minovg Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Paides sas kanei esas pote disconnect h dsl apo monh ths? Egw exw Otenet-OnDSL kai exw parathrhsei oti polles fores meta apo 2-3 meres mou kanei disconnect Exei kaneis kamia idea giati mporei na ginetai ayto? Το φυσιολογικό είναι να μην κάνει ποτέ disconnect. Εγώ βρίσκω με μια πρώτη σκέψη τα εξής ενδεχόμενα: 1. Ίσως σε πετάει κάποιο πρόγραμμα έξω από το ίντερνετ. Εμένα μου το έκανε αυτό το e-mule και με πήρε πολύ καιρό για να το καταλάβω... 2. Κάνε ένα σκανάρισμα για spyware πάντως. Ίσως μπαίνει κανά ηλίθιο πρόγραμμα και σου χαλάει τη δουλειά. 3. Επίσης παίζει και το ενδεχόμενο ότι κάνει disconnect επειδή αλλάζει ΙΡ. Για έλεγξε και αυτό. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, πρέπει να κοιτάξεις τις ρυθμίσεις του ρούτερ σου. Αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα πάρε την ΟΤΕΝΕΤ και ενημέρωσέ τους να ελέγξουν τη γραμμή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 kai se mena ginotan auto me to sagem pou dinei to paketo ondsl kit. Eutixos eixa parei to paketo tou plasioou pou dinei kai to asirmato modem/router kai otan to ebala ekei kanena problima. An xrisimopoieis to sagem san modem sigoura ftaiei auto... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 To Sagem exw ki egw Lete na ftaiei ayto? Pantws eimai synexeia sto dc++ Anyway ean ftaiei ayto ti na kanw? Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 re paidia tora teleutea...ena mina or so... chtipaei to tilefono mia MONO MIA fora kai meta klinei.... eiparchei periptosei na einai apo kanenan dialer i den ksero kai ego ti log otenet...den ksero. echei tichei se kanenan pou echei ondsl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 re paidia tora teleutea...ena mina or so... chtipaei to tilefono mia MONO MIA fora kai meta klinei.... eiparchei periptosei na einai apo kanenan dialer i den ksero kai ego ti log otenet...den ksero. echei tichei se kanenan pou echei ondsl?dialer με dsl δε γίνεται. λογικά έχεις ξεσυνδέσει το παλιο σου modem ή το netmod, αν όχι καντο. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 den echo kan modem pano sto PC poso mallon na to sindeso ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 re paidia tora teleutea...ena mina or so... chtipaei to tilefono mia MONO MIA fora kai meta klinei.... eiparchei periptosei na einai apo kanenan dialer i den ksero kai ego ti log otenet...den ksero. echei tichei se kanenan pou echei ondsl? Aν έχεις splitter ελεγξε το. Συμβαίνει πολλές φορές απο ελαττωματικό splitter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Γνωρίζει κανείς αν το 2+1 του ondsl kit έχει πάρει παράταση; Στα νέα spots στην τηλεόραση αναφέρει ότι ισχύει μέχρι 31/10 ενώ στον ΟΤΕ μου λένε ότι δεν έχουν ενημέρωση και ισχύει η 31/8. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 na kaleseis tin otenet oxi ton ote.... Nomizo omos oti tha isxiei eidika an to leei pano to kouti den mporoun na sto arnithoun... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
power_ran Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Paides sas kanei esas pote disconnect h dsl apo monh ths? Egw exw Otenet-OnDSL kai exw parathrhsei oti polles fores meta apo 2-3 meres mou kanei disconnect Exei kaneis kamia idea giati mporei na ginetai ayto? Disconnect γίνεται κάθε 1-2-3 μέρες προκειμένου να αλλάζει η ΙΡ. Υ.Γ. Παράταση στην προσφορά μέχρι 31/10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Disconnect γίνεται κάθε 1-2-3 μέρες προκειμένου να αλλάζει η ΙΡ. Υ.Γ. Παράταση στην προσφορά μέχρι 31/10. Kai ti mporw kanw gia na mhn mou kanei disconnect? Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Εχει κανεις αλλος σημερα προβληματα προς τα βορεια και συγκεκριμενα Κηφισια;; Απο το πρωι γυρω στις 12:00 δεν παιρνω ip... :mad: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Αν και δεν έχω ADSL, έιχα πάρει το κέντρο εξυπηρέτησης για να ρωτήσω κάτι και κάτι έλεγε για ένα πρόβλημα που υπήρχε στο δίκτυο... πάρε 801 11 35555 Ενδιαφέρομαι για το OnDSL Kit της OTEnet και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν είναι διαθέσιμο και από τον ΟΤΕ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsolakis Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Ενδιαφέρομαι για το OnDSL Kit της OTEnet και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν είναι διαθέσιμο και από τον ΟΤΕ! Ειναι διαθέσιμο. Εγω απο εκεί το πήρα. Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Kαλησπερα σας! Ειχα αγορασει προ τεσσαρων μηνων το ondsl kit (προσφορα για τρεις μηνες με 129 ευρω). Μετα την παροδο των τριων μηνων,συνεχισα κανονικα στο ondsl.Ομως,μολις αγορασα το περιοδικο RAM το οποιο εχει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τρεις μηνες adsl 384.Και ηθελα να ρωτησω:Αν κοψω τη συνδρομη μου στην otenet αυριο,τι θα πληρωσω στο λογαριασμο που θα μου ερθει; Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Ειναι διαθέσιμο. Εγω απο εκεί το πήρα. Ο.Κ σε ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Όταν παίρνεις ONDSL kit 384, στον πρώτο λογαριασμό του ΟΤΕ, σου έρχονται τίποτα μυστήρια πάγια? π.χ. πάγιο DSL ας πούμε (που έρχεται κάθε μήνα για τους 3 μήνες), ή τέλος εγκατάστασης 41,20 ευρώ κλπ. Έχω ακούσει κάτι τέτοια και αποθαρύνομαι λίγο Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Όταν παίρνεις ONDSL kit 384, στον πρώτο λογαριασμό του ΟΤΕ, σου έρχονται τίποτα μυστήρια πάγια? π.χ. πάγιο DSL ας πούμε (που έρχεται κάθε μήνα για τους 3 μήνες), ή τέλος εγκατάστασης 41,20 ευρώ κλπ. Έχω ακούσει κάτι τέτοια και αποθαρύνομαι λίγο Κατηγορηματικα ΟΧΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Κατηγορηματικα ΟΧΙ. Thanks:).Έβγαλα άκρη, Έμπλεξα με άσχετο ο οποίος μου μίλαγε για μετά το πέρας των τριών μηνών...:) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Σήμερα απόκτησα και εγώ το Ondsl kit. Aντε να δούμε ποτε θα μου ενεργοποιήσουν την γραμμή :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Σήμερα απόκτησα και εγώ το Ondsl kit. Aντε να δούμε ποτε θα μου ενεργοποιήσουν την γραμμή :( Σε 5 εργάσιμες το πολύ θα είσαι οκ. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Σε 5 εργάσιμες το πολύ θα είσαι οκ. :D Οπως σωστα λες, την γραμμη σε 5 το πολυ μερες (εργασιμες). Την συνδεση ομως (username και password)? :D :D Εμενα μου πηρε 10 μερες περιπου να μου δωσουν τον κωδικο. Μετα απο πολλα τηλεφωνα βεβαια. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Μου έδωσαν ήδη username kai password με την αίτηση που έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 paides me tis kainouries chreoseis tou ote se prosvasi/grammi dsl ti ginete? pote tha perastous apo tin otenet??? kserei kanenas tipota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 paides me tis kainouries chreoseis tou ote se prosvasi/grammi dsl ti ginete? pote tha perastous apo tin otenet??? kserei kanenas tipota? Τι θα πει πότε θα περαστούν; :confused: Από τις 20.09 ισχύουν οι νέες τιμές. Μην μπερδεύετε τον ΟΤΕ με την ΟΤΕνετ. Ο ΟΤΕ είναι η πρόσβαση του DSL (γραμμή), η ΟΤΕνετ είναι ο provider, o ISP, ο παροχέας. Ο ΟΤΕ μείωσε τιμές, όχι η ΟΤΕνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts