hellghan Δημοσιεύτηκε March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 14, 2015 (edited) Καλησπέρα σε όλους μετά την ατυχία μου να πέσει το κινητό από το μηχανάκι μου και να γίνει κομμάτια θα ήθελα την συμβουλή σας για αγορά κινητού! Είχα το huawei ascend P7 για ούτε 6 μήνες και έλεγα να πάρω το ίδιο ξανά. Μετά από μια λογομαχία με τον αδελφό μου για την τιμή στην Ελλάδα (285 ευρώ) θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει παρόμοιο κινητό σε χαμηλότερη τιμή. ο λόγος που μου άρεσε τόσο ήταν η αίσθηση που είχε στο χέρι και για τις φωτογραφίες που έβγαζε.. ξέρω ότι μπορώ να βρω εύκολα με καλύτερη κάμερα αλλά δεν μπορώ την πλαστικούρα. Υπάρχει κάτι ποιο φθηνό με σχετικά τέτοιο εξωτερικό design; το ίδιο μου αρέσει και το sony z2 άσχετα αν είναι ακόμα ποιο ακριβό απλά δίνω μια βοήθεια για το τι μου τραβάει την προσοχή αμέσως Edited March 14, 2015 by hellghan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Καλησπέρα σε όλους μετά την ατυχία μου να πέσει το κινητό από το μηχανάκι μου και να γίνει κομμάτια θα ήθελα την συμβουλή σας για αγορά κινητού! Είχα το huawei ascend P7 για ούτε 6 μήνες και έλεγα να πάρω το ίδιο ξανά. Μετά από μια λογομαχία με τον αδελφό μου για την τιμή στην Ελλάδα (285 ευρώ) θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει παρόμοιο κινητό σε χαμηλότερη τιμή. ο λόγος που μου άρεσε τόσο ήταν η αίσθηση που είχε στο χέρι και για τις φωτογραφίες που έβγαζε.. ξέρω ότι μπορώ να βρω εύκολα με καλύτερη κάμερα αλλά δεν μπορώ την πλαστικούρα. Υπάρχει κάτι ποιο φθηνό με σχετικά τέτοιο εξωτερικό design; το ίδιο μου αρέσει και το sony z2 άσχετα αν είναι ακόμα ποιο ακριβό απλά δίνω μια βοήθεια για το τι μου τραβάει την προσοχή αμέσως αν θελεις κάτι με τέτοια ποιότητα χλωμό να βρεις κατι με ιδια λεφτά .......... η πας σε ιδιο η κάνεις υποχώρηση στο θέμα ποιότητας και πας πχ σε g2 (έχει και λιγο χειρότερη camera) ακόμη και το z2 που αναφέρεις εχει αισθητά χειρότερη αίσθηση στο χέρι........ και εγω μετα το p7 ( το χάρισα στην κοπέλα) έψαχνα έψαχνα και πηγα στο mate 7 .............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellghan Δημ. March 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 αν θελεις κάτι με τέτοια ποιότητα χλωμό να βρεις κατι με ιδια λεφτά .......... η πας σε ιδιο η κάνεις υποχώρηση στο θέμα ποιότητας και πας πχ σε g2 (έχει και λιγο χειρότερη camera) ακόμη και το z2 που αναφέρεις εχει αισθητά χειρότερη αίσθηση στο χέρι........ και εγω μετα το p7 ( το χάρισα στην κοπέλα) έψαχνα έψαχνα και πηγα στο mate 7 .............. κατάλαβα για να δω τι θα πουν και άλλοι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Να σου δώσω εγώ το Ζ που είναι καλύτερο από όλα αυτά που αναιφέρεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltus Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 LG G2 είναι value for money, ενώ μεταχειρισμένο βρίσκεις στο forum και Nexus 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Να σου δώσω εγώ το Ζ που είναι καλύτερο από όλα αυτά που αναιφέρεις ποιοτικά ούτε καν κοντά (πρώην κάτοχος του z1) από άλλα θέματα σηκώνει συζήτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1985 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 ποιοτικά ούτε καν κοντά (πρώην κάτοχος του z1) από άλλα θέματα σηκώνει συζήτηση Το Ζ ίσως είναι από τα πιο αποτυχημένα projects ever. Ευτυχώς στα επόμενα τα βελτίωσαν ;) Να λέμε την αλήθεια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Το Ζ ίσως είναι από τα πιο αποτυχημένα projects ever. Ευτυχώς στα επόμενα τα βελτίωσαν ;) Να λέμε την αλήθεια ;) πρέπει να πιάσω κανα z4 οταν βγει να δω αν άλλαξε κατι... μεχρι τωρα οκ δεν ειναι χωμα ποιτικα... αλλα δεν ειναι και ουαουυυυυυυυ κλπ που λένε μερικοί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Από Ζ2 και μετά τα sony είναι απίστευτα. Λίγο στο αυτόματο στην κάμερα υστερούν. Αν ξέρεις από ρυθμίσεις κάμερας βγάζεις εντυπωσιακά αποτελέσματα.Ζ και Ζ1 είχαν πολλά θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellghan Δημ. March 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 στο θέμα παιδιά ξέρω το z2 είναι ωραίο αλλά έχει αρκετά παραπάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georg_volos Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Από Ζ2 και μετά τα sony είναι απίστευτα. Λίγο στο αυτόματο στην κάμερα υστερούν. Αν ξέρεις από ρυθμίσεις κάμερας βγάζεις εντυπωσιακά αποτελέσματα.Ζ και Ζ1 είχαν πολλά θέματα. Ακριβώς, από το Ζ2 και μετά διόρθωσαν αρκετά θέματα του πρώτου μοντέλου. Ας ελπίσουμε το Ζ4 να είναι στον ίδιο δρόμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Το p7 mini το θεωρείς καλύτερο από το Moto g πρώτης γενιας; Ή είναι ισοδύναμα; Άσχετο: ψάχνω να το δω από κοντά και να το πιάσω στα χέρια μου (p7 mini) και δεν το βρίσκω πουθενά! Τι στο καλό συμβαίνει με αυτό το κινητό; Ποια μαγαζιά τελικά το φέρνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellghan Δημ. March 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 δεν ξέρω πρέπει να έχουν έληψη γιατί ανέβηκε και η τιμή του, ακόμα και απέξω είναι ποιό ακριβά απο εδώ (!?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Το προτιμάς δηλαδή από το Moto g πρώτης γενιάς, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Υπάρχει όμως και η 4G έκδοση της πρώτης γενιάς που έχει 8Gb εσωτερική μνήμη και δέχεται εξωτερική κάρτα μνήμης. Είναι κι αυτό στις 4,5" και η διαφορά στα χρήματα με το p7 mini είναι στα 15 ευρώ (υπέρ του p7 mini). Σχεδόν ισοδύναμα και εκεί... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Υπάρχει όμως και η 4G έκδοση της πρώτης γενιάς που έχει 8Gb εσωτερική μνήμη και δέχεται εξωτερική κάρτα μνήμης. Είναι κι αυτό στις 4,5" και η διαφορά στα χρήματα με το p7 mini είναι στα 15 ευρώ (υπέρ του p7 mini). Σχεδόν ισοδύναμα και εκεί... :confused: εκεί που δεν είναι ισοδύναμα είναι στην ανάλυση της οθόνης,με ανάλυση qHD που έχει το p7 δεν θα το κοίταζα καν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Παρε απο κινα ή galaxy a3,One Plus One που ερχεται επισημα στην ελλαδα στα 299€. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts