Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M9)

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήταν φίλε περίπου 1,2 gb, εσένα ανέβασε θερμοκρασίες; τώρα για την αυτονομία θα δείξει, δε μπορώ να συγκρίνω ακόμη

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φιλε dimtz δεν το εχω βαλει ακομα.....δεν μου ηρθε ακομα........βεβεια και αν παει να ανεβασει θερμοκρασιες εχω fan cooler και το κρυονει με 3πλασιο ρυθμο απο το αν το ειχα απλα στο κατω.......εσυ τι ειδες ? αξιζει το κοπο το 6αρι ή ειναι πανω κατω το ιδιο με το 5.1 ?

Πάνω κάτω το ίδιο είναι και φυσικά καλύτερο στις δυνατότητες, όπως πχ να δίνεις εσύ το τι δικαιώματα να έχει η κάθε εφαρμογή, ως τώρα δουλεύει τέλεια, δεν πρόσεξα κάτι στραβό

Οταν λες το τι δικαιωμα να εχει η καθε ερφαρμογη ? Δεν καταάβα..... Τι εννοειες ?

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην εφαρμογη που εχω DU Battery Saver κλεινει αυτοματα τις εφαρμογες που δεν χρησιμοποιουνται και καταναλωνουν ενεργεια.....Ομοιως εχει CPU cooler και βγαζει notification και το κρυονεις !! Πολυ μα πολυ καλη εφαρμογη !!!!

Ωραία, θα την δοκιμάσω την εφαρμογή, καταναλώνει μπαταρία;

Όταν κάνουμε εγκατάσταση μια εφαρμογή μας ζητάει να έχει πρόσβαση σε πολλά και διάφορα, πχ στα sms, κάμερα κλπ κλπ, αυτό μπορείς εσύ να το αποτρεψεις

Αααα οκ !! Βασικα στην εφαρμογη αυτη βγαινουν ειδοποιησεις σχετικα με το ποιες εφαρμογες σου καταναλωνουν ενεργεια χωρις να χρησιμοποιουνται και τις κλεινεις καθως και κρυονει τον επεξεργαστη απο περιττη χρηση. Τωρα οσοανφορα καταναλωση μπαταριας εχει τρομερη διαφορα με πριν....... Κατεβασε την και δες και εσυ......Εμενα τουλαχιστον στο δευτερο κινητο μου που ειναι 4.4.4 android 4απυρηνο (BQ Aquaris E5) και την εχω και εκει την εφαρμογη, πηγε μια μερα πισω η φορτηση !!! Και το εχω ολα ανοιχτα. Π.Χ wifi, bluetooth, full brightness......... Edited by Nippon1971

Ναι !! Πατας το εικονιδιο Optimize και θα σου ερχονται ειδοποιησεις σχετικα με καταναλωση μπαταριας και επεξεργαστη !! Εκει κανε Fix Now !! Εγω 3 φορες την μερα παταω το Optimize.........Οτι αλλο θες ρωτα με......

Δεν ρυθμιζεις τιποτα !! Τα κανει ολα μονο του !!!

Edited by Nippon1971

Παιδιά είστε σίγουροι ότι τέτοιες εφαρμογές κάνουν καλό στη συσκευή σας;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Administrators

Κακό στη συσκευή δεν κάνουν, το θέμα είναι κατά πόσο γίνεται δουλειά και αναλόγως χρησιμοποιείται.

βεβεια και αν παει να ανεβασει θερμοκρασιες εχω fan cooler και το κρυονει με 3πλασιο ρυθμο απο το αν το ειχα απλα στο κατω.......

Είναι πραγματικά κρίμα για συσκευή αυτής της κατηγορίας να υπάρχει ανάγκη χρήσης τέτοιων λύσεων.

Modpic.gif

Απολυτως καθως ουτε ανεβαζει θερμοκρασια και παει η μπαταρια ακομα πιο πολυ μακρυα.........

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κακό στη συσκευή δεν κάνουν, το θέμα είναι κατά πόσο γίνεται δουλειά και αναλόγως χρησιμοποιείται.

Είναι πραγματικά κρίμα για συσκευή αυτής της κατηγορίας να υπάρχει ανάγκη χρήσης τέτοιων λύσεων.

Γιατι φιλε μου ? Τι εχει η εφαρμογη και δεν ειναι καλη ? Εγω την εχω εδω και 4 μηνες και ολα μελι γαλα !!! Ουτε ιους εχει ουτε τιποτα !! Αν αυτο ενοειες !! Ιους εχουν χαζο εφαρμογες παιχνιδιων !! Προσφατα η Google banαρε τετοιες χαζο εφαρμογες !! Αυτο ειναι μια εφαρμογη που καταφερνεις οτι ο 6αρι οσοναφορα το θεμα αυτονομιας........Αν αυτο τωρα ειναι κριμα κατα την γνωμη σου.......οκ !!

Edited by Nippon1971

• Administrators
Γιατι φιλε μου ? Τι εχει η εφαρμογη και δεν ειναι καλη ? Εγω την εχω εδω και 4 μηνες και ολα μελι γαλα !!! Ουτε ιους εχει ουτε τιποτα !! Αν αυτο ενοειες !! Ιους εχουν χαζο εφαρμογες παιχνιδιων !! Προσφατα η Google banαρε τετοιες χαζο εφαρμογες !! Αυτο ειναι μια εφαρμογη που καταφερνεις οτι ο 6αρι οσοναφορα το θεμα αυτονομιας........Αν αυτο τωρα ειναι κριμα κατα την γνωμη σου.......οκ !!

Διάβασε καλύτερα το post μου... κάτι δεν κατάλαβες μάλλον. :rolleyes:

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Tοσο καιρο ειχες να περασεις απο εδω και αναψες φωτιες:lol:

Την καλησπερα μου.:)

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Ναι διαβασα και λες οτι ειναι κριμα !! Γιατι ειναι κριμα.....?

• Administrators
Ναι διαβασα και λες οτι ειναι κριμα !! Γιατι ειναι κριμα.....?

Ας εξηγήσω το αυτονόητο γιατί προφανώς πάλι δεν το διάβασες ολόκληρο... :confused:

Το κρίμα πήγαινε για το cooler που χρησιμοποιείς για να μη ζεσταίνεται η συσκευή.

Για την εν λόγω εφαρμογή είπα ότι δεν κάνει κακό στη συσκευή. Πόσο πιο απλά να το πω;

Τώρα ξαναδιάβασε το post μου για να επιβεβαιώσεις τα ανωτέρω... ;)

Tοσο καιρο ειχες να περασεις απο εδω και αναψες φωτιες:lol:

Την καλησπερα μου.:)

Πες μου αλήθεια... εγώ φταίω; :p

(Όντως πάει καιρός αλλά... μάλλον η HTC ευθύνεται περισσότερο για αυτό.)

Modpic.gif

Ναι οντως εχω μια αδυναμια να κατανοησω τα αυτονοητα !! Σε ευχαριστω που το αναφερεις !!! Παμε τωρα στα δικα μου αυτονοητα για να δουμε ποσο γιναν αυτα τουλαχιστον κατανοητα. Καταρχην δεν ξερω - εκτος αν εσυ ξερεις - κανενα κινητο που ο επεξεργαστης του ΔΕΝ ζεστενεται. Η εφαρμογη αυτο ακριβως εξασφαλιζει στο να διατηρει ο επεξεγαστης χαμηλη θερμοκρασια κατα την βαρια χρηση του κινητου. Το fan cooler που λεω ειναι ενα εξωτερικο αξεσουαρ κατι σαν ανεμιστηρακι να σου δωσω να καταλαβεις. Οποτε αυτο εξασφαλιζει την ψυξη ΑΝ χρειαστει. Οπως γραφω πολυ σωστα "........βεβεια και ΑΝ παει να ανεβασει θερμοκρασιες εχω fan cooler και το κρυονει με 3πλασιο ρυθμο απο το αν το ειχα απλα στο κατω....... " !!

Μεχρι στιμης δεν μου χρειαστηκε γιατι ΔΕΝ ανεβασε θερμοκρασια!!! Το ειχα παρει προληπτικα απο το ebay με 5 ευρο μονο, γιατι ακουγα ηλιθια σχολια του στυλ οτι ζεστενεται δηθεν κατα την χρηση και ετσι το πηρα. Αλλα δεν το χρησιμοποιησα καθοτι αποδειχθηκαν ολα αυτα που ακουγα ψεματα μεγιστου βαθμου.

Αυτα λοιπον μιας και εγω το ειπα οσο πιο απλα γινεται οποτε ειματε 1-1 στην παραταση και για αυτο δεν ευθυνεται η HTC........

Edited by Nippon1971

Κάτι τελευταίο, για τις ειδοποιήσεις πρέπει να έχω την επί πληρωμή έκδοση; ευχαριστώ

Οχι δεν χρειαζεται !!! Εγω εχω την δωρεαν και ειμαι κομπλε !!

Ok Nippon ευχαριστώ

Μολις ηρθε το 6αρι στο κινητο μου. Εχω περιπου 23% μπαταρια. Λες να βαλω το 6αρι ? Να το φορτισω πρωτα εντελως και μετα ? Τι λες ? Ποση ωρα σου εκαε εσενα να εγκατασταθει ?

Μολις ηρθε το 6αρι στο κινητο μου. Εχω περιπου 23% μπαταρια. Λες να βαλω το 6αρι ? Να το φορτισω πρωτα εντελως και μετα ? Τι λες ? Ποση ωρα σου εκαε εσενα να εγκατασταθει ?

φορτισε το φιλε, θα σε καταναλωσει αρκετη μπαταρια, σε καμια ωρα θα εισαι ετοιμος ,ειναι δυο αναβαθμισεις, επισης παρακολουθα λιγο τις θερμοκρασιες για να το συγκρινω με το δικο μου

Αααα οκ!! Θα το δω και αν δω οτι ζεσταινεται θα το βαλω επανω στο ανεμιστιρακι να κρυονει πιο γρηγορα !! Να και μια φορα που θα μου ζεσταθει επιτελοους........ :lol::lol::lol::lol::lol:

Πέρασα και εγώ την 6.0 σημείο το πρωί....... το τηλέφωνο όσο και αν ακούγεται τρελό έγινε ακόμα πιο γρήγορο!!!

φορτισε το φιλε, θα σε καταναλωσει αρκετη μπαταρια, σε καμια ωρα θα εισαι ετοιμος ,ειναι δυο αναβαθμισεις, επισης παρακολουθα λιγο τις θερμοκρασιες για να το συγκρινω με το δικο μου

Φυσιολογικό είναι να σηκώνει θερμοκρασίες αφού κατά την εγκατάσταση δουλεύει στο τέρμα ο επεξεργαστής..και το m8 ζεστάθηκε με την 6

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Καλησπέρα

Έβαλα και εγώ την 6 κάνοντας πριν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων..είχα κάνει όμως κρυπτογραφιση στην micro sd και τώρα δεν μπορεί να διαβάσει το κινητό τα αρχεία που έχει μέσα..μπορώ να κάνω κάτι;

Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Μήπως ειμαστε λίγο υπερβολικοι οσον αφορά στη θερμοκρασία;

Ναι, θα ζεσταθεί περισσότερο από οτι οταν στελνεις 5 μηνύματα viber...

Για μια ώρα θα δουλεύει στο φουλ. Λογικό δεν είναι να ζεσταθεί; Λέτε να μην το εχει προβλέψει η εταιρεία;

Έχετε ξανακάνει αναβάθμιση σε συσκευή;

Βαλτε το στην πρίζα, εκκινήστε την αναβάθμιση, ξεχάστε το, κάντε ένα ντουζ, αλλάξετε διάθεση και θα έχετε το 6 :cool:

Δεν θα χρειαστείτε ούτε ανεμιστήρες, ουτε παγοκύστες, ούτε inverter, ουτε intercooler :cold:

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]