Jump to content

lg g2 samsung galax s 4 sony xperia z 1

lakis29
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ε ΚΟΙΤΑ σε θεμα μπαταριΑς πρωτα. κ μετα σε θεμα επεξεργαστη κτλ ~

Το z1 ξέχνα το από τη στιγμή που το z2 είναι στα ίδια λεφτά πάνω κάτω

http://www.skroutz.gr/s/4503696/Sony-Xperia-Z2-LTE-16GB.html

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

ναι φιλε ομως δεν παιρνει καρτα μνημης!16 ενσωματωμενη εχει.με λιγα βιντεο αν τραβηξω δηλαδη πχ 5 λεπτα εννοω 10 κλιπ υπαρχει περιπτωση να γεμισει η μνημη ? γι αυ το λεω η το σαμσουνγκ η το ζ 1 ~~! σημερα κοιτουσα το lg g 2 ειναι πολυ καλο τηλεφωνο τα εχει ολα! μοναδικο μειονεκτιμα ειναι μονο αυτο !

ναι φιλε ομως δεν παιρνει καρτα μνημης!16 ενσωματωμενη εχει.με λιγα βιντεο αν τραβηξω δηλαδη πχ 5 λεπτα εννοω 10 κλιπ υπαρχει περιπτωση να γεμισει η μνημη ? γι αυ το λεω η το σαμσουνγκ η το ζ 1 ~~! σημερα κοιτουσα το lg g 2 ειναι πολυ καλο τηλεφωνο τα εχει ολα! μοναδικο μειονεκτιμα ειναι μονο αυτο !

Μια χαρά παίρνει το z2.

Το είχα ένα εξάμηνο.

Το g2 δεν παίρνει.

Γενικά πάντως το z2 είναι συνολικά πληρέστερη συσκευή και θα σε ικανοποιήσει στα μέγιστα.

Κορυφαία αυτονομία

Πολύ καλή οθόνη

Άριστη και υψηλή ποιότητα κατασκευής

Τα καλύτερα specs από τα άλλα 2 μας και πιο καινούργιο είναι.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Xperia Z2 η μόνη αξιόλογη επιλογή κατά τη γνώμη μου.

TQi™ 2.4GHz Transmitter and 5-Channel Receiver

Extended chassis, heavy-duty chassis braces, and transmission skid plate

g2 σε ποιοτητα φωτο και βιντεο ταχυτητα μπαταρια οθονη! εγω το εχω τρεις μηνες φτανω με νορμαλ χρηση 45 ωρες μεχρι το 15% της μπαταριας. [ATTACH]58303[/ATTACH]

Αν θες πές μας πόσα λεφτά διαθέτεις.Το g2 στα 235-240ε δεν έχει αντίπαλο.Το ζ2 που προτείνουν οι φίλοι έχει 90ε πάνω οπότε άλλη κατηγορία χρημάτων.

εχω κολλησει στο οτι το lg g2 εχει 16 αποθηκευτικο χωρο πραγμα που σημαινει ελευθερο εχει καμια 10 με 11gb . τα υπολοιπα τα τρωνε οι εφαρμογες.αυτα τα 10 αραγε αν το εχω το κινητο 2 χρονια δεν θα γεμισει η μνημη του ? απλα δεν θελω να κολλαει το κινητο !

εχω κολλησει στο οτι το lg g2 εχει 16 αποθηκευτικο χωρο πραγμα που σημαινει ελευθερο εχει καμια 10 με 11gb . τα υπολοιπα τα τρωνε οι εφαρμογες.αυτα τα 10 αραγε αν το εχω το κινητο 2 χρονια δεν θα γεμισει η μνημη του ? απλα δεν θελω να κολλαει το κινητο !

Δεν θα καθαρίσεις ποτέ την cache και τα άχρηστα αρχεία;

δηλαδη αν το κανω αυτο θα κερδισω πολυ χωρο ? ? παντος στα 240 ευρω πιστευω ειναι το καλυτερο κινητο !!το εχει ενας γνωστος μ απο οτι ειδα παει σφαιρα. απλα δεν θελω να κολλαει το κινητο !!!

LG G2 32αρι ή στην χειρότερη samsung gt 9506 με τον snapdragon 800. Για το Ζ2 δεν έχω άποψη γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά θεωρώ οτι θα είναι πολύ καλό. Βέβαια αν φτάσεις στα λεφτά του Z2 κοιτάς και για LG G3 32αρι... βασικά αν θες πες μας τι budget έχεις...

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

ε κοιταξτε. κοντα στα 250 ./ τωρα αν ηθελα με 300 ευρω υπαρχουν πολυ καλα κινητα. οπως το νουμπια ζ 7 .της zte.λενοβο επισης υπαρχουν πολλα. βασικα μπαταρια θελω να εχει μεγαλημ μνημη 2 ραμ . αλλα κολλισα, , αναρωτιεμαι αν τα 16 μεγαμπαιτ. που μας δινει το lg g2 αν φτανουν !

ε κοιταξτε. κοντα στα 250 ./ τωρα αν ηθελα με 300 ευρω υπαρχουν πολυ καλα κινητα. οπως το νουμπια ζ 7 .της zte.λενοβο επισης υπαρχουν πολλα. βασικα μπαταρια θελω να εχει μεγαλημ μνημη 2 ραμ . αλλα κολλισα, , αναρωτιεμαι αν τα 16 μεγαμπαιτ. που μας δινει το lg g2 αν φτανουν !

Tι χρήση θες να κάνεις....Από εκεί ξεκινάνε όλα.

Αν θες να έχεις μέσα άπειρη μουσική και να βλέπεις και ταινίες κοκ τότε δεν θα σου φτάσουν τα 16gb. Και αυτό από την στιγμή που δεν θα κάνεις συχνά πυκνά μεταφορά αρχείων. Τότε πας είτε σε g2 32gb είτε σε Z2 μιας και θες και αυτονομία.

ποιο πολυ φωτογραφιες θα τραβαω. κ στο ιντερνετ θα μπαινω. με τραγουδια κ βιντεο κλιπ δεν ασχολουμαι. απλα θα χρησιμοποιω συχνα το ιντερνετ. μπαταρια καλη να εχει θελω να κραταει τουλαχιστον δυο μερες. τωρα ενταξει αν ασχολισε πες συχνα με το ιντερνετ ολα τα σμαρτ φο ουν καταναλωνουν πολυ μπαταρια!αλλα καπου διαβασα απο τα 16 GB ΤΑ 11 ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΑΡΑΓΕ ΑΡΚΟΥΝ αυτο σκεφτομαι@

ποιο πολυ φωτογραφιες θα τραβαω. κ στο ιντερνετ θα μπαινω. με τραγουδια κ βιντεο κλιπ δεν ασχολουμαι. απλα θα χρησιμοποιω συχνα το ιντερνετ. μπαταρια καλη να εχει θελω να κραταει τουλαχιστον δυο μερες. τωρα ενταξει αν ασχολισε πες συχνα με το ιντερνετ ολα τα σμαρτ φο ουν καταναλωνουν πολυ μπαταρια!αλλα καπου διαβασα απο τα 16 GB ΤΑ 11 ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΑΡΑΓΕ ΑΡΚΟΥΝ αυτο σκεφτομαι@

Ωραία κάνε αναγωγή πόσες φωτογραφίες πρέπει να βγάλεις στα 13mpx για να γεμίσεις 5gb....Δεν λέω 10...

G2 εχει και 32αρα εκδοση.Αμα ειναι ευρωπαικο,εχεις εγγυηση.Απλα επειδη δεν εισαγονται επισημα,δεν πραγματοποιειται αντικασταση συσκευης.Ειναι γυρω στα 270€ στα σκρουτζομαγαζα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24