Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το σπαστικό είναι όταν δεν ξέρεις το πρόβλημα με το βίντεο μέχρι τα γενέθλια του γιού σου, προτείνω να κάνετε ένα τεστάκι να δείτε που είσαστε.

Προφανώς,όσοι γράφουνε ότι δεν έχουν θέμα το έχουν δοκιμάσει.

Θέλω να πιστεύω δηλαδή.

Xiaomi 12 Pro

Τραγικό, δεν ασχολούμαι με βίντεο αλλά το έκανα έτσι για να δω τι παίζει, εμένα πάντως δεν παίζει καν βίντεο, το πάει καρέ καρέ, και ούτε καν ένα λεπτό δεν τράβηξα. Στα 30 δευτερόλεπτα είναι ένα χάλι (640 XL).

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Τραγικό, δεν ασχολούμαι με βίντεο αλλά το έκανα έτσι για να δω τι παίζει, εμένα πάντως δεν παίζει καν βίντεο, το πάει καρέ καρέ, και ούτε καν ένα λεπτό δεν τράβηξα. Στα 30 δευτερόλεπτα είναι ένα χάλι (640 XL).

εντελώς φιλικά και χωρίς διάθεση καμία ειρωνείας ή τρολλιάς,αλλά επειδή έχεις γράψει πολλά προβλήματα,που δεν αντιμετωπίζω,μήπως να το κοιτούσες;

Κανα Hard reset(αν σκάσει καμιά ενημέρωση πάλι πχ)?

Xiaomi 12 Pro

εντελώς φιλικά και χωρίς διάθεση καμία ειρωνείας ή τρολλιάς,αλλά επειδή έχεις γράψει πολλά προβλήματα,που δεν αντιμετωπίζω,μήπως να το κοιτούσες;

Κανα Hard reset(αν σκάσει καμιά ενημέρωση πάλι πχ)?

Όπως είπα ήδη έχω κάνει δυο hard, και όπως είπα ξανά όσα προβλήματα έχω βρει έχουν βγει μετά την επετειακή. Πρόβλημα του τηλεφώνου δεν παίζει να είναι με τίποτα. Και οκ ρε παιδιά τι να κάνουμε εμείς οι "άτυχοι" πέσαμε σε ελλαττωματικές εγκαταστάσεις Στο λειτουργικό, εσείς Οι τυχεροί γιατί πρέπει να πέσετε να μας φάτε. Και Χρυσόστομε εγώ έχω γράψει ότι έχω βρει σε προβλήματα μετά την επετειακή, πριν με Τα 10 θα το πω ξανά δεν είχα τίποτα απολύτως.

Όπως είπα ήδη έχω κάνει δυο hard, και όπως είπα ξανά όσα προβλήματα έχω βρει έχουν βγει μετά την επετειακή. Πρόβλημα του τηλεφώνου δεν παίζει να είναι με τίποτα. Και οκ ρε παιδιά τι να κάνουμε εμείς οι "άτυχοι" πέσαμε σε ελλαττωματικές εγκαταστάσεις Στο λειτουργικό, εσείς Οι τυχεροί γιατί πρέπει να πέσετε να μας φάτε. Και Χρυσόστομε εγώ έχω γράψει ότι έχω βρει σε προβλήματα μετά την επετειακή, πριν με Τα 10 θα το πω ξανά δεν είχα τίποτα απολύτως.

Μα δε πέφτω να φάω,ούτε σε κατηγορώ για κάτι.

Προσπαθώ να βρούμε μια λύση για να λειτουργήσει το τηλέφωνο σου καλά.Αν το βλέπεις σαν επίθεση τι να πω.

Καλή συνέχεια.

Xiaomi 12 Pro

Μα δε πέφτω να φάω,ούτε σε κατηγορώ για κάτι.

Προσπαθώ να βρούμε μια λύση για να λειτουργήσει το τηλέφωνο σου καλά.Αν το βλέπεις σαν επίθεση τι να πω.

Καλή συνέχεια.

Συγγνώμη Χρυσόστομε δεν έκανα καμία επίθεση σε εσένα προς θεού. Αλλά διάβαζα Τα σχόλια για το ίδιο θέμα και είδα πως κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

Συγγνώμη Χρυσόστομε δεν έκανα καμία επίθεση σε εσένα προς θεού. Αλλά διάβαζα Τα σχόλια για το ίδιο θέμα και είδα πως κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

No hard feelings.;)

Απλά δεν βλέπω ή δεν ξέρω κάποια άλλη λύση προς το παρόν.

Πάντως για το video,που λέτε ότι κάνει σπασίματα.

Στο xl όταν τραβάς φαίνεται ότι κάνει κολλήματα.Στην αναπαραγωγή όμως δεν υπάρχουν.

Αντιθετα στο μικρό 640 τα κολλήματα υπάρχουν και στην αναπαραγωγή.

Με την σταθεροποίηση πάντα.

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

No hard feelings.;)

Απλά δεν βλέπω ή δεν ξέρω κάποια άλλη λύση προς το παρόν.

Πάντως για το video,που λέτε ότι κάνει σπασίματα.

Στο xl όταν τραβάς φαίνεται ότι κάνει κολλήματα.Στην αναπαραγωγή όμως δεν υπάρχουν.

Αντιθετα στο μικρό 640 τα κολλήματα υπάρχουν και στην αναπαραγωγή.

Με την σταθεροποίηση πάντα.

Σε εμένα είναι απίστευτο αυτό που βλέπω, Αν το έβλεπες κι εσύ θα πάθαινες Χρυσόστομε εμένα κάνει σπασίματα και κατά την εγγραφή, αλλά όταν πας με δεις τι έγραψες απλά δεν βλέπετε, μαυρίζει και κολλάει συνέχεια.

Σε εμένα είναι απίστευτο αυτό που βλέπω, Αν το έβλεπες κι εσύ θα πάθαινες Χρυσόστομε εμένα κάνει σπασίματα και κατά την εγγραφή, αλλά όταν πας με δεις τι έγραψες απλά δεν βλέπετε, μαυρίζει και κολλάει συνέχεια.

Σοβαρά;

Ε τότε είναι σοβαρό πρόβλημα και αν δεν βγει γενική λύση,κάποια στιγμή θα το βρούμε όλοι μπροστά μας.

Πάντως εγώ για τον φόβο των Ιουδαίων,το τσέκαρα μόλις τώρα και η εικόνα είναι αυτή που σου λέω.

Σπασίματα στην εγγραφή,αλλά στην αναπαραγωγή,όλα καλά.

Xiaomi 12 Pro

Μια λύση που έχω ακούσει (δεν την έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω σοβαρό πρόβλημα)είναι γύρισμα πίσω με recovery tool και αφού περάσεις τα 10 όλα μέχρι τέλος τότε hard reset και φτιάξιμο του τηλεφώνου όπως το θέλω.

Μεγάλη διαδικασία το ξέρω αλλά αν είχα πρόβλημα θα το έκανα.

Μια λύση που έχω ακούσει (δεν την έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω σοβαρό πρόβλημα)είναι γύρισμα πίσω με recovery tool και αφού περάσεις τα 10 όλα μέχρι τέλος τότε hard reset και φτιάξιμο του τηλεφώνου όπως το θέλω.

Ισχύει,αλλά θες χρόνο και υπομονή.

Xiaomi 12 Pro

Όχι φίλε μου δεν σκοπεύω να κάνω αυτό το εγχείρημα, δεν λέω ίσως και να διορθωθούν όλα Τα προβλήματα που έχω, αλλά δεν σκοπεύω να φάω κι άλλο από τον χρόνο μου για ένα ίσως.....

Με βάλατε στο τριπάκι και δοκίμασα την εγγραφή βίντεο. 1920x1080, στα 30fps σωστά;

Το μόνο που πρόσεξα ήταν στην πολύ γρήγορη μετακίνηση του κινητού, από πολύ φωτεινό σημείο σε πολύ σκοτεινό, που έχανε ένα frame. Αλλά αυτό, μόνο στην αρχή. Μετά κανένα πρόβλημα, κάνοντας το ίδιο, μήπως και έχω το ίδιο αποτέλεσμα. Επίσης, κανένα πρόβλημα και στην αναπαραγωγή του αποθηκευμένου βίντεο. Κανένα χαμένο frame και η ροή συνεχόμενη.

Huawei Nova 5T

Με βάλατε στο τριπάκι και δοκίμασα την εγγραφή βίντεο. 1920x1080, στα 30fps σωστά;

Το μόνο που πρόσεξα ήταν στην πολύ γρήγορη μετακίνηση του κινητού, από πολύ φωτεινό σημείο σε πολύ σκοτεινό, που έχανε ένα frame. Αλλά αυτό, μόνο στην αρχή. Μετά κανένα πρόβλημα, κάνοντας το ίδιο, μήπως και έχω το ίδιο αποτέλεσμα. Επίσης, κανένα πρόβλημα και στην αναπαραγωγή του αποθηκευμένου βίντεο. Κανένα χαμένο frame και η ροή συνεχόμενη.

Είσαι από αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα κι εσύ, εμείς που έχουμε θέματα πάντως Τα έχουμε για Τα καλά.

Δοκιμασε με 1920x1080, στα 30fps και την ψηφιακη σταθεροποιηση ενεργοποιημενη απο τις ρυθμισεις του βιντεο.

Είσαι από αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα κι εσύ, εμείς που έχουμε θέματα πάντως Τα έχουμε για Τα καλά.

Βασικα να κανω μια μικρη αναδρομη στο προβλημα του βιντεο..καπου τελη Αυγουστου με αρχες Σεπτεβρη βγηκε ενα Update της καμερας και δημιουργηθηκε το θεμα, απλα απενεργοποιησα την ψηφιακη σταθεροποιηση γιατι ευτυχως το πηρα νωρις χαμπαρι..καποια στιγμη ομως ηρθε και ενα αλλο update στα μεσα Σεπτεβρη (μετα απο λιγες μερες τελοςπαντων) και δεν χρειαστηκε να χρησιμοποιησω το βιντεο για να τσεκαρω..

Λοιπον, ειμαι με παρεα για να κανουμε εκπληξη γενεθλιων σε μια φιλη μας με τουρτες κλπ...και ετοιμαζομαι να τραβηξω λιγο πριν ερθει η κοπελια..πως μου ρθε και εμενα και περνω χαμπαρι οτι κατι δεν παει καλα και το κλεινω..παω στις ρυθμισεις και ειχε ενεργοποιησει μονο του με το τελευταιο update παλι την ψηφιακη σταθεροποιηση και ξανακολαγε..για 5 δευτερολεπτα πριν βγει η κοπελα προλαβα και αλλαξα την ρυθμιση και τραβηξα κανονικα...

Απο εκει και περα καθε νοημων ανθρωπος που εχει μια μυρωδια απο τεχνολογια πως θα το εκλαμβανε αυτο ? Και ειναι η δευτερη φορα που την παθαινω με την καμερα αυτου του κινητου...

Δοκιμασε με 1920x1080, στα 30fps και την ψηφιακη σταθεροποιηση ενεργοποιημενη απο τις ρυθμισεις του βιντεο.

Έτσι ακριβώς δοκίμασα. Κανένα θέμα. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι έχουμε όλοι από διαφορετικά updates της κάμερας.

Huawei Nova 5T

Όχι φίλε μου δεν σκοπεύω να κάνω αυτό το εγχείρημα, δεν λέω ίσως και να διορθωθούν όλα Τα προβλήματα που έχω, αλλά δεν σκοπεύω να φάω κι άλλο από τον χρόνο μου για ένα ίσως.....

έλα μωρέ 4 ωρίτσες είναι...:lol:

Xiaomi 12 Pro

Ένα τσιγάρο δρόμος που λένε..... Ούτε με σφαίρες δεν το κάνω, δεν καίγομαι κι όλα. Απλά επιβεβαίωσα κι εγώ πως σε κάποιους υπάρχει όντως το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Έτσι ακριβώς δοκίμασα. Κανένα θέμα. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι έχουμε όλοι από διαφορετικά updates της κάμερας.

Τι να πω δεν ξερω..δεν ειμαι προγραμματιστης της ms να ξερω τι στο καλο κανουν καθε φορα με τα updates..μα ποσο ερασιτεχνες πια?

Εχω κανει 3 hard reset με τα 10 επανω στο 640 που εχω..τα 2 τελευταια με επιστροφη απο 8,1 και τα λοιπα..και το τελευταιο μετα την annιversary για να κατσουν ολα καλυτερα..τοσα hard reset δεν χρειαστηκε ποτε να κανω σε αλλο κινητο..

Επισης ρε παιδια με το χερι στην καρδια δεν σας εχει τυχει στο 640(σπανια βεβαια αλλα τυχαινει) να κανει ο ο ηχος του κινητου σαν μπουκωμενος και να χραζει σαν χαλασμενο? Η΄τα χρωματα της οθονης να αλλαξουν σαν ξεπλυμενα ξεθωριασμενα και μετα απο κλειδωμα ξεκλειδωμα να ξαναφτιαχνει?

.............Η΄τα χρωματα της οθονης να αλλαξουν σαν ξεπλυμενα ξεθωριασμενα και μετα απο κλειδωμα ξεκλειδωμα να ξαναφτιαχνει?

Αυτό το έχω παρατηρήσει κι εγώ δυο φορές τουλάχιστον, αλλά ήταν το καλοκαίρι στον έντονο ήλιο..... Δεν έδωσα και πολύ σημασία.

Τι να πω δεν ξερω..δεν ειμαι προγραμματιστης της ms να ξερω τι στο καλο κανουν καθε φορα με τα updates..μα ποσο ερασιτεχνες πια?

Εχω κανει 3 hard reset με τα 10 επανω στο 640 που εχω..τα 2 τελευταια με επιστροφη απο 8,1 και τα λοιπα..και το τελευταιο μετα την annιversary για να κατσουν ολα καλυτερα..τοσα hard reset δεν χρειαστηκε ποτε να κανω σε αλλο κινητο..

Επισης ρε παιδια με το χερι στην καρδια δεν σας εχει τυχει στο 640(σπανια βεβαια αλλα τυχαινει) να κανει ο ο ηχος του κινητου σαν μπουκωμενος και να χραζει σαν χαλασμενο? Η΄τα χρωματα της οθονης να αλλαξουν σαν ξεπλυμενα ξεθωριασμενα και μετα απο κλειδωμα ξεκλειδωμα να ξαναφτιαχνει?

Τώρα τι θες να σου απαντήσω ακριβώς;

Και εγώ τόσα πολλά μαζεμένα δεν έχω κάνει σε άλλη συσκευή,αλλά όχι ότι δεν έκανα σε κάθε αναβάθμιση.

τα lumia πάντως φαίνεται να το γουστάρουν σαν τρελά το hr.

Για τον ήχο ναι,το κάνει και σε μένα,με τα χρώματα όχι,όλα καλά.

Xiaomi 12 Pro

Παλιά ναι

Όχι πια

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Παλιά ναι

Όχι πια

Και εμενα εχει καιρο να το κανει..απλα την προηγουμενη εβδομαδα τα εκανε και τα 2 στο 640 ds της κοπελας μου, με την 189..ασε που τις ειχε μπει αθορυβο στα καλα καθουμενα και δεν αλλαζε με τιποτα..και εκανα αναγκαστικα soft reset..

Ολα αυτα δεν ειναι αστεια παιδια..μιλαμε για απλα καθημερινη χρηση..

Σημαντικό ρόλο παίζει τη έχουμε ανοιχτό στο παρασκήνιο,να ξέρουμε ότι μετά από κάποια εφαρμογή που κατεβαίνει είναι ανοιχτή στο παρασκήνιο,καλό είναι να μην υπάρχουν εφαρμογές ανοιχτές στο παρασκήνιο εκτός από μερικές βασικές.

Σημαντικό ρόλο παίζει τη έχουμε ανοιχτό στο παρασκήνιο,να ξέρουμε ότι μετά από κάποια εφαρμογή που κατεβαίνει είναι ανοιχτή στο παρασκήνιο,καλό είναι να μην υπάρχουν εφαρμογές ανοιχτές στο παρασκήνιο εκτός από μερικές βασικές.

Αυτα που αναφερεις ομως δεν εχουν καμια σχεση με τα παραπανω προβληματα..μπορειςνα γινεις λιγο ποιο συγκεκριμενος?

• The title was changed to Microsoft Lumia 640