dimi_1982 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Ulefone be x στα 56 δολάρια στο gearbest(βέβαια είναι 4.5 ίντσες)! Το δικό μου το έδωσα στον ανηψιό και έχει ξετρελαθει όλη μέρα με το breeze στο χέρι λέμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλυτερα να σου στειλω πμ να μην ειμαστε και εκτος θεματος. Έγινε φίλε Βαγγέλη περιμένω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 (edited) Τυχαίνουν αυτά Γιάννη , εμείς να είμαστε καλά και κινητά θα περάσουν πολλά από τα χέρια μας. (Τελικά το Breeze δεν ειναι καλό στα μακροβούτια :) ) Κάμε λίγο υπομονή για να τσιμπήσεις κατά τα Χριστούγεννα σε πολύ καλή τιμή κάποιο με Android 6. Edited November 13, 2015 by st@m@tis Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Τυχαίνουν αυτά Γιάννη , εμείς να είμαστε καλά και κινητά θα περάσουν πολλά από τα χέρια μας. (Τελικά το Breeze δεν ειναι καλό στα μακροβούτια :) ) Κάμε λίγο υπομονή για να τσιμπήσεις κατά τα Χριστούγεννα σε πολύ καλή τιμή κάποιο με Android 6. Μέχρι τα Χριστούγεννα έχουμε καιρό! Αν παραγγείλω αύριο είμαι ανάμεσα σε 2 θα είναι μέχρι τα Χριστούγεννα εδω! :p οπότε τότε ξανά βλέπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Νέα θήκη για να μην κρυώνει τώρα τον χειμώνα http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_249427.html Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Ωραια.την πηρες Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Την παράγγειλα , μόλις παραλάβω θα σας πω εντυπώσεις :) Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Την πηρα και γω δεν κρατηθηκα Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Μου έστειλαν email απο το Banggood (Το Gearbest δεν δεχόταν την prepaid μου) οτι υπάρχει έλλειψη και θα καθυστερήσουν την αποστολή και εάν θέλω να μου επιστρέψουν τα χρήματα αλλά επειδή δεν βιάζομαι θα περιμένω να το στείλουν. Ελπίζω να παραλάβεις νωρίτερα και να μας πεις εντυπώσεις ! Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 παιδια εχω ενα θεμα ...μου βγαζει μηνυμα η κληση δεν προωθήθηκε υπερβαση οριου με vodafone που εχω....φταιει η συσκευη??η το δικτυο??εχω 700 λεπτα προς ολους αλλα δεν τα καταναλωνω.....μηπως ειναι θεμα συσκευης η τοπικης κεραιας ληψης??γιατι σε αλλη περιοχη δεν μου το κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 παιδια εχω ενα θεμα ...μου βγαζει μηνυμα η κληση δεν προωθήθηκε υπερβαση οριου με vodafone που εχω....φταιει η συσκευη??η το δικτυο??εχω 700 λεπτα προς ολους αλλα δεν τα καταναλωνω.....μηπως ειναι θεμα συσκευης η τοπικης κεραιας ληψης??γιατι σε αλλη περιοχη δεν μου το κανει. Το πάθαινα καθημερινά! Μετά από 2-3 αποτυχημένες κλήσεις απανωτές το έκανε το άφηνα 1 λεπτό δοκίμαζα πάλι και έκανε κανονικά κλήση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Παιδες ανοιγω χτες το καπακι να βαλω μια sd card και βλεπω μια βιδα ξεβιδωτη και διαπιστωσα οτι ολες δεν ηταν καλα βιδωμενες Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Και τα δυο τηλέφωνα που πήρα πάντως δουλεύουν ακόμα άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα, δεν τα έχω βέβαια αλλά οι κατοχοί τους ακόμη δεν το πιστεύουν ότι με τα λεφτά που δώσανε πήραν μια χαρά τηλεφωνάκι. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Κανένα πρόβλημα και από εμένα , αναβάθμιση θα ήθελα σε 5.1 αλλά δεν το βλέπω ! Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Σταματη ναι ρε φιλε και γω αλλα με το ροοτ γιοκ Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Και χωρίς ρούτ δεν υπάρχει αναβάθμιση ... Πάντως για τα χρήματα του τα "σπάει" !!! (άσχετο) Λέω μετά τις γιορτές να πάρω για την γυναίκα το Omega pro που είναι κινητάρα ! Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Παιδες λιγο την βοηθεια σας.Η καμερα την νυχτα καθυστερει να τραβηξει και το φλας αναβοσβηνει με αποτελεσμα να μην βγαζει καθαρες φωτογραφιες. Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Παιδες λιγο την βοηθεια σας.Η καμερα την νυχτα καθυστερει να τραβηξει και το φλας αναβοσβηνει με αποτελεσμα να μην βγαζει καθαρες φωτογραφιες. Δοκίμασε να κατεβάσεις κάποια άλλη εφαρμογή για λήψεις φωτογραφιών και αν συνεχιστεί μάλλον θα χρειαστεί factory reset μήπως και φτιάξει . Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Η κινητάρα έχει και δική της built in εφαρμογή για backup/restore! :D Χρειάστηκε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό της mother....:rolleyes: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Παιδες απο exposed ποια εκδοση δουλευει στο κινητο? Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καμια ... χωρις custom recovery Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Απο οτι βλεπω δεν υπαρχει για μας custom recovery οποτε the pool Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Υπάρχει ένας τρόπος που είχα βρει στο google για xposed χωρίς custom recovery με flashfire ή flashify για install τα zip αλλά δεν το είχα πετύχει όταν δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Αρα Γιαννη you took the pool Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Αρα Γιαννη you took the pool Έτσι κι αλλιώς το κινητό έχει πάρει pool και στο Χ5 Pro που έχω τώρα, έχω κανονικά xposed και τα modules που χρησιμοποιώ πάντα και δεν τα είχα στο breeze. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts