Nirvana1979 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 (edited) Πήρα και εγώ δύο. Για να δουμε τι λέει η blackview. Edit: Στο site του gearbest γράφει Front camera 2.0mp Back camera 5.0mp Αυτό είναι μάλλον το v2 Edited May 30, 2015 by Nirvana1979 Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Το εχει κανεις η απλα ειδαμε την τιμη και τρεξαμε ολοι Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Το εχει κανεις η απλα ειδαμε την τιμη και τρεξαμε ολοι Ο citiz είπε ότι το δοκίμασε και έγραψε 2-3 πραγματάκια τωρα όταν το πάρουμε οι υπόλοιποι θα δείξει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Που εχει γραψει να δουμε τι παιζει μην μας βγει κιντερ Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Που εχει γραψει να δουμε τι παιζει μην μας βγει κιντερ Δες το 2ο post. Έχει ένα link με ένα πολύ αναλυτικό Review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Ευχαριστω geono Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Μπηκα και γω στο club. Το κουπονι επιασε κανονικα και η αγορα εγινε με κοστος 58 ευρω.Παιδες τωρα καλα το πηραμε καμια θηκουλα που θα βρουμε Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Μπηκα και γω στο club. Το κουπονι επιασε κανονικα και η αγορα εγινε με κοστος 58 ευρω.Παιδες τωρα καλα το πηραμε καμια θηκουλα που θα βρουμε Από coolicool στις φώτο έχει και θήκη. Έτσι δείχνει! Αύριο κάνω και εγώ παραγγελία αφού πιστεύω θα έχουν μεταφερθεί τα λεφτά! Ειναι μαέστρο η κάρτα που έχω στην εθνική και δεν τραβάει απευθείας λεφτά το PayPal αλλιώς δεν θα περίμενα καθόλου να γίνει μεταφορά στην eurobank! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Μπηκα και γω στο club. Το κουπονι επιασε κανονικα και η αγορα εγινε με κοστος 58 ευρω.Παιδες τωρα καλα το πηραμε καμια θηκουλα που θα βρουμε Λογικά κάποια θήκη θα κυκλοφορεί στο eBay. Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι πως θα βγάλουμε άκρη με τα διάφορα versions που κυκλοφορούν. Τρία διαφορετικά μαγαζιά πουλάνε τρία διαφορετικά versions και το ζήτημα είναι γιατί συμβαίνει αυτό και αν έχουν ουσιαστικές διαφορες. Πάντως στο needrom που έριξα ματια, οι ρομς είναι για το επεξεργαστή που έρχεται από gearbest, πράγμα που ίσως σημαίνει ότι είναι και το πιο παλιό version. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Δε λες παλι καλα που εχει rom για καινουριο εγω δεν το περιμενα. Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Πριν λίγο μου στείλανε tracking number, μαζι με φωτογραφία με την συσκευασία. Παραγγελία 31-5-2015. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Εγώ εκανα παραγγελία από gearbest με το κουπόνι που έδωσε ο MAFIA και έβγαινε σύνολο 55.17€ αλλά χρέωση τελικά από την τράπεζα έφυγαν 56.18€ θα το δούμε τι λέει το κινητό όταν με το καλό έρθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Από coolicool στις φώτο έχει και θήκη. Έτσι δείχνει! Αύριο κάνω και εγώ παραγγελία αφού πιστεύω θα έχουν μεταφερθεί τα λεφτά! Ειναι μαέστρο η κάρτα που έχω στην εθνική και δεν τραβάει απευθείας λεφτά το PayPal αλλιώς δεν θα περίμενα καθόλου να γίνει μεταφορά στην eurobank! Μου ήρθε από Coolicool σε 8 ημέρες (!!!!) με SG Post. Θήκη δεν είχε μέσα, ούτε καν σιλικόνης. Στο e-bay που έψαξα δεν βρήκα τίποτα. Η συσκευασία είχε 2ο screen protector και ακουστικά. Android 5.0 κανονικά. Το παρήγγειλα και από Gearbest αλλά εκεί λέει KitKat.... άντε να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Μου ήρθε από Coolicool σε 8 ημέρες (!!!!) με SG Post. Θήκη δεν είχε μέσα, ούτε καν σιλικόνης. Στο e-bay που έψαξα δεν βρήκα τίποτα. Η συσκευασία είχε 2ο screen protector και ακουστικά. Android 5.0 κανονικά. Το παρήγγειλα και από Gearbest αλλά εκεί λέει KitKat.... άντε να δούμε.. Εγώ ήθελα να το πάρω από coolicool αλλά δεν πρόλαβα την προσφορά και το πήρα από gearbest με κουπόνι που έδωσε ο MAFIA. Περιμένουμε και θα δούμε τι και πως θα έχει και θα είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Αξιζει να το φλασαρουμε απο 4.4 στην 5 ; διαβαζω οτι οσοι το εκαναν ειχαν προβληματακια Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Εφυγε και το δικο μου με china post οποτε βλεπω σε κανα 20 ημερο να φτανει Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Αξιζει να το φλασαρουμε απο 4.4 στην 5 ; διαβαζω οτι οσοι το εκαναν ειχαν προβληματακια Από πού διαβάζεις? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Να ρωτήσω κάτι εγώ σε αυτούς που το πήραν. Είναι και rooted το κινητό ή όχι? Γενικά τι εμπειρία καθημερινής χρήσης έχετε μέχρι τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Από πού διαβάζεις? Στα σχολια εκει που εχει να τη κατεβασεις στο needrom Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Να ρωτήσω κάτι εγώ σε αυτούς που το πήραν. Είναι και rooted το κινητό ή όχι? Γενικά τι εμπειρία καθημερινής χρήσης έχετε μέχρι τώρα? απο οσο ξερω δεν ειναι root Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 απο οσο ξερω δεν ειναι root Θα βρούμε λες κανένα τρόπο να το κάνουνε root? Δεν έχω κοιτάξει καθόλου στο google θα ψάξω λίγο όταν μπω από pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Απο θηκη παιζει τιποτα? Στον Αλι που εριξα μια γρηγορη ματια, δεν! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Απο θηκη παιζει τιποτα? Στον Αλι που εριξα μια γρηγορη ματια, δεν! Κάτι σαν http://m.aliexpress.com/item/32335326196.html σου κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Θα βρούμε λες κανένα τρόπο να το κάνουνε root? Δεν έχω κοιτάξει καθόλου στο google θα ψάξω λίγο όταν μπω από pc. Είχα διαβάσει ότι γίνεται με το framaroot. Αν μπορείς δοκίμασε και ενημέρωσε. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Είχα διαβάσει ότι γίνεται με το framaroot. Αν μπορείς δοκίμασε και ενημέρωσε. Θα το δοκιμάσω όταν το πάρω στα χέρια μου και θα ενημερώσω! Αν δοκιμάσει κανείς πιο μπροστά ας μας πει τι παίζει με root γιατί με ενδιαφέρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts