George_thoi Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Gia sas paidia.Exw kai ego adsl 2048 to proi katebazei 30-40 kai ta mesimeria sernete teliws 20 - 25 to poli.Kserei kaneis ti mporei na fteei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 bill1 said: Καλησπέρα στο forum!Έχω ένα φίλο ο οποίος έχει το πακέτο ondsl kit.Κανονικά η σύμβαση του, θα έπρεπε να λήξει από τις 3 Σεπτεμβρίου και μέχρι και σήμερα έχει internet!Τι μπορεό να συμβαίνει;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!:) Που ξέρεις ότι λήγει στις 3 Σεπτεμβρίου? Το πότε θα λήξει εξαρτάται από τη μέρα που θα ενεργοποιήσει για πρώτη φορά το username name του και το password μετά την ενεργοποίηση της σύνδεσής του. Οπότε αν π.χ. του ενεργοποίησαν τη σύνδεση 3 Μαΐου και ενεργοποίησε το username του στις 10 Μαΐου τότε η σύνδεσή του θα διακοπεί στις 10 του μήνα του οποίου λήγει η σύμβαση που έχει κάνει. Επίσης αν έχει πάρει το πακέτο για 4 μήνες, γιατί κάπου σε είδα να το λες, αν δε θέλει να συνεχίσει τότε πρέπει να διακόψει γιατί μετά θα χρεώνεται κανονικά κάθε μήνα το ανάλογο ποσό αν δεν κάνω λάθος. Ποιο πακέτο έχει ο φίλος ακριβώς? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 ρε παιδια στην καστελλα στον πειραια μου βγαζει στο σαιτ του οτε οτι δεν εχει ολοκληρωθει η αναβαθμιση του οτε.εχω βαλει απο σημερα την 1024 οτενετ(512 κανονικα).οταν κανω τεστ σε καποιες σελιδες ειδικες για μετρημα ταχυτητας μου βγαζει απο 780 μεχρι 908 περιπου(μεχρι 113 περιπου).οταν ομως κατεβαζω βιντεακια και αλλα αρχεια η ταχυτητα ειναι μαλλον 512 δηλαδη 50-55 περιπου!τελικα τι εχω τωρα?512 η 1024?ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 ilka71 said: ρε παιδια στην καστελλα στον πειραια μου βγαζει στο σαιτ του οτε οτι δεν εχει ολοκληρωθει η αναβαθμιση του οτε.εχω βαλει απο σημερα την 1024 οτενετ(512 κανονικα).οταν κανω τεστ σε καποιες σελιδες ειδικες για μετρημα ταχυτητας μου βγαζει απο 780 μεχρι 908 περιπου(μεχρι 113 περιπου).οταν ομως κατεβαζω βιντεακια και αλλα αρχεια η ταχυτητα ειναι μαλλον 512 δηλαδη 50-55 περιπου!τελικα τι εχω τωρα?512 η 1024?ευχαριστω! Σε ποιες σελίδες κάνεις speedtest? Η (σχετικά) χαμηλή ταχύτητα στο download μπορεί να ευθύνεται και από τους σέρβερς/p2p που κατεβάζεις... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 jog said: Σε ποιες σελίδες κάνεις speedtest? Η (σχετικά) χαμηλή ταχύτητα στο download μπορεί να ευθύνεται και από τους σέρβερς/p2p που κατεβάζεις... :)αυτη ας πουμε ειναι πολυ καλη σελιδα http://www.speedtest.ch/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Δοκίμασε αυτά τα 3 http://bluefield.speedtest.frontiernet.net/ http://speedtest.forthnet.gr/ http://www.adslguide.org.uk/tools/speedtest.asp Τα βιντεάκια και γενικά τα αρχεία από που τα κατεβάζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 jog said: Δοκίμασε αυτά τα 3 http://bluefield.speedtest.frontiernet.net/ http://speedtest.forthnet.gr/ http://www.adslguide.org.uk/tools/speedtest.asp Τα βιντεάκια και γενικά τα αρχεία από που τα κατεβάζεις? σαν ταχυτητα σερφαρισματος παντως ανοιγουν σελιδες πιο γρηγορα απο την 768 που εχω στο κεντρο της αθηνας οποτε μαλλον εχει αναβαθμιστει.δοκιμασα ολες τις σελιδες που μου εδωσες και μεσο ορο μου βγαζει κατεβασμα 880 και ανεβασμα 222 περιπου.αρα αυτες οι τιμες ειναι για 1000αρα ετσι?οχι για 512?μαλλον φταινε οι σερβερς που ειπες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 jog said: Δοκίμασε αυτά τα 3 http://bluefield.speedtest.frontiernet.net/ http://speedtest.forthnet.gr/ http://www.adslguide.org.uk/tools/speedtest.asp Τα βιντεάκια και γενικά τα αρχεία από που τα κατεβάζεις? Eμενα με αναβαθμισμένο 1 ΜΒ, στην καλύτερη περίπτωση πλησιάζω την 768 στη χειρότερη την 250....Φυσικά τα αποτελέσματα αυτά είναι κατά πολύ καλύτερα από αυτά που είχα στην 512...Επίσης μου κάνει εντύπωση η αστάθεια στην ταχύτητα....Τελικά μάλλον οι πραγματικές ταχύτητες για τα ελληνικά δεδομένα διαμορφώνονται στις μισές των θεωρητικών...Πάρε 2 ΜB για να φτάσεις το 1ΜΒ...Ρεζίλια πράγματα δηλ....:O Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Παιδια να ρωτησω?επειδη ειμαι καινουργιος στον χωρο του dsl αν κλεινω τελειως τον υπολογιστη μου και οταν τον ανοιγω κανω dial απο το παραθυρο διαλογου χρεωνομαι?βεβαια δεν καλει καποιο νουμερο οπως στην dial up συνδεση αλλα απλως ρωταω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 όχι δεν χρεώνεσαι :) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Theoni said: Που ξέρεις ότι λήγει στις 3 Σεπτεμβρίου? Το πότε θα λήξει εξαρτάται από τη μέρα που θα ενεργοποιήσει για πρώτη φορά το username name του και το password μετά την ενεργοποίηση της σύνδεσής του. Οπότε αν π.χ. του ενεργοποίησαν τη σύνδεση 3 Μαΐου και ενεργοποίησε το username του στις 10 Μαΐου τότε η σύνδεσή του θα διακοπεί στις 10 του μήνα του οποίου λήγει η σύμβαση που έχει κάνει. Επίσης αν έχει πάρει το πακέτο για 4 μήνες, γιατί κάπου σε είδα να το λες, αν δε θέλει να συνεχίσει τότε πρέπει να διακόψει γιατί μετά θα χρεώνεται κανονικά κάθε μήνα το ανάλογο ποσό αν δεν κάνω λάθος. Ποιο πακέτο έχει ο φίλος ακριβώς? Ο φίλος μου είχε Internet από την ημέρα που του ενεργοποιήθηκε το username, όπως λες!Στην αίτηση υπέβαλε 4 μήνες συνδρομή και λογικά θα είχε internet από 3 Μαϊου, ημέρα ενεργοποίησης, έως 3 Σεπτεμβρίου, ημέρα λήξης!!!Το ερώτημα είναι, εάν ανανεώνεται μόνο του και χωρίς τη συμβολή του χρήστη!!!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 bill1 said: Ο φίλος μου είχε Internet από την ημέρα που του ενεργοποιήθηκε το username, όπως λες!Στην αίτηση υπέβαλε 4 μήνες συνδρομή και λογικά θα είχε internet από 3 Μαϊου, ημέρα ενεργοποίησης, έως 3 Σεπτεμβρίου, ημέρα λήξης!!!Το ερώτημα είναι, εάν ανανεώνεται μόνο του και χωρίς τη συμβολή του χρήστη!!!:worry: Ναι, θα χρεώνεται κανονικά τώρα κάθε μήνα, εάν δεν κάνει αίτηση για διακοπή, κάθε μήνα. Είναι αορίστου δλδ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Σίγουρα;;;Αφού όταν έκανε την αίτηση, υπέβαλε 4 μήνες και όχι 12μηνη συνδρομή!Τότε, τι επιλογή υπάρχει;Δηλαδή είναι αναγκασμένος τώρα να πληρώσει 2 μήνες επιπλέον, χωρίς να το είχε ζητήσει!!!:mad: Εάν ξέρει κάποιος άλλος κάτι, ας απαντήσει!!!Ευχαριστώ!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 running 10s outbound test (client to server) . . . . . 171.04Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 665.89kb/s Παιδια αυτες οι ταχυτητες για συνδεση στα 1024 ειναι καλες?....εγω γιατι νομιζω οτι εχουν κανει λαθος και μου εχουν βαλει 768 τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 bill1 said: Σίγουρα;;;Αφού όταν έκανε την αίτηση, υπέβαλε 4 μήνες και όχι 12μηνη συνδρομή!Τότε, τι επιλογή υπάρχει;Δηλαδή είναι αναγκασμένος τώρα να πληρώσει 2 μήνες επιπλέον, χωρίς να το είχε ζητήσει!!!:mad: Εάν ξέρει κάποιος άλλος κάτι, ας απαντήσει!!!Ευχαριστώ!!!:) Σίγουρα. Όταν λες υπέβαλε 4 μήνες ξέρεις τι σημαίνει? Ότι απλά για 4 μήνες έχει προπληρώσει ένα ποσό και από κει και πέρα αυτούς τους 4 μήνες δεν πληρώνει τίποτα. Από τον 4ο μήνα και μετά θα πληρώνει κανονικά το πάγιο κάθε μήνα. Όταν υπέγραψε συμβόλαιο εκεί αναφέρει ότι μετά τον 4ο μήνα αν επιθυμεί τη διακοπή του πρέπει να υποβάλλει αίτηση, πριν τους 4 μήνες είναι που δε μπορεί να κάνει τπτ γιατί έχει δεσμευτεί. Αυτά. Τα υπολοιπα στο λογαριασμό:p Alexref said: running 10s outbound test (client to server) . . . . . 171.04Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 665.89kb/s Παιδια αυτες οι ταχυτητες για συνδεση στα 1024 ειναι καλες?....εγω γιατι νομιζω οτι εχουν κανει λαθος και μου εχουν βαλει 768 τελικα? Καλύτερα να αναφερφείς εδώ γι αυτό. Είσαι off topic. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Alexref said: running 10s outbound test (client to server) . . . . . 171.04Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 665.89kb/s Παιδια αυτες οι ταχυτητες για συνδεση στα 1024 ειναι καλες?....εγω γιατι νομιζω οτι εχουν κανει λαθος και μου εχουν βαλει 768 τελικα? Εαν έχεις αμφιβολίες για τις ταχύτητες μπορείς να το δεις από τον υπολογιστή σου, όταν είσαι στο internet!!!Αλλά δεν πιστεύω να έχει γίνει κάτι τέτοιο, απλώς είναι επιβαρημένη η γραμμά του 1Mbit!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Πως μπορω να δω απο τον υπολογιστη μου?...εντωμεταξυ πηρα τηλ την otenet και τους ειπα οτι εχω 1024 αλλα το dslmon μου βγαζει line rate 768 kb ps.....απο εκει ξεκινησε το ερωτημα μου στην οτενετ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Alexref said: Πως μπορω να δω απο τον υπολογιστη μου?...εντωμεταξυ πηρα τηλ την otenet και τους ειπα οτι εχω 1024 αλλα το dslmon μου βγαζει line rate 768 kb ps.....απο εκει ξεκινησε το ερωτημα μου στην οτενετ.... Πιθανόν έχεις την γραμμή 768, αλλά όταν τους πήρες τηλέφωνο, τι σου είπαν;;;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 bill1 said: Πιθανόν έχεις την γραμμή 768, αλλά όταν τους πήρες τηλέφωνο, τι σου είπαν;;;:confused: Οτι εχω δηλωμενη στα κομπιουτερ τους κανονικα την 1024, μου ζητησαν και το σειριακο του μόντεμ και από εκεί είδαν ότι κ εκεί κανονικά είναι 1024 το μόντεμ ......τωρα τι να πω και εγω?μου ειπαν κιολας οτι να το δω......βεβαια υπαρχουν στιγμες που κανει καμμια εξαρση και φτανει στα 110 η 120 κβς αλλα αυτο για ενα δευτερολεπτο και συνηθως στην αρχη του downloading........αυτοι απο οτενετ μου ειπαν οτι αν φτανει σε αυτες τις ταχυτηττες τοτε ειναι οκ........παντως κατεβαζω γυρω στο 80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasonix Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 φιλε μου στη θεση σου θα ελεγα και ευχαριστω.... 29 Αυγουστου κανω τηλεφωνικη αιτηση στην οτενετ οπου και μου λενε οτι δεσμευω την τελευταια πορτα στο dslam. 27 Σεπτεμβριου παιρνω τηλ στον οτε και μου λενε οτι ενεργοποιηθηκε 2 μερες πριν και οτι φυσικα επρεπε να ειδοποιηθω.(ναι καλα!) το modem ερχεται 3 οκτωβριου. Η συνδεση μου ηταν μεχρι πριν 5 μερες 512 και ημουν ευχαριστημενος γιατι κατεβαζα νε 49-53. αναβαθμιστηκε στα 1024 και κατεβαζω με 27... Τι διαολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 thanasonix said: φιλε μου στη θεση σου θα ελεγα και ευχαριστω.... 29 Αυγουστου κανω τηλεφωνικη αιτηση στην οτενετ οπου και μου λενε οτι δεσμευω την τελευταια πορτα στο dslam. 27 Σεπτεμβριου παιρνω τηλ στον οτε και μου λενε οτι ενεργοποιηθηκε 2 μερες πριν και οτι φυσικα επρεπε να ειδοποιηθω.(ναι καλα!) το modem ερχεται 3 οκτωβριου. Η συνδεση μου ηταν μεχρι πριν 5 μερες 512 και ημουν ευχαριστημενος γιατι κατεβαζα νε 49-53. αναβαθμιστηκε στα 1024 και κατεβαζω με 27... Τι διαολο? Ναι αλλα να μην ξερω τελικα τι αγορασα? 1024 ή 768? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasonix Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 αυτο θα ξεκαθαρισει μαλλον τον Νοεμβρη, που θα εχουν τελειωσει οι αναβαθμισεις.. Μεχρι τοτε για να καταλαβεις τι εχεις πρεπει να να δεις τι θα πληρωνεις το μηνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 thanasonix said: φιλε μου στη θεση σου θα ελεγα και ευχαριστω.... 29 Αυγουστου κανω τηλεφωνικη αιτηση στην οτενετ οπου και μου λενε οτι δεσμευω την τελευταια πορτα στο dslam. 27 Σεπτεμβριου παιρνω τηλ στον οτε και μου λενε οτι ενεργοποιηθηκε 2 μερες πριν και οτι φυσικα επρεπε να ειδοποιηθω.(ναι καλα!) το modem ερχεται 3 οκτωβριου. Η συνδεση μου ηταν μεχρι πριν 5 μερες 512 και ημουν ευχαριστημενος γιατι κατεβαζα νε 49-53. αναβαθμιστηκε στα 1024 και κατεβαζω με 27... Τι διαολο? Φίλε μου αυτό ξαναπέστο!Είχα για 4 μήνες ταχύτητα 512 και κατέβαζα σφαίρα στα 50!Έγινε αναβάθμιση και κατεβάζω με την ίδια ταχύτητα!Απλώς το δίκτυο του 1mbit είναι πιο επιβαρημένο!Με λίγα λόγια δεν είδα διαφορά με την αναβάθμηση!!!Αστα να πάνε!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akakios Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Hi kids!Άγορασα κι εγώ το ΚΙΤ στα 1024 και κατεβάζει περίπου με 35kb/sec:wacko: Είναι φυσιολογικό?Περίμενα τουλάχιστον 80,αλλά μούφα... Μάλιστα έχω το wireless και δεν μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει ασύρματα:mad: Help me:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 akakios said: Hi kids!Άγορασα κι εγώ το ΚΙΤ στα 1024 και κατεβάζει περίπου με 35kb/sec:wacko: Είναι φυσιολογικό?Περίμενα τουλάχιστον 80,αλλά μούφα... Μάλιστα έχω το wireless και δεν μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει ασύρματα:mad: Help me:cry: Για την ώρα καλά είναι..Οι περισσότεροι έχουν πρόβλημα λόγω των αναβαθμίσεων..υπομονή:O Μπορείς να πάρεις τηλ την τεχνική υποστήριξη στην otenet να σε βοηθήσουν με το router σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts