Jump to content

Microsoft Lumia 640 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά δεν διαφωνώ σε ότι λέτε αλλά το φταίξιμο το έχουν και αυτοί που φτιάχνουν της εφαρμογές

απλά κάποιοι θέλουν να υπάρχουν 2 λειτουργικά

παρεμπιπτόντως η μπαταρία κρατάει και 3 μέρες

απλά δεν είναι κάθε τρις και λίγο με τα μάτια στην οθόνη πλέων

ώρες ώρες αναπολώ τα πλήκτρα και τη καλά ήμασταν τότε

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κανείς δεν θέλει μόνο 2 λειτουργικά.

Απλά οι άλλοι 2 προσπαθούν πιο πολύ και έχουν απείρως καλύτερο μάρκετινγκ.

Xiaomi 12 Pro

Κανείς δεν θέλει μόνο 2 λειτουργικά.

Απλά οι άλλοι 2 προσπαθούν πιο πολύ και έχουν απείρως καλύτερο μάρκετινγκ.

Αυτό το μάρκετινγκ είναι ολη η ουσια.

Δοκιμή με άλλο καλώδιο πρώτα, και αν έχεις ακόμα πρόβλημα τότε φταίει ο φορτιστής. Αν το πήρες από μαγαζί, άλλαξε το.

Θα τον πάω πίσω στο μαγαζί.

Αυτό το μάρκετινγκ είναι ολη η ουσια.

εντάξει,όχι μόνο.

Κανείς δεν αντιμετωπίζει τα προβλήματα που έχουμε εμείς με τις εφαρμογές μας,αυτόν τον καιρό.

Αυτό βέβαια είναι συζήτηση για άλλο θέμα,οπότε ας το σταματήσουμε εδώ.

Xiaomi 12 Pro

Το θεμα ειναι οτι ακομα και οταν γράφω σε φόρουμ απο το browsers

μου κανει διάφορα κόλπα. Σταματά τον ορθογραφικό ελεγχω,κολλά σε μια λέξη,

κτλ.

Δεν έχω κάτι τέτοιο στο 640 το απλό που τα πάντα τα γράφω με αυτό και δεν έχω ακούσει από άλλους για τέτοιου είδους πρόβλημα.

Ίσως αν στο έκανε μετά την αναβάθμιση στην .321 να θέλει ένα soft reset.

Ενδιαφερομαι για το lumia 640xl κυρίως λόγω κάμερας αλλά και budget αφού έχει κατρακυλήσει πια ή τιμή τού.

Το χρειάζομαι για τα εξής

Φωτο που θα ανεβαζω στη σελίδα μου στο facebook, περιστασιακή χρήση viber, και απλή πλοηγηση στο internet.

Με ενδιαφέρει να βγάζει καθαρές φωτο λόγω δουλειάς, να μπορεί να τις στέλνει σε μέιλ και viber χωρίς κολληματα και να μπαίνω στο facebook πάλι χωρίς προβλήματα.

Αυτά γίνονται με το 8.1 ή πρέπει να πάω στα 10.

Επίσης αν θέλω να μείνω ες αεί στα 8.1 γίνεται ή πρέπει να πάω στα 10 οπωσδήποτε. Δεν θέλω να μπω στη διαμάχη 8.1 vs 10 απλά έχω την πεποίθηση ότι κάποια κινητά τραβανε καλύτερα με το μαμα λειτουργικό.

Θα ήθελα τα φώτα σας.

Ενδιαφερομαι για το lumia 640xl κυρίως λόγω κάμερας αλλά και budget αφού έχει κατρακυλήσει πια ή τιμή τού.

Φωτο που θα ανεβαζω στη σελίδα μου στο facebook, περιστασιακή χρήση viber, και απλή πλοηγηση στο internet.

Με ενδιαφέρει να βγάζει καθαρές φωτο λόγω δουλειάς, να μπορεί να τις στέλνει σε μέιλ και viber χωρίς κολληματα και να μπαίνω στο facebook πάλι χωρίς προβλήματα.

Επίσης αν θέλω να μείνω ες αεί στα 8.1 γίνεται ή πρέπει να πάω στα 10 οπωσδήποτε. Δεν θέλω να μπω στη διαμάχη 8.1 vs 10 απλά έχω την πεποίθηση ότι κάποια κινητά τραβανε καλύτερα με το μαμα λειτουργικό.

Θα ήθελα τα φώτα σας.

Αν είναι αυτά τα λίγα κάτσε στην 8.1.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Slim social for Facebook

Εφαρμογή καλή, Και για τα μηνύματα οπως στο messenger

Αν θες να έχεις κάτι σαν το facebook...

Έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις;

Εγώ πάντως για βιντεοκλήση χρησιμοπιω

το LINE

Θα έπρεπε να είμαι σε θέση να προτείνω το οριτζιναλ,αλλα δεν είμαι.

Sent from mTalk

Xiaomi 12 Pro

Θα ήθελα τα φώτα σας.

Φιλε μου από την στιγμη που θέλεις μια αξιοπρεπή χρήση του facebook δυστυχώς το ξεχνάς με την μια το κινητό αυτο αν και ειναι μια τιμιοτατη συσκευή γενικά.

Η εφαρμογή του Facebook από τον Ιούνιο μεχρι τωρα ειναι απαραδεκτη και πλέον απαιτεί 2gb ram και πάνω..αρα κοιτα κατι αλλο να κανεις δουλεια σου σαν άνθρωπος για να μην συχτιρισεις που λένε και στο χωριο μου..

Θα έπρεπε να είμαι σε θέση να προτείνω το οριτζιναλ,αλλα δεν είμαι.

Όπως βολεύεται καλλίτερα ο καθένας.

Για μένα δεν αξίζει για το φβ να αλλάξω κινητό, γιατί τι δουλειά μου την κάνω. Αν κάποιος δεν βολεύεται, αλλάζει. Απλά πράγματα.

Θα είναι το πρώτο μου smartphone καθώς δεν χρησιμοποιώ καν κινητό αν και είχα από αυτά που τραβουσες την κεραία όταν πρωτοβγηκαν.

Για να βοηθήσω τον εαυτό μου και να μην σας κουραζω.

Με ενδιαφέρει κυρίως ή ποιότητα φωτο δηλαδή εάν σε εσωτερικούς χώρους με μέτριο φωτισμό τα πάει καλά ή χωλαινει και εάν έχει καλό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτο. Εσείς που το χρησιμοποιείτε για φωτο είστε ικανοποιημένοι η θα προτιμουσατε τα αντροιντ που κυκλοφορούν με το κιλο στα 150-200 ευρω;

Όσο για το facebook δεν με πειράζει να μπαίνω από τον browser για να ρίξω μία ματιά και όχι να την έχω εγκατεστημένη.

Επίσης αν έχω θεμα όταν στελνω συννημενες φωτο στο gmail και τις ανοίγω στο desktop.

Αυτά και ευχαριστώ που με βοηθάτε..

Όπως βολεύεται καλλίτερα ο καθένας.

Για μένα δεν αξίζει για το φβ να αλλάξω κινητό, γιατί τι δουλειά μου την κάνω. Αν κάποιος δεν βολεύεται, αλλάζει. Απλά πράγματα.

Ωχού αυτή η καραμέλα,απλά επειδή δεν βλέπετε τα αυτονόητα.

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα είναι το πρώτο μου smartphone καθώς δεν χρησιμοποιώ καν κινητό αν και είχα από αυτά που τραβουσες την κεραία όταν πρωτοβγηκαν.

Για να βοηθήσω τον εαυτό μου και να μην σας κουραζω.

Με ενδιαφέρει κυρίως ή ποιότητα φωτο δηλαδή εάν σε εσωτερικούς χώρους με μέτριο φωτισμό τα πάει καλά ή χωλαινει και εάν έχει καλό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτο. Εσείς που το χρησιμοποιείτε για φωτο είστε ικανοποιημένοι η θα προτιμουσατε τα αντροιντ που κυκλοφορούν με το κιλο στα 150-200 ευρω;

Όσο για το facebook δεν με πειράζει να μπαίνω από τον browser για να ρίξω μία ματιά και όχι να την έχω εγκατεστημένη.

Επίσης αν έχω θεμα όταν στελνω συννημενες φωτο στο gmail και τις ανοίγω στο desktop.

Αυτά και ευχαριστώ που με βοηθάτε..

Για αυτά που έχεις πει,μια χαρά θα είσαι.Καλύτερη κάμερα σε αυτά τα χρήματα,δεν παίζει πουθενά.

Xiaomi 12 Pro

Slim social for Facebook

Εφαρμογή καλή, Και για τα μηνύματα οπως στο messenger

Τι είναι η εφαρμογή αυτή ;;

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην κατηγορία εφαρμογές τα windows phone είναι πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πίιιιιιιιιιιιιισσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Θα το παραγγείλω το κινητό απλά έχω μια τελευταία ερώτηση

απο σκρουτζομάγαζα αναφέρει lumia 640xl EU ενώ από γνωστά eshops μιλάει για ελληνικό και

αγγλικό μενου, παίζει κάποιο θέμα με την αναφορά σε EU θα έρθει δηλαδή με ξεχασμένα ουαλικά και

θα είναι ιστορία να το γυρίσω στα ελληνικά;

Τώρα και μια απορία που την έχω επειδή διαβάζω λίγο καιρό τις διάφορες υποενότητες, δεν είναι λίγο κουραστικό να κυνηγάς τα

gb ram που κάθε χρόνο αυξάνονται επειδή βελτιώνεται; το λειτουργικό για να έχουν κανένα λόγο να πουλήσουν και αυτοί,

να θέλεις εφαρμογή για να παραγγείλεις φαγητό, εφαρμογή για να δείς αθλητικά, εφαρμογή αξιόπιστη για να δείς ταινία στο κινητό αλήθεια που στο κινητό;, εφαρμογή για να πεις στους φίλους σου οτι τρώς στου μάκη του gourmet, πάμε καλά ρε παιδιά;

Τα Βασικά μιας τέτοιας συσκευής είναι να μη σε υποχρεώνει να τη φορτίζεις 3 και λίγο καθιστώντας σε πριζοκυνηγό, να μη σου πετιούνται τα μάτια έξω όταν κοιτάς την οθόνη, να βγάζει καλές φωτό για μην κουβαλάς και κάμερα και να κάνεις άνετα πλοήγηση χωρίς κολλήματα.

Άποψη μου ότι είναι μια εύχρηστη συσκευή αλλά κοινώς μας δουλεύουν και λίγο με τη τιμή που έχουν οι ολοκληρωμένες συσκευές με το

μεγαλύτερο αστείο την ευθραστότητα τους την υπερτιμολόγηση στην επισκευή τους, και την μειωμένη διάρκεια ζωής τους.

Αυτά...

απο σκρουτζομάγαζα αναφέρει lumia 640xl EU ενώ από γνωστά eshops μιλάει για ελληνικό και

αγγλικό μενου, παίζει κάποιο θέμα με την αναφορά σε EU θα έρθει δηλαδή με ξεχασμένα ουαλικά και

Τώρα και μια απορία που την έχω επειδή διαβάζω λίγο καιρό τις διάφορες υποενότητες, δεν είναι λίγο κουραστικό να κυνηγάς τα

gb ram που κάθε χρόνο αυξάνονται επειδή βελτιώνεται; το λειτουργικό για να έχουν κανένα λόγο να πουλήσουν και αυτοί,

να θέλεις εφαρμογή για να παραγγείλεις φαγητό, εφαρμογή για να δείς αθλητικά, εφαρμογή αξιόπιστη για να δείς ταινία στο κινητό αλήθεια που στο κινητό;, εφαρμογή για να πεις στους φίλους σου οτι τρώς στου μάκη του gourmet, πάμε καλά ρε παιδιά;

Τα Βασικά μιας τέτοιας συσκευής είναι να μη σε υποχρεώνει να τη φορτίζεις 3 και λίγο καθιστώντας σε πριζοκυνηγό, να μη σου πετιούνται τα μάτια έξω όταν κοιτάς την οθόνη, να βγάζει καλές φωτό για μην κουβαλάς και κάμερα και να κάνεις άνετα πλοήγηση χωρίς κολλήματα.

Άποψη μου ότι είναι μια εύχρηστη συσκευή αλλά κοινώς μας δουλεύουν και λίγο με τη τιμή που έχουν οι ολοκληρωμένες συσκευές με το

μεγαλύτερο αστείο την ευθραστότητα τους την υπερτιμολόγηση στην επισκευή τους, και την μειωμένη διάρκεια ζωής τους.

Αυτά...

μια χαρά τα είπες και έτσι είναι το σωστό

τα Ελληνικά είναι στάνταρ σε όλα

Αυτά...

Φίλε μου σε αυτά τα χρήματα δεν θα βρεις κανένα android τηλέφωνο που να έχει όλα τα παραπάνω. Έχω περίπου 10 συσκευές στο σπίτι εν ενεργεία , 2 με wp ,6 android, και μία ios. Πίστεψέ με στα χαμηλου κόστους τηλέφωνα 100με 120 ευρώ τα wp δεν παίζονται. Αυτά τα βλέπεις όταν έχεις τα τηλέφωνα δίπλα δίπλα και τα δουλεύεις ταυτόχρονα. Εάν το πάρεις θα με θυμηθείς!

Το παραγγειλα ήδη σε κάνα 2μερο θα σας πω εντυπώσεις.

Με τους κατασκευαστές και την κουτοπονηρια τους τα έχω και όχι με τα παιδιά που γουσταρουν κινητό και τα χωνουν δικαίωμα τους άλλωστε.

Το παραγγειλα ήδη σε κάνα 2μερο θα σας πω εντυπώσεις.

Με τους κατασκευαστές και την κουτοπονηρια τους τα έχω και όχι με τα παιδιά που γουσταρουν κινητό και τα χωνουν δικαίωμα τους άλλωστε.

Φιλε μου..κοιτα να δεις..σε αυτα τα λεφτα η καμερα του 640 xl κακα τα ψεματα ειναι κλεψια απο τις λιγες...απλα τελευταια ολο και κατι αρνητικο παρουσιαζεται και χαλαει την ολη εμπειρια..σε σημειο μαλιστα που πλεον για γενικη χρηση δεν θα το προτεινα σε καποιον να το παρει ..φαντασου ποσο χαλια εχει παει το πραγμα..πιστευω να με καταλαβαινεις..

Ασχετα ομως απο το τι πιστευω εγω καλοριζικο και ευχομαι να μην σε απογοητευσει..αλλα να το ευχαριστηθεις..

Αυτά...

Χωρίς να θέλω να σε θίξω και ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις αλήθεια .

Γι αυτά που έχεις στο μυαλό σου και για την αντίληψη σου είσαι ταμαμ για Windows phone και λογικά θα τα λατρέψεις.

Έτσι όπως είναι το λειτουργικό ανταποκρίνεται μόνο σε τέτοιες προσδοκίες.

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Καμιά παρεξήγηση τουναντίον αυτά που γράφω εγω ειναι εύκολα παρεξηγησιμα.

Άλλες ανάγκες έχει ο ένας άλλες κάποιος άλλος.

Άλλοι δεν μπορούν ούτε στη τουαλέτα χωρίς κινητο, άλλοι το χρησιμοποιούν μόνο για τη δουλειά τους.

Ολα σχετικά για αυτό ανεκτά.

• The title was changed to Microsoft Lumia 640 XL