστα καταλαβα για αυτο υπαρχει η παρεα του myphone:) να μαθαινουμε εμεις οι ασχετοι thanks bro:happy: Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Κανείς δεν τα ξέρει όλα φίλε :p HTC One M9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 λιγο ασχετο ρε παιδια αλλα τι σφαλιαρα εχει φαει η τιμη του used Μ9 ??? ειναι δυνατον τετοια συσκευαρα και να μην φευγει ουτα στα 280-300ε ?? μιλαμε κατω απο την μιση τιμη του νεου μοντελου htc10... μιλαμε τρελη πτωση και το χειροτερο ειναι οτι δεν το προτιμαει κανεις ... τρελο fail η μεταπωληση του .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 λιγο ασχετο ρε παιδια αλλα τι σφαλιαρα εχει φαει η τιμη του used Μ9 ??? ειναι δυνατον τετοια συσκευαρα και να μην φευγει ουτα στα 280-300ε ?? μιλαμε κατω απο την μιση τιμη του νεου μοντελου htc10... μιλαμε τρελη πτωση και το χειροτερο ειναι οτι δεν το προτιμαει κανεις ... τρελο fail η μεταπωληση του .... Καλημερα οταν καινουργιο παιζει στα 370 και μετα απο 1 χρονο και κατι κυκλοφορια 300 νομιζω πως δυσκολα καποιος θα τα δωσει 250 με 270 θεωρω πως ειναι λογικη τιμη. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Καλημερα οταν καινουργιο παιζει στα 370 και μετα απο 1 χρονο και κατι κυκλοφορια 300 νομιζω πως δυσκολα καποιος θα τα δωσει 250 με 270 θεωρω πως ειναι λογικη τιμη. ναι οκ .. ακομη και ετσι τα 370 ειναι πολυ λιγα για τετοια συσκευη !!! σιγουρα δεν θα ειναι και πολλα στοκ αλλα δεν φευγουν ουτε αυτα πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts