kast1727 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 (edited) Νομίζω ότι από όλα τα υπόλοιπα, αυτό της Sony είναι που βελτιώνει εμφανισιακά το καθαρό android χωρίς να διαφοροποιείται πολύ ως προς την απλότητα και συνεπώς κερδίζει την δική μου ψήφο αφού εκτός από αυτά, δεν βαραίνει και το τηλέφωνο. (Βέβαια να πω την αλήθεια μετά το πέρασμα της πολωνικής λολιποπ στο Note3, το TW έγινε λιγότερο ανυπόφορο, να το πούμε κι αυτό) Edited March 21, 2015 by kast1727 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Έχοντας στο μυαλό μου τα Nexus και τα τελευταία Motorola, χαλαρά stock pure android... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Θα προτιμούσα να είχα την δυνατότητα να διαλέξω απο το UI της κάθε εταιρίας και απο το stock σαν να αλλάζω skin στο android. Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fritezas Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 το ui της lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εγώ προτιμώ την miui της xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Προτιμώ το stock android για λόγους ταχύτητας,από custom ui έχω ξεχωρίσει το Sense από βιντεο που έχω δει στο youtube και όχι από προσωπική χρήση. Είναι πραγματικά τόσο γρήγορο και lagfree όσο φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 MIUI και απο μένα. Κατι γινετε και με stock πλεον στη lollipop αλλα κ miui σε lollipop θα ειναι καλυτερη... Αμεσοτητα τυπου ios με ελευθερια android. Δυστηχως με note 4, κολλησα στο Touchwiz λογο Spen. Αν κ στη Lollipop δεν ειναι κακο (αν εξαιρεσουμε μερικα bugz που θα διορθωθουν) σιγουρα καποιο αλλο ui θα αναδεικνυε περισσοτερο τα specs. Ισος με το Touchwiz του S6 αλλαξουμε αποψη. ☺ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnb Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Stock!!!.... διότι Sense βγάζει μόνον η HTC... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hbabis67 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 EMUI HUAWEI και δεν με ενοχλει καθολου που δεν εχει drawer οπως συψνα αναφερεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Μόνο stock android από εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmkats Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εννοείται προτιμώ το custom ui της LG. Είναι πανέμορφο και έρχεται να καλύψει τα άσχημα κενά του stock Android χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσεις τις αμφίβολης για την ασφάλεια εφαρμογές τρίτων. Well done LG! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christof6 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Stock. Αν η google κλειδωνε το λειτουργικό της να μην το κάνει η κάθε εταιρεία σαν τα μούτρα της θα το προτιμούσα. Πέρνεις Samsung τούμπανο σε hardware και στη πράξη έχει γίνει μαντάρα από τις τροποποιήσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αμ το θέμα των αναβαθμίσεων? Άλλη πληγή πολλά δεν παίρνουν ποτέ όπως ένα vodafone 4g που το πήρα στο 4.2.3 και έχει μείνει εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empyrium Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ζ3c και note3 μου αρεσαν πιο πολυ αλλα μετα απο λιγο καιρο οτι συσκευη και να πιασω αρχιζω τα πειραματα, οχι γιατι δε μου αρεσουν-βολευουν ετσι αλλα γιατι πιο πολυ μου αρεσουν τα πειραματα:) συνηθως με ασχημα αποτελεσματα:( αλλα μου αρεσει:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest micr0g Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Αλλαξα ολες τις ναυαρχιδες τον τελευταιο χρονο,παντα ημουν fan της εμπειριας του stock android. Δυστυχως αν δεν ειναι nexus η συσκευη και χρησιμοποιω custom android υπαρχουν υπερβολικα πολλα bugs. Tελευταια ομως αλλαξα το Z3 για ενα M8,μπορω να πω πως ειναι η καλυτερη συσκευη που ειχα ποτε,με το καλυτερο λειτουργικο (Sense) Παρολο που μπορω να του βαλω GPE (google play edition) παντα γυρναω στο ομορφο και ωριμο sense. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georg_volos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Pure καθαρό ανδροιδ, less is more! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Προτιμω miui ,γρηγορο και πολυ παραμετροποιησιμο Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Στοκ γιατί είναι ταχύτερο, ομαλότερο, ελαφρύτερο, ομορφότερο και αναβαθμίζεται άμεσα. Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Custom Lg πραγματικά όμορφο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Μου αρέσει η απλότητα και η εμφάνιση του stock πολύ παραπάνω απ'ότι τα διάφορα custom , αλλά από την άλλη υπάρχουν χρήσιμες προσθήκες που πολλές φορές προσθέτουν οι κατασκευαστές για να αναδείξουν κάποια χαρακτηριστικά των συσκευών τους. Έχω note 4 και είμαι ευχαριστημένος με αυτά που χρησιμοποιώ εγώ, αλλά η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα έστω μια πιο stock εμφάνιση. Για εντελώς stock ομως θα έχανα ευκολίες του spen κλπ. Οπότε τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων και προσωπικού γούστου ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eatos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 CM & MIUI φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Custom, θέλω όσο δυνατόν μικρότερη χρήση ram και όχι stock εφαρμογές, να μπορώ Να το προσαρμοσω στα γούστα μου. Πάντως από stock το HTC sense και το miui είναι πολύ καλοστημενα Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εχοντας δοκιμάσει σχεδόν όλα τα ui θα έλεγα miui και sense ειναι τοπ. Η ομορφιά όμως έρχετε οταν κάνεις και εσύ τις δικές σου παραμετροποιήσεις. Εμένα μου φαίνετε δύσκολο να δουλέψω χωρις start - app menu addon οπως το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abcOrganizer και εναν καλο lancer οπως ο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex.key.getjar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Σίγουρα custom. Γιατί ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιριών βελτιώνει τις δυνατότητες που μας προσφέρονται. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Μετά την επαφή και λειτουργία του miui δύσκολα θα άλλαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilika_13de Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Nexus nexus και πάλι nexus. Άντε, ίσως και 1-2 tweaks με xposed :p Παράθεση if you can't convince them, then confuse them :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts