giorgos_g Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gmac AKrivws!! OXI se ola afta. Afto pou xreiazetai einai futili i mixanismos me roloi. Oti protimaei kaneis telospantwn. Kanas S300 mipos? ;) :p :D :rolleyes: :wacko: :blink: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Μια και μιλαμε για χρεωσεις μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια?? Επειδη ειμαι λιγο βλακας το τελος ενεργοποιησης αντε να το καταπιω μια και ειναι εφ απαξ. Την συνδρομη στον εθνικο φορεα γιατι επακριβως την πληρωνουμε? :blink: Τι μας προσφερει ο ΟΤΕ και τον μηνα πρεπει να του ακουμπαμε 30€? thanx και sorry αν ειμαι off topic.. Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον symplektis Τι μας προσφερει ο ΟΤΕ και τον μηνα πρεπει να του ακουμπαμε 30€? thanx και sorry αν ειμαι off topic.. Α σε περικαλώ, κοτζαμάν σλοτ στο ντησλάμ σου νοικιάζει κάθε μήνα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 p4nt3lis me poion isp eisai sindedemenos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Δηλαδης?? Για καν'το λιγο πιο λιανα και για μας τους ασχετους?? Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Όλες οι εηντηεσέλ γραμμές μιας περιοχής καταλήγουν στο ντησλάμ (που υπάρχει σε κάθε τοπικό ποτέ) που τις ενώνει με το εθνικό δίκτυο. Σε κάθε ντησλάμ όμως υπάρχουν φυσικά καθορισμένες θέσεις. Έτσι όταν κάποιος κάνει αίτηση για εηντηεσέλ, εκτός απ'το τέλος ενεργοποίησης, έχει να πληρώσει και το ενοίκιο αυτής της θέσης στο ντησλάμ που θα καπαρώνει η γραμμή του ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Αχα! Και αυτο μας το χρεωνουν με τον μηνα και μαλιστα σχεδον τα ιδια χρηματα οσο και η συνδρομη στον provider... Τι να πω... Να δω ποτε θα βαλουν μυαλο.. Thanx παντως για την ενημερωση.. Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον symplektis Αχα! Και αυτο μας το χρεωνουν με τον μηνα και μαλιστα σχεδον τα ιδια χρηματα οσο και η συνδρομη στον provider... Τι να πω... Να δω ποτε θα βαλουν μυαλο.. Thanx παντως για την ενημερωση.. Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, αυτό συμβαίνει παντού στον κόσμο. Το να διασχίσεις το backbone του Internet είναι φθηνό καθώς υπάρχουν οπτικές ίνες με μεγάλη χωρητικότητα, το να συνδεθείς πάνω στο backbone είναι ακριβό - είναι το πρόβλημα του τελευταίου μιλίου... Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. October 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2003 Το καταλαβαινω απολυτα.. Απλα μου φαινεται λιγο περιεργο το υψος της χρεωσης.. Τι να πω.. Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ioannis Jr. Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 Arximidi, exeis dei omos times sto eksoteriko? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thman Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 κανενα νεο με τις υπερχρεωσεις των παιδιων? Δοθηκε λυση? Παράθεση http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 7, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 αναμενεται απαντηση απο το τοπικο λογιστιριο Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4nt3lis Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Stratos p4nt3lis me poion isp eisai sindedemenos? Stratos eimai me otenet! Kai exw na pw oti tis proines ores stin perioxi tou falirou oi taxitites tis adsl einai dramatika xamiles! Ekana merika tests apo ta gnowsta site (2wire.com, testmy.com, bandwidthplace.com) kai i bw pou mou edinan itan kato apo 60K!!!!! Phra loipon tel ki egw stin otenet kai sxedon mou eipane oti ayto pou egine itan fysiologiko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dld aytoi dinoun mia taxitita pou ftanei mexri to dslam kai apo kei kai pera otan einai megali i zitisi moirazete analoga... To apotelesma htan oti esteila ena e mail stin otenet kai tous exesa giati ayto einai aparadekto kai perimenw apantisi! Παράθεση Χρήστης: Qtek S100, iPAQ H4150 is obviously for sale!!! for info pm me... my old Phones:3210 ,T28s,8210,8850,9110,SGH-A100, SGH-A400.T68,R520,5210,9210i,8310,8910,T610,p800, GX-20, Sharp GX-30, NOKIA 5140 Wheels: <then>:BMW M5 E32, BMW 318 cabrio E39, BMW 520i Steptronic, Mitsubishi Lancer EVO VI Tommi Makinen Edition! <now>:BMW X5 4,4!, Renault Clio 1,4 improoved :P, Yamaha Fazer ZF6 <After>: BMW M3 convertible SMGII... http://users.otenet.gr/~p4nt3lis/x5.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 megalo mpleksimo me tous providers.. anameno apo mera se mera tous otetzides gia tin egakatastasi kai akoma den exw kataliksei se kapoion isp. pantws paides o monos logos pou ekana aitisi einai i katargisi tis xronoxrewsis.. einai teleios diaforetiko na ksereis oti mporeis na exeis to pc sindedemeno oli mera kai na min xrewnesai.. apo thema taxititas exw tin entiposi oti se ena xrono apo twra den tha uparxei diafora taxititas metaksi dsl kai mias isdn 128... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Ρε παιδια βοηθηστε με τον καψερό γιατι έχω ορισμενες απορίες και θέλω βοήθεια μιας και ειμαι σε κατασταση ψαξίματος. 1/ Αν βαλω ADSL γραμμή η ISDN που έχω τι γίνεται? 2/ Ποσο χρεωνομαι σε πάγια απο τον ΟΤΕ? 3/ Ποσο χρεωνομαι το εφαπαξ τελος σύνδεσης? 4/ Ποσο κοστιζει ο λογαριασμος ADSL σε ΙSP (και ποιος ο πιο αξιοπιστος σε ταχύτητα service klp) 5/ Οταν ειμαι μεσα στο Διαδίκτυο μπορώ να δεχομαι τηλεφωνήματα? 6/ Συνολικα τώρα με συνδεση 128 ISDN μου έρχεται γύρω στα 150 € συμφέρει να μπώ στο ADSL? 7/ Τι modem να βάλω (του οΤε δεν to θέλω για λογους δεοντολογίας -Κοκκαλης- :-) )? Οι πληροφορίες σας μου ειναι ΥΠΕΡ απαραίτητες και σας ευχαριστώ προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thman Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Stratos apo thema taxititas exw tin entiposi oti se ena xrono apo twra den tha uparxei diafora taxititas metaksi dsl kai mias isdn 128 ... Τι λες ρε φιλε. Για καντο μας πιο λιανα. Εννοειται οτι θα υπαρχει. Αυτο που λες ισχυει μονο αν δεν γινουν καθολου αναβαθμισεις στο δικτυο και ολοι βαλουν ΑDSL. δεν γινονται ετσι τα πραγματα ομως. Παράθεση http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbm Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Minotavrs Ρε παιδια βοηθηστε με τον καψερό γιατι έχω ορισμενες απορίες και θέλω βοήθεια μιας και ειμαι σε κατασταση ψαξίματος. 1/ Αν βαλω ADSL γραμμή η ISDN που έχω τι γίνεται? 2/ Ποσο χρεωνομαι σε πάγια απο τον ΟΤΕ? 3/ Ποσο χρεωνομαι το εφαπαξ τελος σύνδεσης? 4/ Ποσο κοστιζει ο λογαριασμος ADSL σε ΙSP (και ποιος ο πιο αξιοπιστος σε ταχύτητα service klp) 5/ Οταν ειμαι μεσα στο Διαδίκτυο μπορώ να δεχομαι τηλεφωνήματα? 6/ Συνολικα τώρα με συνδεση 128 ISDN μου έρχεται γύρω στα 150 € συμφέρει να μπώ στο ADSL? 7/ Τι modem να βάλω (του οΤε δεν to θέλω για λογους δεοντολογίας -Κοκκαλης- :-) )? Οι πληροφορίες σας μου ειναι ΥΠΕΡ απαραίτητες και σας ευχαριστώ προκαταβολικα. 1) Την διατηρείς κανονικά. Το DSL παίζει πάνω στην υπάρχουσα γραμμή σου, είτε είναι PSTN είτε ISDN. 2) Για DSL384, το πάγιο είναι 27.5 ευρώ/μήνα (συν ΦΠΑ). 3) Εφάπαξ πληρώνεις 50 ευρώ για ενεργοποίηση της γραμμής και άλλα 50 για εγκατάσταση (η οποία απ'όσο ξέρω είναι απαραίτητη γιατί ο ΟΤΕ σε υποχρεώνει αυτή τη στιγμή να σου κάνει αυτός την εγκατάσταση. Ακούστηκε οτι αυτό θα αλλάξει σύντομα και θα μπορείς να γλιτώσεις τα 50 ευρώ κάνοντας μόνος σου την εγκατάσταση αλλα δε νομίζω οτι αυτό ισχύει ακόμα - αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ας με διορθώσει). :o 4) Το κόστος παίζει. Για 384 πάντα, οι φθηνότερες είναι οι vivodi και tellas με 32.3 και 34 ευρώ/μήνα, αντίστοιχα. Αν θες ΟΤΕnet ή forthnet, παέι στα 49 και 47.90 ευρώ, αντίστοιχα (όλα αυτά είναι χωρίς ΦΠΑ). Τώρα όσον αφορά την ποιότητα, έχουν ακουστεί διάφορα για τους περισσότερους ISPs. Άλλοι χρήστες πιάνουν καλές ταχύτητες, άλλοι σέρνονται. Πάντως απο τη στιγμή που θα ενεργοποιήσει ο ΟΤΕ τη γραμμή σου, μπορείς να πάρεις ένα demo account απο κάποιον ISP για να δοκιμάσεις δωρεαν για λίγες μέρες τις υπηρεσίες του και μετά να επιλέξεις. Δε δίνουν όλοι demo accounts. Απ'όσο ξέρω, tellas και forthnet δίνουν. 5) Φυσικά. Και να δέχεσαι, και να κάνεις. Η γραμμή χρησιμοποιείται για μεταφορά φωνής ανεξάρτητα από το ιντερνετ. :) 6) 150 είναι μόνο η χρέωση στον ΟΤΕ, ή και η συνδρομή μαζί? Επίσης 150 είναι το δίμηνο ή τον μήνα? Υπολόγισε το μηνιαίο σύνολο σου και σύγκρινέ το με το κόστος της DSL όπως την περιέγραψα παραπάνω και θα δείς αν συμφέρει. 7) Όπως είπα και στο (3), προς το παρόν νομίζω οτι η εγκατάσταση γίνεται υποχρεωτικά από τον ΟΤΕ, συνεπώς σου δίνει υποχρεωτικά και το δικό του μοντεμ. :( vbm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον vbm 4) Πάντως απο τη στιγμή που θα ενεργοποιήσει ο ΟΤΕ τη γραμμή σου, μπορείς να πάρεις ένα demo account απο κάποιον ISP για να δοκιμάσεις δωρεαν για λίγες μέρες τις υπηρεσίες του και μετά να επιλέξεις. Δε δίνουν όλοι demo accounts. Απ'όσο ξέρω, tellas και forthnet δίνουν . 6) 150 είναι μόνο η χρέωση στον ΟΤΕ, ή και η συνδρομή μαζί? Επίσης 150 είναι το δίμηνο ή τον μήνα? Υπολόγισε το μηνιαίο σύνολο σου και σύγκρινέ το με το κόστος της DSL όπως την περιέγραψα παραπάνω και θα δείς αν συμφέρει. 4) Δίνει και η Τελλάς demo? 6) Προφανώς μιλάγει για δίμηνο και συνολικό λογαριασμό. Αν αναφέρεται σε 150 ανά δίμηνο, πιστεύω πως είναι οριακά ...και μπορεί να πει ότι ΝΑΙ τον συμφέρει! Αφού οι τάσεις είναι... οι τιμές να πέσουν στο μέλλον για την ADSL :o Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Ioannis Jr. Arximidi, exeis dei omos times sto eksoteriko? Έχω δει. Και ο ΟΤΕ και η Vivodi (που πλέον σου δίνει την επιλογή να βάλεις ξεχωριστό ISP) χρεώνουν το ίδιο ακριβά τη σύνδεση μέχρι τον ISP. Το λυπηρό είναι ότι οι ISPs χρεώνουν παραπάνω απ' ότι ο "καλωδιάς" - αν το ψάξεις θα δεις ότι στο εξωτερικό η αναλογία είναι συνήθως 1:1, άρα οι ISPs είναι οι πιο ακριβοί. Και μάλιστα λάβε υπόψη ότι ο ΟΤΕ μεταφέρει τα πακέτα σου μέχρι την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αντίθετα με το εξωτερικό όπου η διασύνδεση γίνεται συνήθως σε κάθε τοπικό κέντρο, ο ISP υποχρεούται δηλαδή να έχει γραμμές σε κάθε τοπικό κέντρο το οποίο συνεπάγεται μεγαλύτερο κόστος. Πάντως, στο εξωτερικό όταν ξεκίνησε το DSL κόστιζε πάνω από €100. Ναι, συμφωνώ ότι η τεχνολογία έχει ωριμάσει και φθηνήνει, όμως δεν παύει να είναι καινούργια για τον ΟΤΕ, οπότε στην αρχή έχει αυξημένο κόστος μέχρι να μάθει να τη δουλεύει. Όπως επίσης έχει αυξημένο κόστος από τους χρήστες που είναι 24ώρες το 24ώρο και κατεβάζουν ταινίες - μόνο όταν αρχίσουν να μπαίνουν οι χρήστες που χρησιμοποιούν τη σύνδεση 2 ώρες τη μέρα, θα συμπιεστεί το κόστος, όπως έγινε στο εξωτερικό... Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbm Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet 4) Δίνει και η Τελλάς demo? Νομίζω είχα διαβάσει κάπου οτι δίνει για 2 μέρες. vbm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον vbm Νομίζω είχα διαβάσει κάπου οτι δίνει για 2 μέρες. H FORTHnet δίνει 2 μέρες demo, όχι η Τellas. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Τίποτε νεώτερο Hunter; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 16, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 ΤΟ ΙΝΚΑ μου ειπε να μην κανω καμια κινηση μεχρι να το ερευνησουν το θεμα , τους εστειλα τον λογαριασμο και μια επιστολη αναγραφοντας τα παντα που εχω τραβηξει με αυτο το θεμα , επισης ανεφερα το link για το θεμα εδω να δουν οτι κι αλλοι φιλοι εχουν τραβηξει τα ιδια Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter ΤΟ ΙΝΚΑ μου ειπε να μην κανω καμια κινηση μεχρι να το ερευνησουν το θεμα , τους εστειλα τον λογαριασμο και μια επιστολη αναγραφοντας τα παντα που εχω τραβηξει με αυτο το θεμα , επισης ανεφερα το link για το θεμα εδω να δουν οτι κι αλλοι φιλοι εχουν τραβηξει τα ιδια Με το καμία κίνηση εννοούν να πληρώσεις το λογαριασμό και βλέπουμε ή αφήνεις τα πράγματα όπως είναι μέχρι νεότερη ενημέρωση; Και αν δεν πληρώσεις, δε θα σου κόψει ο ΟΤΕ το τηλέφωνο; Πάντως όταν λήξει το θέμα άντε να βρεις αυτούς τους "είμαστε κράτος εμείς" και γράψε σε μια κάμερα τις αντιδράσεις τους να τις έχεις να γελάς. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 16, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lewton Με το καμία κίνηση εννοούν να πληρώσεις το λογαριασμό και βλέπουμε ή αφήνεις τα πράγματα όπως είναι μέχρι νεότερη ενημέρωση; Και αν δεν πληρώσεις, δε θα σου κόψει ο ΟΤΕ το τηλέφωνο; Πάντως όταν λήξει το θέμα άντε να βρεις αυτούς τους "είμαστε κράτος εμείς" και γράψε σε μια κάμερα τις αντιδράσεις τους να τις έχεις να γελάς. Πληρωμη δεν προκεται να κανω , διοτι αμα τα πληρωσω δεν εχω ελπιδα να τα παρω πισω , και το θεμα του "Ειμαστε Κρατος" δεν θελει καμερα , θελει ξυλωμα απο την ριζα τους , και αντικατασταση με ανθρωπους που ΑΚΟΥΝΕ τα προβληματα του ΚΑΘΕ καταναλωτη οι οποια ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ τους. Αμα το κοψουνε το τηλεφωνο προβλημα τους οχι δικο μου , αυτη θα χασουνε , κινητο εχω , δωρεαν χρονο εχω , και το πιο συμαντικο , υπαρχουν και αλλες εταιριες Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts