Jump to content

Blackview Breeze

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήρα και εγώ δύο. Για να δουμε τι λέει η blackview.

Edit: Στο site του gearbest γράφει

Front camera 2.0mp

Back camera 5.0mp

Αυτό είναι μάλλον το v2

Edited by Nirvana1979
HTC DESIRE 825

• Απαντήσεις 519
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το εχει κανεις η απλα ειδαμε την τιμη και τρεξαμε ολοι

Ο citiz είπε ότι το δοκίμασε και έγραψε 2-3 πραγματάκια τωρα όταν το πάρουμε οι υπόλοιποι θα δείξει!!

Που εχει γραψει να δουμε τι παιζει μην μας βγει κιντερ

Δες το 2ο post. Έχει ένα link με ένα πολύ αναλυτικό Review.

Μπηκα και γω στο club. Το κουπονι επιασε κανονικα και η αγορα εγινε με κοστος 58 ευρω.Παιδες τωρα καλα το πηραμε καμια θηκουλα που θα βρουμε
Εχω Breeze και ειμαι σουπερ

Μπηκα και γω στο club. Το κουπονι επιασε κανονικα και η αγορα εγινε με κοστος 58 ευρω.Παιδες τωρα καλα το πηραμε καμια θηκουλα που θα βρουμε

Από coolicool στις φώτο έχει και θήκη. Έτσι δείχνει! Αύριο κάνω και εγώ παραγγελία αφού πιστεύω θα έχουν μεταφερθεί τα λεφτά! Ειναι μαέστρο η κάρτα που έχω στην εθνική και δεν τραβάει απευθείας λεφτά το PayPal αλλιώς δεν θα περίμενα καθόλου να γίνει μεταφορά στην eurobank!

Λογικά κάποια θήκη θα κυκλοφορεί στο eBay. Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι πως θα βγάλουμε άκρη με τα διάφορα versions που κυκλοφορούν. Τρία διαφορετικά μαγαζιά πουλάνε τρία διαφορετικά versions και το ζήτημα είναι γιατί συμβαίνει αυτό και αν έχουν ουσιαστικές διαφορες. Πάντως στο needrom που έριξα ματια, οι ρομς είναι για το επεξεργαστή που έρχεται από gearbest, πράγμα που ίσως σημαίνει ότι είναι και το πιο παλιό version.

The day is my enemy, the night my friend

Πριν λίγο μου στείλανε tracking number, μαζι με φωτογραφία με την συσκευασία.

Παραγγελία 31-5-2015.

iphone 7 iOS 12.0

Εγώ εκανα παραγγελία από gearbest με το κουπόνι που έδωσε ο MAFIA και έβγαινε σύνολο 55.17€ αλλά χρέωση τελικά από την τράπεζα έφυγαν 56.18€ θα το δούμε τι λέει το κινητό όταν με το καλό έρθει!

Από coolicool στις φώτο έχει και θήκη. Έτσι δείχνει! Αύριο κάνω και εγώ παραγγελία αφού πιστεύω θα έχουν μεταφερθεί τα λεφτά! Ειναι μαέστρο η κάρτα που έχω στην εθνική και δεν τραβάει απευθείας λεφτά το PayPal αλλιώς δεν θα περίμενα καθόλου να γίνει μεταφορά στην eurobank!

Μου ήρθε από Coolicool σε 8 ημέρες (!!!!) με SG Post. Θήκη δεν είχε μέσα, ούτε καν σιλικόνης. Στο e-bay που έψαξα δεν βρήκα τίποτα. Η συσκευασία είχε 2ο screen protector και ακουστικά.

Android 5.0 κανονικά. Το παρήγγειλα και από Gearbest αλλά εκεί λέει KitKat.... άντε να δούμε..

Μου ήρθε από Coolicool σε 8 ημέρες (!!!!) με SG Post. Θήκη δεν είχε μέσα, ούτε καν σιλικόνης. Στο e-bay που έψαξα δεν βρήκα τίποτα. Η συσκευασία είχε 2ο screen protector και ακουστικά.

Android 5.0 κανονικά. Το παρήγγειλα και από Gearbest αλλά εκεί λέει KitKat.... άντε να δούμε..

Εγώ ήθελα να το πάρω από coolicool αλλά δεν πρόλαβα την προσφορά και το πήρα από gearbest με κουπόνι που έδωσε ο MAFIA. Περιμένουμε και θα δούμε τι και πως θα έχει και θα είναι!

Αξιζει να το φλασαρουμε απο 4.4 στην 5 ; διαβαζω οτι οσοι το εκαναν ειχαν προβληματακια

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Αξιζει να το φλασαρουμε απο 4.4 στην 5 ; διαβαζω οτι οσοι το εκαναν ειχαν προβληματακια

Από πού διαβάζεις?

Να ρωτήσω κάτι εγώ σε αυτούς που το πήραν. Είναι και rooted το κινητό ή όχι? Γενικά τι εμπειρία καθημερινής χρήσης έχετε μέχρι τώρα?

Από πού διαβάζεις?

Στα σχολια εκει που εχει να τη κατεβασεις στο needrom

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Να ρωτήσω κάτι εγώ σε αυτούς που το πήραν. Είναι και rooted το κινητό ή όχι? Γενικά τι εμπειρία καθημερινής χρήσης έχετε μέχρι τώρα?

απο οσο ξερω δεν ειναι root

απο οσο ξερω δεν ειναι root

Θα βρούμε λες κανένα τρόπο να το κάνουνε root? Δεν έχω κοιτάξει καθόλου στο google θα ψάξω λίγο όταν μπω από pc.

Απο θηκη παιζει τιποτα? Στον Αλι που εριξα μια γρηγορη ματια, δεν!

Κάτι σαν

http://m.aliexpress.com/item/32335326196.html

σου κάνει;

Θα βρούμε λες κανένα τρόπο να το κάνουνε root? Δεν έχω κοιτάξει καθόλου στο google θα ψάξω λίγο όταν μπω από pc.

Είχα διαβάσει ότι γίνεται με το framaroot. Αν μπορείς δοκίμασε και ενημέρωσε.

Είχα διαβάσει ότι γίνεται με το framaroot. Αν μπορείς δοκίμασε και ενημέρωσε.

Θα το δοκιμάσω όταν το πάρω στα χέρια μου και θα ενημερώσω! Αν δοκιμάσει κανείς πιο μπροστά ας μας πει τι παίζει με root γιατί με ενδιαφέρει!