Jump to content

Norton Internet Security 2005

redalert19882000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να σταματήσεις να χρησιμοποιείς Norton! Είναι γνωστό τοις πάσι για το πόσο ΒΑΡΙΑ εφαρμογή είναι το Norton Αntivirus. Υπάρχουν ένα σωρό αντιβιοτικά ελαφριά και γρήγορα που κάνουν αξίσου καλή δουλειά και δεν σου καταλαμβάνουν όλο το σύστημα χωρίς να ρωτήσουν όπως το Norton. Έχεις δοκιμάσει να ανοίξεις ένα αρχείο word τελευταία? Πόσο χρόνο κάνει?

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, να θέσω εδώ την ερώτησή μου.

Όταν προσπαθώ να μπω στο IRC μέσω του script Invision το Auto-protect μου βγάζει συνεχώς ένα παραθυράκι και με ειδοποιεί οτι μπλόκαρε ένα trojan. Πατάω OK και μετά μου βγάζει για άλλο είδος trojan και μετά κι'αλλο...

Γενικά γίνεται αυτό το παράθυρο να μην εμφανίζεται ή να μην ψάχνει για trojan;

τέλος πάντως πρέπει να μπαίνω στο IRC με Invision και δεν μπορώ να βλέπω διάφορα παράθυρα. Γίνεται κάπως να μπλοκάρω την αναζήτηση trojans;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gdp77 (21 Νοέ. 2004 , 00:44)

Να σταματήσεις να χρησιμοποιείς Norton! Είναι γνωστό τοις πάσι για το πόσο ΒΑΡΙΑ εφαρμογή είναι το Norton Αntivirus. Υπάρχουν ένα σωρό αντιβιοτικά ελαφριά και γρήγορα που κάνουν αξίσου καλή δουλειά και δεν σου καταλαμβάνουν όλο το σύστημα χωρίς να ρωτήσουν όπως το Norton. Έχεις δοκιμάσει να ανοίξεις ένα αρχείο word τελευταία? Πόσο χρόνο κάνει?

εχεις να προτεινεις κατι αλλο??

υπαρχει κατι αλλο εξισου καλο η καλλυτερο απο το norton???

γιατι και μενα εχει αρχισει να μου την δινει στα νευρα....

Υπάρχει ήδη ένα τέτοιο ανοιχτό θέμα. Δες εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=47824&highlight=zonealarm

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image