Euridicee Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 μπαταρία περισσότερπ από 48 ώρες δεν παίζει σε κανένα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάπου διάβασα για multilang αλλά στην zte όσες multilang έχουμε παίξει έχουν κομμένες επιδόσεις και χαρακτηριστικά. Μπορείς να ρωτήσεις στο minideal. Αλλά πρόσεχε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ! Παίζεις με την φλόγα... δηλαδη να μην το παραγγειλω ?? απλα δεν θα την παλεψω να περιενω κανα 6μηνο ακομα... ηδη το κινητο που εχω ειναι κατεστραμενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. May 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 δηλαδη να μην το παραγγειλω ?? απλα δεν θα την παλεψω να περιενω κανα 6μηνο ακομα... ηδη το κινητο που εχω ειναι κατεστραμενο.. κοίταξε εάν έχεις έρωτα με το z9 πάρτο δεν θα σου αλλάξω τη γνώμη. Εάν όμως ε'ισαι ανάμεσα από z9 και z7 πάρε το z7 που έχει δυνατό επεξεργαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Δεν μπορεώ να σου απαντήσω για ώρες οθόνης γιατί το κινητό το χρησιμοποιώ για επαγγελματική χρήση. Τ οφορτίζω ανα 40-48 ώρες. Με ανοιχτό το 3g-4g όλη μέρα Κανένα κινητό με 2500-3500 mah δεν θα σου δώσει παραπάνω χρόνο. Η διαχείριση του επεξεργαστή του z9 θα δίνει τις ίδιες αποδόσεις και επιδόσεις μπαταρίας με το z7 διότι εάν το δείς λογαρυθμικά η καμπύλη απόδοσης - κατανάλωσης δεν ελλάζει. Τα κινητά με μεγάλο επεξεργαστή-μικρότερη μπαταρία σε σχέση με τα κινητά μικρότερου επεξεργαστή - μεγαλύτερης μπαταρίας τρώνε το ίδιο. Εαν μια εφαρμογή χρειάζεται πολύ επεξεργαστική ισχύ το 801 θα αποδόσεο γρήγορα και με συγκεκριμένη ισχύ, ο μικρότερος επεξεργαστής θα χρειαστεί το διπλάσιο χρόνο με την διπλάσια μπαταρία για να αποδόσει. Με προβληματίζει η τελευταία σου παράγραφο γιατί ενώ σε πολλά πράγματα είναι σωστό και λογικό αυτό που αναφέρεις, παρ'όλα αυτά δεν είχα κάνει ποτέ αυτή την σκέψη για smartphone. Τώρα όσον αφορά την επαγγελματική χρήση επειδή ο όρος ειναι κάπως αοριστος ένας τρόπος για να έχουμε ένα μπούσουλα για την αυτονομία της συσκευής είναι οι ώρες ενεργής οθόνης. Πολύ εντυπωσιακό που με 3g-4g βγάζεις ως και 48 ωρες άλλα αν αυτό συνοδεύεται με δύο ώρες ενεργής οθόνης τότε δεν είναι και τόσο. Θα σου ήταν κόπος μια αναφορά σχετικά με την ώρα ενεργής οθόνης με την χρήση που κάνεις; Ειλικρινά δεν εχω θεμα να πάρω μια συσκευή με πιο μεσαίας κατηγορίας κάμερα άλλα το θέμα αυτονομία είναι ενας παράγοντας που δεν μπορώ να παραβλεψω Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. May 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Με προβληματίζει η τελευταία σου παράγραφο γιατί ενώ σε πολλά πράγματα είναι σωστό και λογικό αυτό που αναφέρεις, παρ'όλα αυτά δεν είχα κάνει ποτέ αυτή την σκέψη για smartphone. Τώρα όσον αφορά την επαγγελματική χρήση επειδή ο όρος ειναι κάπως αοριστος ένας τρόπος για να έχουμε ένα μπούσουλα για την αυτονομία της συσκευής είναι οι ώρες ενεργής οθόνης. Πολύ εντυπωσιακό που με 3g-4g βγάζεις ως και 48 ωρες άλλα αν αυτό συνοδεύεται με δύο ώρες ενεργής οθόνης τότε δεν είναι και τόσο. Θα σου ήταν κόπος μια αναφορά σχετικά με την ώρα ενεργής οθόνης με την χρήση που κάνεις; Ειλικρινά δεν εχω θεμα να πάρω μια συσκευή με πιο μεσαίας κατηγορίας κάμερα άλλα το θέμα αυτονομία είναι ενας παράγοντας που δεν μπορώ να παραβλεψω Η χρήση της ενεργής οθόνης είναι υποκειμενική. Εγώ δεν έχω fb διαβάζω emails,google plus + twitter αλλά όχι όλη μέρα. Λαμβάνω περίπου 40 emails την ημέρα. Αλλά συνήθως απαντώ από το pc. Έχω σήμα περίπου 2-3 γραμμές από τις 4. Και μιλάω περίπου 15-20 λεπτά την ημέρα και το φορτίζω κάθε δεύτερο βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Euridicee Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 κοίταξε εάν έχεις έρωτα με το z9 πάρτο δεν θα σου αλλάξω τη γνώμη. Εάν όμως ε'ισαι ανάμεσα από z9 και z7 πάρε το z7 που έχει δυνατό επεξεργαστή. το z7 ειναι δοκιμασμενο με ελληνικα κανονικα κλπ κλπ ? κοιτα το z9 ειναι που με τρελανε αλλα ειναι ακριβο για να το ρισκαρω... το βασικο μου προβλημα ειναι το ποτε θα ξερω αν δουλευει σωστα στην ελλαδα η οχι. δηλαδη θα 'ναι ενας μηνας, ενας χρονος.. κανεις δεν ξερει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. May 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 το z7 ειναι δοκιμασμενο με ελληνικα κανονικα κλπ κλπ ? κοιτα το z9 ειναι που με τρελανε αλλα ειναι ακριβο για να το ρισκαρω... το βασικο μου προβλημα ειναι το ποτε θα ξερω αν δουλευει σωστα στην ελλαδα η οχι. δηλαδη θα 'ναι ενας μηνας, ενας χρονος.. κανεις δεν ξερει... Υπάρχουν rom multilang αλλά η official 5 είναι αγγλική Προς το παρών βλέπω από τις διορθώσεις που κάνει έχουν θέμα σταθερότητας,και στις κάρτες sim network. Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί για το κινητό αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Euridicee Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Υπάρχουν rom multilang αλλά η official 5 είναι αγγλική Προς το παρών βλέπω από τις διορθώσεις που κάνει έχουν θέμα σταθερότητας,και στις κάρτες sim network. Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί για το κινητό αυτό... για το z9 μιλας τωρα ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. May 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 για το z9 μιλας τωρα ετσι ? Οι rom ου ανέφερα αφορούν το Ζ7 που μου είπες Τα θέματα με τις sim αφορούν το z9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Euridicee Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Οι rom ου ανέφερα αφορούν το Ζ7 που μου είπες Τα θέματα με τις sim αφορούν το z9 ok!! ευχαριστω !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Πιστεύω ότι η επιλογή για το πιο κινητό θα διαλέξεις είναι υποκειμενική. Μπορεί να έχει καλύτερο επεξεργαστή το Ζ7 αλλά το Ζ9 έχει καλύτερη κάμερα. Για μένα που ψάχνω την καλύτερη κάμερα θα διαλέξω το Ζ9. Ο 615 μου φτάνει και μου περισσέυει. Και αφού δεν θα ζορίζεται θα αποδίδει καλύτερα και η μπαταρία. (Το σχόλιο του smartdigi για την σχέση απόδοσης της μπαταρίας με τον επεξεργαστή αφορά προφανώς σε περιπτώσρις που το "ζορίζεις" το κινητό. Σε νορμαλ περιπτώσεις ο πιο δυνατός επεξεργαστής χρειάζεται και περισσότερη ενέργεια.) Αν κάποιος όμως θέλει πιο πολύ επεξεργαστική ισχύ τότε θα επιλέξει το Ζ7. Οπότε πιστέυω δεν υπάρχει αντικειμενική απάντηση σε αυτό υο ερώτημα. Το έχω παραγγείλει εδώ και μια εβδομάδα (το Ζ9) και όπως είπαν από το μαγαζί (TO2C), έχουν περάσει multilanguage rom και Gapps. Σε αναμονή λοιπόν... Όταν έρθει θα ενημερώσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Πιστεύω ότι η επιλογή για το πιο κινητό θα διαλέξεις είναι υποκειμενική. Μπορεί να έχει καλύτερο επεξεργαστή το Ζ7 αλλά το Ζ9 έχει καλύτερη κάμερα. Για μένα που ψάχνω την καλύτερη κάμερα θα διαλέξω το Ζ9. Ο 615 μου φτάνει και μου περισσέυει. Και αφού δεν θα ζορίζεται θα αποδίδει καλύτερα και η μπαταρία. (Το σχόλιο του smartdigi για την σχέση απόδοσης της μπαταρίας με τον επεξεργαστή αφορά προφανώς σε περιπτώσρις που το "ζορίζεις" το κινητό. Σε νορμαλ περιπτώσεις ο πιο δυνατός επεξεργαστής χρειάζεται και περισσότερη ενέργεια.) Αν κάποιος όμως θέλει πιο πολύ επεξεργαστική ισχύ τότε θα επιλέξει το Ζ7. Οπότε πιστέυω δεν υπάρχει αντικειμενική απάντηση σε αυτό υο ερώτημα. Το έχω παραγγείλει εδώ και μια εβδομάδα (το Ζ9) και όπως είπαν από το μαγαζί (TO2C), έχουν περάσει multilanguage rom και Gapps. Σε αναμονή λοιπόν... Όταν έρθει θα ενημερώσω.. Συμφωνώ σε όλα όσα είπες. Περιμένουμε να ακούσουμε νέα για το z9 mini! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party68 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Το έχω πάρει και εγώ από το vickmall 6-5-14 παραγγελία και 8-5-14 το έστειλαν μου έδειξαν και τις φώτο στο μαίηλ μου στην τιμή 279.99 usd Ελληνικά είπαν ότι έχει και θα βάζαν google play Root δεν μπορούσαν να κάνουν Και έστειλαν μια θήκη σιλικόνης δώρο 1 προστατευτικό οθόνης 1 κλιπς για την σκόνη και το Ευρωπαικό βύσμα για τον φορτιστή Όπως συνήθως άψογοι στην αρχική εξυπηρέτηση ( Γιατί ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί κάτι να τους χρειαστώ μετά...και το ίδιο ελπίζω και στο μέλλον...) Μου άρεσε μόλις το είδα αν και το Z9 το μεγάλο είναι κάτσε καλά, αλλά η τιμούλα αλμυρούτσικη, αλλιώς θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη κουβέντα... Δεν ξέρω πολλά από κινητά είναι το δεύτερο μου, είμαι κάτοχος του Jiayu G2F για τα χρήματα του ΑΡΙΣΤΟ !!! Όταν με το καλό το πάρω θα σας πω εντυπώσεις :) Καλά να περνάτε όλοι σας !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. May 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Καλησπέρα, μόλις χθες παραλάβαμε το Z9 mini από εδώ σας δίνουμε τα αποτελέσματα του review. 1. Πρώτη εντύπωση (μαύρο χρώμα), θυμίζει λίγο απο κλώνος του iphone και λίγο απο nubia, δεν προσδιορίζεται ακριβώς τι.. ¨ομορφο μάυρο με καμπύλες και ωραία αίσθηση αφής με μεταλλικοπλαστική αρμονια. Αισθητότερα βαρύτερο με την αίσθηση και του μέταλλου από το Z7 mini Αρνητικό: Κάνει δαχτυλιές πολλές και δεν καθαρίζει τόσο απλά, δεν συνιστάται για ιδρωμένα χέρια Στην συνεχή χρήση , λόγω του μεταλλικού παρατηρήσαμε πολύ ζέστη από την μπαταρία, γενικά το καλοκαίρι θα έχει θέμα σε χρήση οθόνης 2.Λογισμικό, πυρήνας Nubia UI. Το κινητό υποστηρίζει και Ελληνική γλώσσα όπως οι πρώτες multilang των Z7 mini. Με την mama rom παρατηρήσαμε σκαλώματα κατά την διάρκεια του scroll κα ιτου άνοιξε κλείσε παράθυρα. Το ui είναι το 5 και απόδοση λήψης GSM/LTE η παραδοσιακή της ZTE καμια διαφορά ανοίγματος ευαισθησίας. Wifi, bluetooth, κτλπ ίδια με το Z7 mini 3.Οθόνη εδώ παρατηρήσαμε διαφορά στην ευαισθησία σε σχέση με το z7 mini. Το Z9 έχει χαμηλότερη ευαισθησία και αυτό το καταλαβαίνει από τα 2 έως τα 5 δάχτυλα στην οθόνη ταυτόχρονα. Φυσικό όμως αφού έχει λιγότερα ppi από το z7 mini. 4.Μπαταρία... την χάσαμε από το 90% στο 10% σε 4 ώρες παρα κάτι. 5.Μνήμη - απόδοση Φορτώσαμε κανονικότατα: playstore,gmail,hangouts,facebook,google plus,twitter,watchup,weather,drive,igo primo,mx player. Βάλε και τις εφαρμογές που φοράει μας έμειναν 400mb περίσευμα και το κινητό υπέφερε. Το gps καθυστέρησε να κλειδώσει και κόλλησε 2 φορές από διαχείριση μνήμης ram. 6.Φωτογραφική μηχανή - video Έχουν κάνει accelerate τον αισθητήρα που φοράει το z7 mini. Δεν έχει καμία διαφορά ακόμα και στο photoshop να το δεις.Απλά αλλάζει το μέγεθος... Summary: Η ΖΤΕ για να μείνει στον ανταγωνισμό έπρεπε να βγάλει μια πρόταση με χαρακτηριστικά που θα δελέαζαν το κοινό με χαμηλό κόστος. Πραγματικά οι επιδόσεις του Z9 mini είναι σαν το galaxy S3. Ονομαστικά ο 64bit επεξεργαστής μένει μόνο στο όνομα. Από επιδόσεις είναι δράμα. Είναι σαν να έχεις υπολογιστή σπίτι με καλή μητρική, 64bit αλλά ο επεξεργαστής να είναι celeron 1.6ghz Από εμφάνιση σκίζει για όσους αγαπούν iphone αλλά μέχρι εκεί. Το Ζ7 mini ακόμα και με 200mb ram δεν θα σε προδώσει ποτέ ούτε θα λαγκάρει! Απλά ένας χαμός για το τίποτα , 8 πυρήνες μιξ ότι νάναι μισά μισα και 64bit χάλι επεξεργαστής απογοήτευση σκέτη:blink: -------------------------- Από όλη την νέα σειρά το πιο δυνατό κομμάτι είναι το Nubia Z9 (σκέτο) απλά είναι φωτιά στην τιμή. Το παραπάνω review εκφράζει προσωπικές απόψεις της ομάδας μας και είναι απλά για ενημέρωση ο καθένας κρίνει με τα δικά του πρότυπα.. Καλή συνέχεια:) Smartdigi Team Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) Καλησπέρα, μόλις χθες παραλάβαμε το Z9 mini από εδώ σας δίνουμε τα αποτελέσματα του review. 1. Πρώτη εντύπωση (μαύρο χρώμα), θυμίζει λίγο απο κλώνος του iphone και λίγο απο nubia, δεν προσδιορίζεται ακριβώς τι.. ¨ομορφο μάυρο με καμπύλες και ωραία αίσθηση αφής με μεταλλικοπλαστική αρμονια. Αισθητότερα βαρύτερο με την αίσθηση και του μέταλλου από το Z7 mini Αρνητικό: Κάνει δαχτυλιές πολλές και δεν καθαρίζει τόσο απλά, δεν συνιστάται για ιδρωμένα χέρια Στην συνεχή χρήση , λόγω του μεταλλικού παρατηρήσαμε πολύ ζέστη από την μπαταρία, γενικά το καλοκαίρι θα έχει θέμα σε χρήση οθόνης 2.Λογισμικό, πυρήνας Nubia UI. Το κινητό υποστηρίζει και Ελληνική γλώσσα όπως οι πρώτες multilang των Z7 mini. Με την mama rom παρατηρήσαμε σκαλώματα κατά την διάρκεια του scroll κα ιτου άνοιξε κλείσε παράθυρα. Το ui είναι το 5 και απόδοση λήψης GSM/LTE η παραδοσιακή της ZTE καμια διαφορά ανοίγματος ευαισθησίας. Wifi, bluetooth, κτλπ ίδια με το Z7 mini 3.Οθόνη εδώ παρατηρήσαμε διαφορά στην ευαισθησία σε σχέση με το z7 mini. Το Z9 έχει χαμηλότερη ευαισθησία και αυτό το καταλαβαίνει από τα 2 έως τα 5 δάχτυλα στην οθόνη ταυτόχρονα. Φυσικό όμως αφού έχει λιγότερα ppi από το z7 mini. 4.Μπαταρία... την χάσαμε από το 90% στο 10% σε 4 ώρες παρα κάτι. 5.Μνήμη - απόδοση Φορτώσαμε κανονικότατα: playstore,gmail,hangouts,facebook,google plus,twitter,watchup,weather,drive,igo primo,mx player. Βάλε και τις εφαρμογές που φοράει μας έμειναν 400mb περίσευμα και το κινητό υπέφερε. Το gps καθυστέρησε να κλειδώσει και κόλλησε 2 φορές από διαχείριση μνήμης ram. 6.Φωτογραφική μηχανή - video Έχουν κάνει accelerate τον αισθητήρα που φοράει το z7 mini. Δεν έχει καμία διαφορά ακόμα και στο photoshop να το δεις.Απλά αλλάζει το μέγεθος... Summary: Η ΖΤΕ για να μείνει στον ανταγωνισμό έπρεπε να βγάλει μια πρόταση με χαρακτηριστικά που θα δελέαζαν το κοινό με χαμηλό κόστος. Πραγματικά οι επιδόσεις του Z9 mini είναι σαν το galaxy S3. Ονομαστικά ο 64bit επεξεργαστής μένει μόνο στο όνομα. Από επιδόσεις είναι δράμα. Είναι σαν να έχεις υπολογιστή σπίτι με καλή μητρική, 64bit αλλά ο επεξεργαστής να είναι celeron 1.6ghz Από εμφάνιση σκίζει για όσους αγαπούν iphone αλλά μέχρι εκεί. Το Ζ7 mini ακόμα και με 200mb ram δεν θα σε προδώσει ποτέ ούτε θα λαγκάρει! Απλά ένας χαμός για το τίποτα , 8 πυρήνες μιξ ότι νάναι μισά μισα και 64bit χάλι επεξεργαστής απογοήτευση σκέτη:blink: -------------------------- Από όλη την νέα σειρά το πιο δυνατό κομμάτι είναι το Nubia Z9 (σκέτο) απλά είναι φωτιά στην τιμή. Το παραπάνω review εκφράζει προσωπικές απόψεις της ομάδας μας και είναι απλά για ενημέρωση ο καθένας κρίνει με τα δικά του πρότυπα.. Καλή συνέχεια:) Smartdigi Team Δεν είσαι αντικειμενικός και προσπαθείς να το θάψεις σε σχέση με το Z7 mini. Από θέμα απόδοσης δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν το έχω στα χέρια μου αλλά λές ότι η κάμερα είναι ίδια με του Ζ7 mini. Και ότι είναι accelerate (μάλλον interpolate ήθελες να πεις) στα 16mp. Εδώ κάνεις ένα μεγάλο λάθος γιατί το Ζ7 φοράει τον ΙΜΧ214, ενώ το Ζ9 φοράει τον πιο καινούριο ΙΜΧ234 που είναι πραγματικά 16mpx (και όχι 13 του Ζ7) και έχει οπτικό σταθεροποιητή που συνεπάγεται καλύτερες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με λίγα λόγια η καμερά του είναι ένα βήμα τουλάχιστον καλύτερη απο αυτή του Z7 mini και φυσικά δεν συγκρίνεται με αυτή του S3 που ήμουν κάτοχος.(αυτό είναι αστείο). Όταν λοιπόν θα το παραλάβω θα δω και για τα υπόλοιπα που αφορούν την απόδοση. Πάντως από ότι review έχω διαβάσει ( και έχω διαβάσει ότι ξυκλοφορεί στο διαδύκτιο) υππρώτη φορά βλέπω τέτοιο "θάψιμο". Edited May 18, 2015 by nikstar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. May 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Δεν είσαι αντικειμενικός και προσπαθείς να το θάψεις σε σχέση με το Z7 mini. (Δεν έχω ώφελος να το θάψω δεν έχω μετοχές στην ΖΤΕ. Απλά έχω στα χέρια μου 2 κινητά και συγκρίνω Ζ7-Ζ9) Από θέμα απόδοσης δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν το έχω στα χέρια μου αλλά λές ότι η κάμερα είναι ίδια με του Ζ7 mini. Και ότι είναι accelerate (μάλλον interpolate ήθελες να πεις) στα 16mp. (Όχι accelerate εννοώ και Θα καταλάβεις εαν διαβάσεις το foru της nubia τι απατεωνιά έχουν κάνει.) Εδώ κάνεις ένα μεγάλο λάθος γιατί το Ζ7 φοράει τον ΙΜΧ214, ενώ το Ζ9 φοράει τον πιο καινούριο ΙΜΧ234 που είναι πραγματικά 16mpx (και όχι 13 του Ζ7) και έχει οπτικό σταθεροποιητή που συνεπάγεται καλύτερες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. (Όταν πάρεις στα χέρια σου τα 2 κινητά Ζ7-Ζ9 θα δεις εάν έχουν διαφορές στις κάμερες) Με λίγα λόγια η καμερά του είναι ένα βήμα τουλάχιστον καλύτερη απο αυτή του Z7 mini και φυσικά δεν συγκρίνεται με αυτή του S3 που ήμουν κάτοχος.(αυτό είναι αστείο). (Σύγκριση με το S3 έκανα μόνο για την επεξεργαστική ισχύ και απόδοση όχι την κάμερα) Όταν λοιπόν θα το παραλάβω θα δω και για τα υπόλοιπα που αφορούν την απόδοση. Πάντως ότι review έχω διαβάσει πρώτη φορά βλέπω τέτοιο "θάψιμο". Τα έχω αγορασμένα και τα 2 αρα δεν έχω εμπάθειες... Απλα λέω την γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Καλησπέρα, μόλις χθες παραλάβαμε το Z9 mini από εδώ σας δίνουμε τα αποτελέσματα του review. 1. Πρώτη εντύπωση (μαύρο χρώμα), θυμίζει λίγο απο κλώνος του iphone και λίγο απο nubia, δεν προσδιορίζεται ακριβώς τι.. ¨ομορφο μάυρο με καμπύλες και ωραία αίσθηση αφής με μεταλλικοπλαστική αρμονια. Αισθητότερα βαρύτερο με την αίσθηση και του μέταλλου από το Z7 mini Αρνητικό: Κάνει δαχτυλιές πολλές και δεν καθαρίζει τόσο απλά, δεν συνιστάται για ιδρωμένα χέρια Στην συνεχή χρήση , λόγω του μεταλλικού παρατηρήσαμε πολύ ζέστη από την μπαταρία, γενικά το καλοκαίρι θα έχει θέμα σε χρήση οθόνης 2.Λογισμικό, πυρήνας Nubia UI. Το κινητό υποστηρίζει και Ελληνική γλώσσα όπως οι πρώτες multilang των Z7 mini. Με την mama rom παρατηρήσαμε σκαλώματα κατά την διάρκεια του scroll κα ιτου άνοιξε κλείσε παράθυρα. Το ui είναι το 5 και απόδοση λήψης GSM/LTE η παραδοσιακή της ZTE καμια διαφορά ανοίγματος ευαισθησίας. Wifi, bluetooth, κτλπ ίδια με το Z7 mini 3.Οθόνη εδώ παρατηρήσαμε διαφορά στην ευαισθησία σε σχέση με το z7 mini. Το Z9 έχει χαμηλότερη ευαισθησία και αυτό το καταλαβαίνει από τα 2 έως τα 5 δάχτυλα στην οθόνη ταυτόχρονα. Φυσικό όμως αφού έχει λιγότερα ppi από το z7 mini. 4.Μπαταρία... την χάσαμε από το 90% στο 10% σε 4 ώρες παρα κάτι. 5.Μνήμη - απόδοση Φορτώσαμε κανονικότατα: playstore,gmail,hangouts,facebook,google plus,twitter,watchup,weather,drive,igo primo,mx player. Βάλε και τις εφαρμογές που φοράει μας έμειναν 400mb περίσευμα και το κινητό υπέφερε. Το gps καθυστέρησε να κλειδώσει και κόλλησε 2 φορές από διαχείριση μνήμης ram. 6.Φωτογραφική μηχανή - video Έχουν κάνει accelerate τον αισθητήρα που φοράει το z7 mini. Δεν έχει καμία διαφορά ακόμα και στο photoshop να το δεις.Απλά αλλάζει το μέγεθος... Summary: Η ΖΤΕ για να μείνει στον ανταγωνισμό έπρεπε να βγάλει μια πρόταση με χαρακτηριστικά που θα δελέαζαν το κοινό με χαμηλό κόστος. Πραγματικά οι επιδόσεις του Z9 mini είναι σαν το galaxy S3. Ονομαστικά ο 64bit επεξεργαστής μένει μόνο στο όνομα. Από επιδόσεις είναι δράμα. Είναι σαν να έχεις υπολογιστή σπίτι με καλή μητρική, 64bit αλλά ο επεξεργαστής να είναι celeron 1.6ghz Από εμφάνιση σκίζει για όσους αγαπούν iphone αλλά μέχρι εκεί. Το Ζ7 mini ακόμα και με 200mb ram δεν θα σε προδώσει ποτέ ούτε θα λαγκάρει! Απλά ένας χαμός για το τίποτα , 8 πυρήνες μιξ ότι νάναι μισά μισα και 64bit χάλι επεξεργαστής απογοήτευση σκέτη:blink: -------------------------- Από όλη την νέα σειρά το πιο δυνατό κομμάτι είναι το Nubia Z9 (σκέτο) απλά είναι φωτιά στην τιμή. Το παραπάνω review εκφράζει προσωπικές απόψεις της ομάδας μας και είναι απλά για ενημέρωση ο καθένας κρίνει με τα δικά του πρότυπα.. Καλή συνέχεια:) Smartdigi Team ίδια οθόνη,ίδια ανάλυση,ίδια ppi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. May 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 ίδια οθόνη,ίδια ανάλυση,ίδια ppi Z9 - 441ppi Z7 - 445ppi http://www.gsmarena.com/zte_nubia_z9_mini-7149.php ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για όσους το πήραν καλοδούλευτο, άλλωστε κινητό είναι όχι πολυκατοικία. Εγώ το πούλησα ήδη στο ebay ακριβότερα από ότι το πήρα, βγήκε και κάτι καλό από όλη την υπόθεση :lol: Άντε καληνύχτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Z9 - 441ppi Z7 - 445ppi http://www.gsmarena.com/zte_nubia_z9_mini-7149.php ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για όσους το πήραν καλοδούλευτο, άλλωστε κινητό είναι όχι πολυκατοικία. Εγώ το πούλησα ήδη στο ebay ακριβότερα από ότι το πήρα, βγήκε και κάτι καλό από όλη την υπόθεση :lol: Άντε καληνύχτα! προφανώς είναι λάθος,ίδιο μέγεθος οθόνης,ίδια ανάλυση,άρα ίδια ppi,αλλά ακόμη και να μην ήταν ίδια τα 4 ppi διάφορα δεν μπορούν να επηρεάσουν την ευαισθησία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 (Όχι accelerate εννοώ και Θα καταλάβεις εαν διαβάσεις το foru της nubia τι απατεωνιά έχουν κάνει.) Αυτό μπορείς να το εξηγήσεις λίγο; Τι ακριβώς απατεωνιά έχουν κάνει; Απλά ένας χαμός για το τίποτα , 8 πυρήνες μιξ ότι νάναι μισά μισα και 64bit χάλι επεξεργαστής απογοήτευση σκέτη:blink: Mε το συμπάθειο δηλαδή αλλά αυτό το παραπάνω δεν είναι σχόλιο ενός αντικειμενικού reviewer :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senniha1994 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Αποψη μου ειναι οτι το Ζ9 mini δν αξιζει για αγορα.Ειδικα για μεταβαση απο zte z7 mini η αλλα με επεξεργαστη 801.φυλαξτε τα χρηματα σας για μια πιο vfm αγορα η καντε μεταβαση σε zte z9 max με τον 810.εξαλου υπαρχουν και μεταχειρησμενα απο γνωστους κτλ αλλα μν χαλατε τα ευρωπουλα σας ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Το max έχει καμια εκατοστή δολλάρια παραπάνω κοντά στα 350 ευρώ. Πάει ψηλά. Το αν αξίζει όμως ή όχι όπως έχω ξαναπεί είναι καθαρά υποκειμενικό, εσύ γιτί λες ότι δεν αξίζει;; Να υποθέσω σε σχέση με το Ζ7 για το επεξεργαστή και για κάρτα γραφικών, σωστά;; Όμως σε εμένα για παράδειγμα που πρώτο κρητήριο είναι η εμφάνιση, δεύτερο η κάμερα,και μετά όλα τα άλλα θα προτιμήσω το Ζ9 γιατί εκτος του επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών σε ΟΛΑ τα άλλα υπερτερεί του Ζ7, (μπαταρία, κάμερα, εμφάνιση, ποιότητα και υλικά κατασκευής) άρα για μένα αξίζει γιατί δεν την χρειάζομαι την παραπανίσια επεξεργαστική ισχύ του Ζ7 μιας και αυτή την στιγμή μου είναι αρκετό (όσο αφορά τον επεξεργαστή) το τηλέφωνο μου με 23000 σκορ στο antutu. Δεν σημαίνει βέβαια με όλα αυτά που λέμε ότι ο 610 είναι για πέταμα. αλλα μν χαλατε τα ευρωπουλα σας ετσι. Αυτό εδώ άσε να το αποφασίσει ό κάθε ένας μόνος του. Δεν χρειάζεται να τρομοκρατούμε τον κόσμο και μάλιστα χωρίς να στοιχειοθετούμε αυτό που λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Euridicee Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 το εχει παρει κανεις αλλος?? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επισης ξερει κανεις που μπορω να βρω το z7 σε μαυρο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 http://www.merimobiles.com/zte-nubia-z7-mini-5-inch-1080p-qualcomm-snapdragon-801-smartphone_p/meri10421.htm Ρωτά τους πρώτα εάν το έχουν ακόμα διαθέσιμο γιατί στα περισσότερα site είναι out of stock Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_30 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Η συσκευη είναι μία!! το z7 mini!! ΤΕΛΟΣ!! Και 150mb ram να σου μείνουν το κινητό δεν ξέρει τι θα πει lag,δεν χαμπαριάζει.. Θα το άλλαζα μόνο με ένα vfm κινητό με super amoled οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party68 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) Εγω θα πω το ενα δοκιμαστικε και μπραβο που υπαρχουν ευχαριστημενοι και το αλλο θα δοκιμαστει και το ιδιο ευχομαι και για το νεο.... να ειμαστε ευχαριστημενοι οσοι το παρουμε... χαλαρα λοιπον και δεν χωριζουμε τιποτα οικοπεδα εδω.... ;) Εμενα μονο οι νανο καρτες με χαλασανε λιγακι και οπως ξαναειπα θα ηθελα το Ζ9 αν ηταν λιγακι πιο οικονομικο... ;) Και μια συγκριση καθαρα στα νουμερα για οσους θελουν να ασχολουνται με αυτα :D http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7149&idPhone2=6492 και μια απευθειας συγκριση απο το σαιτ που ελαβα αρκετα υποψιν και κατεληξα τελικα σε αυτην την επιλογη ΖΤΕ Μινι Ζ9 http://www.kimovil.com/en/compare/zte-nubia-z7-mini,zte-nubia-z9-mini Edited May 26, 2015 by Party68 Πρόσθεση απάντησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts