Jump to content

αγορά κινητού μετά από ατύχημα!

hellghan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους μετά την ατυχία μου να πέσει το κινητό από το μηχανάκι μου και να γίνει κομμάτια θα ήθελα την συμβουλή σας για αγορά κινητού!

Είχα το huawei ascend P7 για ούτε 6 μήνες και έλεγα να πάρω το ίδιο ξανά.

Μετά από μια λογομαχία με τον αδελφό μου για την τιμή στην Ελλάδα (285 ευρώ) θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει παρόμοιο κινητό σε χαμηλότερη τιμή.

ο λόγος που μου άρεσε τόσο ήταν η αίσθηση που είχε στο χέρι και για τις φωτογραφίες που έβγαζε..

ξέρω ότι μπορώ να βρω εύκολα με καλύτερη κάμερα αλλά δεν μπορώ την πλαστικούρα.

Υπάρχει κάτι ποιο φθηνό με σχετικά τέτοιο εξωτερικό design; το ίδιο μου αρέσει και το sony z2 άσχετα αν είναι ακόμα ποιο ακριβό

απλά δίνω μια βοήθεια για το τι μου τραβάει την προσοχή αμέσως

Edited by hellghan

Καλησπέρα σε όλους μετά την ατυχία μου να πέσει το κινητό από το μηχανάκι μου και να γίνει κομμάτια θα ήθελα την συμβουλή σας για αγορά κινητού!

Είχα το huawei ascend P7 για ούτε 6 μήνες και έλεγα να πάρω το ίδιο ξανά.

Μετά από μια λογομαχία με τον αδελφό μου για την τιμή στην Ελλάδα (285 ευρώ) θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει παρόμοιο κινητό σε χαμηλότερη τιμή.

ο λόγος που μου άρεσε τόσο ήταν η αίσθηση που είχε στο χέρι και για τις φωτογραφίες που έβγαζε..

ξέρω ότι μπορώ να βρω εύκολα με καλύτερη κάμερα αλλά δεν μπορώ την πλαστικούρα.

Υπάρχει κάτι ποιο φθηνό με σχετικά τέτοιο εξωτερικό design; το ίδιο μου αρέσει και το sony z2 άσχετα αν είναι ακόμα ποιο ακριβό

απλά δίνω μια βοήθεια για το τι μου τραβάει την προσοχή αμέσως

αν θελεις κάτι με τέτοια ποιότητα χλωμό να βρεις κατι με ιδια λεφτά .......... η πας σε ιδιο η κάνεις υποχώρηση στο θέμα ποιότητας και πας πχ σε g2 (έχει και λιγο χειρότερη camera) ακόμη και το z2 που αναφέρεις εχει αισθητά χειρότερη αίσθηση στο χέρι........

και εγω μετα το p7 ( το χάρισα στην κοπέλα) έψαχνα έψαχνα και πηγα στο mate 7 ..............

αν θελεις κάτι με τέτοια ποιότητα χλωμό να βρεις κατι με ιδια λεφτά .......... η πας σε ιδιο η κάνεις υποχώρηση στο θέμα ποιότητας και πας πχ σε g2 (έχει και λιγο χειρότερη camera) ακόμη και το z2 που αναφέρεις εχει αισθητά χειρότερη αίσθηση στο χέρι........

και εγω μετα το p7 ( το χάρισα στην κοπέλα) έψαχνα έψαχνα και πηγα στο mate 7 ..............

κατάλαβα για να δω τι θα πουν και άλλοι..

Να σου δώσω εγώ το Ζ που είναι καλύτερο από όλα αυτά που αναιφέρεις

ποιοτικά ούτε καν κοντά (πρώην κάτοχος του z1) από άλλα θέματα σηκώνει συζήτηση

ποιοτικά ούτε καν κοντά (πρώην κάτοχος του z1) από άλλα θέματα σηκώνει συζήτηση

Το Ζ ίσως είναι από τα πιο αποτυχημένα projects ever. Ευτυχώς στα επόμενα τα βελτίωσαν ;) Να λέμε την αλήθεια ;)

Το Ζ ίσως είναι από τα πιο αποτυχημένα projects ever. Ευτυχώς στα επόμενα τα βελτίωσαν ;) Να λέμε την αλήθεια ;)

πρέπει να πιάσω κανα z4 οταν βγει να δω αν άλλαξε κατι... μεχρι τωρα οκ δεν ειναι χωμα ποιτικα... αλλα δεν ειναι και ουαουυυυυυυυ κλπ που λένε μερικοί

Από Ζ2 και μετά τα sony είναι απίστευτα. Λίγο στο αυτόματο στην κάμερα υστερούν. Αν ξέρεις από ρυθμίσεις κάμερας βγάζεις εντυπωσιακά αποτελέσματα.Ζ και Ζ1 είχαν πολλά θέματα.

Από Ζ2 και μετά τα sony είναι απίστευτα. Λίγο στο αυτόματο στην κάμερα υστερούν. Αν ξέρεις από ρυθμίσεις κάμερας βγάζεις εντυπωσιακά αποτελέσματα.Ζ και Ζ1 είχαν πολλά θέματα.

Ακριβώς, από το Ζ2 και μετά διόρθωσαν αρκετά θέματα του πρώτου μοντέλου. Ας ελπίσουμε το Ζ4 να είναι στον ίδιο δρόμο.

Το p7 mini το θεωρείς καλύτερο από το Moto g πρώτης γενιας;

Ή είναι ισοδύναμα;

Άσχετο: ψάχνω να το δω από κοντά και να το πιάσω στα χέρια μου (p7 mini) και δεν το βρίσκω πουθενά! Τι στο καλό συμβαίνει με αυτό το κινητό; Ποια μαγαζιά τελικά το φέρνουν;

Υπάρχει όμως και η 4G έκδοση της πρώτης γενιάς που έχει 8Gb εσωτερική μνήμη και δέχεται εξωτερική κάρτα μνήμης.

Είναι κι αυτό στις 4,5" και η διαφορά στα χρήματα με το p7 mini είναι στα 15 ευρώ (υπέρ του p7 mini).

Σχεδόν ισοδύναμα και εκεί... :confused:

Υπάρχει όμως και η 4G έκδοση της πρώτης γενιάς που έχει 8Gb εσωτερική μνήμη και δέχεται εξωτερική κάρτα μνήμης.

Είναι κι αυτό στις 4,5" και η διαφορά στα χρήματα με το p7 mini είναι στα 15 ευρώ (υπέρ του p7 mini).

Σχεδόν ισοδύναμα και εκεί... :confused:

εκεί που δεν είναι ισοδύναμα είναι στην ανάλυση της οθόνης,με ανάλυση qHD που έχει το p7 δεν θα το κοίταζα καν

Παρε απο κινα ή galaxy a3,One Plus One που ερχεται επισημα στην ελλαδα στα 299€.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24