Jump to content

Blackview Breeze

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες τα κουμπια στο κατω μερος ειναι φωτιζομενα η οχι

Οχι δεν είναι! Αν είχε ένα led για ειδοποιήσεις πάντως θα ήταν άπαιχτο!

• Απαντήσεις 519
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ενα led για ειδοποιησεις και τα κατω κουμπια φωτιζομενα και θα ηταν κορυφη

Για το led ναι εννοείται! Αλλά για το φως στα κουμπιά και να ήταν με φως αν είχε επιλογή για να το σβήσω θα ήταν σβηστό! Όπως και τώρα. Και στο Samsung που είχα πριν από αυτο, το είχα πάντα σβηστό το φως στα κουμπιά!

Για το kingroot που το κανεται ρουτ, στο xda το αντιμετωπιζουν σαν κακοβουλο λογισμικο. Πολλοι ειχαν προβλημα θελονντας να το ξερουταρουν οτι κατσικωνεται, δεν φευγει και σε τρωει πορους απο την μνημη.

Οποτε μεσω υγιους ΖΙΡ το ρουτ.

Το KingRoot Μπορεις να το πετάξεις με το Super-Sume Pro (θα εγκαταστήσει αυτόματα το SuperSU και ότι σχετίζεται με το KingRoot ακόμα και το ίδιο το Super-Sume Pro μπορείς να το απεγκαταστήσεις μετά)
Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8

Εχει τυχει σε καποιον να σταματησει ξαφνικα να ακουγεται ο ηχος κλησης? Ενω οι ηχοι ειδοποιησης, αφης κλπ ακουγονται κανονικα, ο ηχος κλησης οταν καποιος καλει δεν ακουγεται. Πειραζοντας την ενταση του ηχου κλησης ή αλλαζοντας ηχο κλησης παλι δεν νιωθει. Επισης εχει εμφανιστει και ενα αστερακι διπλα στο σημα κινητης, δεν ξερω πως εγινε αυτο και αν παιζει ρολο για το θεμα του ηχου κλησης επειδη δεν το δουλευω εγω. Καμια ιδεα?
The day is my enemy, the night my friend

Εχει τυχει σε καποιον να σταματησει ξαφνικα να ακουγεται ο ηχος κλησης? Ενω οι ηχοι ειδοποιησης, αφης κλπ ακουγονται κανονικα, ο ηχος κλησης οταν καποιος καλει δεν ακουγεται. Πειραζοντας την ενταση του ηχου κλησης ή αλλαζοντας ηχο κλησης παλι δεν νιωθει. Επισης εχει εμφανιστει και ενα αστερακι διπλα στο σημα κινητης, δεν ξερω πως εγινε αυτο και αν παιζει ρολο για το θεμα του ηχου κλησης επειδη δεν το δουλευω εγω. Καμια ιδεα?

Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και βγαλε μπαταρια σε πρωτη φαση

Τελικα το θεμα ηταν το αστερακι αυτο που ειχε εμφανιστει, κατεβαζοντας την κουρτινα και πατωντας το εικονιδιο με τις ρυθμισεις ηχου με καποιο τροπο εφυγε και το προβλημα λυθηκε.

The day is my enemy, the night my friend

• 2 weeks later...
Παίδες γνωρίζουμε το δείκτη SAR γι' αυτό το κινητό; Ενδιαφέρεται ένας φίλος, αλλά θέλει να ξέρει το δείκτη. Έψαξα στο net αλλά δε βρήκα άκρη.

Παίδες γνωρίζουμε το δείκτη SAR γι' αυτό το κινητό; Ενδιαφέρεται ένας φίλος, αλλά θέλει να ξέρει το δείκτη. Έψαξα στο net αλλά δε βρήκα άκρη.

ουτε προκειται να βρεις ποτε ... εδω δεν βρισκουμε σε γνωστους κινεζους πχ xiaomi ... θα βρουμε @ BlackviEw ? :D

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Κατεβάζεις το MTK Engineering Mode από play store ή πληκτρολογείς στον dial *#*#3646633#*#*

Δεν τοχω δοκιμάσει στο συγκεκριμένο κινητό αλλά σε αλλά με mtk 65**

• 2 weeks later...
τι να λεμε γι'αυτο το κινητο , 53 ευρω κοστος και ακομα ΤΑ ΣΠΑΕΙ !!

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

τι να λεμε γι'αυτο το κινητο , 53 ευρω κοστος και ακομα ΤΑ ΣΠΑΕΙ !!

Πέρα από το C και το I που εχουν φύγει από το καπάκι δεν έχει χάσει καθόλου την υφή του ούτε σε γωνίες! Στο μπλέ πλαίσιο ένα πολύ μικρό σημαδάκι έχει φύγει το χρώμα. 55 ευρώ και πετάει πραγματικά! Κλαίω τα λεφτά που έδινα τόσα χρόνια για επώνυμα διαγωνιζόμενα κινητά..

Παιδες για δειτε τωρα ειναι στα 80 δολαρια

Οι περισσότεροι νομίζω το πήραμε με την τρελή προσφορά του gearbest.

Παιδια exposed κουμπωσε τελικα η οχι

Υπάρχει ένας τρόπος στο google που βρήκα χωρίς custom recovery μέσω μιας εφαρμογής του flashfire το οποίο όμως θέλει super su. Προσπάθησα να βγάλω το kingo root με το super sume αλλά μάταια! Δοκίμασε το και εσύ να δούμε τι γίνεται!

Δεν λειτουργεί μετά απο δοκιμές που έκανα με όλους τους τρόπους που βρήκα , ελπίζω κάποιος άλλος φίλος να έχει καλύτερα αποτελέσματα.
Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8

Μια πραγματικά έκπληξη από τις δυνατότητες αυτού του κινητού. Δυστυχώς όμως το ταξίδι του έλαβε τέλος με ένα πολύ περίεργο τρόπο.. Μπάνιο σε ζουμί από λάχανο-καρότο σαλάτα με αλάτι και ξύδι. Τα όξυνα αυτά όλα μαζί δεν το άφησαν να πάρει ανάσα και το αποτέλεσμα θα το δείτε παρακάτω. Η εμπειρία μου από το διάστημα που είχα την συσκευή αυτή, εξαιρετική! Μπαταρία, ανταπόκριση, λειτουργικότητα τέλεια! Για αγορά 55 ευρών ήταν τέλειο ούτε να κλαίω τα λεφτά μου ούτε τίποτα! Το μόνο που με χάλασε είναι ότι έχασα τα αρχεία στην μνήμη της συσκευής. Τώρα αν και υπάρχει στα 60 ευρώ δεν θα πάρω την ίδια συσκευή θα πάω σε κάποια άλλη συσκευή. Όσοι το έχετε να το χαίρεστε πραγματικά και να συνεχίσει να σας είναι εργαλείο!

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/13/273fd09d90ee1a3d3af237a9075bd77c.jpg

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/13/c6a8498ffed4e3d77c42aa10d9d3f5f5.jpg

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/13/de6783a130509e50e7fa3cc551827b95.jpg

Φιλε Γιαννη λυπαμαι πραγματικα, γιατι ξερω οτι το αγαπησες το κινητακι! :(

Στα εξηντα γιουρα, υπαρχουν κι αλλες πλεον επιλογες που μεχρι τωρα αποδικνυονται εξισου καλες.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Φιλε Γιαννη λυπαμαι πραγματικα, γιατι ξερω οτι το αγαπησες το κινητακι! :(

Στα εξηντα γιουρα, υπαρχουν κι αλλες πλεον επιλογες που μεχρι τωρα αποδικνυονται εξισου καλες.

Δεν ξέρω σε τι να πάω τώρα πραγματικά! Τι έχεις να προτείνεις σε αυτά τα λεφτά εσύ??

Αιωνια η μνημη του μαχητη των 50 ευρω

Μαχητής μεγάλος αποδείχτηκε!

Και αυτό που μου την έσπασε πιο πολύ από όλα είναι ότι "πήγε" πολύ άδικα.. Να ήταν στο καθήκον να πω εντάξει! Μου έπεσε από το χέρι έσπασε χάλασε εγώ φταίω.. Τώρα να πάει από τάπερ που δεν ήταν κλειστό το καπάκι και έτρεξαν ζουμιά από την σαλάτα και η σακούλα που ήταν το τάπερ μέσα ήταν και τρύπια και τρέξανε από έξω και το κινητό ήταν στην γωνία και απλά έγινε μούσκεμα.. Άδικο πολύ!!

Δεν ξέρω σε τι να πάω τώρα πραγματικά! Τι έχεις να προτείνεις σε αυτά τα λεφτά εσύ??

Καλυτερα να σου στειλω πμ να μην ειμαστε και εκτος θεματος.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.