Jump to content

nkarag13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nkarag13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

nkarag13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για να πω την αλήθεια αν βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το z3combact που είχα ευχαριστήμενος θα είμαι..γνωρίζει κάποιος σχετικά να μου πει??
  2. Δεν ξέρω τι να κάνω,είχα ψηθεί πολύ για το htc αλλά με ξενερώνει το θέμα των φωτογραφιών γιατί το χρησιμοποιώ συχνά για τέτοιο λόγο..επίσης μου φαίνεται λίγο πιο ανθεκτικό από το s6 που το χρειάζομαι λόγω δουλειάς.. Ξέρεις κανείς αν βελτιώθηκε καθόλου με το Android 6??
  3. Παιδιά θέλω να αγοράσω καινούριο κινητό και είμαι ανάμεσα σε m9 και galaxy s6.. Υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιείσει και τα δύο?θέλω να μάθω πιο έχει την καλύτερη μπαταρία και αν έχουν μεγάλη διαφορά σε φωτογραφίες.. Επίσης προηγούμενο κινητό είχα το z3 compact και μου φαινόταν μια χαρά οι φωτο,το m9 θα βγάζει καλύτερες πιστεύετε?
  4. Δεν ξέρω ακριβώς φίλε μου..πιστεύεις ότι θα είχα διαφορετική τύχη αν το έστελναν σε άλλο service?
  5. Παιδιά όποιος μπορεί ας με βοηθήσει γιατί μου φαίνεται ότι η Sony με δουλεύει.Πριν από ακριβώς ένα χρόνο αγόρασα ένα Sony Xperia z3combact, το κινητό ήταν τέλειο. Πριν από 1μιση μήνα περίπου και μετά από αναβάθμιση σε τελευταίο λογισμικό Android σταμάτησε να συνδέεται σε wi fi και Bluetooth.. Λέω εντάξει θα το στείλω για επισκευή με την πρώτη ευκαιρία.μετά από λίγες μέρες τελειώνει η μπαταρία στο κινητό και όση φόρτιση και αν έκανα δεν ξανά άνοιξε πότε.το στέλνω γ επισκευή στον Γερμανό και μετά από 1μιση εβδομάδα μου το βγάζουν εκτός εγγύησης,παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ότι έγινε λόγω ενός μικρού ραγισματος στο πίσω γυαλί του κινητού.παίρνω τηλέφωνο στα κεντρικά στη Sony και μου λένε επειδή θα πρέπει να αλλάξει η πλακέτα του κινητού και θα γίνει αντικατασταση το κόστος είναι 220 ευρώ!!!!!τους λέω πως δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω για ένα κινητό που αγόρασα πριν ένα χρόνο 400 ευρώ κ απλά έκλεισε και δεν ξανάανοιξε και πως θα τους καταγγείλω. Μου λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο και να κινηθώ όπως νομίζω.μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει τι να κάνω σε αυτή την περίπτωση?
  6. Παιδία παράγγειλα κ εγώ το κινητό από γνωστό σκρουντζομαγαζο πριν ένα μήνα..αρχικά μου είχε έρθει χρώμα λευκό αντί γ μαύρο που το είχα παραγγείλει αλλά το χρειαζόμουν άμεσα κ το κράτησα..η συσκευασία δ ήταν τυλιγμενη με ναύλον, είχε μόνο 2 ταινίες άσπρες στις δύο πλευρές..το κινητό πάντως ήταν μια χαρά , πετούσδ μέχρι που σήμερα δ λειτουργεί το πλήκτρο γ να δυναμωσω τον ήχο..έχει κάνεις εμπειρία να με βοηθήσει;;τι κάνω;με παίρνει γ αντικατάσταση;;
  7. Που σημαινει οτι το κινητο τα σπαει...κοροιδια να πληρωνεις 300-400 ευρω παραπανω γ να το λενε samsung..βεβαια η αξιοπιστια του θα φανει στο μελλον..
  8. Θεωρω οτι ειναι πολυ κοπλε..Γ παραδειγμα σημερα απο τις 11 η ωρα μεχρι τωρα το εχω χρησιμοποιησει οσο δ παει(παιχνιδια,wi fi κ εφαρμογες)κ μου εχει πεσει στο 60%..Μια χαρα ειναι..
  9. Στο epic citadel λοιπον...Τα αποτελεσματα του benchmark με full τα γραφικα: Average fps:43,8 Resolution:1280*720 Performance Level:High quality Δεν lagare καθολου!!!
  10. Για την dual sim λειτουργεια:ειχα 2 sim μεσα αλλα οταν μιλαγα στη μια δ γινοταν να με παρουν στην αλλη..με το που το εκλεινα ερχοταν μηνυμα κλησης..Ελπιζω αυτο να ειναι που ηθελες να μαθεις.. Εβαλα γ gps sygic κ ολα μια χαρα.. Κανενα προωλημα σε μηνυματα κ επαφες,ολα ειναι στα ελληνικα.. Τωρα γ κανα βαρυ παιχνιδι δ ξερω κανενα δωρεαν γ να δοκιμασω..Πειτε μου καμια προταση..
  11. Παιδια λογω δουλειας δ προλαβα σημερα..θα προσπαθησω να απαντησω σε ολα αυριο..play store εχει κανονικα..απο gps google maps δοκιμασα..αυριο θα βαλω sygic..
  12. Παιδια το zopo zp810 εφτασε!!Αρχικα να πω οτι εμεινα πολυ ευχαριστημενος με την geekbuying απο οπου κ το παραγγειλα.Σε 2 μερες απο την παραγγελια το εστειλε κ σε αλλες 7 ηταν σπιτι μου μεσω ems. Για το κινητο τωρα..Εμφανισιακα φανταστικο σε μαυρο που το πηρα κ καθεται τελεια στο χερι.Γλωσσα μενου ακομα δ εχει Ελληνικα αλλα μυνηματα υποστηριζει.Στη γενικοτερη λειτουργεια του τα σπαει.Ανυπαρκτο lag κ τρομεροι χρονοι αποκρισης..Antutu benchmark μου βαρεσε 12536!!!!Το προηγουμενο κινητο μου ηταν το Samsung galaxy s κ η διαφορα μου φαινεται ΧΑΩΔΗΣ!!Σε βιντεο κ φωτογραφιες φανταστικο,τελεια εικονα..Διαφορα ειδα κ στο wifi..Με το παλιο στο δωματιο που ειμαι λογω του οτι βρισκεται αλλου το ρουτερ επιανα ελαχιστα η καθολου σημα.Με το zopo σχεδον φουλ!!!Τελος το gps λειτουργει αψογα!!Χωρις την παραμικρη ρυθμιση κ με κλειστα τα a-gps κ wifi κλειδωσε στα 10 δευτερολεπτα 12/12 δορυφοροι!!!!!Δ μπορω να περιγραψω το ποσο ευχαριστημενος εχω μεινει στις 3 πρωτες ωρες λειτουργειας.Ημουν κ εγω μεταξυ zp 810 k thl w8 κ κατεληξα σε αυτο αν κ δ ηταν δοκιμασμενο κ τελικα δ το μετανοιωνω καθολου!!!!!!!!Το μονο θεμα που δ εχει βγει θηκη ακομα αλλα πιστευω συντομα θα γινει κ αυτο.Το συστηνω ανεπιφυλακτα!! Γ οτιδηποτε αλλο ακουω ερωτησεις!!!!!!!!!!:D
  13. Κατι ασχετο,απο την στιγμη που παραγγειλα απο ems γνωριζει κανεις με ποια εταιρεια κουριερ θα ερθει στη περιοχη μου??
  14. Παιδια τελευταια ενημερωση για το zopo zp810 απο ems ηταν η εξης χθες το βραδυ: 2013-03-10 22:56:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Arrival at Sorting Center 2013-03-10 23:45:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Handed over to Customs 2013-03-11 00:13:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Released from Customs Γνωριζει κανεις τι σημαινει κ ποτε να το περιμενω περιπου γ κορινθο?? Εννοειται πως οταν μου ερθει θα δωσω εντυπωσεις...υπομονη..:cry:
  15. Σε παιχνιδια το εχω δοκιμασει κ ο ιδιος..πιστευω οτι ειναι πολυ κομπλε,τουλαχιστον παιχνιδια σαν το temple run 2 τα εχει ανετα..γ το gps οντως ισχυει αλλα νομιζω κυκλοφορουν πολλα fix..ειδικα απο xda..βεβαια δ ξερω κ πολλα κινητα στην κατηγορια του αλλα γ τα λεφτα του νομιζω ειναι μια χαρα..
×
×
  • Create New...