Jump to content

DSLnet by Vivodi

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freenow (11 Δεκ. 2004 , 04:19)

ti exei re paidia apo xthes i vivodi.

eiami full apo vivodi +dsl phone kai apo xthes me to zori piano 30 kbps.

eimai eksarxeia kai apo diko tou konmbo apo koleti..

tous peira til kai mou lene oti ftei pou exw netlimiter.

imarton reeeee

μπα μαθανε και το netlimiter???? :lol: :lol: they never cease to amaze me :lol: :lol:

userc Αν βρισκεστε στην Αγγλια κ θελετε να επικοινωνησετε με το τμημα εξυπηρετησης συνδρομητων vivodi (ερωτησεις-πληροφοριες) επειδη πολυ συχνα ρωτατε στα forums πως θα μιλησετε με το 13880,τηλεφωνειστε απο την Αγγλια στο

07005-806-484 κ θα συνδεθειτε αμεσα!

...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ... για την διασυνδεση

πολλα μηδενικα εχει αυτος ο αριθμος...........μακριααααααααααααααα :p

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος userc (11 Δεκ. 2004 , 14:30)

Αν βρισκεστε στην Αγγλια κ θελετε να επικοινωνησετε με το τμημα εξυπηρετησης συνδρομητων vivodi (ερωτησεις-πληροφοριες) επειδη πολυ συχνα ρωτατε στα forums πως θα μιλησετε με το 13880,τηλεφωνειστε απο την Αγγλια στο

07005-806-484 κ θα συνδεθειτε αμεσα! ;)

...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ... για την διασυνδεση :)

Αυτος που ειναι στην Αγγλια τι να τι θελει τη vivodi? Να τραβηξει μπαλαντεζα απο την Ελλαδα μη τυχον χασει τα τρομερα προνομοια? (Εξυπηρετηση,σιγουρια,ταχυτητα,οικονομια) :whistle:

Btw προσοχη γιατι το νουμερακι ειναι φαρμακι 16pence/min (0.23 Ευρω/min).

re paidia vriskomai sti larisa kai apo ex8es pou to tsekara den mporw na katevasw panw apoo 6.Dokimasa ta panta,kai ethernet kai usb.Eleipa 20 meres apo to spiti.Exw 256 full llu apo thn vivodi.To upload mou einai kanoniko.H syndesh sto intenet apo to status speedtouch leei oti einai 256/128 to idio kai to eikonidio ths syndeshs sto internet.Kapoia voi8eia???
http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (11 Δεκ. 2004 , 16:37)

Αυτος που ειναι στην Αγγλια τι να τι θελει τη vivodi? Να τραβηξει μπαλαντεζα απο την Ελλαδα μη τυχον χασει τα τρομερα προνομοια? (Εξυπηρετηση,σιγουρια,ταχυτητα,οικονομια) :whistle:

Btw προσοχη γιατι το νουμερακι ειναι φαρμακι 16pence/min (0.23 Ευρω/min).

Απλα...υπαρχει-δεν περιμενω να τηλεφωνησει ποτε κανεις. :p Υπαρχουν καποιοι Ελληνες σε πληροφορω στην Αγγλια που τηλεφωνουν κ ρωτουν.Εως αυτη την στιγμη παντως εχει ''δεχτει'' 13 κλησεις :whistle: ενω,υπαρχει κ αλλος λογος υπαρξης αυτου του αριθμου.ποιος;Υπολογιζω να το μαθουμε με το νεο ετος :alien:

Ευχαριστω

Άμα χώσω τώρα εδώ μέσα ένα 90-11-..... νουμεράκι για να παίρνει ο κάθε πικραμένος και να λέει τον πόνο του, ακόμα και χωρίς να αναφέρω όνομα εταιρίας, πιστεύεις ότι 8α έχει λιγότερες κλήσεις?

:D

Σε όλες τις ευρωπαϊκες χώρες, υπάρχουν περιπτώσεις 9011/0900 premium numbers που ακόμα δεν έχουν διαφημιστεί και παίρνει κόσμος την ίδια μέρα της ενεργοποίησης-σεταρίσματος. (curiosity killed the cat)

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

Αυτό είναι το αποτέλεσμα μέτρησης 384/128 από DSLAM Αλεξάνδρας.

Αίσχος.....

44.6 kilobits per second

Communications 44.6 kilobits per second

Storage 5.4 kilobytes per second

1MB file download 3.1 minutes

Subjective rating Slow

http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8

Έχεις δίκιο όντως σέρνεται και δε μπορώ να πιάσω και γραμμή όσες φορές πήρα να δούμε τι γίνεται.... σαν pstn παει και δε βλέπω να διορθώνεται σύντομα... :worry:

Έπιασα γραμμή επιτέλους και μου είπαν ότι υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα (άντεε) και ότι θα λυθεί μέσα στην εβδομάδα δεν ξέρουν πότε ακριβώς.Άντε να δούμε..

Eίμαι πλέον συνδεδεμένος με DSL, μετά από τεχνικής φύσεως προβλήματα τηλεφωνικής υφής, τα οποία τα ξεπέρασα επιτυχώς.... :) H αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής δεν είδα φοβερές διαφορές ταχύτητας...Χρησιμοποιώ σύνδεση USB.... :whistle:

Αλήθεια πού μπορώ να δώ στο pc την ταχύτητα που συνδέομαι; Βάζω το ποντίκι στο εικονίδιο και μου δείχνει μόνο σταλμένα και ληφθεντα Βytes... :blink:

Ακόμα αντιμετωπίζω προβλήματα με την σύνδεση με το ΟUTLOOK EXPRESS, αλλά πιστεύω πως σύντομα θα τα ξεπεράσω... :rolleyes:

Για ρούτερ και ασύρματη κάρτα δικτύου να προτιμήσω στα 54 ή στα 108 Μbps; Έχει διαφορά η μιά από την άλλη όσον αφορά τις επιδόσεις της; Η σύνδεσή μου είναι 384/128 :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (13 Δεκ. 2004 , 23:04)

Eίμαι πλέον συνδεδεμένος με DSL, μετά από τεχνικής φύσεως προβλήματα τηλεφωνικής υφής, τα οποία τα ξεπέρασα επιτυχώς.... :) H αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής δεν είδα φοβερές διαφορές ταχύτητας...Χρησιμοποιώ σύνδεση USB.... :whistle:

Αλήθεια πού μπορώ να δώ στο pc την ταχύτητα που συνδέομαι; Βάζω το ποντίκι στο εικονίδιο και μου δείχνει μόνο σταλμένα και ληφθεντα Βytes... :blink:

Ακόμα αντιμετωπίζω προβλήματα με την σύνδεση με το ΟUTLOOK EXPRESS, αλλά πιστεύω πως σύντομα θα τα ξεπεράσω... :rolleyes:

Για ρούτερ και ασύρματη κάρτα δικτύου να προτιμήσω στα 54 ή στα 108 Μbps; Έχει διαφορά η μιά από την άλλη όσον αφορά τις επιδόσεις της; Η σύνδεσή μου είναι 384/128 :)

Δεν έχουν σχέση με τη Vivodi τα ερωτήματά σου και καλό θα ήταν να μην μπερδεύουμε τα threads.

Για να μετρήσεις την ταχύτητά σου δοκίμασε αυτούς τους 2 μετρητές bandwitch:

http://193.92.130.234:7123/

http://webtest.vivodi.gr/bw/

O δεύτερος τρέχει σωστά μόνο με ΙΕ, ενώ ο πρώτος με οποιονδήποτε browser.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

όσοι έχετε πρόβλημα να λέτε και σε ποια περιοχή είστε. Εδώ μια χαρά πάει η vivodi πάντως ;)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (13 Δεκ. 2004 , 23:12)

http://webtest.vivodi.gr/bw/

αυτο το test ειναι εντελως μουφα....τι να το κανω οταν μου λεει οτι μεχρι το server της vivodi δειχνει μια χαρα, και στο link που δεινει ο φιλος ο valerio μου δειχνει την ταχυτητα μου να ειναι ισα με ISDN 128k? 512 πληρωνω θελω τουλαχιστον 384!!!

Αλλη ερωτηση τωρα: εριξα μια ματια στο συμβολαιο που υπεγραψα οταν εκανα την συνδεση και δεν λεει πουθενα οτι εχει το δικαιωμα ι vivodi να "κοψει πορτες" και ομως το κανει - δοκιμασμενο χιλιες φορες - και η δικαιλογια που δινει εαν θελετε ολες τις πορτες ανοιχτες παρτε bussines plan ειναι ενα σωρο βλακειες , οταν αυτη η εταιρεια σοβαρευτει τοτε ισως θα αρχισουν και οι πελτες της να την πιστευουν :mad:

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Γεια χαρα!

Εχω κανει αιτηση στην βιβοντι απο τις 25/10 για shared llu μεσω του δικτυου της.δυστυχως δεν εχω συνδεθει ακομα και αυτο γιατι εδωσαν λαθος διευθυνση στον ΟΤΕ. Τους εχω πει να την αλαξουν εδω και ενα μηνα και αυτοι τιποτα.Τους πηρα χθες και δεν ξεραν να μου απαντησουν.

Το σκεφτηκα σοβαρα το θεμα και θεωρω πιο σωστο να εχεις ελευθερια επιλογης ISP ( μεσω ΟΤΕ δλδ.) και ετσι αποφασησα να ακυρωσω την αιτηση μου.σημερα τους επερνα τηλ. αλλα μετα απο 20 λεπτα που περιμενα καταφερα να μιλησω με μια κοπελα που μου ειπε να ξαναπαρω γιατι συνδεθηκα σε λαθος τμημα!!!

Θα προσπαθησω να παρω αυριο παλι.

Πιστευετε πως μπορω να την ακυρωσω και να παρω τα 30 ευρω μου πισω???

Ευχαριστω για την βοηθεια!

fully working iwhore!:drool:

Yeah baby!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 8 Δεκ. 2004 , 00:22)

Εμένα μου ήρθε σήμερα ειδοποίηση από το λογιστήριό τους ότι δεν έχω πληρώσει τους λογαριασμούς μου, προφανώς από αμέλεια όπως λένε, και με παρακαλούν να τους εξοφλήσω.

Το θέμα όμως είναι ότι δεν έχει έρθει λογαριασμός στους 7 μήνες που είμαι πελάτης! Χοντρικά θα τους χρωστάω γύρω στα 300€, αλλά παλιότερα που πήρα με διαβεβαίωσε περιχαρής η υπάλληλος ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, το λάθος είναι δικό τους και το ξέρουν.

Το κουλό όμως ποιό είναι;

Στην ειδοποίηση γράφει ότι τους χρωστάω 35€ και κάτι ψιλά.

7 μήνες ΑDSL 256/128 (τους πρώτους 3 384/128 από λάθος δικό τους) και χρωστάω 35€; Δεν πάμε καλά! :lol:

Ξαναπήρα σήμερα.

Μετά από μόλις 8 λεπτά αναμονή έπιασα γραμμή!

Η συζήτηση χωρίζεται σε 2 μέρη.

1. Είπα στον υπάλληλο ότι είμαι 7 μήνες πελάτης και ότι δεν έχω λάβει λογαριασμό, μου είπε ότι κοίταξε τα στοιχεία και όντως δεν έχει γίνει καμία κοστολόγηση της γραμμής μου. Είπε θα ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα και θα επικοινωνήσουν μαζί μου.

• Ερώτημα πρώτο: Τι εννοεί κοστολόγηση; Δεν είναι συγκεκριμένο το πάγιο;
  • Ερώτημα δεύτερο: Τις προηγούμενες δύο φορές που πήρα γιατί οι (γυναίκες) υπάλληλοι δε μπορούσαν να ελέγξουν αυτό το πράγμα στα στοιχεία μου και μου λέγανε αόριστα ότι "ίσως χάθηκε ο λογαριασμός σας στα ΕΛΤΑ", "μήπως τον πήρε άλλος απο την πολυκατοικία σας" κλπ;
  • Ερώτημα τρίτο: Μήπως μου έκανε πλάκα ότι έλεγξε τα στοιχεία του λογαριασμού μου για να με ξεφορτωθεί;

2. Του είπα για την ειδοποίηση που έλαβα ότι χρωστάω 35€.

-(περιχαρής)Ναι το βλέπω, αφορά το τέλος ενεργοποίησης".

-Μα το έχω πληρώσει.

-(σκεπτικός). Μάλιστα... Έχετε κάποια απόδειξη;

-Όχι την απόδειξη της κατάθεσης στο λογαριασμό σας στην Αγροτική Τράπεζα την έδωσα μαζί με την αίτησή μου.

-Είστε βέβαιος;

-Αφού αν δεν πληρώσω δεν προχωράει η αίτηση.

......(παύση, εδώ πρέπει να έξυσε λίγο το κεφάλι του)

-Σωστό αυτό, μάλλον την χάσαμε. Μπορείτε να μας την ξαναστείλετε;

-Όχι, την έδωσα όταν έκανα την αίτηση και μάλιστα ήρθα στα γραφεία σας για να την κάνω. Είναι κάπου μαζί με την αίτησή μου. Αν θέλετε μπορώ να ψάξω στην τράπεζα να βρω την κατάθεση (σημείωση: ελπίζω να μπορώ).

-Αν μπορείτε θα μας ήταν μεγάλη εξυπηρέτηση.

-Καλά αλλά ψάξτε να τη βρείτε. Προφανώς ο υπάλληλος που του την έδωσα μαζί με την αίτηση την έχει καταχωνιάσει μαζί της.

-Καλώς. Καλό σας απόγευμα.

-Γεια

• Ερώτημα τέταρτο: Μήπως τον ήπια που χάσανε την απόδειξη τα ζώα;
  • Ερώτημα πέμπτο: Γιατί στην αρχή μου είπε ότι δεν έχει γίνει καμία κοστολόγηση και τελικά βρήκε τα 35+ €; Μήπως αυτό ενισχύει τις υποψίες μου ότι η απάντηση στο ερώτημα 3 είναι ΝΑΙ;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τώρα εγώ φταίω που διαβάζοντας αυτά τα ποστ μαζί με τα άλλα του φίλτατου banditara βγάζω το συμπέρασμα ότι η vivodi είναι εταιρεία του κώλου..??? :whistle: :mad:

απλά σαν καταναλωτής...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...ΑΣΧΕΤΟΙ...!!!

Eμένα γιατί μου φαίνεται πως με 384/128 είμαι ελάχιστα αργότερα / γρηγορότερα από dial up 56K...;;; :blink: :mad:

΄

Μήπως παίζει αρνητικό ρόλο στην ταχύτητα τό ότι η βασική μου πρόσβαση (πόρτα) είναι από τον ΟΤΕ και όχι από την vivodi ;;; :confused:

Παιδιά ξέρει κανένας άμα τρέχει κάτι με το δίκτυο; Τις τελευταίες δύο μέρες σέρνεται αισχρά, έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο; :(

Nothing lasts forever, but the certainty of change...

Emperistatomenos' Blog

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος frafra (14 Δεκ. 2004 , 19:22)

Παιδιά ξέρει κανένας άμα τρέχει κάτι με το δίκτυο; Τις τελευταίες δύο μέρες σέρνεται αισχρά, έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο; :(

ναι τυο ξερουν οτι υπαρχει προβλημα..........το προβλημα ειναι ενα και μοναδικο , ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ - ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ

ελπιζω να το διαβασουν αυτο ( αν και ξερω οτι το διαβαζουν ) απορω ομως που ειναι οι δυο φανατικοι υποστυρικτες αυτης της "Εταιρειας" (sic)

Hunter πιστεύω πως αυτό που λες είναι υπερβολικό.

Τα πράγματα είναι πιο απλά. Προφανώς αυτή η εταιρία χρειάζεται,

Project Manager

Customer Relationship Manager

xxx Manager

yyy Manager...

Πολύ απλά δεν έχουνε διαδικασίες εκεί μέσα και είναι χαμένοι στο διάστημα!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...