Jump to content

onDSL by Otenet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

H Otenet διαφημίζει πως αν αγοράσουμε από 15/07 εώς 31/07 ondsl kit sta 384 θα πληρώσουμε για 384 και πως αν αγοράσουμε ondsl kit sta 1024 θα δίνουμε 26€ τον μήνα.

Σκέφτομαι να αγοράσω τώρα το kit στα 1024 πριν τις 31/07 και να το ενεργοποιήσω μετά τις 31/07 που τότε θα το χρειαστώ. Λέτε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα και να μου αρνηθούν τα 26€ αλλά να μου πουν να τα πληώνω κανονικά γιατί έκανα ενεργοποίηση μετά?

Εγώ που μίλησα εχθές μαζί τους μου είπαν ότι για σύνδεση 512 είναι 57 euro το δίμηνο.Όλα πληρωμένα,χωρίς τέλος ενεργοποίησης τα 41 euro και με όλο τον εξοπλισμό.(modem,splitters)και τα λοιπά.Μ'άλλα λόγια connext στα 512 για 6 μήνες.Τώρα θα τους πάρω πάλι τηλέφωνο γιατί μ'έβαλες σε ιδέες;)
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

H Otenet διαφημίζει πως αν αγοράσουμε από 15/07 εώς 31/07 ondsl kit sta 384 θα πληρώσουμε για 384 και πως αν αγοράσουμε ondsl kit sta 1024 θα δίνουμε 26€ τον μήνα.

Σκέφτομαι να αγοράσω τώρα το kit στα 1024 πριν τις 31/07 και να το ενεργοποιήσω μετά τις 31/07 που τότε θα το χρειαστώ. Λέτε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα και να μου αρνηθούν τα 26€ αλλά να μου πουν να τα πληώνω κανονικά γιατί έκανα ενεργοποίηση μετά?

Μπορείς να πάρεις το πακετάκι της Vivodi που πάει μέχρι τέλος Αυγούστου η προσφορά, και είναι και φθηνότερη.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άνοιξά την γραμμή μου για 1024 από 384 και μου είπανε οτι με΄χρι τέλους 2006 θα πάει στα 2000. επίσης τώρα θα πληρώνω το δύμηνο κάπου 48 ευρώ αντί για 42σχεδόν που πλήρωνα.

Θα αφοράσω το speedtouch 585 γστα 78 ευρώ περίπου.

Πείτε μου την γνώμη σας για το μοντεμάκι.

μένω κέντρο στο ποιό μπουκωμένο dslan.

επίσης μο υείπανε οτι θα ενεργοποιηθεί σε 5 εργάσιμες ημέρες.

καλά έχω μία κρυφή ελπίδα οτι θα γίνει έτσι και όχι ένα μήνα όπως πριν 2 χρόνια.

Πιθανολογώ οτι έβαλες 6μηνο conn-x, με χρέωση 47.50 ευρώ για τη 1024 το μήνα (και είχες αορίστου 384)

Αν ισχύουν τα παραπάνω τότε το μόνο που εκκρεμεί είναι η μετατροπή της ταχύτητας της γραμμής σου και της συνδρομής της otenet, το οποίο παίρνει το πολύ 5 εργάσιμες.

Το 585 μια χαρά ειναι,και αυτό περί διπλασιασμού της ταχύτητας ισχύει.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Πιθανολογώ οτι έβαλες 6μηνο conn-x, με χρέωση 47.50 ευρώ το μήνα (και είχες αορίστου 384)

Αν ισχύουν τα παραπάνω τότε το μόνο που εκκρεμεί είναι η μετατροπή της ταχύτητας της γραμμής σου και της συνδρομής της otenet, το οποίο παίρνει το πολύ 5 εργάσιμες.

Το 585 μια χαρά ειναι,και αυτό περί διπλασιασμού της ταχύτητας ισχύει.

εγω μετετρεψα την αοριστου οτενετ και οτε σε 6μηνη conn x και δινω το ΔΙΜΗΝΟ 45 ευρω.. πλεον...οχι 41.40 τον μηνα που εδινα με την αοριστου.και η ταχυτητα μου απο 384 αναβαθμιστηκε δωρεαν σε 768..κεντρο αθηνας

Ναι conn-x έβαλα και μο υεξήγησε τί είναι.

αλλά επ'αορίστου ξανά θα είναι.

όσον αφορά σε πόσο διάστημα θα ενεργοποιηθεί,θα δείξει!

Na...rwtisw kati me tis times...lete....px 20,90 euro ton mina....plirwnei auta mono kai tpt allo? diladi...kana pageio...gia tin psifiaki grami...h to pagio tou tilepikoinwniakou forea....den plirwnetai? pera apo to pagio tis gramis tilefwnou (PSTN-ISDN) eee?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Na...rwtisw kati me tis times...lete....px 20,90 euro ton mina....plirwnei auta mono kai tpt allo? diladi...kana pageio...gia tin psifiaki grami...h to pagio tou tilepikoinwniakou forea....den plirwnetai? pera apo to pagio tis gramis tilefwnou (PSTN-ISDN) eee?

Πληρώνεις και 1,50 ευρώ κερατιάτικα ( επόσημα οι τράπεζες το λένε προμήθεια) στην τράπεζα μιας και με Otenet για εξόφληση λογαριασμού επιλέγεις μεταξύ Τραπέζης ,ΕΛΤΑ,πιστωτική και κεντρικα Otenet στο Μαρούσι.

Στις 24/07/06 έκανα αίτηση για σύνδεση connext 512.Στο δίμηνο μαζί το πάγιο και ο provider ανέρχεται στα 56 euro.Αν πάρεις στο 134 θα σου δώσουν όλες τις πληροφορίες που θέλεις;)Α!! Σου δίνουν τον εξοπλισμό δωρεάν καθώς δεν πληρώνεις και το τέλος σύνδεσης που είναι 41euro και κάτι.;)
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

ναι.εγώ που είμαι ήδη χρήστης θα το πληρώσω το con-x και ας έκανα αλλαγή της σύνδεσης.από 384 σε 1024.

το δίνουνε δωρεάν μόνο σε καινούριους χρήστες.

Έχω μία ερώτηση. Σκέφτομαι να βάλω το πακέτο της HOL στα 1024, με €24.90/μήνα. Το θέμα είναι ότι έχω το conn-x, και λέει ότι απαιτείται 6μηνη παραμονή στην υπηρεσία. Αυτό το διάστημα απαιτείται έτσι ώστε να μην επιστρέψεις τον εξοπλισμό (έχω το wireless), ή γενικότερα απαιτείται 6μηνη παραμονή ανεξαρτήτου εξοπλισμού;

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Ρε παιδιά να κάνω και εγώ μία ερώτηση? Είχα πάρει ondsl kit με wireless router και υποχρεωτική σύνδεση 1 χρόνο. Οι 4 πρώτοι μήνες ήταν στα 104 ευρώ αν θυμάμαι καλά και από 5ο έως 12ο μήνα πληρώνω κανά 25άρι ευρώ περίπου. Τώρα που η Otenet έβγαλε τα 1024Kb με ίδιες ακριβώς χρεώσεις θα μπορούσα να μεταπηδήσω σε αυτό το πακέτο? Κάτι είχα ακούσει ότι μπορεί να γίνει αναπροσαρμογή των τιμών ή κάτι τέτοιο.. Μπορεί όμως να λέω και μπαρούφες.. :O

Mobiles: Samsung Galaxy Nexus

Kat' arxin...euxaristw olous gia tis apantiseis...

@aXe emena enas gnwstos mou...plirwne 40 Eura ton mina...conn-x gia 384 me ogkoxrewsi...tin eixe kanei bebaia prin kana xrono kai...otan itan akomi akribes... Kai prin ligous mines...pige to katergise kai ekane nea sundesi sta 1024...me ta idia lefta.....Logika mporeis na to kaneis....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω μία ερώτηση. Σκέφτομαι να βάλω το πακέτο της HOL στα 1024, με €24.90/μήνα. Το θέμα είναι ότι έχω το conn-x, και λέει ότι απαιτείται 6μηνη παραμονή στην υπηρεσία. Αυτό το διάστημα απαιτείται έτσι ώστε να μην επιστρέψεις τον εξοπλισμό (έχω το wireless), ή γενικότερα απαιτείται 6μηνη παραμονή ανεξαρτήτου εξοπλισμού;

Όποια στιγμή και να διακόψεις χρεώνεσαι το υπόλοιπο των μηνών μέχρι να περάσει το 6μηνο.

Ας πούμε οτι διακόπτεις τον 3ο μήνα.Θα πληρώσεις κανονικότατα κ τους άλλους 3 μαζεμένους.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Αυτό γίνεται γιατί επιστρέφεις τον εξοπλισμό;

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση.

Θέλω να αγοράσω τον Σεπτέμβρη κάποιο πακετάκι της Otenet στα 384 αλλά δε ξέρω ποιό. Ούτε έχω καταλάβει τι ακριβώς θα πληρώνω κάθε μήνα. Μήπως θα μπορούσε κάποιος απο εσάς να με βοηθήσει;

Όπως καταλάβατε, δεν έχω ασχοληθεί ξανά με το θέμα.:O

Ευχαριστώ:)

Paidia ego eimai poli disarestimenos me tin OTEnet.Exo mia sindesi 384 kai edo kai 3 bdomades i sindesi mou gia agnosto logo peftei kathe ligo kai ligaki.....exo enimerosi stin OTEnet alla exo ginei balaki metaksi OTEnet kai OTE(o enas ta rixnei ston allon) kai edo kai mia bdomada perimenei i OTEnet na stilei o OTE kapoia apotelesmata tis grammis mou kai meta na doun ti ftaiei se aytous.An den boroun na sinennoithoun oi dyo eteries(pou ousiastika einai mazi) ti na poun kai oi alles eteries!!!Eleos pia kai plirono gia ypiresies pou den mou prosferoun.Ti mou proteinete na kano?

Thanks se osous asxolithoun kai elpizo na ekana sto sosto meros to post mou.

Kalispera.Meno thessaloniki stin agiou dimitriou sto tourkiko proxeneio.Apo tis 10 iouliou pou evala dsl me otenet sta 512 katevazo me 32 to poli 40 eno me tin 384 pou eixa katevaza me 42.Mipos exei kai kaneis allos to idio provlima?Oi karagiozides tis otenet autoi oi asxetoi den mporoun na boithisoun se tipota dioti aploustata den xeroun tipota apo adsl kai genikotera apo ipologistes.Simera pou pira gia teleutaia fora pantos tilefono sto tilefoniko tous kentro,dioti den thelo na xanaxalaso pote tin diathesi mou, mou apantise mia kiria i opoia ipotithete itan texnikos kai mou eipe oti me 512 katevazeis maximun 40!!!!Parakalo opoios exei idees sxetika me to ti prepei na kano me aftous tous apateones as mou pei.Euxaristo.

Δεν καταλαβαινω..Γιατι προτιματε otenet ενω υπαρχουν τοσες αλλες καλες εταιριες?Εγω πχ εχω το dsl cube της vivodi..Μπορει αρχικα να αργησαν να μου το ενεργοποιησουν (κλασσικα λογο οτε :rocket: ) αλλα τωρα δεν αντιμετοπιζω κανενα προβλημα..Επισης οι φιλοι μου που επελεξαν πακετα της forthnet και ειχαν αμεση ενεργοποιηση και ειναι απολυτα ευχαριστημενοι..
IMPOSSIBLE IS NOTHING....

Paidia ego eimai poli disarestimenos me tin OTEnet.Exo mia sindesi 384 kai edo kai 3 bdomades i sindesi mou gia agnosto logo peftei kathe ligo kai ligaki.....exo enimerosi stin OTEnet alla exo ginei balaki metaksi OTEnet kai OTE(o enas ta rixnei ston allon) kai edo kai mia bdomada perimenei i OTEnet na stilei o OTE kapoia apotelesmata tis grammis mou kai meta na doun ti ftaiei se aytous.An den boroun na sinennoithoun oi dyo eteries(pou ousiastika einai mazi) ti na poun kai oi alles eteries!!!Eleos pia kai plirono gia ypiresies pou den mou prosferoun.Ti mou proteinete na kano?

Thanks se osous asxolithoun kai elpizo na ekana sto sosto meros to post mou.

Αυτήν την ωραία συνεννόηση μεταξύ του ΟΤΕ και της Οτενέτ την είχα δει και εγώ παλιότερα.:mad: Μου σπάσαν τα νεύρα τελείως. Και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.