Jump to content

ZTE Nubia Z9 Max

Smartdigi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασίλη ποια ρομ του άφησες πάνω τελικά?Ελληνικά έχει καμία?Και επειδη σε βλέπω ξερεις απο καμερες κτλ τι προτείνεις μεταξυ Z9 και MX5?Εχεις αποψη για την κάμερα του meizu? sony imx220 το meizu VS sony imx234 το z9!

• Απαντήσεις 188
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βασίλη ποια ρομ του άφησες πάνω τελικά?Ελληνικά έχει καμία?Και επειδη σε βλέπω ξερεις απο καμερες κτλ τι προτείνεις μεταξυ Z9 και MX5?Εχεις αποψη για την κάμερα του meizu? sony imx220 το meizu VS sony imx234 το z9!

Του εχω αφησει αυτην που ειναι 3 η 4 στην σειρα, μαμα ροοτ με καφε φοντο που ειναι...

Μχ5 παρολο που θα επρεπε να τραβαει καλυτερες φωτο δεν:O

Το Mx4 εχει βγει καλυτερο στις φωτο απο ολα τα Meizu, αν και το ποιο παλιο:cool:

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Αυτο διαβασα σε όλα τα reviews για το mx5!Το MX4 pro θα θελα αλλα έχει μια sim!Γιατί άφησες τη μαμά σε σχέση με την miui7?Ειχε καποιο θέμα η απλα σου άρεσε περισσοτερο?Εγω έβαλα να κατεβαινουν τώρα τη Flyme που εχει πρωτη που είναι 822ΜΒ και την miuiv7 523MB!Περιμένω να μου απαντήσουν αύριο να δω τι να κάνω!Τι θα κανες στη θεση μου μια και τα δούλεψες και το ειδες το κινητο?Σαν συσκευη μου αρεσει παρα πολυ απλα σκεφτομαι μηπως παρω κατι αλλο(meizu mx5) και οχι full refund!

Αυτο διαβασα σε όλα τα reviews για το mx5!Το MX4 pro θα θελα αλλα έχει μια sim!Γιατί άφησες τη μαμά σε σχέση με την miui7?Ειχε καποιο θέμα η απλα σου άρεσε περισσοτερο?Εγω έβαλα να κατεβαινουν τώρα τη Flyme που εχει πρωτη που είναι 822ΜΒ και την miuiv7 523MB!Περιμένω να μου απαντήσουν αύριο να δω τι να κάνω!Τι θα κανες στη θεση μου μια και τα δούλεψες και το ειδες το κινητο?Σαν συσκευη μου αρεσει παρα πολυ απλα σκεφτομαι μηπως παρω κατι αλλο(meizu mx5) και οχι full refund!

ΜΧ5 τρομερη συσκευη και πολυ ομορφη, εκτος απο την καμερα εχουν και ψιλοθεματακια με τα notifications....χανονται πολλα στιν δρομο!

Για το meizu εννοεις το θεμα με τα notifications η για το z9?Οποτε προτεινεις mx5 απο z9?Σε θεμα καμερας ποιο θεωρεις καλυτερο?

Για το meizu εννοεις το θεμα με τα notifications η για το z9?Οποτε προτεινεις mx5 απο z9?Σε θεμα καμερας ποιο θεωρεις καλυτερο?

meizu εχουν θεμα με ειδοποιησεις, προτεινω LG G4 :)

@giankis αφού είπαμε ότι το mx5 του fastcatdtech δεν είναι για το δίκτυα μας...:blink:

Ειδοποίησα και εγώ τα Κινεζακθα για το LG G4 με 30$ έκπτωση...:devil:

Μετά την πρώτη ναυαρχίδα ever (HD2), μετά από 8 χρόνια, ξανά μανα με τις ναυαρχίδες....:D

@giankis αφού είπαμε ότι το mx5 του fastcatdtech δεν είναι για το δίκτυα μας...:blink:

Μετά την πρώτη ναυαρχίδα ever (HD2), μετά από 8 χρόνια, ξανά μανα με τις ναυαρχίδες....:D

Ε ρε ομορφιες:D Άντε να σε δω και φωτογράφο!!

Θυμήθηκα τι φτιάχνουμε με το μοναδικό HD2, το δικό μου τότε μετά από καμία 1000φλασαρισματα έκαψε τσιπάκι.... πρόλαβα το άλλαξα με την εγγύηση και τελικά έφτασε μέχρι Android 5 με άλλα 1000 όταν και οριστικά απεβίωσε!!! :lol:

Καλό δουλευτο το G4 φίλε.

Ps θα προσπαθήσω και εγώ να αρσξω με Galaxy Note edge χαχαχα

Αμα ηταν dual sim δε θα το συζητούσα καν αλλα.....!!!!Απάντησε σε κανεναν ο κινεζος?

Βγαίνει και δίκαιο φίλε περίπου στα390$:cool:

Edited by vasilis_hd2

demakhs εβγαλες ακρη παρηγγειλες το G4?εμενα μ απαντησαν παλι το ιδιο να δεχτω τα 30$ και πακετακι δωρο tf card! "Dear customer,

Sorry about your inconvenience.

The 2gb ram you bought is for z9 mini while it item is for z9 max.

So sincerely hope you can accepy $30 for comepnsation then we will also send you a 8gb tf card together."

Πουλαν τρελα οι ανθρωποι! Τους ειπα για full refund η θα κανω dispute στο paypal και δεν έχουν απαντησει ακόμα!

Τους πουλαω τρέλα κ εγώ.

Τους ζητησα το LG G4 με 30$ έκπτωση...:devil:

Απάντησαν ότι κάνει 259 $ ενώ το zte που χω πληρωμένο κόστιζε 209 (λες κ δεν το ήξερα :blink:), άρα να καταθεσω 50 στο paypal για να μου το στείλουν κ φυσικά, tf card των 8GB δώρο....wow...

Τους ξαναγραφω ότι i am very dissapointed, μετά από το inconvenience που μου προκάλεσαν, η tf card των 6$ είναι ξεφτιλα, ότι θα το σκεφτώ κ κακώς που δεν έχω κάνει dispute μέχρι τώρα.

Μεθαυριο καταθετω την διαφορά των 50 $ μέσω paypal...:lol: :lol: :lol:

Τους πουλαω τρέλα κ εγώ.

Τους ζητησα το LG G4 με 30$ έκπτωση...:devil:

Απάντησαν ότι κάνει 259 $ ενώ το zte που χω πληρωμένο κόστιζε 209 (λες κ δεν το ήξερα :blink:), άρα να καταθεσω 50 στο paypal για να μου το στείλουν κ φυσικά, tf card των 8GB δώρο....wow...

Τους ξαναγραφω ότι i am very dissapointed, μετά από το inconvenience που μου προκάλεσαν, η tf card των 6$ είναι ξεφτιλα, ότι θα το σκεφτώ κ κακώς που δεν έχω κάνει dispute μέχρι τώρα.

Μεθαυριο καταθετω την διαφορά των 50 $ μέσω paypal...:lol: :lol: :lol:

:lol::lol: θα κλαψεις λιγο αλλα θα τα δώσεις τα 50 ε? χαχαχα γιατι δε το παζαρευεις στα 20 τουλαχιστον αφου τα 30$ θα τα διναν ετσι και αλλιως!Και εγώ μαλλον για MX5 ειμαι διαβασα και δεν εχει κανενα θεμα με τις μπαντες και με 3G Ελλαδα!Αλλα δε παιζει να τους δωσω τιποτα επιπλεον!250 κανει το 32ρι και ισοφαριζουμε τα λεφτα με το 30$-ρι που δινοουν! :D:D

Δεν κατάλαβες, τα 30$ τα επιστρέφουν μόνο αν κρατήσεις το zte με τον 615 και δε σε επιδοτουν για οποιαδήποτε άλλη συσκευή διαλέξεις! :blink:

Μα γιατί τους μπριζωνω για τα 30 $ "επιδότηση" για αγορά άλλης συσκευής? Ξερω δε θα τα δωσουν γιατί κάνουν τους....Κινέζους, αλλά θέλω να το διασκεδασω λίγο κ δε θέλω κ να αλλάξει η τιμή που έχουν το G4 και χτυπάω το :dash:! :lol:

Το ΜΧ5 το γυρόφερνα και εγώ, αλλά χωρίς καμία από τις 4G μπάντες για τη χώρα μας, δε μου κάθεται καλά.....

Edited by demakhs

Δεν κατάλαβες, τα 30$ τα επιστρέφουν μόνο αν κρατήσεις το zte με τον 615 και δε σε επιδοτουν για οποιαδήποτε άλλη συσκευή διαλέξεις! :blink:

Μα γιατί τους μπριζωνω για τα 30 $ "επιδότηση" για αγορά άλλης συσκευής? Ξερω δε θα τα δωσουν γιατί κάνουν τους....Κινέζους, αλλά θέλω να το διασκεδασω λίγο κ δε θέλω κ να αλλάξει η τιμή που έχουν το G4 και χτυπάω το :dash:! :lol:

Το ΜΧ5 το γυρόφερνα και εγώ, αλλά χωρίς καμία από τις 4G μπάντες για τη χώρα μας, δε μου κάθεται καλά.....

Ρε συ ρώτησα στο φορουμ εδω τα παιδια που το έχουν και δεν έχουν κανένα προβλημα και με το 4G!Τώρα τι να σου πω.....Εγω θα βαλω μαχαιρι λαιμο....H Μeizu χωρις cent παραπανω η dispute paypal και επιστροφη χρηματων!Ας κανουν οτι καταλαβαινουν!

Δεν έχουν όλα τα MX5 πρόβλημα με τις συχνότητες 4G.

Το μοντέλο του vickmall γράφει: "FDD-LTE: 1800/2100MHz" οπότε είναι οκ.

Το μοντέλο του fastcardtech γραφει: "FDD-LTE(4G) 1920-1980/1710-1785MHz", οπότε 4G γιοκ!

Nαι παρτε μια αποφαση ομως γιατι τα δεματα λογο των εορτων τους που ερχονται σε λιγο ηδη παρουσιαζουν καθυστερισεις να φυγουν απο Κινα.....οποτε μεχρι να το παρετε αποφαση σας βλεπω να παραλαμβανετε οτι ειναι να παραλαβετε τελος παντων κατα τον Απριλη!!!:lol::lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Α ναι?

Είναι γιορτή εκεί όπου να ναι?

Από τις αρχές Δεκέμβρη το παλευω για μια καινούρια συσκευή από το Gearbest, ακυρωνω την αποστολή της, περιμενω refund, ενδιαμεσα παραγγελνω το z9 το "καλό", τρωμε την @@ρα, αρχίζουμε διαπραγματευσεις και τσουυυυπ....νατη και η γιορτή των Κινέζων!

Αύριο τους βάζω τα 50$ που θέλουν επιπλέον και τις σταματάω τις μαγκιες! :lol: :lol: :lol:

Ε ρε ομορφιες:D Άντε να σε δω και φωτογράφο!!

Θυμήθηκα τι φτιάχνουμε με το μοναδικό HD2, το δικό μου τότε μετά από καμία 1000φλασαρισματα έκαψε τσιπάκι.... πρόλαβα το άλλαξα με την εγγύηση και τελικά έφτασε μέχρι Android 5 με άλλα 1000 όταν και οριστικά απεβίωσε!!! :lol:

Καλό δουλευτο το G4 φίλε.

Ps θα προσπαθήσω και εγώ να αρσξω με Galaxy Note edge χαχαχα

Βγαίνει και δίκαιο φίλε περίπου στα390$:cool:

Ωραίες εποχές με το hd2 :D αν και δεν είναι 8 χρόνια ούτε καν 7 :p αφού το κινητό κυκλοφόρησε νοέμβριο του 2009..

Ωραίες εποχές με το hd2 :D αν και δεν είναι 8 χρόνια ούτε καν 7 :p αφού το κινητό κυκλοφόρησε νοέμβριο του 2009..

axxaxaxxax:lol: πες τα ρε Χρησταρα αυτος παντα ειναι tooooo large:whistle:τρωει και πολυ :food::heat: οποτε τι να λεμε...

Καλα σε Χρησταρα? Ποιανου κινητου βγαζεις τα δοντια τωρα?:protest: Doogee?

Ναι έχω "ξεπέσει" στα κινέζικα :p τώρα έχω ένα Doogee homtom ht6 το έχω στήσει όπως ήθελα και ηρέμησα.

Ενω εσυ κύριε των 2000 φλασαρισματων :blink: :lol: :p

Πως τα πάει το nubia μετά τις πρώτες μέρες συμβιωσης μαζί του? (Από καναρα σε καναρα την κάνεις :p)

Συνεχιζεις κ μου το προτείνεις, τελευταία στιγμή ανατροπή πριν πατήσω το κουμπί? Αμφιταλαντευομαι ακόμα...:O

Το G4 πότε το περιμένεις με το καλό?

Κάτι φήμες ότι λόγω του προορίζεται για την κορεατική αγορά και οι μπάντες διαφέρουν, ταλαιπωρείται η μπαταρία και υπάρχει μεγάλη κατανάλωση, ευσταθούν?

Βρήκα και κάτι σχετικό με το ξεκλειδωμα έξτρα συχνοτήτων, έχε το υπόψη:

http://www.ibtimes.co.uk/lg-g4-how-enable-hidden-lte-hsdpa-bands-1507064

Ορφανό είναι βρε το nubia (δεν το δουλεύω καθολου) το Samsung galaxy note edge χρησιμοποιώ για πρώτο. ..:)

Πάντως με την miui είναι ίδιο xiaomi...δουλεύει ρολόι τόσο πολύ που σκέφτομαι να το κρατήσω! !

Samsung galaxy note edge από fastcardtech? link?

Θα έπαιρνες άνετα (ή έχεις ήδη :p) κάποιο από τα παρακάτω samsung? π.χ.

https://www.fastcardtech.com/Samsung-GALAXY-S5-G9006V.html στα US$ 239.99

ή

https://www.fastcardtech.com/Samsung-S5-G900f-Android-Phone.html στα US$ 199.99

(ποιές οι διαφορές τους? :blink:)

ή

https://www.fastcardtech.com/Samsung-Galaxy-Note-4-N910f-Android-Phone.html στα US$ 285.00

ή κάποιο άλλο?:confused:

είναι εντάξει για εμάς? παραγγέλνω άφοβα?

Υ.Γ. Πότε θα μας σουτάρουνε......

Αει χάσου....:mad:

Τα ίδια μου έλεγες και για το LG G4...:wacko:

Τα ίδια και για το zte z9 με τον 615....:blink:

Είσαι άνθρωπος για να σ' εμπιστευτεί κανένας εσύ?:worry:

Βλέπω όλα τα samsung της σειράς "f", ήτοι:

Galaxy Note 4 N910f

S5-G900f

GALAXY S6 G920f

είναι με όλες τις σωστές συχνότητες για τη χώρα μας.

Ζημιά μεγάλη.....:help:

• The title was changed to ZTE Nubia Z9 Max