Jump to content

Μεγιστη οθονη 4,5"

lambros69
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα.

μπορει να μου πρωτειενι καποιος αγορα κινητου απο εδω ελλαδα.

μεχρι 150 ευρο

αξιοπιστο,οθονη max 4,5"

καλησπερα.

μπορει να μου πρωτειενι καποιος αγορα κινητου απο εδω ελλαδα.

μεχρι 150 ευρο

αξιοπιστο,οθονη max 4,5"

http://www.skroutz.gr/s/4291402/Motorola-Moto-G-8GB.html

Μεταχειρισμενο το βρισκεις κοντα στο 100σταρικο;)

http://www.skroutz.gr/s/4291402/Motorola-Moto-G-8GB.html

Μεταχειρισμενο το βρισκεις κοντα στο 100σταρικο;)

Αυτό είναι το first gen Μoto G, το οποίο μάλιστα μου κάνει εντύπωση ότι είναι ακόμα σε stock και πωλείται σε αυτή την τιμή...

Μoto G 2nd Gen με 10 ευράκια παραπάνω από τα 150 που λες (160κάτι καινούργιο από skroutz)... :)

Αυτό είναι το first gen Μoto G, το οποίο μάλιστα μου κάνει εντύπωση ότι είναι ακόμα σε stock και πωλείται σε αυτή την τιμή...

Μoto G 2nd Gen με 10 ευράκια παραπάνω από τα 150 που λες (160κάτι καινούργιο από skroutz)... :)

Αφού μάξιμουμ 4,5 ίντσες θέλει ο άνθρωπος. Διαβάζετε λίγο καλύτερα τους τίτλους των θεμάτων πριν γράψετε..

Εδώ είσαι. Θέτω σαν βασικά κριτήρια το 1GB RAM, τα όρια στην οθόνη και την υποστήριξη 4G.

http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/353374_355542_516986/%CE%9C%CE%B9%CE%BA%CF%81%CF%8C-3-5-4-5-4G-LTE-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-1-GB.html?order_dir=asc&price_max=150&price_min=

Εγώ έχω προτείνει σε άλλο νήμα το Huawei Ascend Y550 το οποίο το έχω και στην κατοχή μου και είναι στα 99€. Από εκεί και πέρα μέχρι τα 150€ έχεις αρκετές επιλογές ανάλογα με τα γούστα σου πάντα... :)

Εδώ είσαι. Θέτω σαν βασικά κριτήρια το 1GB RAM, τα όρια στην οθόνη και την υποστήριξη 4G.

http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/353374_355542_516986/%CE%9C%CE%B9%CE%BA%CF%81%CF%8C-3-5-4-5-4G-LTE-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-1-GB.html?order_dir=asc&price_max=150&price_min=

Εγώ έχω προτείνει σε άλλο νήμα το Huawei Ascend Y550 το οποίο το έχω και στην κατοχή μου και είναι στα 99€. Από εκεί και πέρα μέχρι τα 150€ έχεις αρκετές επιλογές ανάλογα με τα γούστα σου πάντα... :)

απο αυτα μονο το p7 mini και λιγο το y550

αν δε ψαχνεσαι για 4g, κοιτα και το lf l fino

παρά μα πάρα μικρή μνήμη για εφαρμογές, πήρε ένας συνάδελφος στην δουλειά για δεύτερο, όταν τελείωσαν τα update των default εφαρμογών εμειναν 145 mb για apps... πέρασε viber/fb και

του πέταξε ειδοποίηση ότι η μνήμη είναι πλήρες

Kazam Thunder 345L.Πολυ καλο τηλεφωνο.Αμα θες κατι το πολυ καλο,καποιο κινεζικο απο κινα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Η 4,5ρα οθόνη τείνει να μη "φτάνει" πλέον...;)

Γιατί δεν ανεβαίνεις 0,2-0,3" και κάνα δεκάρικο για πιο άνετη οθόνη?

Ενδεικτικά LG G2 mini, LG L90 κ.λ.π.

Σε λίγο ούτε η 5 δε θα φτάνει...:X

Η 4,5ρα οθόνη τείνει να μη "φτάνει" πλέον...;)

Γιατί δεν ανεβαίνεις 0,2-0,3" και κάνα δεκάρικο για πιο άνετη οθόνη?

Ενδεικτικά LG G2 mini, LG L90 κ.λ.π.

Σε λίγο ούτε η 5 δε θα φτάνει...:X

Όλα έχουν να κάνουν με τις ανάγκες που έχει ο καθένας μας.

Αν θέλεις μια συσκευή που να είναι πρώτα κινητό και μετά όλα τα άλλα πας σε λιγότερες ίντσες (4 - 4,7).

Αν θέλεις να τα συνδυάσεις πας σε 5 ίντσες.

Αν θέλεις πρώτα όλα τα άλλα και μετά το κινητό πας σε 5,5 +.

Αν τέλος θες μόνο ίντερνετ παιχνίδια κτλ. πας σε tablet. :)