mr_47 Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Εσείς που λέτε ότι δουλεύει κανονικά το έχετε δοκιμάσει χωρίς data? Ναι, σε 5230 και N8! :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Ναι, σε 5230 και N8! :lol: Λειτουργεί κανονικά σε N8;;;; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 Ένα από τα αγαπημένα μου τηλέφωνα το συγκεκριμένο, όσο το είχα στα χέρια μου, δεν μου είχε εμφανίσει το παραμικρό πρόβλημα. Είχα απηυδήσει με κάποια συσκευή android που είχα πιο πριν και αποφάσισα να δοκιμάσω την πρόταση της Microsoft, ορμώμενος και από έναν φίλο ο οποίος είχε Lumia συσκευή. Πραγματικά δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με τη συσκευή, ηταν η συσκευή που ήμουν αποφασισμένος να κρατήσω για πάντα, την είχα λατρέψει τόσο πολύ. Η όλη εμπειρία, άκρως απροβλημάτιστη, κανένα κόλλημα με το λογισμικό. Θα το κρατούσα μέχρι τελικής πτώσης αλλά δυστυχώς, δεν ξέρω αν απλά έτυχε η αν ηταν καθορισμένο έτσι να γίνει, από τη στιγμή που σταμάτησε η υποστήριξη από τη Microsoft σε update, η συσκευή πήρε την κάτω βόλτα εν μια νυκτί, δυστυχώς το τηλέφωνο καταστράφηκε και πραγματικά λυπήθηκα που αναγκάστηκα να το παρατήσω. Αφότου το «παρόπλισα», μετα απο λίγο καιρό, είχα διαπιστώσει ότι είχε νεκρώσει εντελώς η συσκευή, πιθανόν κάηκε κάποια πλακέτα. Παρόλα αυτά, ήταν το πιο τίμιο τηλέφωνο που πέρασε από τα χέρια μου, άξιζε η αγορά μέχρι τελευταίου cent, κρίμα που τα Windows phones, πέρασαν μπήκαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας…. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts