toroman Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 το zip ruu και το αντιστοιχο exe ! ειχα κρατησει αρχειο backup αφου περασα την viper ρομ αλλα δεν μπορουσα να την κανω restore ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 το zip ruu και το αντιστοιχο exe ! ειχα κρατησει αρχειο backup αφου περασα την viper ρομ αλλα δεν μπορουσα να την κανω restore ! Μήπως έκανες καμία αναβάθμιση κι ανέβηκε η έκδοση του bootloader; Τα ruu δεν είναι συμβατά προς τα πίσω. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Μήπως έκανες καμία αναβάθμιση κι ανέβηκε η έκδοση του bootloader; Τα ruu δεν είναι συμβατά προς τα πίσω. οχι τπτ δεν εκανα ! μονο να γυρισω πισω ηθελα σε στοκ ! στην 2.10 ειμαι ! αλλα και με τους 2 τροπους με zip κ exe που το προσπαθησα δεν γινεται ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Τρέξε ένα fastboot getvar all και θα σε καθοδηγησω Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Τρέξε ένα fastboot getvar all και θα σε καθοδηγησω Να τρέξω την εντολή σε συγκεκριμένο φάκελο ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Δεν έχεις fastboot/adb σε κάποιο φάκελο ; Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 :lol::lol::lol::lol: Οχι βρε.....Δεν το ειχα πουθενα επανω....Απλα το ειχα σε ανακληση στον εκτυπωτη να βλεπω την ιοθονη για την εξελιξη του κατεβασματος.......Ενταξι, επειδη βλεπω οτι το θεμα ακριβης θερμοκρασιας ειναι δυσκολα να πει κανεις θα ελεγα οτι ειχε απλα μια ελαφρια θερμη αισθηση....... ενταξει ,για μενα δε τρεχει τιποτα και δε βλεπω καποιο λογο ανησυχιας, το κινητο ειναι κορυφη ,να φανταστεις αλλαξα 5 κινητα το 2015 για να κατασταλαξω σε αυτο , πρωτη φορα εχω HTC και αν συνεχισει ετσι θα ειμαι μονιμος πελατης της :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Μα ειναι κορυφαιο !!! Μηπως εσυ εχεις πολλες εφαρμογες και ζεσταθιηκε περισσοτερο ? Δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο τωρα ή λεω τιποτα χαζο.....Εμενα εχει τις πολυ βασικες εφαρμογες.....Δεν εχω τιποτα πολυ βαρυ επανω......Παντως οτι και να ειναι εγω δεν προκειτε ποτε να παρω αλλο !! Ειναι παναξιοπιστο και τωρα με το 6αρι πεταει αστα να πανε !!!! Πλεον το μονο που κοιταω πλεον θα ειναι tablet και περιφερειακα.....:lol::lol: Ειναι το μονο κινητο που με εκανε να σταματησω να ψαχνω κινητα να αγορασω....... Edited January 31, 2016 by Nippon1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Λοιπον πρωτη πρωτη παρατηρηση με το 6αρι. Η ταχυτητα συνδεσιμοτητας blueteoth + wifi εχει 3 πλασιαστει !! Οταν το αναβα με το 5αρι εβαζα τον κωδικο για να το ανοιξω και μετα απο κανενα 15- 20 δετερολεπτα συνδεοταν με το blueteoth ακουστικο !! Τωρα δεν προλαβαινω να βαλω το κωδικο και ακουγονται τα ακουστικα οτι συνδεθηκαν !! Επισης wifi ΑΜΕΣΩΣ πλεον συνδεεται. Με το 5ρι πολλες φορες περιμενα να συνδεθει με το μοντεμ μου και καποιες φορες συνδεοταν με την δευτερη ή και την τριτη προσπαθεια ενω τωρα με ταχυτητα φωτος !!!! Τελειο !! Αξιζε να περιμενω 2 ωρες για την αναβαθμηση !!! Μπραβο Μπραβο HTC !!!!!!!!!!!! Edited January 31, 2016 by Nippon1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Μα ειναι κορυφαιο !!! Μηπως εσυ εχεις πολλες εφαρμογες και ζεσταθιηκε περισσοτερο ? Δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο τωρα ή λεω τιποτα χαζο.....Εμενα εχει τις πολυ βασικες εφαρμογες.....Δεν εχω τιποτα πολυ βαρυ επανω......Παντως οτι και να ειναι εγω δεν προκειτε ποτε να παρω αλλο !! Ειναι παναξιοπιστο και τωρα με το 6αρι πεταει αστα να πανε !!!! Πλεον το μονο που κοιταω πλεον θα ειναι tablet και περιφερειακα.....:lol::lol: Ειναι το μονο κινητο που με εκανε να σταματησω να ψαχνω κινητα να αγορασω....... Έτσι όπως το λες σταμάτησα να ψάχνω κινητά........ ;) το ίδιο και εγώ......:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Έτσι όπως το λες σταμάτησα να ψάχνω κινητά........ ;) το ίδιο και εγώ......:D Μιλαμε ειχα τρελαθει !! θα κατονομασω τις μαρκες απο τις οποιες περασα και τελικα κατεληξα στο Μ9. Κινητο Νο1. MLS iQTalk king Κινητο Νο2. Samsung Κινητο Νο3. HaiPai - κινεζικο για τον π..... κανονικα Οποιος και αν μουι πει πλεον παρε αυτο ή το αλλο οτιδηποτε δεν προκειται καν να ασχοληθω !! Βλεπω και πολλους να βασανιζονται, οχι αυτο, οχι εκεινο εχει αυτο το χαρακτηριστικο, οχι το αλλο εχει σχεδιαση, να το τριτο εχει το αλλο χαρακτηριστικο, τους λυπαμε γιατι ποτε δεν μπορουν να ικανοποιηθουν !! Εχω βεβεαια και εγω ενα δευτερο αλλα να πω την αληθεια ειναι για οταν βγαινω εξω και επειδη πολλες φορες μου εχει πεσει απο τα χερια και οταν παω προπονηση δεν θελω να το κανω κωλο απο την μαγνησια που βαζω στα χερια και γιαυτο το εχω. Ειναι το Aquarius E5 και θα ελεγα σχετικα αρκετα καλο.....Μιας και το πηρα μεραχειρισμενο απο ομαδα στο facebook με 43 ευρο. Πιστευω για αυτον τον σκοπο καλο ειναι να εχει κανεις 2 συσκευες !! Το HTC δεν μου εχει πεσει ποτε κατω και ουτε προκειται κιολας !! Το κραταω σαν κοσμημα !! Αρα λοιπον λογω 2 κινητων εχω και 2 SIM........Τωρα παω πλεον για ταμπλετ !! Κινητο εχω σταματησει να ασχολουμε καθοτι πηρα σουπερ συσκευη !!! Εβαλα το 6αρι Marshmallow, του εβαλα και ασυρματη φορτηση και το εβαλα και στην active case HTC και ειναι μια χαρα !! http://i387.photobucket.com/albums/oo317/nippon1971_2008/IMG_20160101_164858_zpsqbtp8d2s.jpg http://i387.photobucket.com/albums/oo317/nippon1971_2008/IMG_20160130_163247_zpsa3tgfgwl.jpg Λενε δε οτι με το 6αρι εχει βελτιωθει μεχρι και η καμερα που πολλοι εδω λεγανε οτι δεν τους ικανοποιουσε και οτι - οπως αλλωστε πολλοι ηδη εχουν πει - αυξηηθηκε και η αυτονομια της μπαταριας !! Η θηκη, Οκ....δεν εχει στυλ, αλλα ετσι και αλλιως το μονο που δεν κοιταω ειναι το στυλ !! Τα αλλα κινητα ειχαν στυλ αλλα ηταν πατατες !! Πλεον ΜΟΝΟ λειτουργικοτητα !! Τα αλλα πανε περιπατο !! Edited January 31, 2016 by Nippon1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarag13 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Παιδιά θέλω να αγοράσω καινούριο κινητό και είμαι ανάμεσα σε m9 και galaxy s6.. Υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιείσει και τα δύο?θέλω να μάθω πιο έχει την καλύτερη μπαταρία και αν έχουν μεγάλη διαφορά σε φωτογραφίες.. Επίσης προηγούμενο κινητό είχα το z3 compact και μου φαινόταν μια χαρά οι φωτο,το m9 θα βγάζει καλύτερες πιστεύετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Παιδιά θέλω να αγοράσω καινούριο κινητό και είμαι ανάμεσα σε m9 και galaxy s6.. Υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιείσει και τα δύο?θέλω να μάθω πιο έχει την καλύτερη μπαταρία και αν έχουν μεγάλη διαφορά σε φωτογραφίες.. Επίσης προηγούμενο κινητό είχα το z3 compact και μου φαινόταν μια χαρά οι φωτο,το m9 θα βγάζει καλύτερες πιστεύετε? Μπαταρία έχουν ίδια για μένα όσο είχα και τα δύο. Στην κάμερα το s6 είναι κατά πολύ καλύτερο από το Μ9,μέρα με νύχτα η διαφορά. Ειδικά την νύχτα δεν πρόκειται να βγάλεις σωστή φωτογραφία με το Μ9. Όποιο και να πάρεις θα μείνεις ικανοποιημενος απλά στο Μ9 ξεχνάς την κάμερα.Ακόμα και την μέρα έχει πρόβλημα να αποτυπωσει σωστά τα χρώματα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429078 δες πόση διαφορά υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarag13 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Δεν ξέρω τι να κάνω,είχα ψηθεί πολύ για το htc αλλά με ξενερώνει το θέμα των φωτογραφιών γιατί το χρησιμοποιώ συχνά για τέτοιο λόγο..επίσης μου φαίνεται λίγο πιο ανθεκτικό από το s6 που το χρειάζομαι λόγω δουλειάς.. Ξέρεις κανείς αν βελτιώθηκε καθόλου με το Android 6?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Δεν ξέρω τι να κάνω,είχα ψηθεί πολύ για το htc αλλά με ξενερώνει το θέμα των φωτογραφιών γιατί το χρησιμοποιώ συχνά για τέτοιο λόγο..επίσης μου φαίνεται λίγο πιο ανθεκτικό από το s6 που το χρειάζομαι λόγω δουλειάς.. Ξέρεις κανείς αν βελτιώθηκε καθόλου με το Android 6?? φιλι δε ξερω τι καμερα εχει το s6, αλλα του m9 ειναι καλυτερη απο iphone6 ,δοκιμασμενα πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Μπαταρία έχουν ίδια για μένα όσο είχα και τα δύο. Στην κάμερα το s6 είναι κατά πολύ καλύτερο από το Μ9,μέρα με νύχτα η διαφορά. Ειδικά την νύχτα δεν πρόκειται να βγάλεις σωστή φωτογραφία με το Μ9. Όποιο και να πάρεις θα μείνεις ικανοποιημενος απλά στο Μ9 ξεχνάς την κάμερα.Ακόμα και την μέρα έχει πρόβλημα να αποτυπωσει σωστά τα χρώματα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429078 δες πόση διαφορά υπάρχει Το Μ9 ειναι ετσι η καμερα μετα την αναβαθμηση στο 6αρι Marshmalllow ή μηπως πριν ???? Γιατι το θεμα της φωτεινοτητας ειχε αναφερθει αρκετα απο πολλους οταν ειχε πρωτοκυκλοφορησει το Μ9 και κατι πηρε το αυτι μου οτι καποια θεματα του Μ9 στην καμερα βελτιωθηκαν.........τουλαχιστον ετσι ακουσα εγω αλλους να λενε....... Edited January 31, 2016 by Nippon1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Το Μ9 ειναι ετσι η καμερα μετα την αναβαθμηση στο 6αρι Marshmalllow ή μηπως πριν ???? Γιατι το θεμα της φωτεινοτητας ειχε αναφερθει αρκετα απο πολλους οταν ειχε πρωτοκυκλοφορησει το Μ9 και κατι πηρε το αυτι μου οτι καποια θεματα του Μ9 στην καμερα βελτιωθηκαν.........τουλαχιστον ετσι ακουσα εγω αλλους να λενε....... Εγώ το είχα με lollipop. Πριν πάρει το Update της κάμερας οι φωτογραφίες του ήταν χάλια. Ακόμα και την ημέρα δεν μου άρεσαν. Όταν πήρε το Update το είχα ήδη πουλήσει, αλλά το έχει ένας φίλος μου και το είδα μετά το Update και δεν είδα διαφορές καθόλου. Το ίδιο χάλια.Δυστυχώς η HTC στο θέμα κάμερας δεν έχει ασχοληθεί καθόλου, απλά έβαλε μια κάμερα στο κινητό της.Μόνο με το Α9 πήγε κάτι να κάνει. Πολύ καλύτερη του Α9 από αυτή του Μ9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Εεεε ηταν χαλια τωρα ενταξι.......Ουτε GoPro να ηταν το S6.......Ημαρτον....... Λοιπον, βρηκα αυτο το σχετικο αρθρο........... http://www.androidcentral.com/htc-one-m9-photo-comparison-and-after-latest-firmware-update Αν και το μονο που εγω τουλαχιστον δεν κοιταξα ειναι η καμερα στο θεμα συνδεσιμοτητας και σηματος ειναι κατα την γνωμη μου σαφως καλυτερο το Μ9 !! Edited January 31, 2016 by Nippon1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Παιδιά θέλω να αγοράσω καινούριο κινητό και είμαι ανάμεσα σε m9 και galaxy s6.. Υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιείσει και τα δύο?θέλω να μάθω πιο έχει την καλύτερη μπαταρία και αν έχουν μεγάλη διαφορά σε φωτογραφίες.. Επίσης προηγούμενο κινητό είχα το z3 compact και μου φαινόταν μια χαρά οι φωτο,το m9 θα βγάζει καλύτερες πιστεύετε? Είχα το s6 για δύο μήνες το καλοκαίρι και τώρα εδώ και τέσσερις μήνες έχω το m9. Η μπαταρία τού m9 είναι καλύτερη.... η κάμερα του με την αναβάθμιση έγινε αρκετά καλύτερη όχι όμως σαν του s6 αν και selfie το m9 νομίζω ότι βγάζει καλύτερη. Σαν εμπειρία χρήσης το m9 είναι πολύ μπροστά και ειδικά με την 6 απογειώθηκε.....το s6 θα το προτιμούσα μόνο για την κάμερα και τίποτα άλλο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Είχα το s6 για δύο μήνες το καλοκαίρι και τώρα εδώ και τέσσερις μήνες έχω το m9. Η μπαταρία τού m9 είναι καλύτερη.... η κάμερα του με την αναβάθμιση έγινε αρκετά καλύτερη όχι όμως σαν του s6 αν και selfie το m9 νομίζω ότι βγάζει καλύτερη. Σαν εμπειρία χρήσης το m9 είναι πολύ μπροστά και ειδικά με την 6 απογειώθηκε.....το s6 θα το προτιμούσα μόνο για την κάμερα και τίποτα άλλο..... Ναι η μπροστα η καμερα εχει βελτιωθει σε βαθμο που μπορει να το διακρνει κανεις !! Η πισω οχι οσο η μπρος !! Αλλα - πρωσωππικη μου αποψη ειναι - αν καποιος θελει επαγγελματικη χρηση και ποιοτητα καμερας περνει.......κανονικη καμερα !! Να αγορασεις κινητο αποκλειστικα και μονο για το θεμα καμερας....? Ξερω εγω...?? Μου φαινεται λιγο........Αλλα ισως εγω το βλαπω αλλιως το θεμα κινητο ΤΗΛΕΦΩΝΟ Πιστευω οτι σχετικα πανω κατω το θεμα καμερα ικανοποιει πανω κατω τους περισσοτερους......Στα αλλα πολυ πιο σημαντικα ομως.....εκει τι γινεται ? Παντα φιλικα μιλαω να μην παρεξηγηθω εκφραζοντας προσωπικες μου θεσεις..... Edited January 31, 2016 by Nippon1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarag13 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Για να πω την αλήθεια αν βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το z3combact που είχα ευχαριστήμενος θα είμαι..γνωρίζει κάποιος σχετικά να μου πει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oistrakh Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Καλημέρα. Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση απ' το Σάββατο(χωρίς επαναφορά εργοστ. ρυθμ.) και όλα πάνε καλά. Έχω μόνο κάποιες παρατηρήσεις να κάνω. 1) Για τη θερμοκρασία κατα την αναβάθμιση όντως ανέβηκε αλλά επειδή το είχα πάνω σε γυαλινη επιφάνεια δε το κατάλαβα και πολύ στο χέρι (το γυαλί πάντως ήταν ζεστό). 2) Μεγάλες διαφορές με την 5.1 δεν έχει, αν και σε κάποια πραγματα την προτιμούσα (ακόμα με μπερδεύει η εκκαθάριση των ειδοποιήσεων που από πάνω πήγε κάτω και τώρα αντι να τις σβήνω πατάω το κουμπί των ρυθμίσεων:wacko:) 3) Σχετικά με τη μπαταρία μου φαίνεται βελτιωμένη αλλά ακόμα δε μπορώ να καταλάβω πως δουλευει η "Βελτιστιποίηση μπαταρίας" στο μενού Τροφοδοσία (εχω συνέχεια ΟΝ την επιλογή "Πρόγραμμα Εξοικονόμησης Ενέργειας" + Την "Απόλυτη Εξοικονόμηση" όταν φτάσει στο 20%) 4) Εχω μερικά κρασαρίσματα εφαρμοφών και μικροκολλήματα αλλά πιστεύω είναι θέμα εφαρμογών που δεν υποστηρίζουν πλήρως το Android 6. Το λέω αυτό γιατί μετά την αναβάθμιση μου έβγαλε ειδοποίηση το play store για αναβάθμιση εφαρμογών (γύρω στις 20 και κάθε μέρα όλο και κάτι αναβαθμίζεται) 5) Εχω και μια παρατήρηση-απορία από την 5.1 η οποία συνεχίζεται και στην 6.0. Στις επαφές ο αριθμός του σταθερού τηλεφώνου μου τον αναφέρει ως "Αρχική" ( :!: :wacko: :blink:) [προφανώς είναι κακή μετάφραση της λέξης Home] στο ONE X με την 4.2.2 την είχε ως Οικία. Αυτό το έχετε και οι υπόλοιποι ή έπεσα στη περίπτωση λόγω morelocale 2 και της μετατροπής που είχα κάνει; 6) Τελικά εμεις πήραμε την 6.0 ενώ το Α9 έχει πάρει την 6.01; Ή κι εμείς έχουμε την 6.01 αλλά την εμφανίζει ως 6.0; ΥΓ.: Για τη κάμερα δε μπορώ να βγάλω συμπεράσματα καθώς δε την είχα δοκιμάσει πριν και πολύ. Σε γενικές γραμμές δε μπορώ να πω ότι έχει τη καλύτερη κάμερα αλλά δεν είναι και για πέταμα όπως την εμφανίζουν πολλές φορές. Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος (τη θεωρώ καλύτερη απ' αυτή του One X που είχα) καθώς πιστεύω ότι με τα κινητά, γενικώς, δε μπορείς να βγάλεις καλές φωτογραφίες. Αν θέλεις καλές, παίρνεις μια καλή φωτογραφική και κάνεις τη δουλειά σου. Αυτά από μένα, συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλά ήθελα να μοιραστώ τις παρατηρήσεις-εμπειρίες μου για το καινούριο λειτουργικό. Παράθεση Nokia 8310, Nokia 6270, HTC TyTn II, HTC One X, HTC One M9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 (edited) 1) Για τη θερμοκρασία κατα την αναβάθμιση όντως ανέβηκε αλλά επειδή το είχα πάνω σε γυαλινη επιφάνεια δε το κατάλαβα και πολύ στο χέρι (το γυαλί πάντως ήταν ζεστό). ΥΓ.: ............... καθώς πιστεύω ότι με τα κινητά, γενικώς, δε μπορείς να βγάλεις καλές φωτογραφίες. Αν θέλεις καλές, παίρνεις μια καλή φωτογραφική και κάνεις τη δουλειά σου. Εγω το ειχα σε ανακληση στον εκτυπωτη μου οπως ειχα πει στο ποστ μου και αυτο ακομα περισσοτερο μειωσε την υπερθερμανση κατα την αναναθμηση σε σημειο που απλα να εχει μια θερμη αισθηση κατα την αναβαθμηση !! Ειναι σημαντικο το πισω μερος να ειναι ελευθερo και οχι να παταει και να δεσμευει θεμροτητα....Γενικα μιλαω τωρα....Σχεδον παντα σε ανακληση το εχω ! Το δευτερο θεμα ειναι αυτο που λεω και επιτελους το επισημενει και αλλος !! Το οτι δηλαδι, οπως παρα πολυ σωστα λες, αν καποιος θελει αποκλειστικα φωτο περνει φωτογραφικη μηχανη και οχι απλα κανεις την δουλεια σου αλλα κανενα μα κανενα κινητο δεν φτανει την ποιοτητα της φωτογραφιας μηχανης ΠΟΤΕ !! Αλλιως οι επαγγλεματιες θα ειχαν κινητο αντι για πανακριβες φωτογραφικες μηχανες........ Οποτε το να πεταξει κανεις λεφτα για το θεμα αυτο σε θεμα κινητου ειναι πιστευω κριμας.... Τωρα εμενα εκανε μια ανβαθμηση των εφαρμογων σχεδων 17 εφαρμογες μεχρι στιγμης. Η μπαταρια εχει αισθητα καλυτερη καταναλωση και δεν εχω βαλει Battery Saver !! Η συνδεσιμοτητα εχει βελτιωθει απιστευτα. Εχει γινει λιγο πιο γρηγορο - λιγο ομως - και λιγο επισης η αφη εχει βελτιωθει..... Edited February 3, 2016 by Nippon1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeretismata Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Βλέπω μεγάλη και πολύ απότομη πτώση στην τιμή του στα skroutzoμαγαζα...έσπασε και το ψυχολογικό όριο των 400 ;) Φθηνότερο και από το s6 το απλό πράγμα περίεργο αν αναλογιστεί κανείς την διακύμανση των τιμών των ναυαρχίδων των δυο εταιριών τα τελευταία 2 χρόνια. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η πολύ απότομη πτώση της τιμής του μιας και έχασε μέσα σε ένα μήνα κοντά στο κατοστάρικο :X κάτι για το οποίο δεν φημίζεται η HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Βλέπω μεγάλη και πολύ απότομη πτώση στην τιμή του στα skroutzoμαγαζα...έσπασε και το ψυχολογικό όριο των 400 ;) Φθηνότερο και από το s6 το απλό πράγμα περίεργο αν αναλογιστεί κανείς την διακύμανση των τιμών των ναυαρχίδων των δυο εταιριών τα τελευταία 2 χρόνια. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η πολύ απότομη πτώση της τιμής του μιας και έχασε μέσα σε ένα μήνα κοντά στο κατοστάρικο :X κάτι για το οποίο δεν φημίζεται η HTC. δεν πουλησε καθολου καλα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts