jonakic Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Με τις μπάντες τι παίζει? Δεν βλέπω να υποστηρίζει την 800. Γενικά υπάρχει κάποιο θέμα συνδεσημοτητας σε 3G/4G? δεν εχω παρατηρηση καποιο προβλημα.ολα παιζουν κανονικα. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Euridicee Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 καταφερε να το παραγγειλει κανεις τωρα με τα capital controls ? ισχυει οτι η οθονη καθρεπτιζει πολυ.. σε σημειο να δυσκολευεσαι να δεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xteacher Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 δεν εχω παρατηρηση καποιο προβλημα.ολα παιζουν κανονικα. Σε τι παιζει κανονικα? 3g? 4g vodafone? Kαποια εξτρα πληροφορια..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Σε τι παιζει κανονικα? 3g? 4g vodafone? Kαποια εξτρα πληροφορια..? καταφερε να το παραγγειλει κανεις τωρα με τα capital controls ? ισχυει οτι η οθονη καθρεπτιζει πολυ.. σε σημειο να δυσκολευεσαι να δεις ? υπαρχει τροπος να το παρεις εν μεσω capital control αρκει να γνωριζεις τον τροπο και πως θα στειλεις χρηματα στο paypal.Πλεον υπαρχει τροπος να παρεις οτι θες. 4g vodafone ναι κανενα προβλημα. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Σημερα το αγορασα και γω για φιλη μου...ελπιζω να μη με κατσαδιασει..δειχνει ωραιο και δυνατο. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Euridicee Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 υπαρχει τροπος να το παρεις εν μεσω capital control αρκει να γνωριζεις τον τροπο και πως θα στειλεις χρηματα στο paypal.Πλεον υπαρχει τροπος να παρεις οτι θες. 4g vodafone ναι κανενα προβλημα. η αληθεια ειναι πως με μπερδεψες τωρα... :P ισχυει οτι εγινε αρση των capital για την συναλλαγες μεσω ιντερνετ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 η αληθεια ειναι πως με μπερδεψες τωρα... :P ισχυει οτι εγινε αρση των capital για την συναλλαγες μεσω ιντερνετ ? Εγώ το πήρα σήμερα κανονικά με paypal χωρίς "κόλπα".. από Vickmall. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 η αληθεια ειναι πως με μπερδεψες τωρα... :P ισχυει οτι εγινε αρση των capital για την συναλλαγες μεσω ιντερνετ ? οχι αλλα υπαρχει τροπος. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Euridicee Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 οντως... το δοκιμασα μολις τωρα και εγινε κανονικα η παραγγελεια απο merimobiles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_danai_ Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Γεια σας παιδια. Παραγγειλα και εγω το κινητο απο vickmall πριν λιγες μερες και το εχω στα χερια μου απο προχθες :) Ηρθε με multilanguage , δλδ υποστηριζει ελληνικα , ρουταρισμενο και ως τρ ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη . Πολυ γρηγορο, πολυ καλη καμερα και μπαταρια που βγαζει 1.5 μερα με την χρηση που κανω. Εχω μια απορια ομως. Εχω προβλημα με καποιες εφαρμογες που χρησιμοποιουσα καθημερινα. Πχ το whatsapp, δεν στελνει με τπτ φωτογραφιες και πολυμεσα γενικοτερα. Ειναι προβλημα συμβατοτητας? Γνωριζετε αν μπορω να κανω κατι? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Eίναι λίγο περίεργο αυτό που περιγράφεις και δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον λόγο για το γιατί. Δεν χρησιμοποιώ το watchup αλλά με viber και messenger κανένα πρόβλημα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να διαγράψεις και να ξαναεγκαταστήσεις την συγκεκριμένη εφαρμογή. Το άλλο που θα μπορούσα να πω ότι με προβληματίζει στην περίπτωσή σου είναι το ότι είναι multilanguage. Eίναι γνωστό ότι η ΖΤΕ δεν έχει τα Ελληνικά στα λειτουργικό της (τουλάχιστον μέχρι τώρα) και όλες οι αναβαθμίσεις για το τηλέφωνο υποστηρίζουν 5-6 γλώσσες το πολύ. Κάποιοι μεταπωλητές (όπως και στην περίπτωσή σου) τροποποιούν τις ρομ προσθέτοντας και άλλες γλώσσες αλλά μπορεί αυτό το "πείραγμα" να έχει και κάποια "αντίποινα" και ίσως κάτι τέτοιο να συμβαίνει στο τηλ σου. Για κοίτα στις ρυθμίσεις και στο "about this phone" τι βέρσιον έχεις. Θα είναι κάτι όπως 3.14 ή 3.16. Επίσης δοκίμασε και με viber . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Eίναι λίγο περίεργο αυτό που περιγράφεις και δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον λόγο για το γιατί. Δεν χρησιμοποιώ το watchup αλλά με viber και messenger κανένα πρόβλημα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να διαγράψεις και να ξαναεγκαταστήσεις την συγκεκριμένη εφαρμογή. Το άλλο που θα μπορούσα να πω ότι με προβληματίζει στην περίπτωσή σου είναι το ότι είναι multilanguage. Eίναι γνωστό ότι η ΖΤΕ δεν έχει τα Ελληνικά στα λειτουργικό της (τουλάχιστον μέχρι τώρα) και όλες οι αναβαθμίσεις για το τηλέφωνο υποστηρίζουν 5-6 γλώσσες το πολύ. Κάποιοι μεταπωλητές (όπως και στην περίπτωσή σου) τροποποιούν τις ρομ προσθέτοντας και άλλες γλώσσες αλλά μπορεί αυτό το "πείραγμα" να έχει και κάποια "αντίποινα" και ίσως κάτι τέτοιο να συμβαίνει στο τηλ σου. Για κοίτα στις ρυθμίσεις και στο "about this phone" τι βέρσιον έχεις. Θα είναι κάτι όπως 3.14 ή 3.16. Επίσης δοκίμασε και με viber . σιγουρα εχει την v11.16 και ειναι τροποποιημενη απο τον seller με ελληνικα.σιγουρα θα ηθελα ενα backup απο αυτη την rom με TWRP. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_danai_ Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 σιγουρα εχει την v11.16 και ειναι τροποποιημενη απο τον seller με ελληνικα.σιγουρα θα ηθελα ενα backup απο αυτη την rom με TWRP. την v11.19 έχει... οι υπόλοιπες εφαρμογές (viber, messeger ktl . δεν έχουν θέμα. έλα ντε όμως που όλοι οι γνωστοί χρησιμοποιούμε whatsapp :lol: . την διέγραψα και την ξανα εγκατέστησα αρκετές φορές.). βέβαια δεν είναι μόνο αυτή το πρόβλημα. έχω θέμα κι μ άλλες εφαρμογές τύπου καραόκε όπου ανοίγουν αλλά δε λειτουργούν σωστά :p ( που οκ δε με απασχολούν τόσο. αλλά προσπαθώ να βρω τι φταίει. :lol::happy: ). τι προτείνετε να κάνω? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 την v11.19 έχει... οι υπόλοιπες εφαρμογές (viber, messeger ktl . δεν έχουν θέμα. έλα ντε όμως που όλοι οι γνωστοί χρησιμοποιούμε whatsapp :lol: . την διέγραψα και την ξανα εγκατέστησα αρκετές φορές.). βέβαια δεν είναι μόνο αυτή το πρόβλημα. έχω θέμα κι μ άλλες εφαρμογές τύπου καραόκε όπου ανοίγουν αλλά δε λειτουργούν σωστά :p ( που οκ δε με απασχολούν τόσο. αλλά προσπαθώ να βρω τι φταίει. :lol::happy: ). τι προτείνετε να κάνω? :/ Εγώ στην θέση σου θα άλλαζα ρομ αλλά δεν ξέρω αν το έχεις ξανακάνει και έχεις κάποια οικειότητα με αυτές τις δουλειες. Το μόνο θέμα που θα έχεις είναι ότι δεν έχουν Ελληνικά. Δηλαδή το μενού του λειτουργικού είναι στα Αγγλικά, αν δεν σε πειράζει. Όποιες εφαρμογές έχεις και υποστηρίζουν και Ελληνικά (στο μενού τους) θα μπορείς να το έχεις. Δεν τίθεται θέμα συμβατότητας με τα Ελληνικά, δεν θα έχεις πουθενά προβλημα απλά μόνο το μενου του τηλ θα είναι στα Αγγλικά. Αν αυτο σου φαίνεται βουνό τότε θα ξεκίναγα από ένα Factory Reset αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό θα επηρέαζε και τα Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Μολις παρελαβα και εγω απο Vickmall.. ηρθε και εμενα με την 11.19... θα το εχω μερικες μερες στα χερια μου και μετα θα το δωσω σε γνωστη μου...ωραιο κινητο μου θυμιζει το Ρ7 που εχω καπως.. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Μολις παρελαβα και εγω απο Vickmall.. ηρθε και εμενα με την 11.19... θα το εχω μερικες μερες στα χερια μου και μετα θα το δωσω σε γνωστη μου...ωραιο κινητο μου θυμιζει το Ρ7 που εχω καπως.. ενα back up της rom μπορουμε να εχουμε διοτι ελληνικα δεν βλεπω να εχουμε με την official. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 ενα back up της rom μπορουμε να εχουμε διοτι ελληνικα δεν βλεπω να εχουμε με την official. βλέπω πως το έχουν ρουταρει αν και δεν το ζήτησα... back up πρέπει να βάλω twrp για να πάρω... το έβαλα να φορτίσει οπότε μέχρι τότε να δω και αν θα του αλλάξω ρομ... δεν είμαι φαν του kinguser και θα το βγάλω... Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_danai_ Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Εγώ στην θέση σου θα άλλαζα ρομ αλλά δεν ξέρω αν το έχεις ξανακάνει και έχεις κάποια οικειότητα με αυτές τις δουλειες. Το μόνο θέμα που θα έχεις είναι ότι δεν έχουν Ελληνικά. Δηλαδή το μενού του λειτουργικού είναι στα Αγγλικά, αν δεν σε πειράζει. Όποιες εφαρμογές έχεις και υποστηρίζουν και Ελληνικά (στο μενού τους) θα μπορείς να το έχεις. Δεν τίθεται θέμα συμβατότητας με τα Ελληνικά, δεν θα έχεις πουθενά προβλημα απλά μόνο το μενου του τηλ θα είναι στα Αγγλικά. Αν αυτο σου φαίνεται βουνό τότε θα ξεκίναγα από ένα Factory Reset αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό θα επηρέαζε και τα Ελληνικά. σ ευχαριστώ πάρα πολύυυ.... δεν έχω ξανα ασχοληθεί αλλά θα το ψάξω το θεματάκι. δεν με ενοχλεί καθόλου να έχω αγγλικό μενού ούτωσι άλλως! να σαι καλά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 (edited) βλέπω πως το έχουν ρουταρει αν και δεν το ζήτησα... back up πρέπει να βάλω twrp για να πάρω... το έβαλα να φορτίσει οπότε μέχρι τότε να δω και αν θα του αλλάξω ρομ... δεν είμαι φαν του kinguser και θα το βγάλω... βαζεις twrp και παιρνεις back up. πρωτα κανεις install τους drivers. Nubia Z9 Mini Recovery Tool V3.0.exe https://drive.google.com/folderview?id=0B4xSaS99TWc2fldLbkhxdU82TElhSVd6VUx2TXdONi1LdVd1dWFPbVdhNFllOFV2REg5RmM&usp=sharing#list Edited September 29, 2015 by jonakic Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 βαζεις twrp και παιρνεις back up. πρωτα κανεις install τους drivers. Nubia Z9 Mini Recovery Tool V3.0.exe https://drive.google.com/folderview?id=0B4xSaS99TWc2fldLbkhxdU82TElhSVd6VUx2TXdONi1LdVd1dWFPbVdhNFllOFV2REg5RmM&usp=sharing#list Ωραιος...για να μην ψαχνω....ευχαριστω πολυ.. :D Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Ωραιος...για να μην ψαχνω....ευχαριστω πολυ.. :D και drivers για να μην ψαχνεις. https://app.box.com/s/9j6vmae4zxh3jc5i4tqe7d6jqadga332 Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 και drivers για να μην ψαχνεις. https://app.box.com/s/9j6vmae4zxh3jc5i4tqe7d6jqadga332 Τελεια...την 6.6.1 miui που εχεις στο drive την εχεις δοκιμασει; ειναι σταθερη αν ειναι να περασω αυτην; Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Τελεια...την 6.6.1 miui που εχεις στο drive την εχεις δοκιμασει; ειναι σταθερη αν ειναι να περασω αυτην; αυτη την στιγμη φοραω την 3.16 που ειναι η καλυτερη.της εχω δοκιμασει ολες.το drive δεν ειναι δικο μου.ειναι απο εδω΄ http://forum.xda-developers.com/general/rooting-roms/rom-nubia-z9-mini-nx511j-rom-twrp-t3142204 Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 αυτη την στιγμη φοραω την 3.16 που ειναι η καλυτερη.της εχω δοκιμασει ολες.το drive δεν ειναι δικο μου.ειναι απο εδω΄ http://forum.xda-developers.com/general/rooting-roms/rom-nubia-z9-mini-nx511j-rom-twrp-t3142204 Οκ... θα την δοκιμάσω και γω. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Οκ... θα την δοκιμάσω και γω. παρε back up πρωτα γιατι ελληνικα δεν θα βρεις σε αλλη rom. και αν θες μας την δινεις και μας που θελουμε ελληνικα. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts