Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• The title was changed to Microsoft Lumia 640
  • 1 year later...

Ένα από τα αγαπημένα μου τηλέφωνα το συγκεκριμένο, όσο το είχα στα χέρια μου, δεν μου είχε εμφανίσει το παραμικρό πρόβλημα. Είχα απηυδήσει με κάποια συσκευή android που είχα πιο πριν και αποφάσισα να δοκιμάσω την πρόταση της Microsoft, ορμώμενος και από έναν φίλο ο οποίος είχε Lumia συσκευή. Πραγματικά δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με τη συσκευή, ηταν η συσκευή που ήμουν αποφασισμένος να κρατήσω για πάντα, την είχα λατρέψει τόσο πολύ. Η όλη εμπειρία, άκρως απροβλημάτιστη, κανένα κόλλημα με το λογισμικό.

Θα το κρατούσα μέχρι τελικής πτώσης αλλά δυστυχώς, δεν ξέρω αν απλά έτυχε η αν ηταν καθορισμένο έτσι να γίνει, από τη στιγμή που σταμάτησε η υποστήριξη από τη Microsoft σε update, η συσκευή πήρε την κάτω βόλτα εν μια νυκτί, δυστυχώς το τηλέφωνο καταστράφηκε και πραγματικά λυπήθηκα που αναγκάστηκα να το παρατήσω. Αφότου το «παρόπλισα», μετα απο λίγο καιρό, είχα διαπιστώσει ότι είχε νεκρώσει εντελώς η συσκευή, πιθανόν κάηκε κάποια πλακέτα. Παρόλα αυτά, ήταν το πιο τίμιο τηλέφωνο που πέρασε από τα χέρια μου, άξιζε η αγορά μέχρι τελευταίου cent, κρίμα που τα Windows phones, πέρασαν μπήκαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας….