Jump to content

CDA/WAV σε MP3

kostassl45i
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια διαβασα τον οδηγο του alfa156 για το πως να κανεις mp3 υψηλης ποιοτητας...μια ερωτηση...εχει βγει καινουρια εκδοση του lamer αν δεν απατωμαι η 3.96 ...συνισταται να χρησιμοποιησουμε αυτη ή την 3.90.3 καθως απο οτι ειχα διαβασει παλαιοτερα την προτιμουσαν αρκετοι χρηστες (την 3.90.3) σε σχεση με τις τοτε νεοτερες εκδοσεις (3.93) ?? ευχαριστω...

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 256
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μια ερώτηση. Ξέρει κανείς τις αντιστοιχίες εγγράψιμου audio cd και μάρκας cd player αυτοκινήτου ώστε να μην κάνει πολλές διακοπές κατά την κίνηση του οχήματος; Η δκιά μου η σιντιέρα ειναι Audiovox. Έχω ήδη δοκιμάσει cd της Sony και δεν παίζουν καλά. Αν ξέρει κανείς... Thnx

Καλησπέρα,

μήπως χέρεις κάποιος να μου πει πως θα μικρύνω ή θα κοψω ένα mp3

για να το χωρέσω στο κινητό ?

Ευχαριστώ πολύ

Η θα χρησιμοποιήσεις το Audacity που είναι Open Source και αρκετά δυνατό ή το Cool Edit που δυστυχώς δεν υπάρχει πια γιατί αγοράστηκε από την Adobe και λέγεται Adobe Audition

Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss...

HELP!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ DRM PROTECTION ΣΕ ΜP3 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ,, ΓΙΑΤΙ Η VODAFONE EXEI ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ MP3 ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ PROTECTION....... :mad: :mad: :mad: :mad:

Ρίξε μια ματιά στο Review του V800 στο σημείο που αναφέρεται στην "Αναπαραγωγή Πολυμέσων". Λέει κάπου πιο κάτω "Ξεφορτωθείτε»... τους περιορισμούς του live". Τέλος, ψάχνεις το Sony Ericsson DRM Packager v1.2.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

• 4 weeks later...
Αναλόγως με ποιο πρόγραμμα γίνετε το normilize. Αν και τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται.

Δοκιμάστε το Audiograbber ! Είναι πραγματικά κορυφαίο.

http://images.animfactory.com/animations/music/electronics/jumping_radio_md_clr.gif

kalispera mipos mporis na mou stilis to thlefonosou gia na se rotiso gia to pos doulei to audio grabber.. to katebasa kai den xero pos douevj.. kostas 6945102040

SAN TIN KOYTRA TIPOTA STON KOSMO...... :wink:

• 2 weeks later...

Προχθές που αγόρασα ενα copied cd και ήθελα να το κάνω σε mp3 με το musicmatch jukebox διαπίστωσα οτι τα αρχεία στο cd είναι .cda και δεν μπορούσε να τα κάνει convert se mp3 αφου κάνει μονο τα .wav.

TI NA KANΩ?

Ή θα τα κάνεις πρώτα .wav και μετά convert ή θα επιλέξεις rip cd αντί για convert (ή κάπως έτσι τέλοσπάντων).

• 2 months later...
Καποιο ευκολο προγραμμα για μετατροπη αρχειων απο wma σε mp3 υπαρχει; :rolleyes:

Βάλε φωτιά σ' ότι σε καίει σ' ότι σου τρώει τη ψυχή

Εξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι ανοιχτοί

Είν' η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή!

ΤΡΥΠΕΣ

Εχει κανεις κανέναν Mp3 Recorder που να γραφει οτιδήποτε ήχο παιζει η κάρτα ήχου, και να μπορεις να προγραμματίσεις πότε θα αρχίσει να γράφει

(Schedule Recording)....Βρηκα το Focus mp3 Recorder αλλα ειναι shareware...οπως και το Super mp3 Recorder....αν έχει κανεις τιποτα απο αυτα full, ας μου στειλει pm.....Thanks

D.G.

Εχει κανεις κανέναν Mp3 Recorder που να γραφει οτιδήποτε ήχο παιζει η κάρτα ήχου, και να μπορεις να προγραμματίσεις πότε θα αρχίσει να γράφει

(Schedule Recording)....Βρηκα το Focus mp3 Recorder αλλα ειναι shareware...οπως και το Super mp3 Recorder....αν έχει κανεις τιποτα απο αυτα full, ας μου στειλει pm.....Thanks

Κατέβασε το Audacity. Το αν θα γράφει ο,τι παίζει η κάρτα ήχου εξαρτάται από την κάρτα ήχου. Αν έχει στο Recording Mixer ποτενσιόμετρο για την έξοδο. Π.χ. στο Amilo A 1630 που έχω έχει επιλογή Stereo Mix που είναι στην ουσία η έξοδος της κάρτας...

Τhanks valerio, αλλα απο οτι βλεπω το συγκεκριμένο δεν κανει scheduled recording..... :(

Για δοκίμασε να το συνδυάσεις με αυτό το προγραμματάκι και πες μου...

• 2 weeks later...
παιδια διαβασα τον οδηγο του alfa156 για το πως να κανεις mp3 υψηλης ποιοτητας...μια ερωτηση...εχει βγει καινουρια εκδοση του lamer αν δεν απατωμαι η 3.96 ...συνισταται να χρησιμοποιησουμε αυτη ή την 3.90.3 καθως απο οτι ειχα διαβασει παλαιοτερα την προτιμουσαν αρκετοι χρηστες (την 3.90.3) σε σχεση με τις τοτε νεοτερες εκδοσεις (3.93) ?? ευχαριστω...

ζητησα από τον rigasnick να ξεκλειδώσει το thread για να γίνουν οι (πολλές) απαραίτητες αλλαγές.

Καλημέρα,

Έχω κάποια κομμάτια σε FLAC format. Μπορώ να τα μετατρέψω σε MP3/192 CBR ή θα κάνω πατάτα σε σχέση με την ποιότητα ?

Βασικά το FLAC (Free Lossless Audio Coding) είναι μη απωλεστικός αλγόριθμος ψηφιακής κωδικοποίησης ήχου. Αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα του ήχου ενός αρχείου FLAC είναι ίδια με την ποιότητα ενώς WAV γιατί κατά την κωδικοποίηση δεν υπάρχει απώλεια πληροφορίας (μη απωλεστική κωδικοποίηση ήχου - lossless audio coding). Αντίθετα το Mpeg Audio Layer III (a.k.a. mp3) είναι απωλεστικός αλγόριθμος κωδικοποίησης ψηφιακού ήχου μια και αφαιρεί κατά την κωδικοποίηση ηχητικά σήματα που κρίνει ότι δεν είναι αντιληπτά από το ανθρώπινο αισθητήριο της ακοής. Αυτή η κωδικοποίηση είναι μη αναστρέψιμη. Πάντως σύμφωνα με ψυχοακουστικές μελέτες που έχουν γίνει ο αλγόριθμος Mpeg Audio Layer III είναι ακουστικά διαφανείς στα για ρυθμούς 256kbit/sec σε λειτουργία Dual Stereo και 192kbit/sec για λειτουργία Joint Stereo. Οπότε οτιδήποτε κωδικοποιήσεις σε αυτούς ή μεγαλύτερους ρυθμούς κωδικοποίησης δεν πρόκειται να αποκτήσει παραμόρφωση που να είναι αντιληπτή από το ανθρώπινο αυτί...

Ναι,

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Γνωρίζω τα περισσότερα από αυτά που είπες και καταλήγω στο συμπέρασμα πως εφόσον o FLAC είναι ΜΗ απωλεστικός αλγόριθμος συμπίεσης, τότε μπορώ να το κάνω WAV το οποίο θα είναι το ίδιο με το αρχικό WAV και να το μετατρέψω σε MP3.

Σωστά ?

• 3 weeks later...
Ρε παιδια πηρα το καινουργιο cd της Ευσταθιας και δε γινεται rip διοτι εχει προστασια!Τα τραγουδια στο pc παιζονται μονο απο εναν player που υπαρχει στο cd!!!Πως θα περασω τωρα τα τραγοθδια στο mp3????Καμια ιδεα?
ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012

• 5 weeks later...
Εχω κατεβασει μερικα κοματια μουσικης ομως ειναι σε μορφη wma και εχουν προστατευομενο περιεχομενο <<DRM>>:mad: Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος τροπος ωστε να τα μετατρεψω σε mp3;

Βάλε φωτιά σ' ότι σε καίει σ' ότι σου τρώει τη ψυχή

Εξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι ανοιχτοί

Είν' η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή!

ΤΡΥΠΕΣ

Εχω κατεβασει μερικα κοματια μουσικης ομως ειναι σε μορφη wma και εχουν προστατευομενο περιεχομενο <<DRM>>:mad: Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος τροπος ωστε να τα μετατρεψω σε mp3;

Αν τα τραγούδια αυτά τα παίζει το Windows Media Player στον δικό σου υπολογιστή μπόρεις κάλλιστα να τα μετατρέψεις χρησιμοποιόντας το iTunes της Apple.

kanena progama metatropis aplon komation se mp3 iparxei??? doste mou link...
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

• 5 weeks later...
kanena progama metatropis aplon komation se mp3 iparxei??? doste mou link...

Κατέβασε το Advanced WMA Workshop...είναι από τα καλύτερα!

http://www.litexmedia.com/download.html

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg

Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά

καράβι η αγάπη ταξιδεύει,

κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά

κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!!

Ξέρω πως είμαι λίγο off topic αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που το ψάχνω πολύ καιρό αλλά δεν βρήκα απάντηση.Στα Dvd rom αλλά και σε πολλά cd drives υπάρχει έξοδος αναλογική και ψηφιακή.Τι είναι η καθεμιά και που χρησιμοποιούνται;(πχ μπορω να μην το συνδέσω με κανένα από τα 2 και να παίζει κανονικα.)Ρωτάω σε αυτό το forum γιατί πιστεύω πως έχει κάποια σχέση με τα τρσγούδια.:worry: