redalert19882000 Δημοσιεύτηκε November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 20, 2004 to programmataki auto to norton mou pairnei poli mnimi oste o ypologistis na kolaei. ti na kano gia to elafrino???? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Να σταματήσεις να χρησιμοποιείς Norton! Είναι γνωστό τοις πάσι για το πόσο ΒΑΡΙΑ εφαρμογή είναι το Norton Αntivirus. Υπάρχουν ένα σωρό αντιβιοτικά ελαφριά και γρήγορα που κάνουν αξίσου καλή δουλειά και δεν σου καταλαμβάνουν όλο το σύστημα χωρίς να ρωτήσουν όπως το Norton. Έχεις δοκιμάσει να ανοίξεις ένα αρχείο word τελευταία? Πόσο χρόνο κάνει? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, να θέσω εδώ την ερώτησή μου. Όταν προσπαθώ να μπω στο IRC μέσω του script Invision το Auto-protect μου βγάζει συνεχώς ένα παραθυράκι και με ειδοποιεί οτι μπλόκαρε ένα trojan. Πατάω OK και μετά μου βγάζει για άλλο είδος trojan και μετά κι'αλλο... Γενικά γίνεται αυτό το παράθυρο να μην εμφανίζεται ή να μην ψάχνει για trojan; τέλος πάντως πρέπει να μπαίνω στο IRC με Invision και δεν μπορώ να βλέπω διάφορα παράθυρα. Γίνεται κάπως να μπλοκάρω την αναζήτηση trojans; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gdp77 (21 Νοέ. 2004 , 00:44) Να σταματήσεις να χρησιμοποιείς Norton! Είναι γνωστό τοις πάσι για το πόσο ΒΑΡΙΑ εφαρμογή είναι το Norton Αntivirus. Υπάρχουν ένα σωρό αντιβιοτικά ελαφριά και γρήγορα που κάνουν αξίσου καλή δουλειά και δεν σου καταλαμβάνουν όλο το σύστημα χωρίς να ρωτήσουν όπως το Norton. Έχεις δοκιμάσει να ανοίξεις ένα αρχείο word τελευταία? Πόσο χρόνο κάνει? εχεις να προτεινεις κατι αλλο?? υπαρχει κατι αλλο εξισου καλο η καλλυτερο απο το norton??? γιατι και μενα εχει αρχισει να μου την δινει στα νευρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Υπάρχει ήδη ένα τέτοιο ανοιχτό θέμα. Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=47824&highlight=zonealarm Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. November 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 argei oso na nai. exo kiolas 1gb ram 2.6 cpu. pikra..tha to petaxo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts