demakhs Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 βρε παλιογρουσούζη @leo06 :mad:, εσύ που ρωτούσες αν είναι με τον 615 και όχι με τον 810 :cool:, που είναι με τον 615 και κλαίμε όλοι μαζί παρέα :cry:, τώρα ξανά ανάβεις φωτιές? :lol: :p Μολόγα τι ξέρεις για το f500 που προορίζεται για Κορέα, αλλιώς :knife: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 βρε παλιογρουσούζη @leo06 :mad:, εσύ που ρωτούσες αν είναι με τον 615 και όχι με τον 810 :cool:, που είναι με τον 615 και κλαίμε όλοι μαζί παρέα :cry:, τώρα ξανά ανάβεις φωτιές? :lol: :p Μολόγα τι ξέρεις για το f500 που προορίζεται για Κορέα, αλλιώς :knife: αμ τα έλεγα εγώ για το νουμπια,ημουν σίγουρος ότι ήταν με τον 615 αλλά το εκανα και εγώ παραγγελία, τι έχουμε να χάσουμε, το πολύ 2 ευρώ από την φόρτιση της virtual MasterCard για το g4 δεν ξέρω αν καλύπτει τις μπάντες των ελληνικών δικτύων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 αμ τα έλεγα εγώ για το νουμπια,ημουν σίγουρος ότι ήταν με τον 615 αλλά το εκανα και εγώ παραγγελία, τι έχουμε να χάσουμε, το πολύ 2 ευρώ από την φόρτιση της virtual MasterCard για το g4 δεν ξέρω αν καλύπτει τις μπάντες των ελληνικών δικτύων xa xa xa xa xa xa κλαίω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 xa xa xa xa xa xa κλαίω...... και εγώ όταν διάβασα το ποστ του Βασίλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 ποιο, εκείνο το "Αμ δεν μας πήρανε χαμπάρι αλλά μας δούλεψαν...."? χα χα χα χα χα χα γελάμε με τα χάλια μας.....ευτυχώς!!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 ποιο, εκείνο το "Αμ δεν μας πήρανε χαμπάρι αλλά μας δούλεψαν...."? χα χα χα χα χα χα γελάμε με τα χάλια μας.....ευτυχώς!!!:rolleyes: ναι,αλλά δεν είναι μόνο εκεί το δούλεμα,εχεις δει στο status της παραγγελίας?απο shipped έχει γίνει ξανά unshipped και το tracking εξαφανίστηκε οπότε δεν έχουν στειλει τίποτα, οπότε το shipped ήταν μούφα, πολυ πιθανό να ακυρώσω τελικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Αχαχαχαχα κλαιωω με το "αμ δε μας πηρανε χαμπαρι..."! Πήγαινα στη δουλεια το πρωί και πανηγυριζα οταν διαβασα το" ειμαι πλεον κατοχος και.... Αποθεωση" στην σελιδα 4 και λεω νταξειι θα παρουμε το σωστο πετυχαμε διανα... Και πηγαινοντας στη σελιδα 5 διαβαζω το θεικο "αμ δε μας πηρανε χαμπαρι......." και είμαι έτοιμος να πεταξω το Z9 Max απτο παραθυρο!! Αχαχαχαχα αντε να ανεβασει τα λινκς ο Βασιλης μπας και το στρωσουμε λιγοο! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Unshipped και σε μενα! Μας δουλευουν κανονικα! Αυτο που μου φανηκε περιεργο με το tracking number ηταν οτι δεν το ειχε στη πληρωμη στο paypal στο details! Οποτε βρωμαει η δουλεια! Και στο track δεν εμφανιζει ακομα κατι ενώ το στειλαν υποτιθεται απτη Δευτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Σωστά, για κάποιο λόγο δεν το στείλανε... Μόνο στον Βασίλη το στείλανε, ευτυχώς, γιατί αυτός (μόνο) έπρεπε να την πληρώσει....:lol: :lol: Σάββατο παραγγελία, Δευτέρα tracking number? Απόρησα....:blink: Όταν τους ρώτησα την Παρασκευή (5 μέρες μετά από το tracking number!!), πως είδαν ότι μας είχαν πακετάρει την έκδοση με τον 615 κατά λάθος (γιατί έτσι μου ξεφούρνισαν) άρχισαν τα.....Κινέζικα.....χα χα χα χα χα χα Δεν πειράζει, κάθε εμπόδιο για καλό. Θα προσθέσω κάτι ακόμα να πάω για το LG G4 (τα καλά καλά τα κρατάει για την πάρτη του ο κινητοφάης, το χει παραγγείλει και αυτό), αλλά θα τους ζητήσω να μειώσουν την τιμή κατά τα 30$ που θα μου έκαναν refund για την που**ιά που μας παίξανε!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Κατσε ρε εσύ εδω μπλεκονται πολυ τα πραγματα! Δηλαδη αν λεγαμε οοκ στα 30$ μας εκανε refund και δε παιρναμε και ποτε το τηλεφωνο?? Ρε τους τρελους πατέντα! Και εγω Παρασκευη παραγγελια και Δευτερα traking number! Νομίζω πρεπει να ανοίξουμε dispute ολοι στο paypal αμεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Εχεις δίκιο....θα παίρναμε τα @@ μας.... Ε τότε είναι που θα πήδαγα από το αεροπλάνο! χα χα χα χα χα χα χα χα Τι θα κερδίσουμε από το dispute... Απλά ηθική ικανοποίηση, αλλά θα χάσουμε και τα 30 $ και tf card 8GB (WOW!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Αχαχαχα οχι ρεεε εσυ θα παρουμε full refund απο paypal! Αλλιως κλεισε αλλη μκα θεση για Shenzen! Χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Κατσε ρε εσύ εδω μπλεκονται πολυ τα πραγματα! Δηλαδη αν λεγαμε οοκ στα 30$ μας εκανε refund και δε παιρναμε και ποτε το τηλεφωνο?? Ρε τους τρελους πατέντα! Και εγω Παρασκευη παραγγελια και Δευτερα traking number! Νομίζω πρεπει να ανοίξουμε dispute ολοι στο paypal αμεσα! αν δεν έπαιρνες ποτε το τηλέφωνο ανοίγεις case σε PayPal,αν ζητήσεις full refund από το κατάστημα δεν νομίζω να μην το κάνουν, ανοίγεις case στο PayPal αν δεν κάνουν full refund Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Αυτο ακριβως εννοω δηλαδη εντελως βλακεια των κινεζων αφου οπως και να χει τα λεφτά μας πισω θα τα παρουμε! Ουτε μια πουστια της προκοπης δε μπορουν να κανουν! Αχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Κοιτούσα σημερα λιγο τι εναλλακτικες και ειδα οτι έχουν το Honor 6 plus στα 235$!!Που ακριβώς να είναι το αστεράκι στην συγκεκριμένη περίπτωση άραγε????Επισης Meizu Mx4 Pro στα 210$ και Meizu MX5 στα 230$!Οπότε έχουμε και άλλες εναλλακτικες εκτος απο LG G4 σε περίπτωση αντικατάστασης!Τι λέτε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) Και εγώ αυτά είχα μπανισει...κ είπα να κάνω την υπέρβαση για το G4, το οποίο είναι μάλλον το καλύτερο απ' όλα, αν και λίγο "χοντρουτσικο" 9.8mm...αν το "χοντρυνουμε" τοσο, τότε υπάρχει κ το asus zenfone 2 στα 10,8mm. Έχω ρωτήσει και τον Χρήστο βέβαια για τις συχνότητες του 4G που υποστηρίζει το LG G4, γιατί βλέπω πως γράφουν: Band (4G): FDD-LTE 850/1800/ 1900/ 2600 B1/2/3/4/5/7/8/17/20/28 Στο από πάνω λείπει η 800 (20) & 2100 (1), στο από κάτω δείχνει ότι τις υποστηρίζει όλες: Β1/3/7/20.... Το συγκεκριμενο mx4 pro δεν είναι για τα δίκτυα μας...:!: Αυτό είναι για μας: https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Pro-Android-Phone.html ;) Meizu mx5 δε βλέπω να υπάρχει στο συγκεκριμένο site...:blink: Τα huawei σαν να είχα διαβάσει ότι έχουν sar στο θεό...:worry: Οκ, απ' ότι βλέπω το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει, αλλα βλέπω: WCDMA 850/2100MHz + FDD-LTE: B1/B3, δηλαδή το 3G θα υπολειτουργεί (850 αντί 900), καθώς και το 4G, για το οποίο λείπουν 2 συχνότητες του 4G και όχι μόνο η 800ρα, όπως στην πλειοψηφία των κινεζικων συσκευών. Για το απλό honor 6, δεν το συζητάμε καν, παίζει μόνο στην Κίνα. Αν το G4 παίζει στις συχνότητες της χώρας μας, τότε μοιάζει μονόδρομος η επιλογή του...:confused: Υ.Γ. Το χουμε τερματίσει στα off topic... και τι πειράζει, εμείς κ εμείς είμαστε....:lol: :lol: Edited January 10, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Και εγώ αυτά είχα μπανισει...κ είπα να κάνω την υπέρβαση για το G4, το οποίο είναι μάλλον το καλύτερο απ' όλα, αν και λίγο "χοντρουτσικο" 9.8mm...αν το "χοντρυνουμε" τοσο, τότε υπάρχει κ το asus zenfone 2 στα 10,8mm. Έχω ρωτήσει και τον Χρήστο βέβαια για τις συχνότητες του 4G που υποστηρίζει το LG G4, γιατί βλέπω πως γράφουν: Band (4G): FDD-LTE 850/1800/ 1900/ 2600 B1/2/3/4/5/7/8/17/20/28 Στο από πάνω λείπει η 800 (20) & 2100 (1), στο από κάτω δείχνει ότι τις υποστηρίζει όλες: Β1/3/7/20.... Το συγκεκριμενο mx4 pro δεν είναι για τα δίκτυα μας...:!: Αυτό είναι για μας: https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Pro-Android-Phone.html ;) Meizu mx5 δε βλέπω να υπάρχει στο συγκεκριμένο site...:blink: Τα huawei σαν να είχα διαβάσει ότι έχουν sar στο θεό...:worry: Οκ, απ' ότι βλέπω το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει, αλλα βλέπω: WCDMA 850/2100MHz + FDD-LTE: B1/B3, δηλαδή το 3G θα υπολειτουργεί (850 αντί 900), καθώς και το 4G, για το οποίο λείπουν 2 συχνότητες του 4G και όχι μόνο η 800ρα, όπως στην πλειοψηφία των κινεζικων συσκευών. Για το απλό honor 6, δεν το συζητάμε καν, παίζει μόνο στην Κίνα. Αν το G4 παίζει στις συχνότητες της χώρας μας, τότε μοιάζει μονόδρομος η επιλογή του...:confused: Υ.Γ. Το χουμε τερματίσει στα off topic... και τι πειράζει, εμείς κ εμείς είμαστε....:lol: :lol: https://www.fastcardtech.com/Meizu-MX5-Android-Phone.html Αυτό έλεγα!Και τα 3 παιζουν στις συχνότητες μας όπως και το Huawei Honor 6!Αυτό είχα πριν παρω το z9 και ήταν το καλύτερο κινητο που είχα ως τώρα!Το θέμα είναι οτι το honor 6 plus που έχουν τα αλάνια εδώ ειναι στη μισή τιμη απο όλα τα υπόλοιπα μαγαζια!Οποτε μου μοιαζει κατι σαν αυτο που πάθαμε με το z9!To LG είναι single sim οποτε δε με ενδιαφερει εμενα προσωπικα και το meizu μονο με τα 32gb παρουσιαζει ενδιαφερον γιατι δε παιρνει sd card!Οποτε περιμένουμε να δούμε τι θα μας πουνε αυριο τα κινεζακια και βλεπουμε!Εδω μας εστειλαν ψευτικο tracking number!χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) Τι στο καλο, στραβομαρα εχω? Πως παίζει στα 4G δίκτυα μας το mx5 αφού γράφει: "FDD-LTE(4G) 1920-1980/1710-1785MHz" Το honor 6 δεν γράφει: "FDD-LTE B1(2100MHz)/B3(1800MHz)", , άρα δεν λείπουν και από δω δύο συχνότητες, η 800ρα και ή 2600ρα? :blink: Το honor 6 plus δεν γράφει: "WCDMA 850/2100MHz + FDD-LTE: B1/B3 + " άρα θα υπολειτουργεί και το 3G αλλά κ από το 4G δε λείπουν πάλι δύο μπάντες? :blink: :blink: Από τα κινεζάκια τι άλλο περιμένεις? Η προσφορα τους δεν ειναι να κρατησουμε το z9 με τον 615, 30 ευρώ refund και δωρο 1 tf card 8 GB? Edited January 10, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Λαθοοος μου για το 4G ok! Αλλα δε μπορώ να εμπιστευτω τι γράφουν στο συγκεκριμενο site! Ενας Θεος ξερει τι θα μας στειλουν οτι και αν παραγγειλουμε.. Χαχαχαχα ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η να παραγγειλουμε κατι αλλο σε αυτη τη τιμη! Αφου έχουν μπερδευτεί και οι ιδιοι! Αν το στειλαν η προσφορα ειναι αυτη με τα 30$ αν οχι ειναι να το αντικαταστησουν με κατι στα ιδια λεφτα... Ας μας πούνε ομως αν το στείλαν η οχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Δεν το έστειλαν, αυτό είναι σίγουρο. Αφού μου είπαν την Παρασκευή ότι λυπούνται, γιατί άνοιξαν το πακέτο κ διαπίστωσαν (ω! Τι μεγάλη έκπληξη) ότι μας είχαν βάλει την έκδοση με τον 615, ενώ πριν 5 μέρες είχαν δώσει tracking number. Άρα μας ικετευουν (begging έγραφαν) να κρατήσουμε το z9 με τον 615 με τα υπόλοιπα ψιλολοιδια, γιατί δεν ξέρουν πότε θα ξαναχουν σε στοκ την έκδοση με τον 810, την οποία στο site δείχνει ότι την έχουν σε στοκ! Σκέφτομαι λοιπόν να τους απαντήσω ότι θα περιμένω να ξαναστοκαρει η έκδοση με τον 810 και να μου την στείλουν αυτή! :lol: :rotfl: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) Το καλυτερο με το ποιο πολυ γελιο offtopic ever:) Τωρα επειδη και ακαποιον ενδιαφερει η ουσια του πραγματος σχετικα με το Ζ9 προσθετω Ρομ απο εδω διαλεγεις και κατεβαζεις>>http://www.romzj.com/list/nubia_nx512j.htm μολις μπεις μετα την επικεφαλιδα μεσα στο λινκ της ρομ δεν διαλεγεις αυτο που ειναι χρωματισμενο πρασινο αλλα το κουτακι διπλα και σου δινει το zip. Στο εντο μεταξυ κανε εγκατασταση το kingroot apk απο εδω και εγκατασταση-τρεξιμο και εγινες ροοτ! http://www.kingroot.net/ Αμεσως μετα χρειαζομαστε custom recovery. Κατεβασε το αρχειο απο εδω https://www.dropbox.com/s/q4gj1swknnuwpiu/recovery_Z9mini.img?dl=0 και ριξτι χυμα καλυτερα σε μια sd card....οπως και την roμ. Κατεβασε και εγκατεστησε α:pπο το Playstore>>flashify εφαρμογη και τρεξτην και διαλεξε install recovery image >>> διαλεξε το χυμα αρχειο που κατεβασες ποιο πανω και αμεσως reboot to recovery για να δεις ιτι ολα ειναι οκ.... Σχεδον τελειωσαμε, αφου εχουμε κατεβασε 2-3 rom και τις εχουμε ριξει και αυτες οπως τις κατεβασαμε σαν zip αρχεια μεσα στην καρτα sd ειμαστε ετοιμοι για φλασσαρισμα. Κατεβαζουμε και βαζουμε μια εφαρμογη παλι οπως το quickboot η καποια αλλη για επανεκινηση σε recovery, εναλακτικα με τον συνδυασμο πληκτρων>> power button+volume down κρατημενο ή ακομη και μεσα απο το μενου του τηλ. Ζ9 απο την αναβαθμιση επανεκινηση σε recovery mode!! Κανουμε το απαραιτητο wipe-factory reset και αμεσως install >> διαλεγουμε το zip-rom που θελουμε και φλασσαραμε 100% πλεον και παντα με ασφαλεια αφου εχουμε TWRP CUSTOM RECOVERY Σε miui roms προσθετουμε gapps-playtore οπως και στο redmi note 2-3 δλδ με την αφαρμογη teckhulk.apk>>google search η κατεβασμα απο εδω https://www.dropbox.com/s/wsqlskd484iae6w/Google%20installer-%20%40techulk.apk?dl=0 και στις μαμα ρομ κατεβαζουμε gapps 5.0 απο οπου τα βρειτε, καλυτερα απο xda! Επισης σε οποια ρομ βαλουμε μετα αν δεν ειναι rooted φλασσαρουμε απο recovery κανονικα το τελευταιο superuser 2.49 zip απο εδω https://www.dropbox.com/s/a6yn98pw7s95qmt/UPDATE-SuperSU-v2.46%281%29.zip?dl=0 Αυτην την λιγη βοηθεια σαν 1ο και μοναδικο τελικα πειραματοζωο (τυχερουληδες αφου σε κανεναν δεν το εστειλαν τελικα) οφειλα να την προσθεσω:p Για οτι αλλο κλπ απορια θελετε απλα ρωτατε, my 50 cent:) και με τις αυτες λιγες γνωσεις που διαθετω!:lol: Edited January 10, 2016 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Βασιλη ποια ρομ αφησες τελικα? Εχει Ελληνικα? Ποια προτείνεις να βαλω μιας και αποτι καταλαβα δοκιμασες αρκετες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Μπράβο Βασίλη, απεκαταστησες την υπόληψη σου στο φόρουμ με αυτή την υπερ-προσπαθεια που έκανες... :p Μπορεί τελικά να τον ανεβηκες μόνος αυτόν τον Γολγοθά (και έτσι έπρεπε), μπορει τελικα να μεινεις μονος, αλλά εφτασες μέχρι την κορυφή και την κατεκτησες....:clap: :bow: Πες μας τώρα και αυτά που μας ενδιαφέρουν πραγματικά, τι παίζει με τις συχνότητες των LG G4, meizu mx5, honor 6 & honor 6 plus, γιατί όλα αυτά που κατεκτησες και εγραψες, δε θα τα χρειαστεί κανένας άλλος, πλην της αφεντομουτσουναδας σου! :lol: :rotfl: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Το g4 δεν παίζει μόνο την 800 και τέλος. .. Αντε να χάσεις καμιά wind στην επαρχία και αν. Για το honor δεν μπορώ να το ψάξω και δεν με ενδιαφέρει. Εδώ καλά καλά δεν έχουμε καν 3g να με καίει το 4g? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 wind δεν έχουμε, οπότε είμαστε οκ με την έλλειψη της 800ρας. 3G όμως πιάνουμε αρκετά, μην τα παραλές...:p Ειδοποιώ τα παληκάρια να προχωρήσουν με το LG G4, με έκπτωση τα 30$ που μου πρότειναν refund για το "inconvenience".... χα χα χα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) Nα μπω και εγω στην συζητηση ΑΝ ΚΑΙ απο οτι εχετε καταλαβει ειμαστε ολοι offtopic!!! (sorry mods!!) Ειμαι και εγω απο αυτους που αρχικα παρηγγειλαν το Nubia Z9 Max με την ελπιδα οτι προκειται για το μοντελο το οποιο αναφεροταν στα χαρακτηριστικα (με τον 810............σημειωτεων τωρα την τιμη την αλλαξαν στα 309 δολαρια https://www.fastcardtech.com/ZTE-Nubia-Z9-Max-Android-Phone.html) .....μετα απο κανα δυο μερες ομως οντας σιγουρος οτι καποιο λακο εχει η φαβα (αποδεικτηκε οτι τελικα ειχε) την αλλαξα την παραγγελια μου στο xiaomi mi note pro με την προυποθεση πρωτου αλλαξω την παραγγελια μου να μου αποστειλουν φωτογραφιες της συσκευης που θα μου στειλουν που να αποδεικνυεται οτι η συγκεκριμενη συσκευη που θα μου στειλουν ειναι ακριβως αυτη που παρηγγειλα και το Imei για τσεκαρισμα!!! Οι φωτογραφιες επεσταλησαν (δειτε εδω: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10861-mi-note-pro/?postID=83721#post83721 ).....το τσεκαρισμα εγινε και ειμαι σιγουρος οτι η συσκευη ειναι η σωστη (810/4gb ram), οτι ειναι οriginal και brand new (12/15 γραφει απανω το κουτι ως ημερομηνια παραγωγης) και το πακετακι μου ειναι dispached to overseas απο την Πεμπτη συμφωνα με το tracking της sg post που μου δωσανε!!! Τιμη?? 297 ευρωπουλακια ακριβως!!! Edited January 10, 2016 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts