Jump to content

onDSL by Otenet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα πάω Καλαμάτα ... :lol: :lol: :lol:

Δυστυχώς κύριοι ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ??????

Άρχισε σιγά-σιγά κι εσύ τα μπινελίκια στον οτέ... :O Επιστολές, διαμαρτυρίες, τέτοια πράματα... Τι να κάνουμε. Έγραψα κάτι στο θρεντ της HOL το οποίο θα το πω κι εδώ.

Δεν ξέρω αν φταίνε τα πακέτα UDP που έχουν μειωθεί οπότε και είναι θέμα πρόσβασης και όχι ISP, το γεγονός είναι πάντως ότι δεν πρέπει να είμαστε καθόλου περήφανοι ως χώρα για την ποιότητα τoυ DSL που έχουμε... Άλλοι έχουν τα 6Mbit για την πλάκα (η πρόσβαση DSL στη Γερμανία ξέρετε πόσο κάνει; 3,99€ το μήνα και ανεξαρτήτου ταχύτητας, αυτά τα καραγκιοζιλίκια μόνο εδώ τα έχουμε για την πρόσβαση). Και εμείς εδώ με μια 384 θεωρητική πιάνουμε ταχύτητες μάξιμουμ 330... Και είμαστε και ευχαριστημένοι...

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άρχισε σιγά-σιγά κι εσύ τα μπινελίκια στον οτέ... :O Επιστολές, διαμαρτυρίες, τέτοια πράματα... Τι να κάνουμε. Έγραψα κάτι στο θρεντ της HOL το οποίο θα το πω κι εδώ.

Δεν ξέρω αν φταίνε τα πακέτα UDP που έχουν μειωθεί οπότε και είναι θέμα πρόσβασης και όχι ISP, το γεγονός είναι πάντως ότι δεν πρέπει να είμαστε καθόλου περήφανοι ως χώρα για την ποιότητα τoυ DSL που έχουμε... Άλλοι έχουν τα 6Mbit για την πλάκα (η πρόσβαση DSL στη Γερμανία ξέρετε πόσο κάνει; 3,99€ το μήνα και ανεξαρτήτου ταχύτητας, αυτά τα καραγκιοζιλίκια μόνο εδώ τα έχουμε για την πρόσβαση). Και εμείς εδώ με μια 384 θεωρητική πιάνουμε ταχύτητες μάξιμουμ 330... Και είμαστε και ευχαριστημένοι...

Συμφωνώ και επαυξάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

Εχω να κάνω μερικές ερωτήσεις :

Το παραπάνω site μετρήσεων θατο δεχθεί ο ΟΤΕ?

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος μέτρησης που θα το δεχθεί, τι θατου πω έκανα το τεστ σε Αγγλικό site ????

Ιδού η απορία...

εγω παλι,θα τρελαθω. εκανα τουλαχιστον 40 φορες το τεστ απο τη σελιδα http://www.speedtest.ch/ παντα εμπιστευομαι τους γερμανοφωνους λαους,και μου βγαζει ταχυτητες απο 29kb/s μεχρι 43kb/s.γενικα καθε πρωι μεχρι μεσημερι αργα οι ταχυτητες ειναι γυρω στο 29 με 35 kb/s και το βραδυ απο 35 μεχρι 44kb/s.καλες ειναι για 384 οτενετ κεντρο-αθηνας?και κατι αλλο πως μαθαινουμε ποιο dslam ειμαστε?το νουμερο μου αρχιζει απο 8222

εγω παλι,θα τρελαθω. εκανα τουλαχιστον 40 φορες το τεστ απο τη σελιδα http://www.speedtest.ch/ παντα εμπιστευομαι τους γερμανους,και μου βγαζει ταχυτητες απο 29kb/s μεχρι 43kb/s.γενικα καθε πρωι μεχρι μεσημερι αργα οι ταχυτητες ειναι γυρω στο 29 με 35 kb/s και το βραδυ απο 35 μεχρι 44kb/s.καλες ειναι για 384 οτενετ κεντρο-αθηνας?και κατι αλλο πως μαθαινουμε ποιο dslam ειμαστε?το νουμερο μου αρχιζει απο 8222

Μ'αυτό έχω ταχύτητες 332 Kbps !!!! :w00t:

Μ'αυτό έχω ταχύτητες 332 Kbps !!!! :w00t:
εκανα και με τα δυο και μου βγαζουν πανω κατω τα ιδια εμενα λοιπον ρωτησα οτε για το dslam Μου και ειναι το DSLAM ΑΡΕΩΣ(μαλλον εννοει πεδιον αρεως) ΑΡΗΣ και ειναι siemens 1. αυτο τωρα ειναι καλο ι κακο?

Εχω να κάνω μερικές ερωτήσεις :

Το παραπάνω site μετρήσεων θατο δεχθεί ο ΟΤΕ?

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος μέτρησης που θα το δεχθεί, τι θατου πω έκανα το τεστ σε Αγγλικό site ????

Ιδού η απορία...

Εγώ τους πήρα τηλέφωνο (την OteNet) τους είπα τις ταχύτητες που έχω και πώς έκανα αυτές τις μετρήσεις.

Τους πρότεινα αν θέλουν να κάνουμε μέτρηση με οποιοδήποτε δικό τους τρόπο.

Δεν έφεραν καμία αντίρρηση ή αμφιβολία για τις μετρήσεις και μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν από τον ΟΤΕ και ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατό.

Θα δούμε.

Αν παρόλα αυτά δεν με ενημερώσουν στις επόμενες ημέρες θα ξαναπάρω τηλέφωνο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ τους πήρα τηλέφωνο (την OteNet) τους είπα τις ταχύτητες που έχω και πώς έκανα αυτές τις μετρήσεις.

Τους πρότεινα αν θέλουν να κάνουμε μέτρηση με οποιοδήποτε δικό τους τρόπο.

Δεν έφεραν καμία αντίρρηση ή αμφιβολία για τις μετρήσεις και μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν από τον ΟΤΕ και ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατό.

Θα δούμε.

Αν παρόλα αυτά δεν με ενημερώσουν στις επόμενες ημέρες θα ξαναπάρω τηλέφωνο

εμενα για να ελεγξουν,λεει,στην οτενετ αν φταινε αυτοι που οι ταχυτητες ειναι χαμηλες πρεπει να στειλουμε το αιτημα αυτο στο noc@otenet.gr και να αναφερουμε και το dslam. :cry:

εμενα για να ελεγξουν,λεει,στην οτενετ αν φταινε αυτοι που οι ταχυτητες ειναι χαμηλες πρεπει να στειλουμε το αιτημα αυτο στο noc@otenet.gr και να αναφερουμε και το dslam. :cry:

Όλοι όσοι έχουμε OnDSL Kit μας παρέχει η OteNet και την γραμμή και την σύνδεση επομένως δεν θα πρέπει να μας ενδιαφέρει για το τη θα πρέπει να γίνει και ποιους θα πρέπει να πάρουν τηλέφωνο. Μας πούλησαν ADSL 384 και δεν έχουμε ADSL 384, να κόψουν το λαιμό τους. Η θα το φτιάξουν ή θα μας επιστρέψουν τα χρήματα που δώσαμε ή δεν θα πληρώνουμε έως ότου αποκατασταθούν όλα τα προβλήματα.

Μπορούμε να το φτάσουμε πολύ μακριά ........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οποιος εχει σκοπο να παρει on dsl kit ας δει εδω . 92 Ευρω τελικη τιμη, απο 106 που ειναι στα μαγαζια. Ο χρηστης ειναι πολυ αξιοπιστος ;)

Το θεμα ειναι μη τυχον ειναι ακριβα τα μεταφορικα και ετσι ερθει στα ιδια λεφτα.

Τελικά χθες με ειδοποίησαν από τον ΟΤΕ ότι η σύνδεσή μου είναι ο.κ. (η αίτηση είχε γίνει στις 29/10).

Σύνδεθηκα σε 2' με τα σχετικά του κιτ, γρήγορα και απλά.

Ταχύτητα 393,2

Στο Downloading δεν έχω σταθερή ταχύτητα!

Η σουίτα ασφαλείας της F-Secure είναι καλή;

Προς το παρών έχω κρατήσει τον συνδυασμό Kaspersky-Zone Alarm (σαν firewall).

To παραπάνω τεστ το έκανα 10 συνεχόμενες φορές και έδειξε:

November 9th, 2005 3:14pm 326.1 kbps

November 9th, 2005 3:14pm 317.6 kbps

November 9th, 2005 3:13pm 318.4 kbps

November 9th, 2005 3:12pm 279.3 kbps

November 9th, 2005 3:12pm 311.7 kbps

November 9th, 2005 3:12pm 291 kbps

November 9th, 2005 3:11pm 316.5 kbps

November 9th, 2005 3:11pm 324.6 kbps

:blink:

Τελικά χθες με ειδοποίησαν από τον ΟΤΕ ότι η σύνδεσή μου είναι ο.κ. (η αίτηση είχε γίνει στις 29/10).

Ταχύτητα 393,2

τι ταχυτητα εχεις βαλει και τι περιοχη εισαι?

Ταχύτητα 393,2

Σσσσσσσσσ μια χαρα εισαι! Ιταλιας με Ολγας έχω μ.ο. 23 με 24!!! Μην το πεις ουτε του παπα... θα σε μαρτυρησει! :D

Μαρτίου με Ανθέων!

Δεν του το λέω! :secret: :lol:

Για την σουίτα της F-Secure γνώμες; :shifty:

Μαρτίου με Ανθέων!

Δεν του το λέω! :secret: :lol:

Για την σουίτα της F-Secure γνώμες; :shifty:

Δεν ξερω για το F-Secure αν και γενικα οι αποψεις ειναι θετικες.

ΑΝ θελεις την αποψη μου παντως... θα παθεις σοκ με το Kaspersky Internet Security 2006. Σε BETA μορφη ακομη, αλλα... εχω μεινει αφωνος. Δεν περναει μυγα αλλα και αν περασει... εχει μια μυγοσκοτωστρα... ΝΑ με το συμπαθειο! Δοκιμασε το!!!

Δεν ξερω για το F-Secure αν και γενικα οι αποψεις ειναι θετικες.

ΑΝ θελεις την αποψη μου παντως... θα παθεις σοκ με το Kaspersky Internet Security 2006. Σε BETA μορφη ακομη, αλλα... εχω μεινει αφωνος. Δεν περναει μυγα αλλα και αν περασει... εχει μια μυγοσκοτωστρα... ΝΑ με το συμπαθειο! Δοκιμασε το!!!

To F-secure είναι πολύ καλό. Το Κaspersky είναι ακόμα σε Beta οπότε είναι φρόνιμο να περιμένουμε την οριστική έκδοση....

Thank you both. :)

Έχω δοκιμάσει τα anti-virus και των δύο εταιριών. Και από τα δύο έμεινα ευχαριστημένος, αλλά το Kaspersky σε 1-2 περιπτώσεις εξουδετέρωσε κάτι που το F-Secure βρήκε μεν αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο.

Για αυτό και αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να παραμείνω στον υπάρχοντα συνδιασμό που αναφέρω και πιο πάνω ή να βάλω το F-Secure που ούτως ή άλλως είναι στο πακέτο.

Ίδωμεν. :O

Σκέφτομαι να παρατήσω τα Windows και να βάλω linuc στο pc, μιάς και τα χρησιμοποιούμε και στη σχολή αρκετά. Έχει κανείς εμπειρία από εγκατάσταση DSL σε linux και πολύ περισσότερο του OnDsl?:)

Σκέφτομαι να παρατήσω τα Windows και να βάλω linuc στο pc, μιάς και τα χρησιμοποιούμε και στη σχολή αρκετά. Έχει κανείς εμπειρία από εγκατάσταση DSL σε linux και πολύ περισσότερο του OnDsl?:)

Αν και δεν έχω ασχοληθεί με Linux, δεν νομίζω το usb modem του OnDSL να παίζει σε Linux και θα πρέπει να βάλεις modem ethernet που συνδέεται στη θύρα δικτύου του υπολογιστή.

Εγώ ένα θα πω: Μακρυά απο το Sagem Fast 800. Ασχημες εμπειρίες... και η υποστηριξη ΟΤΕΝΕΤ.. ας μην πω για τί ήταν. Για αυτό το πουλάω... θα πάρω άλλο. Οποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm.

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Samsung S21 Ultra

Εγώ ένα θα πω: Μακρυά απο το Sagem Fast 800. Ασχημες εμπειρίες... και η υποστηριξη ΟΤΕΝΕΤ.. ας μην πω για τί ήταν. Για αυτό το πουλάω... θα πάρω άλλο. Οποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm.

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με usb modem τι περιμενες...Με αυτα τα σχολια περιμενεις να το πουλησεις κιολας? :lol: :p