zots Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Να βάλεις 3g ...... Αν το έχεις 3 μέρες όπως λες σίγουρα με μερικές φορτίσεις ακόμα η μπαταρία θα στρώσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 σε σχεση με το 6 plus.Aπο 7 το πρωι στο 100% με μιση ωρα μουσικη ανοιχτο 4g bluetooth συνδεδεμενο στο moto 360 και κανενα 40 τηλεφωνο γυρισα σπιτι στις 4ρις με 25% μπαταρια.Αντιστοιχα το 6 plus με τα ιδια εχανα 25%.Δε ξερω σ αυτο τον τομεα απογοητευση και απ οτι ειδα το bluetooth ειχε τη μεγαλυτερη καταναλωση.τραγικο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) Να βάλεις 3g ...... Αν το έχεις 3 μέρες όπως λες σίγουρα με μερικές φορτίσεις ακόμα η μπαταρία θα στρώσει.... μεταχειρισμενο το πηρα, αυτο που εχω να πω ειναι οτι το 4G τρωει την μπαταρια οταν σερφαρω,αλλα παει σφαιρα ,πρωτη φορα ειδα τετοιες ταχυτητες ,αλλαξα 3-4 κινητα μεσα σ ενα μηνα αλλα απο θεμα ταχυτητας δε παιζεται το m9, επισης το ειχα συνδεμενο με handset αλλα δεν ειδα καποια ιδιαιτερη καταναλωση ,σαν να μην ειχα , καλο χρυσο (μειονεκτημα η μπαταρια) αλλα θα παω για δικαρτο Edited November 6, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Σκέφτομαι πολύ το Μ9 τελευταία. Η αντιπροσωπεία καλύπτει κινητά παραεισαγωγής; Γιατί δεν πιστεύω με τίποτα τα κινητά που βλέπω με ~450€ να είναι ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Κινητά που δεν προορίζονται για Ελλάδα όμως προορίζονται για άλλες ευρωπαϊκές χώρες καλύπτονται από την εγγυηση αλλά το δικό μας service τα στέλνει εκτός για επισκευή Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Τα δέχονται στα κεντρικά εξουσιοδοτημένα σερβις σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Τα δέχονται αλλά παραγγέλνουν ανταλλακτικά από έξω. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Εντάξει αν είναι απλα για το χρόνο επισκευής ολα εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Κοίτα εγώ πριν ένα μήνα έστειλα ένα dual sim m8 και μου είπαν έως δύο μήνες. Παρολαυτα το παρέλαβα επισκευασμενο σε δέκα μέρες Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 ερωτευμενος με την κατασκευη αυτου του κινητου που βρισκω ανωτερη απο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ εχω πιασει στα χερια μου σημερα (χρησιμοποιω iPhone6splus και εχω δουλεψει Letv 1 Pro τα οποια θεωρω κορυφαια),θελω να επιστρεψω στην HTC για να εχω ενα ομορφο ανδροιδ. ομως ενδιαφερομαι για ενα κινητο Μ9 που δεν θα εχει τον 810 και θα εχει καλυτερη μπαταρια και καμερα! μετα απο ψαξιμο τελικα βρηκα οτι η HTC εχει δωσει ενα ομορφο πακετο στο Μ9e http://www.htc.com/cn/smartphones/htc-one-m9-prime-camera/ δυστυχως ομως δεν το βρισκω πουθενα για να το αγορασω. αν ενδιαφερεται καποιος για αγορα και εχει στοιχεια,ας το πει εδω. Μου αρεσει που εχει ανωτερη καμερα,καλυτερο cpu και προφανως καλυτερη μπαταρια μια και ο Χ10 με 5αρα οθονη παει αερα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 καλησπερα παιδια, κατοχος Note 4 αλλα γλυκοκοιταζω το M9. Ειναι πολυ χειροτερη η καμερα του σε σχεση με το Νοτε 4? Υπάρχει καποιος που να εχει δουλεψει και τα δυο κινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Την έκδοση 6 πότε θα την πάρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 καλησπερα παιδια, κατοχος Note 4 αλλα γλυκοκοιταζω το M9. Ειναι πολυ χειροτερη η καμερα του σε σχεση με το Νοτε 4? Υπάρχει καποιος που να εχει δουλεψει και τα δυο κινητα? αν δινεις βαση στην καμερα,μεινε μακρια... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 καλησπερα παιδια, κατοχος Note 4 αλλα γλυκοκοιταζω το M9. Ειναι πολυ χειροτερη η καμερα του σε σχεση με το Νοτε 4? Υπάρχει καποιος που να εχει δουλεψει και τα δυο κινητα? Η κάμερα του m9 είναι χειρότερη από το note σε όλα τα υπόλοιπα ακόμα και στην μπαταρία το m9 είναι καλύτερο. Τα έχω δουλέψει και τα δυο.... Στο Note έμεινα 1μήνα ενώ το m9 το έχω 2 μήνες και κάθε μέρα που περνάει μου αρέσει ακόμα περισσότερο.... Βέβαια με βόλεψε και το μέγεθος....;) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ερωτευμενος με την κατασκευη αυτου του κινητου που βρισκω ανωτερη απο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ εχω πιασει στα χερια μου σημερα (χρησιμοποιω iPhone6splus και εχω δουλεψει Letv 1 Pro τα οποια θεωρω κορυφαια),θελω να επιστρεψω στην HTC για να εχω ενα ομορφο ανδροιδ. ομως ενδιαφερομαι για ενα κινητο Μ9 που δεν θα εχει τον 810 και θα εχει καλυτερη μπαταρια και καμερα! μετα απο ψαξιμο τελικα βρηκα οτι η HTC εχει δωσει ενα ομορφο πακετο στο Μ9e http://www.htc.com/cn/smartphones/htc-one-m9-prime-camera/ δυστυχως ομως δεν το βρισκω πουθενα για να το αγορασω. αν ενδιαφερεται καποιος για αγορα και εχει στοιχεια,ας το πει εδω. Μου αρεσει που εχει ανωτερη καμερα,καλυτερο cpu και προφανως καλυτερη μπαταρια μια και ο Χ10 με 5αρα οθονη παει αερα. Μήπως πρέπει να περιμένεις το a9...... https://medium.com/@evanrodgers/the-htc-one-a9-is-what-android-needs-b958d58bb21d#.fcybuoaaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Η κάμερα του m9 είναι χειρότερη από το note σε όλα τα υπόλοιπα ακόμα και στην μπαταρία το m9 είναι καλύτερο. Τα έχω δουλέψει και τα δυο.... Στο Note έμεινα 1μήνα ενώ το m9 το έχω 2 μήνες και κάθε μέρα που περνάει μου αρέσει ακόμα περισσότερο.... Βέβαια με βόλεψε και το μέγεθος....;) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως πρέπει να περιμένεις το a9...... https://medium.com/@evanrodgers/the-htc-one-a9-is-what-android-needs-b958d58bb21d#.fcybuoaaa Επειδή έτυχε να τα δουλέψω και εγώ και τα δύο, δεν είδα πουθενά το Μ9 καλύτερο από το note 4. Στο μόνο που μου άρεσε το Μ9 ήταν το χρώμα( Gold on silver) και λιγο το πισω μέρος μιας και είναι unibody συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 αν δινεις βαση στην καμερα,μεινε μακρια... Καλησπέρα στην παρέα , θα ήθελα την βοήθειά σας Είμαι κάτοχος του Iphone , χρήστης για αρκετά χρόνια του ios , με ενδιάμεσα αρκετές αλλαγές σε άλλα λειτουργικά ( android - Samsung Galaxy , ΗΤC και άλλα .. καθώς και Blackberry Z30 ) Πέρυσι σκεφτόμουν την αλλαγή από iphone σε HTC ( M8 ) , τελικά έκανα την αλλαγή σε BB Z30 για περίπου 3 μήνες . Οι ελλείψεις του BB σε σημαντικά apps καθώς και η όχι και τόσο καλή κάμερα ( vs iphone ) , με ανάγκασαν να γυρίσω σε ios. Το iphone έχει καλή ( θεωρώ ) κάμερα , καλογραμμένες εφαρογές , δεν έχει lag , έχει εξαιρετική συνεργασία με τον εταιρικό server ( για εταιρικά emails που χρησιμοποιώ πολύ ) και επίσης έχει πολύ καλή συνεργασία με mac που χρησιμοποιώ για προσωπική χρήση. Από την άλλη , ώρες ώρες είναι πολύ βαρετό ...:mad: ( ας με συγγχωρήσουν οι fan και εγώ fan του ios είμαι..) Επιπλέον αυτών , δεν έχει notification led ( σημαντικό για μένα ) και το πιο σημαντικό .... για να επισυνάψεις 2 αρχεία σε ένα mail πρέπει να κάνεις 10 κινήσεις ( αναφαίρομαι στο ios 9 μέσω cloud ) γιατί παλαιότερα δεν υπήρχε καν η δυνατότητα. Η σειρά One μου άρεσε πάντα , από το M7 . Σκέφτομαι λοιπόν την μετάβαση στο M9 , το οποίο θεωρώ καταπληκτική σε ομορφιά συσκευή , επλίζω να είναι και σε εμπειρία χρήσης . Από συνάδελφο που έχει το M8 , το sense μου αρέσει πάρα πολύ , γρήγορο και smooth , ότι καλύτερο θεωρώ σε android . H χρήση που κάνω στην συσκευή , είναι ομιλία ( πολύ λόγω επαγγέλματος ), emails (εταιρικά ) , φωτογραφίες ( αρκετές ) Για τους ανωτέρω λόγους , και επειδή έχω μπερδευτεί διαβάζοντας τα καλύτερα ( εκτός της κάμερας )με το νέο update , αλλά και τα χειρότερα:confused: ... αξίζει η αγορά του Μ9 ? 1)Είναι καλή η επικοινωνία με τον εταιρικό server για emails ?? ( οχι τύπου gmail & yahoo μέσω applications αλλά με σεταρισμένο επαγγελματικό mail.) 2) Η κάμερα συγκρίνεται με το iphone 6 ? Αν όχι , πόσο χειρότερη είναι ?? ( αναφαίρομαι σε ημερήσιες κυρίως φωτό , στο αυτόματο , όταν θέλω να τραβήξω π.χ μια γρήγορη σχετικά φωτό , χωρίς extra ρυθμίσεις .) 3) Τελικά ζεσταίνεται τόσο πολύ ?? Δεν παίζω παιχνίδια , σπανίως ,αλλά δεν θέλω να ''καίγομαι'' αν κάποια στιγμή παίξω κάποιο παιχνίδι. 4 ) Η αυτονομία είναι σε επίπεδα του iphone 6 ?? Καλύτερη ή χειρότερη ?? 5) Η οθόνη , έγινε καλύτερη με το νέο update ? ( έχω δει την συσκευή μόνο σε έκθεση καταστήματος και δεν μπορώ να έχω άποψη σωστή για την οθόνη ) Αν μπορεί κάποιος φίλος , που να γνωρίζει , ας μπει στον κόπο να μου απαντήσει Συγγνώμη αν σας κούρασα Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Καλησπέρα στην παρέα , θα ήθελα την βοήθειά σας Είμαι κάτοχος του Iphone , χρήστης για αρκετά χρόνια του ios , με ενδιάμεσα αρκετές αλλαγές σε άλλα λειτουργικά ( android - Samsung Galaxy , ΗΤC και άλλα .. καθώς και Blackberry Z30 ) Πέρυσι σκεφτόμουν την αλλαγή από iphone σε HTC ( M8 ) , τελικά έκανα την αλλαγή σε BB Z30 για περίπου 3 μήνες . Οι ελλείψεις του BB σε σημαντικά apps καθώς και η όχι και τόσο καλή κάμερα ( vs iphone ) , με ανάγκασαν να γυρίσω σε ios. Το iphone έχει καλή ( θεωρώ ) κάμερα , καλογραμμένες εφαρογές , δεν έχει lag , έχει εξαιρετική συνεργασία με τον εταιρικό server ( για εταιρικά emails που χρησιμοποιώ πολύ ) και επίσης έχει πολύ καλή συνεργασία με mac που χρησιμοποιώ για προσωπική χρήση. Από την άλλη , ώρες ώρες είναι πολύ βαρετό ...:mad: ( ας με συγγχωρήσουν οι fan και εγώ fan του ios είμαι..) Επιπλέον αυτών , δεν έχει notification led ( σημαντικό για μένα ) και το πιο σημαντικό .... για να επισυνάψεις 2 αρχεία σε ένα mail πρέπει να κάνεις 10 κινήσεις ( αναφαίρομαι στο ios 9 μέσω cloud ) γιατί παλαιότερα δεν υπήρχε καν η δυνατότητα. Η σειρά One μου άρεσε πάντα , από το M7 . Σκέφτομαι λοιπόν την μετάβαση στο M9 , το οποίο θεωρώ καταπληκτική σε ομορφιά συσκευή , επλίζω να είναι και σε εμπειρία χρήσης . Από συνάδελφο που έχει το M8 , το sense μου αρέσει πάρα πολύ , γρήγορο και smooth , ότι καλύτερο θεωρώ σε android . H χρήση που κάνω στην συσκευή , είναι ομιλία ( πολύ λόγω επαγγέλματος ), emails (εταιρικά ) , φωτογραφίες ( αρκετές ) Για τους ανωτέρω λόγους , και επειδή έχω μπερδευτεί διαβάζοντας τα καλύτερα ( εκτός της κάμερας )με το νέο update , αλλά και τα χειρότερα:confused: ... αξίζει η αγορά του Μ9 ? 1)Είναι καλή η επικοινωνία με τον εταιρικό server για emails ?? ( οχι τύπου gmail & yahoo μέσω applications αλλά με σεταρισμένο επαγγελματικό mail.) 2) Η κάμερα συγκρίνεται με το iphone 6 ? Αν όχι , πόσο χειρότερη είναι ?? ( αναφαίρομαι σε ημερήσιες κυρίως φωτό , στο αυτόματο , όταν θέλω να τραβήξω π.χ μια γρήγορη σχετικά φωτό , χωρίς extra ρυθμίσεις .) 3) Τελικά ζεσταίνεται τόσο πολύ ?? Δεν παίζω παιχνίδια , σπανίως ,αλλά δεν θέλω να ''καίγομαι'' αν κάποια στιγμή παίξω κάποιο παιχνίδι. 4 ) Η αυτονομία είναι σε επίπεδα του iphone 6 ?? Καλύτερη ή χειρότερη ?? 5) Η οθόνη , έγινε καλύτερη με το νέο update ? ( έχω δει την συσκευή μόνο σε έκθεση καταστήματος και δεν μπορώ να έχω άποψη σωστή για την οθόνη ) Αν μπορεί κάποιος φίλος , που να γνωρίζει , ας μπει στον κόπο να μου απαντήσει Συγγνώμη αν σας κούρασα Ευχαριστώ εκ των προτέρων Oσο καταπληκτικη συσκευη την θεωρεις σε ομορφια αλλο τοσο καταπληκτικη συσκευη ειναι σε εμπειρια χρησης. Στα ερωτηματα σου τωρα: 1. H επικοινωνια με τον εταιρικο server ειναι αψογη. 2. Η καμερα ειναι αρκετα χειροτερη απο το iphone.3. ΟΧΙ πλεον δεν ζεσταινεται και ειδικα αμα του βαλεις μια απλη θηκη σιλικονης οπως εγω δεν θα καταλαβαινεις τιποτα. 4. Η αυτονομια ειναι στα ιδια επιπεδα με το iphone με το m9 λιγο καλυτερο κατα την γνωμη μου.5. Η οθονη για μενα ειναι εξαιρετικη, με τα χρωματα της πραγματικα και οχι κορεσμενα και το λευκο ψυχρο ετσι οπως πρεπει να ειναι. Ελπιζω να βοηθησα λιγο.......;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 ερωτευμενος με την κατασκευη αυτου του κινητου που βρισκω ανωτερη απο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ εχω πιασει στα χερια μου σημερα (χρησιμοποιω iPhone6splus και εχω δουλεψει Letv 1 Pro τα οποια θεωρω κορυφαια),θελω να επιστρεψω στην HTC για να εχω ενα ομορφο ανδροιδ. ομως ενδιαφερομαι για ενα κινητο Μ9 που δεν θα εχει τον 810 και θα εχει καλυτερη μπαταρια και καμερα! μετα απο ψαξιμο τελικα βρηκα οτι η HTC εχει δωσει ενα ομορφο πακετο στο Μ9e http://www.htc.com/cn/smartphones/htc-one-m9-prime-camera/ δυστυχως ομως δεν το βρισκω πουθενα για να το αγορασω. αν ενδιαφερεται καποιος για αγορα και εχει στοιχεια,ας το πει εδω. Μου αρεσει που εχει ανωτερη καμερα,καλυτερο cpu και προφανως καλυτερη μπαταρια μια και ο Χ10 με 5αρα οθονη παει αερα. Ο mediatek είναι αδύναμος σε γραφικά σε σχέση με τον Snapdragon και φυσικά δε θα πρέπει να ξεχνάς και την υποστήριξη σε βάθος χρόνου που σίγουρα θα είναι καλύτερη στον Snapdragon. Εγώ στη θέση σου θα διάλεγα ανάποδα. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Oσο καταπληκτικη συσκευη την θεωρεις σε ομορφια αλλο τοσο καταπληκτικη συσκευη ειναι σε εμπειρια χρησης. Στα ερωτηματα σου τωρα: 1. H επικοινωνια με τον εταιρικο server ειναι αψογη. 2. Η καμερα ειναι αρκετα χειροτερη απο το iphone.3. ΟΧΙ πλεον δεν ζεσταινεται και ειδικα αμα του βαλεις μια απλη θηκη σιλικονης οπως εγω δεν θα καταλαβαινεις τιποτα. 4. Η αυτονομια ειναι στα ιδια επιπεδα με το iphone με το m9 λιγο καλυτερο κατα την γνωμη μου.5. Η οθονη για μενα ειναι εξαιρετικη, με τα χρωματα της πραγματικα και οχι κορεσμενα και το λευκο ψυχρο ετσι οπως πρεπει να ειναι. Ελπιζω να βοηθησα λιγο.......;) Καλησπέρα , ευχαριστώ πολύ για την απάντηση , φυσικά και βοήθησες!!!! Αν η κάμερα είναι αρκετά χειρότερη απο το iphone , δεν βλέπω να προχωράω σε αλλαγή ή καλύτερα σε αγορά της συγκεκριμένης συσκευής . Όσο αφορά τα υπόλοιπα επίσης βασικά για μένα , χαίρομαι που ακούω θετικά σχόλια... Τόσο χάλια η κάμερα ρε παιδιά;; Κρίμα , είναι πολύ όμορφη συσκευή....:(:( Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Καλησπέρα , ευχαριστώ πολύ για την απάντηση , φυσικά και βοήθησες!!!! Αν η κάμερα είναι αρκετά χειρότερη απο το iphone , δεν βλέπω να προχωράω σε αλλαγή ή καλύτερα σε αγορά της συγκεκριμένης συσκευής . Όσο αφορά τα υπόλοιπα επίσης βασικά για μένα , χαίρομαι που ακούω θετικά σχόλια... Τόσο χάλια η κάμερα ρε παιδιά;; Κρίμα , είναι πολύ όμορφη συσκευή....:(:( Δυστυχώς η κάμερα το χαντακωσε το κινητό....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Δυστυχώς η κάμερα το χαντακωσε το κινητό....... Με το update δεν έχει στρώσει καθόλου;; Όπως αντιλαμβάνεσαι ψάχνω τρόπους να πείσω το εαυτό μου να προχωρήσω στην αλλαγή αλλά αν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα , είναι όντως dealbreak... Το m8 με ultrapixel τελικά μάλλον καλύτερο θα είναι ... Δεν έκαναν 8άρα την ultra ?? Δεν μπορώ να καταλάβω τι γινεται με την htc , μια κάμερα της προκοπής δεν μπορεί να δώσει ; :( Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Με το update δεν έχει στρώσει καθόλου;; Όπως αντιλαμβάνεσαι ψάχνω τρόπους να πείσω το εαυτό μου να προχωρήσω στην αλλαγή αλλά αν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα , είναι όντως dealbreak... Το m8 με ultrapixel τελικά μάλλον καλύτερο θα είναι ... Δεν έκαναν 8άρα την ultra ?? Δεν μπορώ να καταλάβω τι γινεται με την htc , μια κάμερα της προκοπής δεν μπορεί να δώσει ; :( Αν θες κάμερα,android, HTC sense σε συσκευασία iPhone κάνε λίγο υπομονή και κοίτα αυτό .......:rolleyes:https://medium.com/@evanrodgers/the-htc-one-a9-is-what-android-needs-b958d58bb21d#.fcybuoaaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Αν θες κάμερα,android, HTC sense σε συσκευασία iPhone κάνε λίγο υπομονή και κοίτα αυτό .......:rolleyes:https://medium.com/@evanrodgers/the-htc-one-a9-is-what-android-needs-b958d58bb21d#.fcybuoaaa Thanks .. Το έχω δει , μάλιστα είχα δει live και την παρουσίασή του.. Όμως , δεν θέλω ένα design ´´τύπου ´´ iphone , όσο καλή συσκευή και αν είναι.Αυτό έχει το m9 , όμορφη συσκευή που δεν μοιάζει με άλλη. Επίσης , για τη ιστορία , το -a9 θα βγει στην ελλάδα περίπου 650 € , ποσό αρκετά υψηλό κατά την γνώμη μου. Το m10 αργεί , το Μ9 έχει θέμα με την κάμερα , κρίμα htc.....:( Με βλέπω να πηγαίνω σε blackberry priv το οποίο μάλλον θα έχει ότι ελειπε στο bb z30 + κορυφαία χαρακτηριστικά.. Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) Λεβεντες υπαρχει καποιος ευκολος οδηγος για το πως το κανουμε root και μετα unroot; επισης αν γινει root και το επαναφερουμε θα παιρνει ΟΤΑ αναβαθμισεις κανονικα; edit επισης για να περασουμε χειροκινητα μια αναβαθμιση απο που την κατεβαζουμε και ποιος ειναι ο τροπος; Edited November 12, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Από αυτά που ρώτησα κανείς δε ξέρει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts