enigma84 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 M9s ? M9+ εννοειες ? Άλλο το m9 plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 M9s ? M9+ εννοειες ? Μπορείς να δεις εδώ για το M9s: http://www.gsmarena.com/htc_one_m9s-7758.php Αυτό περιμένω και εγώ!!! Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 To καλυτερο κινητο που ειχα ποτε ηταν το Μ8. Το λεω και το ξαναλεω. Θα αγοραζα παλι το Μ9 άλλα δεν χωνευω τον 810 οποτε περιμενω το Μ9s με τον Helio X10 που εχει και ανωτερη καμερα με OIS. μολις γινει διαθεσιμο Ευρωπη θα το παρω και ας εχει 2gb ram. Και εγώ στην ίδια φάση είμαι .. Ο 810 σε συνδυασμό με την όχι και τόσο καλή κάμερα , με κάνει να καθυστερώ την αγορά του Μ9 , το οποίο ήθελα για να αντικαταστήσω το iphone που έχω . Btw , η HTC Greece είχε ενημερώσει ( στην σελίδα της στο facebook ) , ότι θα κυκλοφορούσε στην Ελλάδα το HTC A9 .. Σε ερώτηση που έκανα χθες ( chat στο site ) , δεν γνώριζαν (!!).. πότε θα κυκοφορήσει... και με παρέπεμψαν να επικοινωνήσω με τα μεγάλα retail stores /..... ( Πλαίσιο , Public , κτλ).. Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 σεβαστη η αποψη σας για τον snapdragon 810 αλλα δε ξερω τι ειναι αυτο που σας χαλαει ,το κινητο στην κυριολεξια πεταει ,σε συνδεασμο με την ram που εχει ddr4 διπλασια ταχυτητα απ οτι ddr3 τι αλλο να θελει κανεις; οσο για τις θερμοκρασιες που αναπτυσσει ειναι φυσιολογικες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 σεβαστη η αποψη σας για τον snapdragon 810 αλλα δε ξερω τι ειναι αυτο που σας χαλαει ,το κινητο στην κυριολεξια πεταει ,σε συνδεασμο με την ram που εχει ddr4 διπλασια ταχυτητα απ οτι ddr3 τι αλλο να θελει κανεις; οσο για τις θερμοκρασιες που αναπτυσσει ειναι φυσιολογικες Συμφωνα με τον φιλο dimtz !! Εμενα παντως οπως ειχα προαναφερει δεν υπερθερμενεται αλλα με δυνατη χρηση ζεστενεται μεσα σε νορμαλ πλαισια. Αλλα υπαρχει κανενα 8απυρηνο που ΔΕΝ ζεστενεται ? Βεβαια αο καθενας εξαρτατει τι ψαχνει αλλα πρισωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι διαμαντι κινητο, παλι κατα την προσωπικη μου αποψη παντα να μην παρεξηγηθω...... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 σεβαστη η αποψη σας για τον snapdragon 810 αλλα δε ξερω τι ειναι αυτο που σας χαλαει ,το κινητο στην κυριολεξια πεταει ,σε συνδεασμο με την ram που εχει ddr4 διπλασια ταχυτητα απ οτι ddr3 τι αλλο να θελει κανεις; οσο για τις θερμοκρασιες που αναπτυσσει ειναι φυσιολογικες Συμφωνα με τον φιλο dimtz !! Εμενα παντως οπως ειχα προαναφερει δεν υπερθερμενεται αλλα με δυνατη χρηση ζεστενεται μεσα σε νορμαλ πλαισια. Αλλα υπαρχει κανενα 8απυρηνο που ΔΕΝ ζεστενεται ? Βεβαια αο καθενας εξαρτατει τι ψαχνει αλλα πρισωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι διαμαντι κινητο, παλι κατα την προσωπικη μου αποψη παντα να μην παρεξηγηθω...... :D Καλησπέρα Σε ότι με αφορά , για να μην παρεξηγηθώ , ενημερώνω πως το κινητό δεν το έχω στην κατοχή μου.. Το έχω δουλέψει μονο για 20 λεπτά σε κατάστημα ( εκθεσιακό..) και θεωρώ ότι ζεστάθηκε αρκετά στην χρήση , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αυτό ασφαλές συμπέρασμα.. Οι περισσότεροι μιλούσαν πάντως σε αρκετά ( ελληνικά και ξένα ) forum , ότι ζεσταίνεται ( παλαιότερα ότι υπήρχε υπερθέμανση ).. Μακάρι , να είναι έτσι ( με φυσιολογικές θερμοκρασίες) , δεδομένου ότι και εμένα μου αρέσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη συσκευή κυκλοφορεί αυτή την στιγμή , αλλά ακόμη δεν έχω αποφασίσει την αγορά του , για τους ανωτέρω λόγους και δευτερευόντως για την κάμερά του. Επίσης και για την κάμερα διατηρώ αμφιβολίες ( αν όντως είναι κακή ..) , δεδομένου ότι έχω δει αρκετες πάρα πολύ καλές φωτογραφίες από κατόχους του Μ9 , σε διαφορα sites .. Οι κάτοχοι , σίγουρα , μπορούν να μας πουν περισσότερα.. Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλησπέρα Σε ότι με αφορά , για να μην παρεξηγηθώ , ενημερώνω πως το κινητό δεν το έχω στην κατοχή μου.. Το έχω δουλέψει μονο για 20 λεπτά σε κατάστημα ( εκθεσιακό..) και θεωρώ ότι ζεστάθηκε αρκετά στην χρήση , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αυτό ασφαλές συμπέρασμα.. Οι περισσότεροι μιλούσαν πάντως σε αρκετά ( ελληνικά και ξένα ) forum , ότι ζεσταίνεται ( παλαιότερα ότι υπήρχε υπερθέμανση ).. Μακάρι , να είναι έτσι ( με φυσιολογικές θερμοκρασίες) , δεδομένου ότι και εμένα μου αρέσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη συσκευή κυκλοφορεί αυτή την στιγμή , αλλά ακόμη δεν έχω αποφασίσει την αγορά του , για τους ανωτέρω λόγους και δευτερευόντως για την κάμερά του. Επίσης και για την κάμερα διατηρώ αμφιβολίες ( αν όντως είναι κακή ..) , δεδομένου ότι έχω δει αρκετες πάρα πολύ καλές φωτογραφίες από κατόχους του Μ9 , σε διαφορα sites .. Οι κάτοχοι , σίγουρα , μπορούν να μας πουν περισσότερα.. τον τελευταιο 1,5 χρονο αλλαξα 5-6 κινητα (και iphone) ,ε δεν υπηρχε κινητο με την χρηση που το κανω να μη ζεσταινετε , και αυτο οταν το δουλευω φουλ , οταν πχ ασχολουμε με αυτο και εχει να κλεισει η οθονη κανα 20 λεπτο περιπου , δε ξερω τι να πω ,ιδια αισθηση εχω σε ολα μου τα κινητα που ειχα , παιχνιδια δεν παιζω για να εχω αποψη εκει ,οσο αφορα το σερφαρισμα που κανω με wifi το κινητο παραμενει κρυο (email-facebook-viber κλπ κλπ) , τωρα για την καμερα ,δε ξερω τι ψαχνει ο καθενας ,δεν ασχολουμε και πολυ αλλα με την χρηση που την κανω μια χαρα μου φαινετε ,το προβλημα που ειδα σε αυτην ειναι η θολωση της φωτο οταν κουνηθει το χερι ή αυτο που παμε να βγαλουμε, ναι εκει εχει θεμα που δεν θα επρεπε , ενταξει δεν εχουμε ολοι τις ιδιες απαιτησεις και δεν κανουμε ολοι την ιδια χρηση , αντε πειτε πως καποιος το λιωνει στα παιχνιδια τι πιστευεται θα του καει το χερι η μηπως θα παρει φωτια το κινητο; Αυτα ειναι καθαρα δικια μου προσωπικη αποψη με την χρηση που το κανω, το μονο μειον για μενα ειναι η φωτογραφικη που θα επρεπε να ειναι κορυφη και οχι να ψαχνουμε να βρουμε τι φταιει ,ειναι καλη αλλα θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 τον τελευταιο 1,5 χρονο αλλαξα 5-6 κινητα (και iphone) ,ε δεν υπηρχε κινητο με την χρηση που το κανω να μη ζεσταινετε , και αυτο οταν το δουλευω φουλ , οταν πχ ασχολουμε με αυτο και εχει να κλεισει η οθονη κανα 20 λεπτο περιπου , δε ξερω τι να πω ,ιδια αισθηση εχω σε ολα μου τα κινητα που ειχα , παιχνιδια δεν παιζω για να εχω αποψη εκει ,οσο αφορα το σερφαρισμα που κανω με wifi το κινητο παραμενει κρυο (email-facebook-viber κλπ κλπ) , τωρα για την καμερα ,δε ξερω τι ψαχνει ο καθενας ,δεν ασχολουμε και πολυ αλλα με την χρηση που την κανω μια χαρα μου φαινετε ,το προβλημα που ειδα σε αυτην ειναι η θολωση της φωτο οταν κουνηθει το χερι ή αυτο που παμε να βγαλουμε, ναι εκει εχει θεμα που δεν θα επρεπε , ενταξει δεν εχουμε ολοι τις ιδιες απαιτησεις και δεν κανουμε ολοι την ιδια χρηση , αντε πειτε πως καποιος το λιωνει στα παιχνιδια τι πιστευεται θα του καει το χερι η μηπως θα παρει φωτια το κινητο; Αυτα ειναι καθαρα δικια μου προσωπικη αποψη με την χρηση που το κανω, το μονο μειον για μενα ειναι η φωτογραφικη που θα επρεπε να ειναι κορυφη και οχι να ψαχνουμε να βρουμε τι φταιει ,ειναι καλη αλλα θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερη Πολύ ευχάριστα αυτά που γράφεις φίλε dimtz για την συσκευή Θα προσπσθήσω να το δουλέψω ακόμη λίγο σε κάποιο κατάστημα και μάλλον θα προχωρήσω σε αγορά. Παιχνίδια δεν παίζω ούτε εγώ , το χρειάζομαι για επαγγελματική χρήση ( πολλά emails και ομιλία ) Χρησιμοποιείς θήκη ; Μήπως αυτό επηρεάζει και κρύβει την θερμότητα της συσκευής; Επίσης , τι χρώματα το έχεις αγοράσει ; (Υποκειμενικό είναι βέβαια το γούςτο στο χρώμα ) Ps : Το iPhone 6 πάντως , έχει άλλα μειονεκτήματα και για αυτό σκέφτομαι την αλλαγή , αλλά δεν ζεστένεται σε καμία περίπτωςη σε τέτοιο βαθμό , όπως ζεστάθηκε το M9 στο κατάστημα όταν το δοκίμασα . Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) Καλησπέρα Σε ότι με αφορά , για να μην παρεξηγηθώ , ενημερώνω πως το κινητό δεν το έχω στην κατοχή μου.. Το έχω δουλέψει μονο για 20 λεπτά σε κατάστημα ( εκθεσιακό..) και θεωρώ ότι ζεστάθηκε αρκετά στην χρήση , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αυτό ασφαλές συμπέρασμα.. Οι περισσότεροι μιλούσαν πάντως σε αρκετά ( ελληνικά και ξένα ) forum , ότι ζεσταίνεται ( παλαιότερα ότι υπήρχε υπερθέμανση ).. Μακάρι , να είναι έτσι ( με φυσιολογικές θερμοκρασίες) , δεδομένου ότι και εμένα μου αρέσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη συσκευή κυκλοφορεί αυτή την στιγμή , αλλά ακόμη δεν έχω αποφασίσει την αγορά του , για τους ανωτέρω λόγους και δευτερευόντως για την κάμερά του. Επίσης και για την κάμερα διατηρώ αμφιβολίες ( αν όντως είναι κακή ..) , δεδομένου ότι έχω δει αρκετες πάρα πολύ καλές φωτογραφίες από κατόχους του Μ9 , σε διαφορα sites .. Οι κάτοχοι , σίγουρα , μπορούν να μας πουν περισσότερα.. Πιστευω φιλε μου οτι σου ζεσταθηκε γιατι οπως και εμενα με το που το πηρα πριν κανει μονο του αναβαθμηση οντως ζεσταθηκε αρκετα !! Με το που εγινε update ολες οι θερμοκρασιες ειναι στα νορμαλ πλαισια οπως ολα τα αλλα !!! Επειδη εχω το Cool Master App παρακολουθω την θερμοκρασια και ποτε μετα την πρωτη αναβεθμηση δεν ξεφυγε η θερμοκρασια !! Κανενα απολυτως προβλημα !!!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ ευχάριστα αυτά που γράφεις φίλε dimtz για την συσκευή Θα προσπσθήσω να το δουλέψω ακόμη λίγο σε κάποιο κατάστημα και μάλλον θα προχωρήσω σε αγορά. Παιχνίδια δεν παίζω ούτε εγώ , το χρειάζομαι για επαγγελματική χρήση ( πολλά emails και ομιλία ) Χρησιμοποιείς θήκη ; Μήπως αυτό επηρεάζει και κρύβει την θερμότητα της συσκευής; Επίσης , τι χρώματα το έχεις αγοράσει ; (Υποκειμενικό είναι βέβαια το γούςτο στο χρώμα ) Ps : Το iPhone 6 πάντως , έχει άλλα μειονεκτήματα και για αυτό σκέφτομαι την αλλαγή , αλλά δεν ζεστένεται σε καμία περίπτωςη σε τέτοιο βαθμό , όπως ζεστάθηκε το M9 στο κατάστημα όταν το δοκίμασα . Το iphone 6 ειναι 8απυρηνο ? Νομιζω οτι ΟΛΑ τα 8απυρηνα γενικως ζεσταινονται αρκετα περισσοτερο απο τα οχι 8απυρηνα !!! Ειναι φυσιολογικο αλλωστε !! περισσοτεροι πυρηνες περισσοτερη καταναλωση ενεργειας περισσοτερη θερμανση........ Εχω ας πουμε ενα δευτερο κινητο 4απυρηνο και δεν ζεστενεται ντιπ οτι και αν του κανεις εκτος αν το ξεσκισεις τα πρεκια αλλα απο ταχυτητα κλαιν, και απο δυνατοτητες καμια μα καμια σχεση με το HTC και δεν ειναι και 4G !!! Φιλος μου στο εξωτερικο δε, εχει ΝΟΤΕ 4αρι το 8απυρηνο και μου ειπε οτι και αυτο ζεστενεται !!! Οποτε θεωρω οτι το θεμα ειναι τι επιλεγουμε να εχουμε !! Δεν γινεται να εχεις και 8απυρηνο και να ειναι κρυο και να ειναι γρηγορο και και και......... Αν με ρωτησετε γιατι δεν παιζω παιχνιδια στο κινητο πρωτον θα ελεγα οτι το κινητο ειναι για εμενα τουλαχιστον εργαλειο αλλα και να μην ηταν θεωρω οτι πιο ανετα παιζεις παιχνιδια απο υπολογιστη ή tablet, οποτε αν και οτι θες κατεβαζεις τουλαχιστον να το χαιρεσε.....Τουλαχιστον ετσι σκεφτομαι εγω αλλα μπορει να κανω και λαθος......... Edited November 24, 2015 by Nippon1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 φιλε Montoya αν σε ενοχλει τοσο η θερμοτητα της συσκευης τοτε παρε το s6 αν θελεις συσκευη να εχει 10 εφαρμογες ανοιχτες και να μην καταλαβαινει τιποτα τοτε παρε το m9 τα αρνητικα (θεωρητικα παντα) απο το m9 τα γνωριζεις , απο το s6 τα γνωριζεις ;;; να σου πω εγω που τα ειδα σε φιλο, λαγκαρισματα; αρκετα ,βιντεο; χάλια (στις φωτο ειναι μια χαρα ) μπαταρια; μέτρια ,σημα; και αυτο μετριο Ειχα και εγω το δίλημμα το τι να παρω και μετα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα στο m9 ,το πηρα μεταχειρισμενο διοτι τον τελευταιο καιρο εδωσα πολυ χρημα σε κινητα και αυτο γιατι κανενα δεν με καλυπτε , ισως και εσυ να παρεις καποιο απο τα δυο και να μετανιωσεις ,μπορει να παρεις το s6 και να πεις γιατι δε πηρα το m9 και το αναποδο ,επειδη ειχα και iphone (4 περασαν απο τα χερια μου) το m9 ειναι κοντα σε αυτο οσο αφορα την χρηση του ,δε θα δεις καθολου λαγκαρισμα και πολυ γρηγορο ,εχω παθει πλακα με τις ταχυτητες 4G (ισως αυτο να ισχυει και στο s6, δε το γνωριζω) Δε θελω να σε επηρεασω , δεν παινευω το m9 , απλα λεω την εμπειρια μου ,ισως το s6 να σου αρεσει περισσοτερο για διαφορους λογους ,αλλα ενα να θυμασαι ,κανενα κινητο δεν ειναι τελειο :) Τωρα οσο αφορα το χρωμα αυτο που εχω εγω ειναι το gold on silver και ειναι πολυ ομορφο, πιστευω κατεμε το καλυτερο Καπου καπου το βαζω και την θηκη σιλικονης διαφανη ,με αυτην μειωνεις το ζεσταμα που λες :lol: Μονο tempered glass και εισαι αρχηγος ,προσφατα πηρα ενα απο eshop ,ποιοτικο και εφαρμοζει πολυ καλα ,,λες και δεν εχεις, τιμη καπου στο 5ευρω Κριμα ειναι τετοιο κινητο να το εχουμε σε θηκη ,αλλη αισθηση ,αλλα θελει προσοχη μη σου πεσει κατω ;) Αυτα τα λιγα ,βαλτα κατω και αποφασισε ,στο κατω κατω κινητο θα παρεις, σιγα το πραμα ,απλα μην αλλαξεις καμια 10αρια μεχρι να καταληξεις καπου (δηλαδη σαν και μενα) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) φιλε Montoya αν σε ενοχλει τοσο η θερμοτητα της συσκευης τοτε παρε το s6 αν θελεις συσκευη να εχει 10 εφαρμογες ανοιχτες και να μην καταλαβαινει τιποτα τοτε παρε το m9 τα αρνητικα (θεωρητικα παντα) απο το m9 τα γνωριζεις , απο το s6 τα γνωριζεις ;;; να σου πω εγω που τα ειδα σε φιλο, λαγκαρισματα; αρκετα ,βιντεο; χάλια (στις φωτο ειναι μια χαρα ) μπαταρια; μέτρια ,σημα; και αυτο μετριο Ειχα και εγω το δίλημμα το τι να παρω και μετα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα στο m9 ,το πηρα μεταχειρισμενο διοτι τον τελευταιο καιρο εδωσα πολυ χρημα σε κινητα και αυτο γιατι κανενα δεν με καλυπτε , ισως και εσυ να παρεις καποιο απο τα δυο και να μετανιωσεις ,μπορει να παρεις το s6 και να πεις γιατι δε πηρα το m9 και το αναποδο ,επειδη ειχα και iphone (4 περασαν απο τα χερια μου) το m9 ειναι κοντα σε αυτο οσο αφορα την χρηση του ,δε θα δεις καθολου λαγκαρισμα και πολυ γρηγορο ,εχω παθει πλακα με τις ταχυτητες 4G (ισως αυτο να ισχυει και στο s6, δε το γνωριζω) Δε θελω να σε επηρεασω , δεν παινευω το m9 , απλα λεω την εμπειρια μου ,ισως το s6 να σου αρεσει περισσοτερο για διαφορους λογους ,αλλα ενα να θυμασαι ,κανενα κινητο δεν ειναι τελειο :) Τωρα οσο αφορα το χρωμα αυτο που εχω εγω ειναι το gold on silver και ειναι πολυ ομορφο, πιστευω κατεμε το καλυτερο Καπου καπου το βαζω και την θηκη σιλικονης διαφανη ,με αυτην μειωνεις το ζεσταμα που λες :lol: Μονο tempered glass και εισαι αρχηγος ,προσφατα πηρα ενα απο eshop ,ποιοτικο και εφαρμοζει πολυ καλα ,,λες και δεν εχεις, τιμη καπου στο 5ευρω Κριμα ειναι τετοιο κινητο να το εχουμε σε θηκη ,αλλη αισθηση ,αλλα θελει προσοχη μη σου πεσει κατω ;) Αυτα τα λιγα ,βαλτα κατω και αποφασισε ,στο κατω κατω κινητο θα παρεις, σιγα το πραμα ,απλα μην αλλαξεις καμια 10αρια μεχρι να καταληξεις καπου (δηλαδη σαν και μενα) :lol: Συμφωνω με ολα και + του οτι για το S6 που εχω πολλα μα πολλα βιντεο δει και ακουσει στο youtube, δεν ειναι καθολου καλο σε θεμα συνδεσημοτητας bluetooth ειδικα !! Σιγουρα δεν ζεστενεται αλλα γιιααατιιι, ειναι 4απυρηνο φυσικα !! Και οπως επαναλαμβανω, ναι το κινητο ζεστενεται ΛΙΓΟ αλλα ΔΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΕΝΕΤΑΙ !! Οταν η θερμοκρασια ειναι κατω απο και 43 βαθμους να ξερετε οτι η εφαρμογη που εχω ελεγε: " Phone is a little hot but it is ok" Αλλα ποτε δεν προκειται να παει τοσο εκτος οταν το πηρα και πριν την πρωτη αναβαμηση που ανεβασε 46 για λιγο και μετα αμεσος επεσε αφου εγινε η αναβαθμηση την ιδια κιολας μερα !!!! Αποτοτε το πολυ πολυ να πηγε 37 αλλα εκανα ολες τις εφαρμογες update και ειχα το 4G ανοιχτο, το NFC, το blueooth, το wifi....Εεε ενταξι λογικο δεν ειναι ??? Edited November 24, 2015 by Nippon1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Συμφωνω με ολα και + του οτι το S6 που εχω πολλα μα πολλα βιντεο στο youtube, δεν ειναι καθολου καλο σε θεμα συνδεσημοτητας bluetooth ειδικα !! Σιγουρα δεν ζεστενεται αλλα γιιααατιιι, ειναι 4απυρηνο φυσικα !! Και οπως επαναλαμβανω, ναι το κινητο ζεστενεται ΛΙΓΟ αλλα ΔΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΕΝΕΤΑΙ !! Οταν η θερμοκρασια ειναι κατω απο και 43 βαθμους να ξερετε οτι η εφαρμογη που εχω ελεγε: " Phone is a little hot but it is ok" Αλλα ποτε δεν προκειται να παει τοσο εκτος οταν το πηρα και πριν την πρωτη αναβαμηση που ανεβασε 46 για λιγο και μετα αμεσος επεσε αφου εγινε η αναβαθμηση την ιδια κιολας μερα !!!! Αποτοτε το πολυ πολυ να πηγε 37 αλλα εκανα ολες τις εφαρμογες update και ειχα το 4G ανοιχτο, το NFC, το blueooth, το wifi....Εεε ενταξι λογικο δεν ειναι ??? τι να πω φιλε; ενταξει ,καποιον μπορει να τον ενοχλει και αυτο, προσωπικα δεν δινω σημασια για την θερμοκρασια του κινητου και ουτε με απασχολει , λογικο ειναι ενα 4πυρηνο να εχει χαμηλοτερες θερμοκρασιας , πολυ ντορος για το τιποτα ,περιμενω την ημερα που θα ερθει καποιος εδω για να ανφερει οτι επαθε ζημια το κινητο η ο ιδιος επειδη ανεβασε θερμοκρασια :D ,λες να υπαρξει ; λιγο δυσκολο εως απιθανο κατι τελευταιο ,τα iphone θεωρητικα δεν ζεσταινονται ,αλλα 4 στα 10 πανε για αλλαγη οθονης επειδη εβγαλε κιτρινιλες απο την υπερθερμανση ,τι να λεμε τωρα ; τα δικα μας που ζεσταινονται δεν βγαζουν προβλημα και αυτα βγαζουν :lol: ,τα συμπερασματα δικα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Το s6 βέβαια είναι οχταπύρηνο :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Το s6 βέβαια είναι οχταπύρηνο :rolleyes: μαλλον ο φιλος παραπανω για το iphone αναφερετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) Το s6 βέβαια είναι οχταπύρηνο :rolleyes: Σωστα !! Τωρα που το λες !!! Ναι εχεις δικαιο !! Ειναι οντως 8απυρηνο !! Λαθος δικο μου που το μπερδεψα !! Παρεπιπτοντως, θυμηθηκα ενα συγκριτικο τεστ για 6 κινητα και ποιο ζεστενεται περισοοτερο. Μισο να σας παραθεσω το αρθρο !!! http://gadgetstouse.com/gadget-tech/overheating-smartphone/35938 Βεβαια το ΝΟΤΕ 4 και το LG G3 ειναι 4απυρηνα και το iphone δεν νομιζω οτι ειναι εκτος αν καποιος που ξερει παραπανω με διορθωσει !! Οποτε κατα 1.7 βαθμους Κελσιου ειναι το Μ9 λιγο πιο ζεστο απο το Μ8. Πρακτικη διαφορα σχεδον μηδαμινη !! Οποτε να μην ανησυχητε καθολου !! Βεβαια το ΝΟΤΕ 4 ειναι 4απυρηνο ! Και ειδικα για Samsung S6: http://www.gottabemobile.com/2015/04/23/samsung-galaxy-s6-problems-fixes/ "......Galaxy S6 users say that the device will sometimes run extremely hot." ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οποτε εγω θεωρω οτι πανω κατω μιλαμε για το ιδιο πραγμα ανεξαρτητα μαρκας κινητου, που εχουν 8πυρηνες..... Παντα γνωμη μου παιδια να μην παρεξηγηθω !!!! Edited November 24, 2015 by Nippon1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Παίδες δεν είναι ακριβώς έτσι. Θεωρητικά οι εταιρίες στράφηκαν σε περισσότερους πυρήνες για καλύτερη κατανάλωση & θερμοκρασίες. Επίσης, επειδή είχε note 4 τετραπύρηνο εγώ & οχταπύρηνο φίλος μου μπορώ να διαβέβαιωσω ότι το όχτα πήγαινε λίγο καλύτερα & έδινε ελαφρώς χαμηλότερες θερμοκρασίες. (μιλάμε για μικρολεπτομέρειες) Άλλο παράδειγμα, το διπύρηνο iphone 5s μετά από ολιγόλεπτο browsing με 3g έκαιγε σε βαθμό να μην μπορείς να το πιάσεις. Όλα ζεσταίνονται αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, το θέμα είναι με ποιες συνθήκες και τι απότελεσμα έχει αυτή η υπερθέρμανση. Πιο αναλυτικά (& αναφέρομαι σε τελείως προσωπικές εμπειρίες), πέρσι το καλοκαίρι είχα το g2(snap800), όταν έπαιζα παιχνίδια η cpu έπαιζε στους 80 βαθμούς, παρόλ' αυτά και ενώ η συσκευή ήταν καυτή, δεν έκανε κιχ επιτρέποντας μου να παίζω για ώρες χωρίς. Σήμερα, με το note edge(snap 805/QHD πάνελ)έπαιζα για 3h συνεχόμενα βαριά παιχνίδια, θερμοκρασία cpu κολλημένη καθόλη τη διάρκεια στους 85, η συσκευή καυτή αλλά από επιδόσεις καμία πτώση(τουλάχιστον εμφανής). Εντούτοις, σε κανονικές συνθήκες(π.χ. browsing με 3g) δεν ανέβαζε θερμοκρασίες ακόμα και καλοκαίρι. Το πρόβλημα με τον 810 προέκυψε από το γεγονός ότι ανέβαζε για πλάκα θερμοκρασίες, όπως και ότι το pik της απόδοσης το έπιανε για πολύ λίγο και μετά έριχνε πολύ & για μακρύ χρονικό διάστημα τις επιδόσεις για να μπορέσει να ανταπεξέλθει. Δεν είναι τυχαίο ότι διάφορες εταιρίες έχουν επινοήσει διάφορες πατέντες για να τον τιθασεύσουν, όπως και ότι κάποιες εταίριες δεν τον επέλεξαν για τις ναυαρχίδες τους. Σε καθημερινή χρήση είναι λογικό να μην διαπιστώνεται πρόβλημα καθώς ακόμα και η επεξεργαστική του ''παλιού'' snap800 είναι υπεραρκετή ειδικά σε συνδυασμό με τον 1080 ανάλυση. Από την άλλη η σύγκριση του 810 θα γίνει με τα υπόλοιπα τρέχοντα κορυφαία soc της αγοράς, και εκεί μένει πίσω, κακά τα ψέμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) Γραφεις 80 βαθμους ? Τι εννοεις ? Κελσιου ?? Και δεν ειναι αυτο ζεστο και ειναι οι 43 του Μ9 ?? Γιατι το Μ9 μου μεγιστη εχει ανεβασει 43 κελσιου ο επεξεργαστης.....Δεν το λεω εγω αλλα το Cool Master App... Επισης λες με ποιες συνθηκες και επαναλαμβανουμε εμεις που εχουμε Μ9. Ναι με παιχνιδια ζεστενεται οπως λενε και οι αλλοι !! Αλλα αυτο κατα την γνωμη μου δεν ειναι κριτηριο !!! Τηλεφωνο ειναι οχι παιχνιδομηχανη, αλλα βεβαια ο καθενας οτι θελει το χρησιμοποιει, ομως το να ριχνουμε ακυρο σε μια συσκευη επειδη δεν ειναι καλη με παιχνιδια ειναι λιγο........ξερω εγω......τι να πω..... Τωρα οπως προειπα σχετικα με το Μ9 μου, με 4G + wifi+ NFC+bluetooth σε αναβαθμηση λειτουργικου πηγε μεχρι 43 !! Ναι οκ !! Δηλαδι επρεπε να ηταν κρυο ?? Και οπως επισης προειπα, απο τοτε οτι και αν κανω δεν παει πανω απο 37 βαθμους. Αν αυτο ειναι υπερθερμανση τοτε τι να πω...... Και ΟΧΙ δεν ανεβαζει για πλακα θερμοκρασιες !! Σορρυ !!!!!! Ααα ξεχασα, παιζεις παιχνιδια........Ναι οκ !! Ανεβαζει τοτε........ Edited November 24, 2015 by Nippon1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 τα επαναλαβω και εγω την αποψη μου. Το Μ9 ειναι ενα πανεμορφο συγχρονο μηνανημα εργαλειο που ειναι τελεια κατασκευασμενο. Ο μεσος χρηστης δεν θα εχει κανενα προβλημα ομως εγω προσωπικα το να ξερω οτι ο επεξεργαστης κατεβαζει στροφες δεν μου αρεσει. Ειναι ψυχολογικο. Το ειχα το Μ9 πριν παρει της αναβαθμισεις,τωρα φανταζομαι σιγουρα εχει στρωσει. Λιγο ο χειμωνας λιγο τα updates θα ειμαστε σε καλο επιπεδο. Ομως και παλι η μπαταρια δεν ξεπερναει τις 5 ωρες οθονη που ειχα καποτε στο Μ8. απο την αλλη η καμερα του δεν ηταν ο,τι καλυτερο οταν βγηκε. Παραμενει στην καρδια μου αλλα προτιμω να το αγορασω με τον Χ10 που αν και στροφαρει πιο χαμηλα και δεν ειναι τοσο δυνατος,ειναι πιο αξιοπιστος και εχει σταθερη αποδοση πραγμα που φανταζομαι θα φανει και στην μπαταρια. Το Μ9 προφανως ειναι ενα ομορφο κινητο αλλα δεν εχω γνωμη για τις τελευταιες παρτιδες fw. Ομως την αποφαση μου την πηρα M9s και κατω απο 400Ε Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 (edited) Το ότι ο 810 μπορεί να διατηρήσει τις μέγιστες επιδόσεις μόνο για λίγα λεπτά και μετά μπαίνουν οι κόφτες που ρίχνουν τις επιδόσεις σε επίπεδα 808, είναι ένα γεγονός αναμφισβήτητο. Γραφεις 80 βαθμους ? Τι εννοεις ? Κελσιου ?? Και δεν ειναι αυτο ζεστο και ειναι οι 43 του Μ9 ?? Γιατι το Μ9 μου μεγιστη εχει ανεβασει 43 κελσιου ο επεξεργαστης.....Δεν το λεω εγω αλλα το Cool Master App... Ναι ο φίλος εννοεί βαθμούς κελσίου. Οι 43 που βλέπεις δεν αφορούν την θερμοκρασία του soc αλλά την θερμοκρασία της μπαταρίας. Δεν υπάρχει εφαρμογή που να μπορεί να δείξει την πραγματική θερμοκρασία του Μ8 εντός του λειτουργικού και φαντάζομαι πως το ίδιο ισχύει και στο Μ9. Αν θες να δεις τι θερμοκρασίες χτυπάει ο επεξεργαστής, μπορείς να μπεις στο TWRP και να βάλεις να κάνει ένα backup με compression ενεργοποιημένο. Το TWRP δείχνει την πραγματική θερμοκρασία του επεξεργαστή. Edited November 25, 2015 by gms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Το ότι ο 810 μπορεί να διατηρήσει τις μέγιστες επιδόσεις μόνο για λίγα λεπτά και μετά μπαίνουν οι κόφτες που ρίχνουν τις επιδόσεις σε επίπεδα 808, είναι ένα γεγονός αναμφισβήτητο. Ναι ο φίλος εννοεί βαθμούς κελσίου. Οι 43 που βλέπεις δεν αφορούν την θερμοκρασία του soc αλλά την θερμοκρασία της μπαταρίας. Δεν υπάρχει εφαρμογή που να μπορεί να δείξει την πραγματική θερμοκρασία του Μ8 εντός του λειτουργικού και φαντάζομαι πως το ίδιο ισχύει και στο Μ9. Αν θες να δεις τι θερμοκρασίες χτυπάει ο επεξεργαστής, μπορείς να μπεις στο TWRP και να βάλεις να κάνει ένα backup με compression ενεργοποιημένο. Το TWRP δείχνει την πραγματική θερμοκρασία του επεξεργαστή. Ενδιαφερον αυτο που λες !! Μιας και δεν ειμαι και πολυ σχετικος μιας και ειμαι απλος χρηστης λογω δουλειας που μονο το αναβω - μιλαω - σβηνω, να σε ρωτησω το TWRP τι ειναι ? Απο το μενου μπαινω ? Μηπως μπορουσες να με κατατοπισεις ? Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 φιλε Montoya αν σε ενοχλει τοσο η θερμοτητα της συσκευης τοτε παρε το s6 αν θελεις συσκευη να εχει 10 εφαρμογες ανοιχτες και να μην καταλαβαινει τιποτα τοτε παρε το m9 τα αρνητικα (θεωρητικα παντα) απο το m9 τα γνωριζεις , απο το s6 τα γνωριζεις ;;; να σου πω εγω που τα ειδα σε φιλο, λαγκαρισματα; αρκετα ,βιντεο; χάλια (στις φωτο ειναι μια χαρα ) μπαταρια; μέτρια ,σημα; και αυτο μετριο Ειχα και εγω το δίλημμα το τι να παρω και μετα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα στο m9 ,το πηρα μεταχειρισμενο διοτι τον τελευταιο καιρο εδωσα πολυ χρημα σε κινητα και αυτο γιατι κανενα δεν με καλυπτε , ισως και εσυ να παρεις καποιο απο τα δυο και να μετανιωσεις ,μπορει να παρεις το s6 και να πεις γιατι δε πηρα το m9 και το αναποδο ,επειδη ειχα και iphone (4 περασαν απο τα χερια μου) το m9 ειναι κοντα σε αυτο οσο αφορα την χρηση του ,δε θα δεις καθολου λαγκαρισμα και πολυ γρηγορο ,εχω παθει πλακα με τις ταχυτητες 4G (ισως αυτο να ισχυει και στο s6, δε το γνωριζω) Δε θελω να σε επηρεασω , δεν παινευω το m9 , απλα λεω την εμπειρια μου ,ισως το s6 να σου αρεσει περισσοτερο για διαφορους λογους ,αλλα ενα να θυμασαι ,κανενα κινητο δεν ειναι τελειο :) Τωρα οσο αφορα το χρωμα αυτο που εχω εγω ειναι το gold on silver και ειναι πολυ ομορφο, πιστευω κατεμε το καλυτερο Καπου καπου το βαζω και την θηκη σιλικονης διαφανη ,με αυτην μειωνεις το ζεσταμα που λες :lol: Μονο tempered glass και εισαι αρχηγος ,προσφατα πηρα ενα απο eshop ,ποιοτικο και εφαρμοζει πολυ καλα ,,λες και δεν εχεις, τιμη καπου στο 5ευρω Κριμα ειναι τετοιο κινητο να το εχουμε σε θηκη ,αλλη αισθηση ,αλλα θελει προσοχη μη σου πεσει κατω ;) Αυτα τα λιγα ,βαλτα κατω και αποφασισε ,στο κατω κατω κινητο θα παρεις, σιγα το πραμα ,απλα μην αλλαξεις καμια 10αρια μεχρι να καταληξεις καπου (δηλαδη σαν και μενα) :lol: Καλημέρα το Samsung S6 , έχει βγει από την λίστα , για πολλούς και διάφορους λόγους , κυρίως όμως λόγω του TWiz . Αν τελικά πάω σε android θα πάω σε Sense ( HTC ) και μόνο . Ευχαριστώ για τις υπόλοιπες πληροφορίες , όσο αφορά το χρώμα καλό το Silver , με χαλάει λίγο το χρυσό που έχει στο πλάι. Αν θέλεις , με ενημερώνεις ( έστω με pm ) ,πιο tempered glass αγόρασες , για να το εχω στα υπόψη μιας και είσαι ευχαριστημένος . Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλημέρα το Samsung S6 , έχει βγει από την λίστα , για πολλούς και διάφορους λόγους , κυρίως όμως λόγω του TWiz . Αν τελικά πάω σε android θα πάω σε Sense ( HTC ) και μόνο . Ευχαριστώ για τις υπόλοιπες πληροφορίες , όσο αφορά το χρώμα καλό το Silver , με χαλάει λίγο το χρυσό που έχει στο πλάι. Αν θέλεις , με ενημερώνεις ( έστω με pm ) ,πιο tempered glass αγόρασες , για να το εχω στα υπόψη μιας και είσαι ευχαριστημένος . Καλημερα φιλε ,αυτο εδω πηρα http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-htc-one-m9-p-TEL.022515 πολυ καλο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Ενδιαφερον αυτο που λες !! Μιας και δεν ειμαι και πολυ σχετικος μιας και ειμαι απλος χρηστης λογω δουλειας που μονο το αναβω - μιλαω - σβηνω, να σε ρωτησω το TWRP τι ειναι ? Απο το μενου μπαινω ? Μηπως μπορουσες να με κατατοπισεις ? Thanks :) Είναι custom recovery για να κάνεις backup και restore ολόκληρα partition της συσκευής. Η εγκατάσταση του ακυρώνει την εγγύηση εκτός αν την επαναφέρεις σε εργοστασιακή κατάσταση και αποφασίσει το σέρβις να στη χαρίσει πάρα το γεγονός ότι στον bootloader θα γράφει relocked η S-Off. Οι περισσότεροι δεν παίρνουν το ρίσκο να πειράξουν τη συσκευή τους γιατί δεν είναι απαραίτητο και μπορεί να κοστίσει ακριβά αν κάτι πάει στραβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Είναι custom recovery για να κάνεις backup και restore ολόκληρα partition της συσκευής. Η εγκατάσταση του ακυρώνει την εγγύηση εκτός αν την επαναφέρεις σε εργοστασιακή κατάσταση και αποφασίσει το σέρβις να στη χαρίσει πάρα το γεγονός ότι στον bootloader θα γράφει relocked η S-Off. Οι περισσότεροι δεν παίρνουν το ρίσκο να πειράξουν τη συσκευή τους γιατί δεν είναι απαραίτητο και μπορεί να κοστίσει ακριβά αν κάτι πάει στραβά. αν γραφει στο dowmload mode PVT S-ON τι σημαινει αυτο; επισης εκει μεσα εχει μια ημερομηνια στο τελος ,αυτο παλι τι σημαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 (edited) Σημαίνει ότι η συσκευή σου είναι (edit: κατά το ήμισυ) κλειδωμένη, (edit: πιθανώς) απείραχτη και ασφαλής από κάποιες τροποποιήσεις που θα μπορούσαν να την μπρικάρουν. Αλλά και με S-on μπορείς να κάνεις soft brick. Η ημερομηνία δείχνει πότε έγινε η τελευταία αναβάθμιση λογισμικού από ότι έχω καταλάβει. Για όλες αυτές τις ερωτήσεις (S-Off, TWRP, custom recovery, bootloader unlock) υπάρχουν αναλυτικές και ακριβείς απαντήσεις στο ίντερνετ. Και κατά πάσα πιθανότητα πιο σωστές. Edited November 25, 2015 by gms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts