Jump to content

Blackview Breeze

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 519
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει ένας τρόπος που είχα βρει στο google για xposed χωρίς custom recovery με flashfire ή flashify για install τα zip αλλά δεν το είχα πετύχει όταν δοκίμασα.

Δεν παίζουν με τπτ !!!

Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8

Δεν παίζουν με τπτ !!!

Ότι και να δοκίμασα δεν έγινε τίποτα! Και το πιο πιθανό είναι ότι δεν παίζει να βρει κάποιο custom recovery για το breeze. Το μόνο που θα μπορούσε να βοηθήσει είναι αν γινόταν εγκατάσταση τα zip από το stock recovery. Δεν ξέρω αν γίνεται δεν το έχω ψάξει!

Και μετα απο 5,5 μηνες στα χερια του γιου μου, το κινητο-ηρωας, μετα απο πτωση και ραγισμενη οθονη, αποχαιρετησε τον ματαιο τουτο κοσμο!:(

Πριν ομως, καταφερε να σπασει καθε ρεκορ αντοχης! 5,5 μηνες στα χερια του ειναι κατι που δυσκολα θα επαναληφθει!

Μια απο τις καλυτερες αγορες μου.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Στην 4.4 δε θέλει custom recovery το xposed.εγκαθιστώντας τον installer και το περνάς απο εκεί.Εννοειται βέβαια ότι πρέπει να έχεις την ρομ να την ξαναβάλεις σε περίπτωση κολλήματος αν και υπάρχει τρόπος να απεγκατασταθει και κατα την εκκίνηση.

Τέλος μιας και το κινητό έχει mtk6582 μπορείς να δοκιμάσεις να φτιάξεις ρεκοβερυ μέσω των mtk tools

• 3 weeks later...

Λοιπόν μετά από σχεδόν 6 μήνες το κινητό άρχισε τα προβλήματα , το ηχείο που είναι υπεύθυνο για τον ήχο στις εισερχόμενες έγινε καραμούζα(παραμορφώνει τον ήχο - παίζει πολύ χαμηλά) ότι ρύθμιση και να άλλαξα το αποτέλεσμα το ίδιο , η μπαταρία πάει από το κακό στο χειρότερο (μισή μέρα και πολύ λέω δεν την βγάζει με μέτρια χρήση).

Καμιά αναβάθμιση λογισμικού απο την εταιρεία !!!

Για σχεδόν 6 μήνες καλό ήταν ...

Λοιπόν μετά από σχεδόν 6 μήνες το κινητό άρχισε τα προβλήματα , το ηχείο που είναι υπεύθυνο για τον ήχο στις εισερχόμενες έγινε καραμούζα(παραμορφώνει τον ήχο - παίζει πολύ χαμηλά) ότι ρύθμιση και να άλλαξα το αποτέλεσμα το ίδιο , η μπαταρία πάει από το κακό στο χειρότερο (μισή μέρα και πολύ λέω δεν την βγάζει με μέτρια χρήση).

Καμιά αναβάθμιση λογισμικού απο την εταιρεία !!!

Για σχεδόν 6 μήνες καλό ήταν ...

Άντε για το ηχείο μπορεί να τα έπαιξε αλλά και η μπαταρία το πιο πιθανό είναι απλά δες στο διάγραμμα τι σου τρώει μπαταρία μήπως έχεις κάποιο drain!

Γιάννη battery drain δεν παίζει με το Greenify κτλ σεταρισμενα καλά , αλλαγή θέλει αλλά δεν πρόκειται φιλαράκι θα πάω για άλλο κινητό.Υπήρχαν σκέψεις για το Omega Pro αλλά θα μείνω μακριά απο την Blackview.

Γιάννη battery drain δεν παίζει με το Greenify κτλ σεταρισμενα καλά , αλλαγή θέλει αλλά δεν πρόκειται φιλαράκι θα πάω για άλλο κινητό.Υπήρχαν σκέψεις για το Omega Pro αλλά θα μείνω μακριά απο την Blackview.

Και με greenify πάλι το λειτουργικό σύστημα android κα το λειτουργικό android μπορεί να σου τρώνε μπαταρία γιατί κρατάνε την συσκευή ξύπνια και να μην πέφτει σε deep sleep. Και εγώ δεν το έχω πλέον το κινητό με το X5 Pro είμαι υπέρ ευχαριστημένος!

Τα Wakelocκs τα παρατηρώ να δω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά όχι , τα έφτυσε η μπαταρία !

Χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένος με την αγορά σου(έχεις και τα xposed σου;)) , θα πάω σε κάτι με μεγαλύτερη μπαταρία (καλοβλέπω το xiaomi redmi 3).

Τα Wakelocκs τα παρατηρώ να δω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά όχι , τα έφτυσε η μπαταρία !

Χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένος με την αγορά σου(έχεις και τα xposed σου;)) , θα πάω σε κάτι με μεγαλύτερη μπαταρία (καλοβλέπω το xiaomi redmi 3).

Καλύτερα να συνεχίσουμε με pm να μην βγαίνουμε off topic! Σου στέλνω!

Δευτερος νεκρος επεσε στο καθηκον

Έπεσε στο καθήκον? Δώσε μας πληροφορίες για τον μαχητή! :p

Οχι ρε παιδια το δικο μου του παιδιου ποιο πανω.Το δικο μου παει τεζα κανενα απολυτως προβλημα
Εχω Breeze και ειμαι σουπερ

Οχι ρε παιδια το δικο μου του παιδιου ποιο πανω.Το δικο μου παει τεζα κανενα απολυτως προβλημα

Για τον Βαγγέλη το λες ή για τον Σταμάτη που και αυτός έχει θέματα? :p

• 2 weeks later...
αυτο που ειχα παρει εγω πρεπει να εχει πεσει κατω 1000000000000000000 φορες τουλαχιστον , το πεταω απο εδω απο εκει νερο σταχτες οτι ναναι εχει πεσει πανω και ακομα δουλευει !

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

• 1 month later...

Καλησπέρα παιδιά!

Όπως έχω ξαναγράψει έχω αγοράσει το κινητό για τη μητέρα μου. Ήθελα να ρωτήσω όποιους το χρησιμοποιούν ακόμα αν σας έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα ή έχετε παρατηρήσει ύποπτη συμπεριφορά...

Την προηγούμενη εβδομάδα άρχισε να τσιρίζει οτι βγήκε ένα πουλί στην οθόνη...:lol: Είχε εγκατασταθεί ο apus launcher και συνέχιζε να δείχνει ότι κάτι κατεβάζει στη γραμμή ειδοποιήσεων... Κατεβάζοντας να δω τι ήταν δεν εμφάνιζε κάτι, οπότε του έκλεισα το wifi και του έκανα επανεκκίνηση. Ανοίγοντάς το πάλι έσβησα τον apus και δεν βρήκα άλλη ξεκάρφωτη εφαρμογή. Μετά από λίγο ακούω πάλι τσιρίδες... Είχαν χαθεί πάνω από τις μισές φωτογραφίες του κινητού. Δοκίμασα με το disk digger μήπως τις επαναφέρω, αλλά τζίφος. Και φυσικά όλη την ώρα είχα γκρίνια και δράμα. Το τηλέφωνο το χρησιμοποιεί πιο πολύ σαν dumbphone και σπάνια συνδέεται στο wifi και μου "ορκιζόταν" ότι προτού γίνει όλο το σκηνικό ήταν όλα κλειστά και ότι όταν το πήρε στα χέρια της, άνοιξε την οθόνη και βρισκόταν σε εξέλιξη το κατέβασμα και η εγκατάσταση...

Μου φάνηκαν όλα πολύ περίεργα και δεν ήξερα τι να σκεφτώ, υποψιαζόμουν ότι μπορεί να πατούσε ό,τι να 'ναι και να έκανε τη ζημιά, μέχρι που μπήκα στο νήμα του homtom h7 και είδα ότι πριν περίπου 2 μήνες είχαν αντίστοιχα κρούσματα οι εκεί κάτοχοι, με malware στο λογισμικό και εγκατάσταση διαφόρων εφαρμογών (ο apus πρώτος πρώτος) και σύνδεση στο internet χωρίς οι χρήστες να το επιλέξουν...Απλά έκανα τον συνειρμό μήπως...

Έχει κάνει σε κάποιον από εσάς αντίστοιχη περίεργη συμπεριφορά ;:mad:

Edited by NikoSoti

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Καλησπέρα παιδιά!

Όπως έχω ξαναγράψει έχω αγοράσει το κινητό για τη μητέρα μου. Ήθελα να ρωτήσω όποιους το χρησιμοποιούν ακόμα αν σας έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα ή έχετε παρατηρήσει ύποπτη συμπεριφορά...

Την προηγούμενη εβδομάδα άρχισε να τσιρίζει οτι βγήκε ένα πουλί στην οθόνη...:lol: Είχε εγκατασταθεί ο apus launcher και συνέχιζε να δείχνει ότι κάτι κατεβάζει στη γραμμή ειδοποιήσεων... Κατεβάζοντας να δω τι ήταν δεν εμφάνιζε κάτι, οπότε του έκλεισα το wifi και του έκανα επανεκκίνηση. Ανοίγοντάς το πάλι έσβησα τον apus και δεν βρήκα άλλη ξεκάρφωτη εφαρμογή. Μετά από λίγο ακούω πάλι τσιρίδες... Είχαν χαθεί πάνω από τις μισές φωτογραφίες του κινητού. Δοκίμασα με το disk digger μήπως τις επαναφέρω, αλλά τζίφος. Και φυσικά όλη την ώρα είχα γκρίνια και δράμα. Το τηλέφωνο το χρησιμοποιεί πιο πολύ σαν dumbphone και σπάνια συνδέεται στο wifi και μου "ορκιζόταν" ότι προτού γίνει όλο το σκηνικό ήταν όλα κλειστά και ότι όταν το πήρε στα χέρια της, άνοιξε την οθόνη και βρισκόταν σε εξέλιξη το κατέβασμα και η εγκατάσταση...

Μου φάνηκαν όλα πολύ περίεργα και δεν ήξερα τι να σκεφτώ, υποψιαζόμουν ότι μπορεί να πατούσε ό,τι να 'ναι και να έκανε τη ζημιά, μέχρι που μπήκα στο νήμα του homtom h7 και είδα ότι πριν περίπου 2 μήνες είχαν αντίστοιχα κρούσματα οι εκεί κάτοχοι, με malware στο λογισμικό και εγκατάσταση διαφόρων εφαρμογών (ο apus πρώτος πρώτος) και σύνδεση στο internet χωρίς οι χρήστες να το επιλέξουν...Απλά έκανα τον συνειρμό μήπως...

Έχει κάνει σε κάποιον από εσάς αντίστοιχη περίεργη συμπεριφορά ;:mad:

Δεν είναι περίεργη συμπεριφορά της συσκευής καθεαυτής αλλά λογισμικό το θέμα. Κάνε ένα root και κατέβασε το adaway κάνεις και ένα σκαν για τις εφαρμογές malware και κάνε τες απεγκατάσταση. Αν υπήρχε custom recovery και μπορούσες να βάλεις xposed θα σου έλεγα κατευθείαν το minmin guard. Αν έχεις άλλη συσκευή επειδή αναφέρεις ότι είδες κάτι σε άλλο θέμα συσκευής και έχεις root και υπάρχει custom recovery πέρασε το xposed και βάλε το minmin guard!

Έχω βρει ένα custom recovery στο 4pda, αλλά δεν έχω περάσει ακόμα. Απλά δεν θέλω γκρίνια... :(

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Έχω βρει ένα custom recovery στο 4pda, αλλά δεν έχω περάσει ακόμα. Απλά δεν θέλω γκρίνια... :(

Δεν υπάρχει πλέον αυτή η συσκευή λειτουργική στα χέρια μου για να δοκίμαζα αυτό που λες και να σου έλεγα αποτελέσματα. Πάντως αν έχεις λίγες γνώσεις και έχεις δοκιμάσει κάτι παρόμοιο σε άλλη συσκευή η εργοστασιακή ρομ υπάρχει στο needrom.com οπότε πιστεύω το custom recovery που έχεις βρει το δοκιμάζεις άφοβα μετά αφού κατεβάσεις και την stock rom για να έχεις καβάτζα σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά!

Μπορείς να βάλεις το link σε παρακαλώ ?

Μπορείς να βάλεις το link σε παρακαλώ ?

4pda_blackview_breeze_v2

Εδώ είναι το νήμα του τηλεφώνου. Με αυτόματη μετάφραση θα βγάλεις νόημα! :p

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)