gesvts Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Πάντως το DxOMark την κάμερα του M9 τη βγάζει χειρότερη όχι μόνο από το Ζ3 αλλά και απ'όλα τα υπόλοιπα, κερδίζει όμως τον προκατοχό του Μ8 :rolleyes: HTC One M9 Review: M8's successor on DxOMark http://www.dxomark.com/Mobiles/HTC-One-M9-Review-M8-s-successor-on-DxOMark/HTC-One-M9-ranking Αφού πάνε και βάζουν Toshiba αισθητήρα όταν όλοι οι τοπ κατασκευαστες βάζουν sony. Δεν μπορώ να τους καταλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Η καμερα μετα και το τελευταιο update ειναι σχεδον ισαξια με του s6 εαν ειχε και ois θα ηταν ανωτερη!δειτε λιγο στο xda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Η καμερα μετα και το τελευταιο update ειναι σχεδον ισαξια με του s6 εαν ειχε και ois θα ηταν ανωτερη!δειτε λιγο στο xda... Μου φαίνεται απίστευτο να είναι στα επίπεδα του s6,μακάρι όμως να είναι έτσι τα πράγματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Πάντως το DxOMark την κάμερα του M9 τη βγάζει χειρότερη όχι μόνο από το Ζ3 αλλά και απ'όλα τα υπόλοιπα, κερδίζει όμως τον προκατοχό του Μ8 :rolleyes: HTC One M9 Review: M8's successor on DxOMark http://www.dxomark.com/Mobiles/HTC-One-M9-Review-M8-s-successor-on-DxOMark/HTC-One-M9-ranking Εγώ ξέρω τι βλέπω με τα ματια μου όχι με το dxomark Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Φιλέ μου τίποτα δεν υπερθερμενεται φυσιολογικη είναι η θερμοκρασία του και σε βίντεο και σε απλή χρήση.. Είναι μέταλλο γιαυτό έχουν την εντύπωση οτι θερμενεται αρκετά. Εγώ που το τσεκαρω μέχρι 42 βαθμούς έχει παει αλλά με βαρειά χρήση..αυτα τα έλεγε και καλά η Samsung με πρόσχημα οτι έχει υπερθέρμανση ο snapdragon 810 ,για να βάλει τόν δικο της. Μπορεις να μας δειξεις την αναρτηση της samsung που λεει οτι ο 810 υπερθερμενεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Εγώ πιστεύω η κάμερα είναι χειρότερη και από του Galaxy S.. Σε πιο σοβαρές ειδήσεις, ευχάριστα νέα για το επόμενο update: http://www.phonearena.com/news/HTC-One-M9s-next-major-software-update-to-bring-color-temperature-control-and-Guest-Mode_id69666 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Εγώ ξέρω τι βλέπω με τα ματια μου όχι με το dxomark Σίγουρα αυτό είναι μία σεβαστή άποψη αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν είναι αντικειμενικό. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Σίγουρα αυτό είναι μία σεβαστή άποψη αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν είναι αντικειμενικό. Ενω η δικη σου αποψη ειναι αντικειμενικη επειδη διαβασες ενα κατευθυνομενο review?σας το ξαναλεω στο xda γραφουν και ανεβαζουν φωτο ανθρωποι που το εχουν στα χερια τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Η καμερα μετα και το τελευταιο update ειναι σχεδον ισαξια με του s6 εαν ειχε και ois θα ηταν ανωτερη!δειτε λιγο στο xda... Δεν είναι ισάξια σχεδόν με του s6,σε καμία περίπτωσή. Είναι κατώτερη σε απόδοσή σε ολες τις συνθήκες.ειδικά στο auto. Σε σχέση με του z3 ισως και να παίζουν μαζί. Η κάμερα πάντως δεν είναι ότι δεν βλέπεται,μία χαρά είναι απλά οχι και κορυφαία. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 (edited) Η κάμερα του Μ9 δεν είναι το ισχυρό του σημείο. Το S6 και το G4 έχουν καλύτερη κάμερα και μόνο με επεξεργασία και ρυθμίσεις τα πλησιάζει. Αλλού είναι η δύναμη της συσκευής. Η πιο στρωτή λειτουργία, το καλύτερο interface και η σαφώς ανώτερη ποιότητα υλικών και σχεδιασμού είναι τα ισχυρά σημεία της συσκευής. Και η σιγουριά ότι η συσκευή με κάθε update θα γίνεται καλύτερη, κάτι που με τις προτάσεις των άλλων εταιριών (κυρίως από Κορέα μεριά) μόνο σίγουρο δεν είναι. Τώρα που έκατσε η σκόνη από τις παρουσιάσεις φαίνεται ότι τα πράγματα είναι όπως και πέρσι. Αν θέλεις κάμερα πας αλλού. Για όλα τα άλλα το Μ9 είναι και φέτος η πιο πλήρης συσκευή σε μια μέτρια χρόνια για όλες τις εταιρίες. Edited May 27, 2015 by bouss Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Ενω η δικη σου αποψη ειναι αντικειμενικη επειδη διαβασες ενα κατευθυνομενο review?σας το ξαναλεω στο xda γραφουν και ανεβαζουν φωτο ανθρωποι που το εχουν στα χερια τους... Δεν κατέθεσα πουθενά την υποκειμενική μου άποψη γιατί πολύ απλά δεν έχω χρησιμοποιήσει το M9 ή το M8, ανάρτησα απλά τα αποτελέσματα του DxOMark, υπάρχει διαφορά. Πάντως καλό είναι να μας αποδείξεις ότι αυτό το παγκοσμίου φήμης site κάνει όπως λες κατευθυνόμενα reviews. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Η κάμερα του Μ9 δεν είναι το ισχυρό του σημείο. Το S6 και το G4 έχουν καλύτερη κάμερα και μόνο με επεξεργασία και ρυθμίσεις τα πλησιάζει. Αλλού είναι η δύναμη της συσκευής. Η πιο στρωτή λειτουργία, το καλύτερο interface και η σαφώς ανώτερη ποιότητα υλικών και σχεδιασμού είναι τα ισχυρά σημεία της συσκευής. Και η σιγουριά ότι η συσκευή με κάθε update θα γίνεται καλύτερη, κάτι που με τις προτάσεις των άλλων εταιριών (κυρίως από Κορέα μεριά) μόνο σίγουρο δεν είναι. Τώρα που έκατσε η σκόνη από τις παρουσιάσεις φαίνεται ότι τα πράγματα είναι όπως και πέρσι. Αν θέλεις κάμερα πας αλλού. Για όλα τα άλλα το Μ9 είναι και φέτος η πιο πλήρης συσκευή σε μια μέτρια χρόνια για όλες τις εταιρίες. Κρινοντας απο Μ8 (που φανταζομαι οτι ειναι το ιδιο γρηγορο με το Μ9), πλεον δεν ειναι μονη της η HTC στην εμπειρια χρησης. H Sony με το Ζ3 και η samsung με το s6 την πλησιασαν σε σημειο που πρακτικα προσφερουν την ιδια εμπειρια χρησης. Οποτε παει αυτο το επιχειρημα υπερ της HTC. Ανωτερη ποιοτητα υλικων επισης δε βλεπω πουθενα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Στο μονο που εχεις δικιο ειναι οτι οταν παρει ενα htc update ξερεις οτι οντως θα εχεις μια καλυτερη συσκευη μετα, ενω με τις αλλες ψιλοκανεις το σταυρο σου. Για μενα φετος το s6 edge ειναι η πιο πληρης και ομορφη συσκευη εκει εξω. Αν το Μ9 ειχε διαφορετικο σχεδιο και ισαξια καμερα με s6 και g4 τοτε σιγουρα θα ηταν η συσκευη της χρονιας. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Κρινοντας απο Μ8 (που φανταζομαι οτι ειναι το ιδιο γρηγορο με το Μ9), πλεον δεν ειναι μονη της η HTC στην εμπειρια χρησης. H Sony με το Ζ3 και η samsung με το s6 την πλησιασαν σε σημειο που πρακτικα προσφερουν την ιδια εμπειρια χρησης. Οποτε παει αυτο το επιχειρημα υπερ της HTC. Ανωτερη ποιοτητα υλικων επισης δε βλεπω πουθενα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Στο μονο που εχεις δικιο ειναι οτι οταν παρει ενα htc update ξερεις οτι οντως θα εχεις μια καλυτερη συσκευη μετα, ενω με τις αλλες ψιλοκανεις το σταυρο σου. Για μενα φετος το s6 edge ειναι η πιο πληρης και ομορφη συσκευη εκει εξω. Αν το Μ9 ειχε διαφορετικο σχεδιο και ισαξια καμερα με s6 και g4 τοτε σιγουρα θα ηταν η συσκευη της χρονιας. Το γυαλί μπρος πίσω δεν είναι μέταλλο. Είναι μια καλή επιλογή όσων αφορά την ποιότητα σε σχέση με τα αισχρά (για 700 ευρώ) πλαστικά, αλλά και πάλι δεν είναι μέταλλο. Ειδικά για το S6 όσον αφορά την λειτουργία, το αν ζεσταίνεται η συσκευή και αν έχει σπασίματα μου φτάνουν αυτά που λένε οι χρήστες. Η Samsung από το S2 δεν έβγαλε ποτέ μια συσκευή με σωστό συνδυασμό software / hardware. Το hardware το έχει. Το πως θα το κάνει να μοιάζει και να δουλεύει σαν ναυαρχίδα δεν το έχει και φαίνεται ότι το S2 ήταν η εξαίρεση. Σε λεπτομέρειες δε θα μπω, γιατί είμαστε εκτός θέματος και γιατί δεν χρειάζεται. Απλά αυτό το φετινό θαύμα μάρκετινγκ που έβγαλε το S6 υπερσυσκευή δεν έχει προηγούμενο. Και η αλήθεια είναι ότι περίμενα καλύτερα από φόρουμ τεχνολογίας. Υ. Γ. Η αλήθεια είναι πάντως ότι το Ζ3 είναι στην ίδια κλάση με το Μ8 και μάλλον το Ζ3+ θα είναι με το Μ9 (αν και έχει γυαλί μπρος πίσω που εμένα προσωπικά τρομάζει). Είναι κρίμα που όσες εταιρίες κάνουν σοβαρές προσπάθειες χάνονται στον κυκεώνα του μάρκετινγκ των μεγάλων τσεπών. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Είχα το z3 αρκετό καιρό. Εμπειρία χρήσης HTC δεν έχει ούτε αυτό ούτε κανένα Android Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Δεν κατέθεσα πουθενά την υποκειμενική μου άποψη γιατί πολύ απλά δεν έχω χρησιμοποιήσει το M9 ή το M8, ανάρτησα απλά τα αποτελέσματα του DxOMark, υπάρχει διαφορά. Πάντως καλό είναι να μας αποδείξεις ότι αυτό το παγκοσμίου φήμης site κάνει όπως λες κατευθυνόμενα reviews. Σίγουρα δεν κατέθεσες την υποκειμενική σου άποψη, αλλά το γεγονός ότι ποστάρεις σε αυτό το τόπικ μόνο λινκς με αρνητικά για το κινητό δείχνει τι υποστηρίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Το γυαλί μπρος πίσω δεν είναι μέταλλο. Είναι μια καλή επιλογή όσων αφορά την ποιότητα σε σχέση με τα αισχρά (για 700 ευρώ) πλαστικά, αλλά και πάλι δεν είναι μέταλλο. Ειδικά για το S6 όσον αφορά την λειτουργία, το αν ζεσταίνεται η συσκευή και αν έχει σπασίματα μου φτάνουν αυτά που λένε οι χρήστες. Η Samsung από το S2 δεν έβγαλε ποτέ μια συσκευή με σωστό συνδυασμό software / hardware. Το hardware το έχει. Το πως θα το κάνει να μοιάζει και να δουλεύει σαν ναυαρχίδα δεν το έχει και φαίνεται ότι το S2 ήταν η εξαίρεση. Σε λεπτομέρειες δε θα μπω, γιατί είμαστε εκτός θέματος και γιατί δεν χρειάζεται. Απλά αυτό το φετινό θαύμα μάρκετινγκ που έβγαλε το S6 υπερσυσκευή δεν έχει προηγούμενο. Και η αλήθεια είναι ότι περίμενα καλύτερα από φόρουμ τεχνολογίας. Υ. Γ. Η αλήθεια είναι πάντως ότι το Ζ3 είναι στην ίδια κλάση με το Μ8 και μάλλον το Ζ3+ θα είναι με το Μ9 (αν και έχει γυαλί μπρος πίσω που εμένα προσωπικά τρομάζει). Είναι κρίμα που όσες εταιρίες κάνουν σοβαρές προσπάθειες χάνονται στον κυκεώνα του μάρκετινγκ των μεγάλων τσεπών. Σορρυ κιολας αλλα δε λεει πουθενα οτι το αλουμινιο ειναι ανωτερο του γυαλιου (ποσο μαλλον του gorilla 4) και ουτε φυσικα οτι τα 2 παραπανω θεωρουνται premium υλικα! Αλλα ειναι τα premium υλικα αλλα δεν ειναι επι του παροντος. Οσον αφορα τα προβληματα υπερθερμανσης του s6: στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Το γυαλί μπρος πίσω δεν είναι μέταλλο. Είναι μια καλή επιλογή όσων αφορά την ποιότητα σε σχέση με τα αισχρά (για 700 ευρώ) πλαστικά, αλλά και πάλι δεν είναι μέταλλο. Ειδικά για το S6 όσον αφορά την λειτουργία, το αν ζεσταίνεται η συσκευή και αν έχει σπασίματα μου φτάνουν αυτά που λένε οι χρήστες. Η Samsung από το S2 δεν έβγαλε ποτέ μια συσκευή με σωστό συνδυασμό software / hardware. Το hardware το έχει. Το πως θα το κάνει να μοιάζει και να δουλεύει σαν ναυαρχίδα δεν το έχει και φαίνεται ότι το S2 ήταν η εξαίρεση. Σε λεπτομέρειες δε θα μπω, γιατί είμαστε εκτός θέματος και γιατί δεν χρειάζεται. Απλά αυτό το φετινό θαύμα μάρκετινγκ που έβγαλε το S6 υπερσυσκευή δεν έχει προηγούμενο. Και η αλήθεια είναι ότι περίμενα καλύτερα από φόρουμ τεχνολογίας. Υ. Γ. Η αλήθεια είναι πάντως ότι το Ζ3 είναι στην ίδια κλάση με το Μ8 και μάλλον το Ζ3+ θα είναι με το Μ9 (αν και έχει γυαλί μπρος πίσω που εμένα προσωπικά τρομάζει). Είναι κρίμα που όσες εταιρίες κάνουν σοβαρές προσπάθειες χάνονται στον κυκεώνα του μάρκετινγκ των μεγάλων τσεπών. Είναι ανωτερη συσκευή το s6 από το m9. Από ποτέ το γυαλί... Δεν είναι μέταλλο; και το μέταλλο δεν είναι γυαλί. Το s6 υπερτερεί σε οθόνη, κάμερα, αυτονομία, τα τρία βασικότερα θέματα σε μια σύγχρονη συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 (edited) Είναι ανωτερη συσκευή το s6 από το m9. Από ποτέ το γυαλί... Δεν είναι μέταλλο; και το μέταλλο δεν είναι γυαλί. Το s6 υπερτερεί σε οθόνη, κάμερα, αυτονομία, τα τρία βασικότερα θέματα σε μια σύγχρονη συσκευή... 1.οθονη καλυτερη στα χαρτια οχι στο ματι 2.καμερα καλυτερη 3.αυτονομια σχεδον ιδια και στα 2 με λιγο καλυτερη στο μ9 4.το βασικοτερο σε μια συγχρονη συσκευη ειναι η εμπειρια χρησης και σε αυτο η htc τα 3 τελευταια χρονια ειναι πολυ μπροστα απο οποιοδηποτε αλλη εταιρεια. Edited May 27, 2015 by vasilisN900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Σε αυτά που αναφερεις έχει ενα ελαφρύ προβάδισμα το s6 πλην κάμερας που είναι μπροστά. Αλλά ποιότητα κατασκευής και δούλεμα htc ακόμα με τα κυάλια τα βλεπει. Μπορω να θυσιάσω ενα κλικ κάτω σε οθόνη πχ, που σε αυτά τα επίπεδα μιλάμε για οθοναρες ουτως η άλλως, για να έχω αριστο δούλεμα και άψογη εμπειρία. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 (edited) Σε αυτά που αναφερεις έχει ενα ελαφρύ προβάδισμα το s6 πλην κάμερας που είναι μπροστά. Αλλά ποιότητα κατασκευής και δούλεμα htc ακόμα με τα κυάλια τα βλεπει. Μπορω να θυσιάσω ενα κλικ κάτω σε οθόνη πχ, που σε αυτά τα επίπεδα μιλάμε για οθοναρες ουτως η άλλως, για να έχω αριστο δούλεμα και άψογη εμπειρία. Η εμπειρία χρήσης είναι πρακτικά ίδια πλέον. Κόψε τα animations και στο s6 και θα δεις τα ξερά transition animations του m9 Τα έχω και τα 2 αυτή την στιγμή. Μπαταρία ανωτερη στο s6 κατά 15% τουλάχιστον, κάμερα πολύ ανωτερη, οθόνη πολύ ανωτερη και στα χαρτιά και στην πράξη... Εκπληκτική συσκευή και το μ9, φοβερή αίσθηση στο χέρι, πανέμορφο το χρυσό - ασημί, αλλά το s6 είναι ανώτερο συνολικά Edited May 27, 2015 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 το s6 ειναι η χρονια του φετος..οτι και να λεμε..το m9 σαν το m8 ειναι,δεν μπορω να καταλαβω καμια διαφορα..οθοναρα και μετα update θα διορθωθει σιγα σιγα..κακως που το m9 δεν επαιξε με qhd σαν το m9+,,απλα το εκανε οπως και η samsung περυσι μετο s5 g906s prime cat6 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 το s6 ειναι η χρονια του φετος..οτι και να λεμε..το m9 σαν το m8 ειναι,δεν μπορω να καταλαβω καμια διαφορα..οθοναρα και μετα update θα διορθωθει σιγα σιγα..κακως που το m9 δεν επαιξε με qhd σαν το m9+,,απλα το εκανε οπως και η samsung περυσι μετο s5 g906s prime cat6 Σε όλα συμφωνώ, πλην της qhd, μια χαρά είναι η fhd για τέτοια μεγέθη οθονών, αρκεί βεβαία η κάθε εταιρία που μένει σε fhd να την βελτιώνει κιόλας(π.χ. φωτεινότητα, αντίθεση κλπ) και να μην βάζει απλά το περσινό πάνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Σορρυ κιολας αλλα δε λεει πουθενα οτι το αλουμινιο ειναι ανωτερο του γυαλιου (ποσο μαλλον του gorilla 4) και ουτε φυσικα οτι τα 2 παραπανω θεωρουνται premium υλικα! Αλλα ειναι τα premium υλικα αλλα δεν ειναι επι του παροντος. Οσον αφορα τα προβληματα υπερθερμανσης του s6: στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι! Τα 60ρια+ του S6 που παραπονιούνται στους xda, μύθος; Το εξαιρετικά επιθετικό throttling, κι αυτό μύθος; Η χειρότερη μπαταρία; Τα ροζ λευκά που είδα με τα μάτια μου; Το black clipping που υπάρχει ακόμα; Η ram που κινείται οριακά και κρασάρει εφαρμογές; Μας είπαν ότι ο 810 ζεσταίνεται λες και κανένα άλλο δεν το κάνει. Αλλά αν κατευθύνεις όλους στο να βλέπουν κάτι παύουν να βλέπουν κάτι άλλο. Κανένας φέτος δεν έβγαλε την ανώτερη συσκευή. Όλοι κινούνται στη μετριότητα. Και το gorilla 4 δεν είναι ούτε πιο γερο ούτε έχει πιο θετική αίσθηση από το αλουμίνιο. Για να μην σχολιάσω το γυαλί της κάμερας. Αν με ρωτάς πιο πολύ εκτίμησα το G4 που φαίνεται ότι κυνήγησαν την ουσία παρά το S6 που στόχος ήταν μόνο ο εντυπωσιασμός. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 @Bous Νομίζω ότι υπερβάλεις. Συγκρίνεις μεμονωμένα περιστατικά με διαπιστωμένα γεγονότα. Ο οπαδισμός εκατέρωθεν δεν οφείλει κανένα. Μόνο και μόνο ότι το Μ9 παρέμεινε με την ίδια οθόνη και υποτίθεται πολύ καλύτερο επεξεργαστή φτιαγμένο να σπρώχνει QHD οθόνες, θα έπρεπε να είναι βελτιωμένο παντού. Κάτι που δεν ισχύει. Τα έχουμε πει αυτά πολλές φορές και καταλήγουμε ότι τα 350 ευρώ που χωρίζουν το Μ8 από το Μ9 δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση. Το ίδιο και για τα Ζ3 - Ζ3+ Το galaxy φέτος είναι πιο ολοκληρωμένη συσκευή και θα βελτιωθεί κι άλλο σύντομα, όχι λόγο 5.1 αλλά εξ αιτίας βελτιώσεων του software του ώστε να αντιμετωπίσει ελλείψεις έναντι πιο πρόσφατων συσκευών. Τα λέω αυτά εντελώς αντικειμενικά. Είναι γνωστό το πόσο λατρεύω το Μ8 και το πόσο θα ήθελα ένα πραγματικά καλύτερο Μ9. Η htc παραμένει για μένα η μοναδική εταιρεία που λειτουργεί στο θέμα updates καλύτερα ακόμα και από την Apple και έφερε πρώτη το Android σε επίπεδα smoothness ανώτερα του iphone. Για να προτιμήσει κάποιος αυτή την στιγμή το Μ9, θα έπρεπε να κοστίζει 150 ευρώ φθηνότερα από το S6. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 @Bous Νομίζω ότι υπερβάλεις. Συγκρίνεις μεμονωμένα περιστατικά με διαπιστωμένα γεγονότα. Ο οπαδισμός εκατέρωθεν δεν οφείλει κανένα. Μόνο και μόνο ότι το Μ9 παρέμεινε με την ίδια οθόνη και υποτίθεται πολύ καλύτερο επεξεργαστή φτιαγμένο να σπρώχνει QHD οθόνες, θα έπρεπε να είναι βελτιωμένο παντού. Κάτι που δεν ισχύει. Τα έχουμε πει αυτά πολλές φορές και καταλήγουμε ότι τα 350 ευρώ που χωρίζουν το Μ8 από το Μ9 δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση. Το ίδιο και για τα Ζ3 - Ζ3+ Το galaxy φέτος είναι πιο ολοκληρωμένη συσκευή και θα βελτιωθεί κι άλλο σύντομα, όχι λόγο 5.1 αλλά εξ αιτίας βελτιώσεων του software του ώστε να αντιμετωπίσει ελλείψεις έναντι πιο πρόσφατων συσκευών. Τα λέω αυτά εντελώς αντικειμενικά. Είναι γνωστό το πόσο λατρεύω το Μ8 και το πόσο θα ήθελα ένα πραγματικά καλύτερο Μ9. Η htc παραμένει για μένα η μοναδική εταιρεία που λειτουργεί στο θέμα updates καλύτερα ακόμα και από την Apple και έφερε πρώτη το Android σε επίπεδα smoothness ανώτερα του iphone. Για να προτιμήσει κάποιος αυτή την στιγμή το Μ9, θα έπρεπε να κοστίζει 150 ευρώ φθηνότερα από το S6. Δεν είπα ότι το Μ9 είναι τέλεια συσκευή. Αν ήταν θα το είχα πάρει γιατί είχα σκοπό να αγοράσω από τις φετινές ναυαρχίδες. Η οθόνη του είναι ψυχρή κι εμένα δε μου αρέσει. Μάλλον είμαι από τους λίγους παράξενους που το throttling πραγματικά με ενοχλεί γιατί νιώθω σα να με δουλεύουν όταν μου πουλάνε περσινές επιδόσεις με φετινές τιμές (κι ας μην τις χρησιμοποιήσω ποτέ). Επιτέλους έπρεπε να βάλουν ois στην κάμερα. Και τέλος (αυτό αφορά όσους έχουν κάποιο one) έπρεπε να αλλάξουν το σχέδιο. Αλλά το να χαρίζουμε εν λευκώ τίτλους τέλειας συσκευής στο S6 γιατί απλά το S5 ήταν μέτριο είναι λάθος. Να παραβλέπουμε ότι και το S6 έχει θέμα θέρμανσης είναι λάθος. Να δεχόμαστε την άστοχη επιλογή υλικών κυριως στο κάλυμμα της κάμερας και το ίδιο σχέδιο (έστω και με άλλα υλικά) είναι λάθος. Να ανεχόμαστε το άσχημο interface και τα μικροstutter είναι λάθος. Θέλεις να μην έχει θέμα με τη διαχείριση της ram. Θα το δεχόμουν, αλλά και μόνο ότι κάποιος πήγε και είδε πόση ram του μένει και βρήκε τα νούμερα που ακούγονται (και συνδέθηκαν με τα κρασαρίσματα εφαρμογών) σημαίνει ότι αυτός ο κάποιος (που δεν είναι ένας μόνο) κάτι είδε. Δεν θα συνεχίσω παρακάτω (οθόνη, μπαταρία, αφαίρεση χαρακτηριστικών). Θα μπορούσα κάλλιστα να πάρω το S6 (δε θα ήταν η πρώτη φορά που θα έπαιρνα Samsung). Εν έτη 2015 και με τιμές άνω των 750 ευρώ όμως έχεις απαιτήσεις. Ζητάς μια ολιστική εμπειρία. Δεν είναι το Android του 2012 που λέγαμε "ας δουλεύει καλά και τι να κάνουμε". Πρέπει να είναι τέλειο σε όλα (αν είναι να κάνω παραχωρήσεις, τις κάνω με περσινή συσκευή και γλυτώνω και 300 ευρώ). Και φέτος κανένα δεν είναι τέλειο. Ούτε το Μ9 με τα θέματα του, ούτε το S6, ούτε το G4 με τον mid-range επεξεργαστή και την high-end τιμή. Αν η άποψη μου είναι οπαδική επειδή δε βρίσκω τέλειο το ημιτελές (και πάλι) S6, όπως δεν βρίσκω ούτε το Μ9 (απορώ τι σόι οπαδός είμαι...) προτιμώ να είμαι οπαδός πάρα αντικειμενικός που δεν βλέπει, δε διαβάζει και δεν ενημερώνεται. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts