Jump to content

Blackview Breeze

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ulefone be x στα 56 δολάρια στο gearbest(βέβαια είναι 4.5 ίντσες)!

Το δικό μου το έδωσα στον ανηψιό και έχει ξετρελαθει όλη μέρα με το breeze στο χέρι λέμε!

• Απαντήσεις 519
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλυτερα να σου στειλω πμ να μην ειμαστε και εκτος θεματος.

Έγινε φίλε Βαγγέλη περιμένω!

Τυχαίνουν αυτά Γιάννη , εμείς να είμαστε καλά και κινητά θα περάσουν πολλά από τα χέρια μας. (Τελικά το Breeze δεν ειναι καλό στα μακροβούτια :) )

Κάμε λίγο υπομονή για να τσιμπήσεις κατά τα Χριστούγεννα σε πολύ καλή τιμή κάποιο με Android 6.

Edited by st@m@tis
Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8

Τυχαίνουν αυτά Γιάννη , εμείς να είμαστε καλά και κινητά θα περάσουν πολλά από τα χέρια μας. (Τελικά το Breeze δεν ειναι καλό στα μακροβούτια :) )

Κάμε λίγο υπομονή για να τσιμπήσεις κατά τα Χριστούγεννα σε πολύ καλή τιμή κάποιο με Android 6.

Μέχρι τα Χριστούγεννα έχουμε καιρό! Αν παραγγείλω αύριο είμαι ανάμεσα σε 2 θα είναι μέχρι τα Χριστούγεννα εδω! :p οπότε τότε ξανά βλέπουμε!

Μου έστειλαν email απο το Banggood (Το Gearbest δεν δεχόταν την prepaid μου) οτι υπάρχει έλλειψη και θα καθυστερήσουν την αποστολή και εάν θέλω να μου επιστρέψουν τα χρήματα αλλά επειδή δεν βιάζομαι θα περιμένω να το στείλουν.

Ελπίζω να παραλάβεις νωρίτερα και να μας πεις εντυπώσεις !

παιδια εχω ενα θεμα ...μου βγαζει μηνυμα η κληση δεν προωθήθηκε υπερβαση οριου με vodafone που εχω....φταιει η συσκευη??η το δικτυο??εχω 700 λεπτα προς ολους αλλα δεν τα καταναλωνω.....μηπως ειναι θεμα συσκευης η τοπικης κεραιας ληψης??γιατι σε αλλη περιοχη δεν μου το κανει.

παιδια εχω ενα θεμα ...μου βγαζει μηνυμα η κληση δεν προωθήθηκε υπερβαση οριου με vodafone που εχω....φταιει η συσκευη??η το δικτυο??εχω 700 λεπτα προς ολους αλλα δεν τα καταναλωνω.....μηπως ειναι θεμα συσκευης η τοπικης κεραιας ληψης??γιατι σε αλλη περιοχη δεν μου το κανει.

Το πάθαινα καθημερινά! Μετά από 2-3 αποτυχημένες κλήσεις απανωτές το έκανε το άφηνα 1 λεπτό δοκίμαζα πάλι και έκανε κανονικά κλήση!

• 2 weeks later...
Παιδες ανοιγω χτες το καπακι να βαλω μια sd card και βλεπω μια βιδα ξεβιδωτη και διαπιστωσα οτι ολες δεν ηταν καλα βιδωμενες
Εχω Breeze και ειμαι σουπερ

Και τα δυο τηλέφωνα που πήρα πάντως δουλεύουν ακόμα άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα, δεν τα έχω βέβαια

αλλά οι κατοχοί τους ακόμη δεν το πιστεύουν ότι με τα λεφτά που δώσανε πήραν μια χαρά τηλεφωνάκι.

iphone 7 iOS 12.0

Και χωρίς ρούτ δεν υπάρχει αναβάθμιση ... Πάντως για τα χρήματα του τα "σπάει" !!!

(άσχετο) Λέω μετά τις γιορτές να πάρω για την γυναίκα το Omega pro που είναι κινητάρα !

Παιδες λιγο την βοηθεια σας.Η καμερα την νυχτα καθυστερει να τραβηξει και το φλας αναβοσβηνει με αποτελεσμα να μην βγαζει καθαρες φωτογραφιες.
Εχω Breeze και ειμαι σουπερ

Παιδες λιγο την βοηθεια σας.Η καμερα την νυχτα καθυστερει να τραβηξει και το φλας αναβοσβηνει με αποτελεσμα να μην βγαζει καθαρες φωτογραφιες.

Δοκίμασε να κατεβάσεις κάποια άλλη εφαρμογή για λήψεις φωτογραφιών και αν συνεχιστεί μάλλον θα χρειαστεί factory reset μήπως και φτιάξει .

Η κινητάρα έχει και δική της built in εφαρμογή για backup/restore! :D

Χρειάστηκε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό της mother....:rolleyes:

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

• 4 weeks later...
Υπάρχει ένας τρόπος που είχα βρει στο google για xposed χωρίς custom recovery με flashfire ή flashify για install τα zip αλλά δεν το είχα πετύχει όταν δοκίμασα.

Αρα Γιαννη you took the pool

Έτσι κι αλλιώς το κινητό έχει πάρει pool και στο Χ5 Pro που έχω τώρα, έχω κανονικά xposed και τα modules που χρησιμοποιώ πάντα και δεν τα είχα στο breeze.